NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Randallt is le kellett vinni...alakul a bulipfff...Ian Rapoport értesülései szerint kihagyja a szezont.
The initial diagnosis on #Packers WR Jordy Nelson is a torn ACL, source said. Horrible news. Awaiting MRI results to confirm.
triangle
kapitnono
több mint 10 éve
pfff...Ian Rapoport értesülései szerint kihagyja a szezont.
The initial diagnosis on #Packers WR Jordy Nelson is a torn ACL, source said. Horrible news. Awaiting MRI results to confirm.
triangle

több mint 10 éve
triangle
1 283
pfff...The initial diagnosis on #Packers WR Jordy Nelson is a torn ACL, source said. Horrible news. Awaiting MRI results to confirm.
több mint 10 éve
instagram.com/p/6rqGWismQ8/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem láttam a meccsünket de ahogy olvasom az értékeléseket a Red Zone O továbbra is vergődik (edzéseken is). Ezzel jó lenne kezdeni valamit, mert baj lehet belőle...Egyébként tényleg brutálisnak tűnik az O, Ty Montgomeryt is nagyon dicsérik. Ha AR tényleg rendben van és úgy játszik ahogy sérülése előtt, akkor van mitől félniük az ellenfeleknek.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Úgy tűnik Aaron Rodgers teljesen rendbe jött: "Back playing the way I like" Rodgers nyilatkozata alapján szerintem Tolzien a 2. számú QB. Több csapattársat is kiemelt a TC alapán: Barrington, Barclay (valószínűleg vasárnap a sérült Bakhtiarit fogja pótolni), Adams, a teljes safety sor.
Erős lesz a roster, és ha a DL mélysége is meglenne, ebben a hónapban nem is jönne több hozzászólás a "csendes többségtől" © Kampman.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
CM megint megsérült mondjuk, most a könyöke, Steelers ellen nem is játszhat. Bakhtiari viszont lehet, hogy igen...
több mint 10 éve
Napok óta semmi említésre méltó nem történik nálunk.Mindig is a csendes offseason-ok csapata voltunk, de elnézve, hogy mi folyik mostanában más csapatoknál, lehet, hogy ez nem is baj.
Kellene egy közös edzés.😊
mozsár
több mint 10 éve
Napok óta semmi említésre méltó nem történik nálunk.Edzek én velük szívesen. 😀 Amúgy is egyik nagy álmom,hogy védekezzek Jordy-n,mint CB. 😊
Kellene egy közös edzés.😊
mozsár
több mint 10 éve
Napok óta semmi említésre méltó nem történik nálunk. Kellene egy közös edzés.😊
több mint 10 éve
Gunternek mennyi esélye van rostert fogni? Szépet alakított az első meccsen, de hát ez csak egy első meccs...peterk2005Jó kérdés, a CB sorban kb. az 5. helyen áll jelenleg. Edzéseken jó volt, ha jól tudom ő volt az egyetlen aki kétszer is leszedte Rodgers passzát. Az már valami. Tavaly 6 CB volt a rosteren szóval nem reménytelen.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Gunternek mennyi esélye van rostert fogni? Szépet alakított az első meccsen, de hát ez csak egy első meccs...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mason Corsby GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL 😊Amikor nem ment ennyire "Harangozó" Crosbynak, mi is tudtunk így örülni az eredménykövetőben egy-egy sikeres rúgásnak.
Agyament gurulós focihoz szokott kommentátor.GreenTron
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Mason Corsby GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL 😊Agyament gurulós focihoz szokott kommentátor.
több mint 10 éve
Ezzel a tegnapi (januári) RZ offense-zel azért illene már valamit kezdeni. Jelenleg szerintem ez a legnagyobb hiányosságunk. Az elkapósor valami hihetetlen mélységű, JN, RC és DA mögött Janis, Montgomery és a sérült Abbrederis (bár őt még nem láttuk) Rodgersszel elég jók lehetnek. Reméltem, hogy mind a 4 QB pályára léphet. Tolzienről ugye sok jót elmondtak már hetekkel ezelőtt de tényleg látványos a fejlődése, beleszámítva, hogy a Patriots 2-3 vonala volt az ellen. Blanchard és Hundley fog küzdeni a 3. helyért. Kizártnak tartom hogy 2 irányítóval vágnánk neki a szezonnak.
Jó, hogy Quarless pályán volt, volt egy-két bizonytalansága, de rendben lesz. Az utóbbi időben nagyon rájárt a rúd.
Harris futott néhány Starks-osat, Straks meg ügyesen talált üres helyeket ahol Rodgers megtalálta háromszor is.
Akik tetszettek: Rollins, Ryan, Gunter.
A legfontosabb: ha jól tudom nem volt komoly sérülésünk.
Bivalyerős lesz a roster, csak maradjon mindenki bevethető állapotban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Főleg Packers szurkolókkal folytatott fantasy anyone? 😊packersclub.hu/game-center/
több mint 10 éve
Nagyon keveset lehetett látni a Vikings kezdőből és AP nem lépett pályára, de az az egy drive nem volt rossz. A Vikesnál megvannak az elemek, ahhoz, hogy egy igazán jó csapattá álljanak össze. Meglátjuk. Szerintem nagyon kemény meccseket fogunk ellenük játszani.
több mint 10 éve
Még a végén tényleg lesz ebből az Adams gyerekből valaki.😊 bleacherreport.com/articles/2543614-packers-davante-adams-makes-great-1-handed-catch-over-cb-at-practice
több mint 10 éve
Eszméletlen jó lett a promó 😊wow, soha nem voltam GB szimpatizans, de ez a video eleg elnok lett. egy szamomra full semleges csapat vidijen vagyok libaboros 😀 (bar azert Favre + Reggie White tenyleg a liga valaha volt legszukebb elitjebe tartoznak, oket eddig is szerettem)
www.youtube.com/watch?v=744xuKfD_sYGreenTron
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Eszméletlen jó lett a promó 😊köszönöm a több mint hétperces libabőrt 😊
GreenTron
ez bicegő Rodgers replay még mindig üt.
több mint 10 éve
www.jsonline.com/sports/packers/green-bay-packers-depth-chart-b99494648z1-302691781.htmlÉn nem tudnám 53-ra csökkenteni a keretet. 55-58 marad mindig.
Mondjuk nem is MM a monogramom.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
nem akartam jobban kifejteni, de igen.Nem pontosan jó így a megfogalmazás. A Nascar felállás lényege annyi, hogy a klasszikus falemberek helyet használ 4 "elefánt rushert".Eligorbizony, csakúgy mint a psychoGergőbácsi"Tavaly sikeres volt a Nascar felállás is, amikor pályán volt az összes OLBnk, és mentek az irányítóra."balazs799Ilyen nevű felállás is létezik?..:pCoolearie
A lényeg, hogy ebben a felállásban a falban van a Peppers-Perry-Neal-CMIII quartet

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem pontosan jó így a megfogalmazás. A Nascar felállás lényege annyi, hogy a klasszikus falemberek helyet használ 4 "elefánt rushert".bizony, csakúgy mint a psychoGergőbácsi"Tavaly sikeres volt a Nascar felállás is, amikor pályán volt az összes OLBnk, és mentek az irányítóra."balazs799Ilyen nevű felállás is létezik?..:pCoolearie
több mint 10 éve
Jézusom....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.