NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
179
30
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
mivel így is megvolt a PO, muszáj volt szarul draftolni, különben igazságtalan lett volna a többi csapattal szemben, hogy mindig mi nyerjük az SB-tegyébként, h egy játékos szarul játszik és nem tud az előzetes várakozásoknak megfelelően bizonyítani, az nem feltétlenül a szakmai stáb hibája. Gondolj bele, ha Luck szar lesz, azt is a stáb nyakába varrod? (A PM storytól függetlenül) Nem akarom én védeni, a stábot, mert ők is benne vannak, de azért utólag könnyű okosnak lenni.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
akárhogy is, tudjuk vagy sejtjük, de mellbevágó így töményen szembesülni vele,hogy milyen állati rossz húzások voltak az elmúlt pár évben...vagy, amit én inkább hinni szeretek: hogy rosszul gazdálkodtunk az érintett játékosok (nyilván meglévő) tehetségével
így is, úgy is rossz bizonyítvány a klubról, a szakmai stábról
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Hát enélkül az írás nélkül nekünk ezt biztosan nem jutott volna eszünkbe..
több mint 12 éve
Az utóbbi draftok értékelése alapján elég fosul draftolok. Na de talán majd most.http://www.profootballfocus.com/blog/2012/04/03/draft-grader-indianapolis-colts/
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Szerintem inkább azt kellene itt mérlegelni, hogy nem volt PM, nem azt h volt Gabbert 😀
több mint 12 éve
Tőle voltak olyan magabiztosak a többiek.ja tényleg, csak elfelejtettem a nevét, mert olyan nagy pluszt adott a csapatának, hogy nélküle ez biztosan nem sikerült volna 😛Stezhogy ki?StezAz a QB, aki kezdőként 9 év után először oda-vissza megvert titeket a divízióban. Illene megtanulni a nevét.iktriad
több mint 12 éve
ja tényleg, csak elfelejtettem a nevét, mert olyan nagy pluszt adott a csapatának, hogy nélküle ez biztosan nem sikerült volna 😛Az a QB, aki kezdőként 9 év után először oda-vissza megvert titeket a divízióban. Illene megtanulni a nevét.iktriadCsak 14-2 lehett a mérleg. Mint tavaly kiderült, Gabbert túl nagy falat.iktriadhogy ki?Stez
több mint 12 éve
Az a QB, aki kezdőként 9 év után először oda-vissza megvert titeket a divízióban. Illene megtanulni a nevét.Csak 14-2 lehett a mérleg. Mint tavaly kiderült, Gabbert túl nagy falat.iktriadhogy ki?Stez
több mint 12 éve
Csak 14-2 lehett a mérleg. Mint tavaly kiderült, Gabbert túl nagy falat.iktriadhogy ki?
több mint 12 éve
Csak 14-2 lehett a mérleg. Mint tavaly kiderült, Gabbert túl nagy falat.
több mint 12 éve
elsiklottál a tény fölött h itt a nagyszerű Stanton 😀Akkor Andrew megfutja vagy beállítjuk őt Wr-nekFarkyfutásról szó sem lehet, ne vegyük el Donaldtól a carryket, ha már személyében nálunk a liga legjobb futója
viszont WR-nek mehet, hisz elkapni tud, csak már nincs itt Addai, hogy dobálja a TD passzokat, így Lucky magának fogja adni majd a TD-ket 😛
mondjuk Jeffery jó pro dayt tolt, egyre inkább tornázza vissza magát első körbe, így ez a 2/2.. hát vicces lesz, ha se Fleener, se Jeffery
reménykedhetünk, hogy Avery egészséges tud maradni, akkor nem rossz WR ŐStez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Akkor Andrew megfutja vagy beállítjuk őt Wr-nekFarkyfutásról szó sem lehet, ne vegyük el Donaldtól a carryket, ha már személyében nálunk a liga legjobb futója
viszont WR-nek mehet, hisz elkapni tud, csak már nincs itt Addai, hogy dobálja a TD passzokat, így Lucky magának fogja adni majd a TD-ket 😛
mondjuk Jeffery jó pro dayt tolt, egyre inkább tornázza vissza magát első körbe, így ez a 2/2.. hát vicces lesz, ha se Fleener, se Jeffery
reménykedhetünk, hogy Avery egészséges tud maradni, akkor nem rossz WR Ő
több mint 12 éve
Akkor Andrew megfutja vagy beállítjuk őt Wr-nek
több mint 12 éve
ha Tibi a superman, Sancho a kriptonit, a Jets veszélytelenBeállítják az utolsó negyedre, nektek meg meszeltek. 😉BazzaniJátszotok a Jets-el.ja de a mehikói nemFarky
Tebow verhetetlen.Bazzani
már csak célpontok kellenének Luckynak, mivel Revis elviszi Waynet 😀
több mint 12 éve
Beállítják az utolsó negyedre, nektek meg meszeltek. 😉ja de a mehikói nemFarkyszóval szerinted valaki képes lesz rá, hogy megverjen?Játszotok a Jets-el.
