NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem érzed viccesnek azt a sírást amit leművelsz emiatt?FViktor93Egyebekben elfelejtettem gratulálni a tetszetős nyelvújítási eredményedhez - melyre Kölcsey óta kevés példa akad -, a "leművelsz" szó megalkotása okán.
Szép és maradandó teljesítmény.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Jó, mondjuk egy Pats drukker se ossza itt az észt, amikor minden 3. héten a Sport TV a sok fanjuk miatt őket adja.De azért a Colts topikba hadd mondja már el, ha valami bassza a csőrét, vagy éppenséggel, -szokatlan- számára.
több mint 12 éve
Nem érzed viccesnek azt a sírást amit leművelsz emiatt? ... hogy mennyi primetime meccse lesz a Coltsnak.FViktor93Nem érzem.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Amit a Colts-al műveltek ehhez képest az egyenesen felháborító!Úristen ne, csak egy darab primetime meccs? Így most mi lesz szegény Coltssal. Nem érzed viccesnek azt a sírást amit leművelsz emiatt? Képzeld mit szólnak azok a csapatok drukkerei akik évek óta szopóágon vannak. Mintha neked bármit is számítana, hogy mennyi primetime meccse lesz a Coltsnak.
Az egyetlen prime time meccs a Jags (!!) ellen a liga minimum ugyanis.
Ez mindenkinek jár, még azoknak a csapaptoknak is akik hosszú évek óta negatív mérlegben ténferegnek és a fasz se kíváncsi rájuk.
szf61
több mint 12 éve
majd amikor 12-4-el bemegyünk a PO-ba, majd szívhatják a fogukat 😀Stez7-2 nél már jön a flex schedule és szénné keressük magunkat 😊
több mint 12 éve
majd amikor 12-4-el bemegyünk a PO-ba, majd szívhatják a fogukat 😀
több mint 12 éve
arra azért figyeltek, hogy a Broncosnak csak négy 7 órás meccse legyen, szóval nem sok Manning-Colts ütközés lesz 😀
több mint 12 éve
Nem fog elfogyni Irsay pénze... Eddig Manning utolsó 7-8 évében minden évben a leginkább prime time meccseket kapó csapat vagyunk. Igazán belefér 1 ilyen extrém év, csak a csapaton (GM, edzők, tulaj) múlik, mikorra lesz újra kompatibilis = nagyobb médiaérdeklődés. Persze semmi nem garancia, Indianapolis Manning előtt nem volt fociváros.Én személy szerint örülök. Legalább van még egy meccs, hogy eltereljem a gondolataimat/lenyugodjak a Colts meccs után.
több mint 12 éve
A schedule kapcsán egy-két gondolat:A képen az úgy nevezett "Network koordinator" látható narancssárga kézelőben. Amikor leengedi a kezét, az jelzi hogy vége reklám blokknak és mehet a meccs tovább.
Hogy jön ez ide??
A csapatok bevételének 50-60%-át TV-s jogdíjakból származó bevételek adják
Amit a Colts-al műveltek ehhez képest az egyenesen felháborító!
Az egyetlen prime time meccs a Jags (!!) ellen a liga minimum ugyanis.
Ez mindenkinek jár, még azoknak a csapaptoknak is akik hosszú évek óta negatív mérlegben ténferegnek és a fasz se kíváncsi rájuk.
Tudom én ... ennyit jelent hogy nincs Manning, meg a 2-14-es szezon.
Ugyanakkor itt a Colts amelyik 10 éve győzelmet győzelemre halmoz, felvonultatja Manning óta a legnagyobb ígéretet, komoly sztár csapatok vannak a sorsolásában (Packers, Patriots, Jets), nincs körülötte botrány évek óta és van egy prime time meccsünk.
Másik oldalról meg ott van a Saints, a botrányokkal, edző nélkül, kb ugyanakkora market nagysággal és van nekik 4 (NÉGY).
Tudom én ... a bulvár mindig érdekesebb.
Ugyanakkor ezzel a beosztással nagyon súlyos milliókat vettek ki a csapat zsebéből.
