NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
én remélem nemNem is kell temetni Avery-t. 😊 Nálunk nem volt rossz, amikor lehetőséget kapott.
bízom benne, hogy végre egészséges tud maradni és villant valamitStez
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 12 éve
én remélem nembízom benne, hogy végre egészséges tud maradni és villant valamit
több mint 12 éve
csak ne a köcsög Randle jöjjön.amúgy nekem minimális bizalmam sincs Avery-ben, szerintem preszezon végén cut lesz.
több mint 12 éve
tény, azért ebben a WR classban azt kell mondjam, hogy az a 3/1 kibaszott értékes pick lesz, simán kezdőszintű elkapót találhatunk még
több mint 12 éve
dugo93
4 233
a wr class most elég jó, szóval szerintem akár később is lehet egy jó kis elkapót szerezni. még ha nem is a következő 15 év franchise wr-e lesz, de ilyen gyenge kerettel, az idei drafton nem tudunk mindenhova minőséget hozni ahova kell.szvsz hozunk egy elkapót viszonylag az elején (akár TE, akár WR) és a későbbi pickekkből hozunk még egyet.
Garcon se 2. körös elkapó volt. még ha nem is klasszis játékos, de azért annál jobban nyújtott, mint ahol kiválasztottuk
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tavaly a Titansben azért utolsó héten tolt 45 yardot és egy TD-tegyetertek meg sztem nincs olyan aki ne ertene ezzel egyet, de szvsz fleeneren es jefferyn kivul is vannak meg ertekelheto prospectek, hogy celpontokat szerezzunk. most arrol nem beszelve h nem tudhatjuk grigsonnak mien elkepzelesei vannak a drafton valo mozgasrol. tehat ebbol meg azert sok minden kisulhet szvsz es nem erdemes 2/2re kizarolag azt varni, hogy fleener v jeffery elerheto legyen, mert ennel azert osszetettebb a szitu, foleg h a vedelmunkre is raferne azert a "talent level" emelese.
remélhetőleg már akkor egészséges volt, aztán most ezzel nem lesz baj, de hát még egy jó Averyvel is kicsit vékonynak érzem ezt a target arzenált, amivel Luckot segíteni akarjuk.. Fleener kimegy előttünk, Jeffery is szerintem, azt baszhatjuk egy öreg Wayne-el, egy agyanincs Collieval és egy üveg Averyvel. Nagyon pengeélen akarunk táncolni ezzel.Stez
több mint 12 éve
tavaly a Titansben azért utolsó héten tolt 45 yardot és egy TD-tremélhetőleg már akkor egészséges volt, aztán most ezzel nem lesz baj, de hát még egy jó Averyvel is kicsit vékonynak érzem ezt a target arzenált, amivel Luckot segíteni akarjuk.. Fleener kimegy előttünk, Jeffery is szerintem, azt baszhatjuk egy öreg Wayne-el, egy agyanincs Collieval és egy üveg Averyvel. Nagyon pengeélen akarunk táncolni ezzel.
több mint 12 éve
dugo93
4 233
na hát azt a t betűt nem tudom, hogy hoztam ott össze 😀😀imátkozni kell, hogy Avery egészséges maradjon. akkor ő szerintem jó lesz. csak az a baj, hogy az ilyen játékosoknál akik mindig mindentől lesérülnek, nem szokott sűrűn csoda bekövetkezni. pl: Sanders, Gonzalezdugo1993imatkozni ? 😀
amugy avery nem mindig mindentol serul le. csak egyszer serult le, a terde. ez utan vagtak ki a ramstol (akik a csodalotos jatekospolitikajuk miatt strandolnak evek ota a liga legvegen) es tavaly nem kellett senkinek (ez mondjuk mar gazosabb).
a baj az lehet h avery javareszt az agilitasabol es a sebessegebol elt es ki tudja h mennyit vesztett ezekbol a serulese miatt. ha semmit akkor nagy nyereseg lesz, ha meg sokat, akkor szivas, mert vele sem lehet szamolni.Fake
szóval imádkozni 😀
majd kiderül. én bízok azért benne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
imátkozni kell, hogy Avery egészséges maradjon. akkor ő szerintem jó lesz. csak az a baj, hogy az ilyen játékosoknál akik mindig mindentől lesérülnek, nem szokott sűrűn csoda bekövetkezni. pl: Sanders, Gonzalezdugo1993imatkozni ? 😀
amugy avery nem mindig mindentol serul le. csak egyszer serult le, a terde. ez utan vagtak ki a ramstol (akik a csodalotos jatekospolitikajuk miatt strandolnak evek ota a liga legvegen) es tavaly nem kellett senkinek (ez mondjuk mar gazosabb).