ezt te sem gondolod komolyan?!
sima 16-0Stez
több mint 12 éve
ja de a mehikói nemJátszotok a Jets-el.Szerintem meg 15-1 😀 😀 😀Double Bszóval szerinted valaki képes lesz rá, hogy megverjen?
sima 16-0Stez
több mint 12 éve
Elnézést főnök tévedtem 😕 😕Szerintem meg 15-1 😀 😀 😀Double Bszóval szerinted valaki képes lesz rá, hogy megverjen?
sima 16-0Stez
több mint 12 éve
Játszotok a Jets-el.Szerintem meg 15-1 😀 😀 😀Double Bszóval szerinted valaki képes lesz rá, hogy megverjen?
sima 16-0Stez
Tebow verhetetlen.
több mint 12 éve
Szerintem meg 15-1 😀 😀 😀Double Bszóval szerinted valaki képes lesz rá, hogy megverjen?
sima 16-0
több mint 12 éve
Szerintem meg 15-1 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Patset is és már jók is vagyunkÉn egyelőre nem latolgatnék esélyt, fene tudja, melyik csapat lesz kurva jó, vagy esik nagyon vissza. A Lions mondjuk szvsz vissza nem fog esni. Hát nem egyszerű sorsolás lesz ez, egy biztos, a Packerst ütni fogjuk. 😀Stezhú, alig várom már, hogy lássam, mit alkot a védelem Megatron ellen majd..Durva ilyet leírni, de nem a Lionst kell megverni, főleg nem idegenben. De 2-3 csoportmeccs + a Bills, Dolphins, Browns nyerhető. És ugye jöhet egy bravúr megint a Texans ellen.Bazzani
200 elkapott yardra mindenképp tippelek 😀Stez
több mint 12 éve
Én egyelőre nem latolgatnék esélyt, fene tudja, melyik csapat lesz kurva jó, vagy esik nagyon vissza. A Lions mondjuk szvsz vissza nem fog esni. Hát nem egyszerű sorsolás lesz ez, egy biztos, a Packerst ütni fogjuk. 😀hú, alig várom már, hogy lássam, mit alkot a védelem Megatron ellen majd..Durva ilyet leírni, de nem a Lionst kell megverni, főleg nem idegenben. De 2-3 csoportmeccs + a Bills, Dolphins, Browns nyerhető. És ugye jöhet egy bravúr megint a Texans ellen.Bazzani
több mint 12 éve
hú, alig várom már, hogy lássam, mit alkot a védelem Megatron ellen majd..Durva ilyet leírni, de nem a Lionst kell megverni, főleg nem idegenben. De 2-3 csoportmeccs + a Bills, Dolphins, Browns nyerhető. És ugye jöhet egy bravúr megint a Texans ellen.
több mint 12 éve
hú, alig várom már, hogy lássam, mit alkot a védelem Megatron ellen majd..majd ráküldjük a boxost és jól elintézi
több mint 12 éve
hú, alig várom már, hogy lássam, mit alkot a védelem Megatron ellen majd..200 elkapott yardra mindenképp tippelek 😀