Nem tudom kik döntenek a TV beosztásokról, de a kurva anyjukat.
több mint 12 éve
😂Na most lestem meg a fullos schedulet..Kurt Warner és Steve Mariucci is így látja..
haaaaaaat.. 😀
4, max 5 gyozelmet mondanek igy elsore, de sanszosan top3-5os picket jovore is. 😊
mondjuk remelhetoleg jol huzunk iden is, jovore is, az mar onmagaban hatalmas elorelepes lesz, meg ugye jovore a piacon is a zsebunkbe nyulhatunk akar, ha ugy alakul, hiszen helyunk az lesz.Stez
5-11 a Coltsnak.
RG3-nak csak 3 győzelmet jósolnak 😊szf61
sokat gondolkodtak rajta.
több mint 12 éve
Na most lestem meg a fullos schedulet..Kurt Warner és Steve Mariucci is így látja..
haaaaaaat.. 😀
4, max 5 gyozelmet mondanek igy elsore, de sanszosan top3-5os picket jovore is. 😊
mondjuk remelhetoleg jol huzunk iden is, jovore is, az mar onmagaban hatalmas elorelepes lesz, meg ugye jovore a piacon is a zsebunkbe nyulhatunk akar, ha ugy alakul, hiszen helyunk az lesz.Stez
5-11 a Coltsnak.
RG3-nak csak 3 győzelmet jósolnak 😊
több mint 12 éve
Na most lestem meg a fullos schedulet..haaaaaaat.. 😀
mondjuk remelhetoleg jol huzunk iden is, jovore is, az mar onmagaban hatalmas elorelepes lesz, meg ugye jovore a piacon is a zsebunkbe nyulhatunk akar, ha ugy alakul, hiszen helyunk az lesz.
több mint 12 éve
A Sport TV-t ismerve inkább telibe szarja Luckyt majd. 😀 Szokásosan minden Lucky incompletenél, esetleg picknél (ez reméljük nem lesz 😀) Ricsi, no meg a fél világ elkezdi ecsetelni, hogy ezért vágtuk ki PM-et, amit így 4 órába jó lesz hallgatni.van schedule, annyira nem tetszik 😊A Jagses prime time meccset szerintem leadja a Sport TV pont Lucky miatt.
Bears ellen nyitunk, rossz emlék, 4 éve is így volt és megvertek underdogként.
Vikes+Jax veréssel meglehet a 2-1-es mérleg 😀
4. heti bye nagyon korán van.
10. héten lesz Jax ellen TNF, mint mindig.
és a lényeg: minden meccsünk 7-kor van a 10. hetet leszámítva -> nem leszünk sport tévében egyszer se. Ki-ki döntse el ez jó hír-e. Jó lett volna az elején leadni egy Luck W-s meccset, akkor tán nem jön annyi gunyolódó sms 😊
8-8 lesz a mérleg, lemaradunk a playoffról 😛Höri
Ja és nem számolj velünk biztos Wként. Az tavaly is már nagyon bevált...iktriad
De ha TNF, azt adni fogják, legalábbis gondolom. A Bears elleni kezdésnek kurvára nem örülök, Lucky rögtön az első meccsén egy elit védelemmel néz majd szembe, fasza lesz.. 😀 Meg Peppers fog szaladgálni a segge után, ott Castonzonak nagyon fel kell szívnia magát, tavaly a bivalyok ellen nem ment neki annyira jól. Reméljük fölfejlődik, és faszás LT lesz belőle.
Meg hát először is következzen valami fasza draft a jövő héten. 😊
De azért egy 8-8-al rookie QB-val simán kiegyeznék, azt hiszem. 😛
több mint 12 éve
van schedule, annyira nem tetszik 😊A Jagses prime time meccset szerintem leadja a Sport TV pont Lucky miatt.
Bears ellen nyitunk, rossz emlék, 4 éve is így volt és megvertek underdogként.
