NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Tallu
36
Pedig a mai napra belógott valahogy! 😀Mivel bő egy évtizede ez az első offseason, ami érdekel, ezért időszerű lett a kérdésem: Tudtok valahol egy jó összefoglalót arról, hogy így draft után mi a menetrend a preseason meccsekig? Annyit tudok, hogy training campek, de hogy ezek hogy követik egymást, két camp között mire van lehetőség, az homályos. Pl. két camp között összejöhet a Colts komplexumban Luck az elkapóival gyakorolni önszorgalomból? Vagy ilyenkor a komplexumba nem is léphetnek be? Szóval, egy ilyen mi mikor van, mit szabad és mit nem összefoglalót keresnék. Ha valaki ide most megírja, azt se utasítom el persze. 😀peterk2005Colts Minicamps:
May 4-6 (rookies)
June 12-16
Colts OTAs:
May 15-17
May 22-24
June 4-7
Training camp:
July 22
Luck Június 7-ig nem jöhet semmilyen hivatalos eseményre, mert amíg a záróvizsgákat le nem teszi addig tiltják a szabályok.
Ennek ellenére a Colts komplexumon kívül bárki, bárhol, bárkivel összejöhet és gyakorolhatnak.szf61
http://www.colts.com/media-center/videos/Andrew-Luck-05-04-2012/d753b649-e6b8-41a4-ad96-31d8695c7358
több mint 12 éve
Luck Június 7-ig nem jöhet semmilyen hivatalos eseményreszf61hetedikén meg szülinapom van, szóval nem ér rá edzeni.
több mint 12 éve
aztec
1 360
A campek nem számítanak akkor hivatalos eseménynek?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Mivel bő egy évtizede ez az első offseason, ami érdekel, ezért időszerű lett a kérdésem: Tudtok valahol egy jó összefoglalót arról, hogy így draft után mi a menetrend a preseason meccsekig? Annyit tudok, hogy training campek, de hogy ezek hogy követik egymást, két camp között mire van lehetőség, az homályos. Pl. két camp között összejöhet a Colts komplexumban Luck az elkapóival gyakorolni önszorgalomból? Vagy ilyenkor a komplexumba nem is léphetnek be? Szóval, egy ilyen mi mikor van, mit szabad és mit nem összefoglalót keresnék. Ha valaki ide most megírja, azt se utasítom el persze. 😀peterk2005Colts Minicamps:
May 4-6 (rookies)
June 12-16
Colts OTAs:
May 15-17
May 22-24
June 4-7
Training camp:
July 22
Luck Június 7-ig nem jöhet semmilyen hivatalos eseményre, mert amíg a záróvizsgákat le nem teszi addig tiltják a szabályok.
Ennek ellenére a Colts komplexumon kívül bárki, bárhol, bárkivel összejöhet és gyakorolhatnak.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Mivel bő egy évtizede ez az első offseason, ami érdekel, ezért időszerű lett a kérdésem: Tudtok valahol egy jó összefoglalót arról, hogy így draft után mi a menetrend a preseason meccsekig? Annyit tudok, hogy training campek, de hogy ezek hogy követik egymást, két camp között mire van lehetőség, az homályos. Pl. két camp között összejöhet a Colts komplexumban Luck az elkapóival gyakorolni önszorgalomból? Vagy ilyenkor a komplexumba nem is léphetnek be? Szóval, egy ilyen mi mikor van, mit szabad és mit nem összefoglalót keresnék. Ha valaki ide most megírja, azt se utasítom el persze. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Luck első edzése... szép kék Colts gatyában 😊“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
The Colts promoted Andrew Berry to the Pro Scouting Coordinator position and Todd Vasvari to the Assistant Director of College Scouting post.Hajrá Magyarok 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a kezdok megvannak mar es a dc is nagyjareszt telitett szvsz. par ilyen ember marad de a javaresze ugyis huz a pecsaba.csak a D# mélysége miatt sanszos, hogy jó pár ilyen emberke itt is marad idénre, de leszarom csak csináljanak valami értelmeset.FarkyRánéztem a rosterre és nagyon komoly nevek vannak rajta 😀 kb a feléről azt sem tudom h kiFarkya 90 fős keret szépségeiHöri
több mint 12 éve
csak a D# mélysége miatt sanszos, hogy jó pár ilyen emberke itt is marad idénre, de leszarom csak csináljanak valami értelmeset.Ránéztem a rosterre és nagyon komoly nevek vannak rajta 😀 kb a feléről azt sem tudom h kiFarkya 90 fős keret szépségeiHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ránéztem a rosterre és nagyon komoly nevek vannak rajta 😀 kb a feléről azt sem tudom h kiFarkya 90 fős keret szépségei
több mint 12 éve
Ránéztem a rosterre és nagyon komoly nevek vannak rajta 😀 kb a feléről azt sem tudom h ki
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Latarrius Thomas leigazolva. Milyen safety lehet belőle?aztecsose hallottam róla, de látom Eastern Michigan. Örökre elfelejtheted ezt a nevet.