a baj az lehet h avery javareszt az agilitasabol es a sebessegebol elt es ki tudja h mennyit vesztett ezekbol a serulese miatt. ha semmit akkor nagy nyereseg lesz, ha meg sokat, akkor szivas, mert vele sem lehet szamolni.
több mint 12 éve
dugo93
4 233
imátkozni kell, hogy Avery egészséges maradjon. akkor ő szerintem jó lesz. csak az a baj, hogy az ilyen játékosoknál akik mindig mindentől lesérülnek, nem szokott sűrűn csoda bekövetkezni. pl: Sanders, Gonzalez
több mint 12 éve
#Colts cut WR Blair White.Farkymivel a fizetése a minimálbér, így csak akkor van értelme a mostani kivágásnak ha sérült.
több mint 12 éve
azért ott van még Collie is, de tény h kevés#Colts cut WR Blair White.FarkyNem tudom ki a fasznak fog Luck dobálni
Állítólag a "water boy"-nak egész ügyes keze van.
Valaki aki ért a draft-hoz elmondhatná, hogy hogy lesz ebből WR egység.
Wayne és Avery kevés lesz.szf61
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
#Colts cut WR Blair White.FarkyNem tudom ki a fasznak fog Luck dobálni
Állítólag a "water boy"-nak egész ügyes keze van.
Valaki aki ért a draft-hoz elmondhatná, hogy hogy lesz ebből WR egység.
Wayne és Avery kevés lesz.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
#Colts cut WR Blair White.FarkyNa lassan tényleg le kell igazolnunk Bradyt elkapónak....
több mint 12 éve
#Colts cut WR Blair White.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
dugo93
4 233
Mindenesetre nem irigylem Grigsont.Akkor remélem hős lesz belőle
- Van egy újjáépítendő csapat.
- Van egy idióta tulajdonos.
- Van egy rookie HC
- Van 30 milla dead cap
- Luck a vizsgái miatt nem jöhet előbb hivatalosan mint június közepe
- Nincs Manning
fasza lehetszf61
több mint 12 éve
Mindenesetre nem irigylem Grigsont.- Van egy újjáépítendő csapat.
- Van egy idióta tulajdonos.
- Van egy rookie HC
- Van 30 milla dead cap
- Luck a vizsgái miatt nem jöhet előbb hivatalosan mint június közepe
- Nincs Manning
fasza lehet
több mint 12 éve
Szerintem abban a cikkben apróbetűs rész is van.Balfasz kapitányunk ismét bejelentkezett, és egyúttal nem is szarozott az 1/1-et illetően.Én azt olvastam, hogy Irsay 10 éve józan és nem nyúl piához.
Jim Irsay@JimIrsay twitter:
Met with A Luck#12 n Indy 2day for 3 hrs;it's easy 2c why the #1 pick n this Stanford phenom has been synonymous with each other 4over 2 yrsStez
A tweetjeit nézve ezt erősen kétlem néha.szf61
"Reggel 9 előtt nem nyúl piához, és ez a józansággal is így van."
több mint 12 éve
Na igen, épp ezt mondtam ma Steznek.
több mint 12 éve
Balfasz kapitányunk ismét bejelentkezett, és egyúttal nem is szarozott az 1/1-et illetően.Én azt olvastam, hogy Irsay 10 éve józan és nem nyúl piához.
Jim Irsay@JimIrsay twitter:
Met with A Luck#12 n Indy 2day for 3 hrs;it's easy 2c why the #1 pick n this Stanford phenom has been synonymous with each other 4over 2 yrsStez
A tweetjeit nézve ezt erősen kétlem néha.
több mint 12 éve
Balfasz kapitányunk ismét bejelentkezett, és egyúttal nem is szarozott az 1/1-et illetően.Jim Irsay@JimIrsay twitter:
Met with A Luck#12 n Indy 2day for 3 hrs;it's easy 2c why the #1 pick n this Stanford phenom has been synonymous with each other 4over 2 yrs
több mint 12 éve
úristen...amikor még 1.23-ért tankoltunk egy gallont a Ladába a Thököly utcai kútnál😊
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
A legutolsó OTA Peyton Manning nélkül 1997-ben volt.úristen...az az mmmbop micsoda hányinger szám volt😊
Akkor valóban "kicsit" más volt a világ 😊
szf61
több mint 12 éve
A legutolsó OTA Peyton Manning nélkül 1997-ben volt.Akkor valóban "kicsit" más volt a világ 😊
több mint 12 éve
Igen, szóval azért a klasszikus "blue chip" tehetség túlnyomó többségben top 15-ös pick. Abban pedig (hála az égnek) 2000 óta kétszer volt részünk (2002-11., 2004-12.).Persze ez a cikk próbálja helyén kezelni a dolgokat, de -főleg pár rosszabbul sikerült draft után- húzó tehetségek kiválasztása nélkül kiürül a csapat és jobban fájnak az elpazarolt 2-3. körök.