és a lényeg: minden meccsünk 7-kor van a 10. hetet leszámítva -> nem leszünk sport tévében egyszer se. Ki-ki döntse el ez jó hír-e. Jó lett volna az elején leadni egy Luck W-s meccset, akkor tán nem jön annyi gunyolódó sms 😊
8-8 lesz a mérleg, lemaradunk a playoffról 😛Höri
Ja és nem számolj velünk biztos Wként. Az tavaly is már nagyon bevált...
több mint 12 éve
van schedule, annyira nem tetszik 😊Bears ellen nyitunk, rossz emlék, 4 éve is így volt és megvertek underdogként.
8-8 lesz a mérleg, lemaradunk a playoffról 😛
több mint 12 éve
stez egyvalamire hadd kerjelek meg. draft napjan igyal sokat es ne fogd vissza magad. irj le mindent ami eszedbejut.alap, hogy inni fogok, jó sokat 😀
ugy garantaltan nem fogunk unatkozni 😉Fake
majd igyekszem minden ötletet papírra is vetni, nehogy unalmas legyen 😀
több mint 12 éve
stez egyvalamire hadd kerjelek meg. draft napjan igyal sokat es ne fogd vissza magad. irj le mindent ami eszedbejut.lol 😀
ugy garantaltan nem fogunk unatkozni 😉Fake
de aztán minden pick után legyen update hogy ez miképp változtatja a tervet 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
stez egyvalamire hadd kerjelek meg. draft napjan igyal sokat es ne fogd vissza magad. irj le mindent ami eszedbejut.ugy garantaltan nem fogunk unatkozni 😉
több mint 12 éve
Nem, szerintem a Giants rantja be, azert kene veluk megegyezni. Mondjuk nyilvan ha mindenaron akarjak, nem adjak el a picket, de egyebkent szerintem siman behuzzak, ha leesik nekik. De nekem aztan tokre mindegy, csak valaki maradjon nekunk is. 😀 Mindegy, Jefferyrol meg azt mondjak, a scoutok nem szeretik kifejezetten, mivel a munkamoralja nem valami jo. Talan igy leesik majd nekunk, egy szavam nem lenne. 😊
több mint 12 éve
Luck, feltrade Fleenerért 1/32-re, ha nem viszik el még előtte, 3/1-re meg Ta'Amu1/32-re semmi értelme feltradelni Stez barátom 😀 kitől félsz, hogy elviszi, a Rams-től? 😀 😀
😀Stez
mert ha a Giants eladja a pickjét akkor ők nem fogják 😛
Ta'amu pedig teljesen használhatatlan játékos, ő se jöjjön. Egy dolgot tud, nagy.
több mint 12 éve
Luck, feltrade Fleenerért 1/32-re, ha nem viszik el még előtte, 3/1-re meg Ta'Amu 😀
de ha Irsay ennyire idióta megint, akkor biztos valami nem várt picken is gondolkodnak..
Tannehill 1/1-re? 😂
több mint 12 éve
Irsay elemében van Itt a lehetőségEgy BMW jár annak, aki a korrektül megtippeli a komplett első kört a drafton. (Neveket és sorrendet)
Mondjuk, olyan nagy rizikót nem vállal 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igen csak randle egy tulertekelt wr prospect aki helyett lehet mast is valasztani. kesobbi korokben nem lenne rossz de jelenleg 1. kor vegere v 2. korre ertekelik. annyit pedig nem er.
több mint 12 éve
csak ne a köcsög Randle jöjjön.Szegény ember, vízzel főz (30 mill dead cap)
amúgy nekem minimális bizalmam sincs Avery-ben, szerintem preszezon végén cut lesz.Höri
Minden reménybeli embernek örülni kell
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak ne a köcsög Randle jöjjön.jaja randlenek tunes. barki kis tulzassal csak tenyleg ne o bar 4. kortol mar beleferne 😊
amúgy nekem minimális bizalmam sincs Avery-ben, szerintem preszezon végén cut lesz.Höri
utobbiban nem vagyok ennyire pesszimista, sztem jo lesz egy szolid opcionak.
amugy mondanam azt mint te de tenyleg alig vannak wr es te poszton is es igy egyszeruen ra vagyunk kenyszerulve minden epkezlabnak kinezo emberre.