több mint 12 éve
Kiváncsi vagyok hogy Karim után nem probálja-e meg a Colts Colemant is begyűjteni.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Latarrius Thomas leigazolva. Milyen safety lehet belőle?Nem Dwayne Allen verbális képessége lesz a fény az éjszakában.Elég érdekes vele a riport a Colts oldalán. 😀 😀
Josh Chapman, Dwayne Allen és Fleener már mennek táborozni. 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Newman lelassult, azért esett vissza, Jenkinsnek viszont sose voltak olyan jó ösztönei, hogy biztos pontnak hívhassuk. Szerintem emiatt újoncként el is érte a teljesítőképessége csúcsát, és nem is lesz jobb. Amit lehet, azt atletikussággal megoldja, de itt vége.Jenkinsnek eddig volt egy baszott jó éve, egy fos éve és tavaly meg sérült volt sokat, de mikor játszott, nem volt abszolut tré, Newmant szopatták szanaszét inkább DallasbanMike Jenkinst a Dallas próbálja elpasszolni, valami 5-6. körért neki is örülnék, azért nagy upgrade lenne a CB sorbapff, ugyanúgy halálra szopatja akárki, mint egy rookiet.Höri
bár erre nem nagyon van esély, de azért hátha 😊Stez
egy szaros late-round pickért meg miért ne?
bár mondom, ez csak saját kívánságom, egyébként semmi érdeklődés nincs felé a csapattól 😀Stez
több mint 12 éve
Jenkinsnek eddig volt egy baszott jó éve, egy fos éve és tavaly meg sérült volt sokat, de mikor játszott, nem volt abszolut tré, Newmant szopatták szanaszét inkább DallasbanMike Jenkinst a Dallas próbálja elpasszolni, valami 5-6. körért neki is örülnék, azért nagy upgrade lenne a CB sorbapff, ugyanúgy halálra szopatja akárki, mint egy rookiet.Höri
egy szaros late-round pickért meg miért ne?
bár mondom, ez csak saját kívánságom, egyébként semmi érdeklődés nincs felé a csapattól 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
de legalább futás ellen is szarMike Jenkinst a Dallas próbálja elpasszolni, valami 5-6. körért neki is örülnék, azért nagy upgrade lenne a CB sorbapff, ugyanúgy halálra szopatja akárki, mint egy rookiet.Höri
több mint 12 éve
Mike Jenkinst a Dallas próbálja elpasszolni, valami 5-6. körért neki is örülnék, azért nagy upgrade lenne a CB sorbapff, ugyanúgy halálra szopatja akárki, mint egy rookiet.
több mint 12 éve
Mike Jenkinst a Dallas próbálja elpasszolni, valami 5-6. körért neki is örülnék, azért nagy upgrade lenne a CB sorbabár erre nem nagyon van esély, de azért hátha 😊
több mint 12 éve
Mondjuk szerintem van bennük lehetőség, csak még egy kicsit fejlődniük kellenedugo1993Powers is évről-évre jobb azért, még szerintem Ő is fejlődni fog, csak legyen egészséges
de azt mondom, hogy Thomasnak illene kiharcolnia a kezdőt, bár nála is a sérülés lesz kérdéses inkább
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Mondjuk szerintem van bennük lehetőség, csak még egy kicsit fejlődniük kellene
több mint 12 éve
majd küzdhetnek a starter helyért TC-ben
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Off: Pont gondolkodtam, hogy ha nem lett cb pick, Lacey elment, akkor ki lesz a másik kezdő Powers mellett? Thomas? Rucker?
több mint 12 éve
Ez is nagyon fontos .. azt az idei szerény 30 (harminc!!) millió dead cap-et mindig elfelejtik a fikázók megemlíteni.A legjobb megközelítés szerintem, hogy egy pass heavy NFL környezetben, szénné draftoltuk magunkat offensive playerekkel, annak ellenére, hogy minenki a defense-ért sírt. Nagyon helyesen tettük.szf61Teljesen egyetértek. Egyrészt legalább érdekes lesz Colts meccset nézni, ha már nem nyerhetünk annyit mint régen, másrészt ez volt a logikus is. HOF reménységű QB-t, pro-bowler kaliberű, fiatal TE-ket nem könnyű draftolni, FA-ról meg bődületes pénzbe kerülnek. Ha a lehetőség adott, ezt kell húzni, főleg rebuilding idején. A védelmet sokkal inkább rendbe lehet rakni FA-ról is.... És ehhez lesz egy valag pénzünk is nem mellékesen.peterk2005
több mint 12 éve
Meccs vadászat közben egy ilyenre akadtam: Super Bowl XLI Colts x Bears És persze hogy megnéztem (megint). Gondoltam hátha valaki szeretne nosztalgiázni. Ha nem, bocs az előfordulásért. (Egy ügyes progival le is lehet tölteni.)