Houston Texans

21 feliratkozó

13 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 376 — The Mathematician
Közben a Jags is nyert, úgyhogy most 3 esélyes lett a csoport. Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára.
DC
'23
Texans 10/7
Jags 9/8
Colts 9/8

mondjuk idén benen van hogy 3 csapat jut innen a POba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
14 órája
Merlin85 Houston Texans 1 569
Kijöttek a Walter Payton jelöltek. Idén minket Al-Shaair képvisel majd. Rajta kívül még 1 volt Texans játékosért lehet izgulni, a Detroit színeiben DJ Reader.

1 napja
Tomlinson is elküldve. Azért ebben a szezonban nagyon sok FA igazolásunk lett kuka.

4 napja
DC Houston Texans 1 290 — Texans fan
Hát, a győzelem az győzelem, de a végén másodjára neki menni a tush pushnak 4. és 1. -nél, miközben simán rughattunk volna egy field goalt, nagy butaság volt. A félidő végén is elkótyavetyéltünk egy field goal lehetőséget az idő menedzsmenttel. Ezekkel azért sokkal simább lett volna.
Caley-t viszont most meg kell dicsérni, volt egy nagyon szép reverse run hívása Collinsra, ami egy touchdown-t ért.

Közben a Jags is nyert, úgyhogy most 3 esélyes lett a csoport. Nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára.
4 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 433 — I like the Texans, I like who we are
Játszik CJ és Will?
remontada
Elvileg igen.
4 napja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 312
Játszik CJ és Will?
4 napja
Remélhetőleg nem, mert ez az egyik legfontosabb meccs, most hogy így alakult eddig a szezon. Ha nyerünk 63% az esély a playoffra, ha vesztünk 26%. Pitre remélhetőleg odateszi magát a visszatérésen. Az biztos, hogy nem a védelmen fog múlni, hacsak a futást nem tudják megfogni.

4 napja

LanceVance
Remelem Anderson sérülése nem nagyon fog kihatni a játékára.
4 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 641

7 napja
Nemtudom ismeritek-e ezt az oldalt facebookon, én még csak 2 hete találtam rá, de vicces képeket csinálnak, a legtöbbje MI de jók. Over Time Sports a neve.

8 napja
Bullock a pihenőhét óta, mondjuk előtte kicsit gyengébben teljesített. Kíváncsi vagyok, hogy az újonc Reed fog-e mellette kezdeni S poszton a múlt heti teljesítménye után.

9 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 641
Pierce aláírt a Chiefshez, akikkel nemsokára játszunk is.

Merlin85
Methieu, Justin Reed tolunk ment a chiefshez sb-t nyerni, Jacoby Jones szinten a Ravenshez. Nem jó ómen.
Nemes samu09
Akkor mostmár a chiefs is megismerte a Caley féle playbookot “hivj 3 középső futást az 1 yardoson”. Viccet félre téve azért a playhívás is elég sokat fejlődött az O fallal együtt a szezon kezdete óta.

10 napja
Mondhatni Mills volt a legjobb QB a csoportban az utóbbi 3 meccsen 😀

Their last 3 games
Trevor Lawrence
78 rating
60% comp
189 pass yds/gm
6 TDs / 5 INTs
2 fumbles lost
8 sacks

Daniel Jones
83 rating
65% comp
259 pass yds/gm
5 TDs / 4 INTs
3 fumbles lost
12 sacks

Davis Mills
88 rating
60% comp
240 pass yds/gm
6 TDs / 1 INT
0 fumble lost
6 sacks

10 napja

Merlin85
Methieu, Justin Reed tolunk ment a chiefshez sb-t nyerni, Jacoby Jones szinten a Ravenshez. Nem jó ómen.
11 napja

11 napja
Az OL is sokat javult, de ez Mills miatt is van, lehet hogy Strouddal nem lesznek ennyire jók. Azért reménykedem, hogy legalább ezt a formát tudják hozni a szezon hátralévő részében.

www.si.com/nfl/texans/onsi/news/houston-texans-key-offensive-shift-paid-off-buffalo-bills
Merlin85
Szerintem ha Stroudnak is több ideje lesz ő is jobb lesz.
11 napja
Az OL is sokat javult, de ez Mills miatt is van, lehet hogy Strouddal nem lesznek ennyire jók. Azért reménykedem, hogy legalább ezt a formát tudják hozni a szezon hátralévő részében.

www.si.com/nfl/texans/onsi/news/houston-texans-key-offensive-shift-paid-off-buffalo-bills

13 napja
Megnéztem az ismétlést. A védelem elég patika volt.
Hihetetlen hogy a meccs után egy órával végtelen számú meme jött ki Allen megpróbáltatásairól😃
Egyébként tényleg elég most már Millsből, de ha vele van a szerencse, felőlem mostmár végig kezdhet.
13 napja
Most nézem az ismétlést, valami kibaszott gyönyörű ez a sisak 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ha már design
sose értettem ilyen felekék-felepiros logoval, hogy nem vette még fel sose a texans a kék mez - piros nadrág kombót. Megnézném.
braxa88
A mai battle red day volt. Azért ilyen.
13 napja
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
bcsarli, Udvari Főkóstoló
ha már design
sose értettem ilyen felekék-felepiros logoval, hogy nem vette még fel sose a texans a kék mez - piros nadrág kombót. Megnézném.
13 napja
FloresR 316
Mills sokkal jobb mint stroud
13 napja
DC Houston Texans 1 290 — Texans fan
Le a kalappal Josh Allen és Bills előtt is, mert az utolsó driveban nagyon jöttek, úgy nézett ki ez megint egy olyan meccs lesz, ahol egy jó csapattól az utolsó driveban kapunk ki, de most nem, most a védelem lehozta a meccset. Természetesen a védelem volt a sztár - offense második félidőben kevesebb, mint 40 yard... - Allen utolsó passzában már benne volt, hogy rengeteget kapott 1-2 tizeddel talán hamarabb engedte el mint máskor.
Mills rendes iparos gyerek, de most már szerintem senki nem bánja visszaül a padra és reméljük CJ-nek segített ez a pár hét pihi, és akkor most még egy mini bye week is van. Igazából a sorsunk a kezünkben van, de nehéz lesz idegenben a KC ellen, meg még kétszer az Indy ellen, nem lesz egyszerű, de legalább van esély a playoffra (én már korábban lemondtam a szezonról 😀).
13 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

13 napja
Vajon Strouddal is nyertünk volna? 😀 Na azért nem Millsen múlt a győzelem. Még 3 úgymond kötelező győzelem lehet a hátralévő meccseken + a Coltsot egyszer meg kell verni, vagy valaki ellen egy meglepetés győzelem és meg is van a 10 win. Ezt a védelmet meg kell nézni a rájátszásban is.
Van még egy ötletem, szerintem Howardot a következő meccsen rakják be centerbe, ott még nem játszott....

13 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szèp win.