Escalade

Indianapolis Colts

Escalade
Lakhely
Bp. XVII. ker.
Utoljára láttuk
több mint 9 éve
Regisztrált
több mint 19 éve
Fórum hozzászólások
1 034Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Én is beállnék a MyStreams meghívókért esdeklők táborába...

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
kicsit off: magunk között, most vettem csak észre, hogy néz ki ez a Yankees infield? 😀 Ez valami botrányos.Escalade
1B: Tex
2B, SS, 3B: Nunez
Problem? What problem?Darksun3
Amennyiben nem ütnek az IF bal oldalára labdát, minden szuper... 😊 Nagyon kelleni fog McCann támadójátéka. Viszont az AL East idén is megbolydult, sok új ember, kompetitív Yankees, esetleg még egy Price csere, újra nekifutó Toronto, stb.

Piszkosul kezdődhetne már a szezon.

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
 www.sbnation.com/lookit/2014/1/22/5336718/the-chronicles-of-andrea-air-bargnani#ooid=drbXJiazoBkkuDEJHbtTQ4f597srCpfU
R.Kelly, "Air Bargnani logó", Anthony feje, ... fantasztikus.

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Körülbelül 2 játékos érhet meg ennyit maximum, és ebben Kershaw benne van. Eléggé elkanászodott a Grantland, de a baseballos részleg még mindig kiváló Jazayerlivel és Kerivel, előbbitől egy jó cikk/összefoglalás a szerződésről:  grantland.com/features/so-good-so-young/

Hullámvasút volt ez a Tanaka ügy, egy pillanatig elhittem, hogy behúzhatja a Cubs. Drága volt, és rendesen mentek érte Theoék (6 év 120 milliós ajánlatot tettek), viszont rengeteg negatív tényező övezi most a csapatot:
- állítólag pénzhiányban küszködik a franchise, nekik is esett pár helyi és nemzeti újságíró,
- lassabban halad a Wrigley felújítása, mint kellene,
- a közfinanszírozásról le is tettek,
- a "háztetős" ülőhelyet tulajaival nem sikerült megegyezni, irány a bíróság
- ezek szerint Yuról, Cespedesről és Tanakaról is 2-ként maradt le a csapat,
- nincs nagyon SP sem a csapatban, sem pedig a farmban,
- érik a Samardzija trade,
- mindezeken túl nem elhanyagolható szempont, hogy megint 90-95 vereség vár a klubra, ami kezd unalmassá válni.

Ilyen időkben jó lett volna egy kis csont a népnek, pozitív reflektorfénybe helyezve a franchiset. Természetesen akik tovább látnak, azok tudják, hamarosan csak megfordul ez a hajó, a 2. legjobb farmrendszer a Cubsé (Baseball Prospectus), tele sztárjelölttel. Baez sokak szerint a liga legnagyobb tehetsége, prémium poszton, ráadásul nincs nagy szakadék utána sem (Bryant, Almora, Soler, Vogelbach, Alcantara, Blackburn, Johnson, Edwards, Black, Zastryzny, Villanueva, Candelario, Silva, stb....). Ez magában nem garancia semmire, azonban mivel többnyire nem picherek, kisebb az esély egy karrierváltoztató sérülésre, sokuknak minőségi posztjuk van (IF bal oldala, CF, RF), és lassan az anyagiak is rendezőnek, jövőre kiválónak tűnik a SP piac: Scherzer, Shields, Bailey, Masterson, Billingsley, McCarthy, Johnson, Lester.

kicsit off: magunk között, most vettem csak észre, hogy néz ki ez a Yankees infield? 😀 Ez valami botrányos.

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ken Rosenthal ‏@Ken_Rosenthal 20m
BREAKING: Tanaka to #Yankees, seven years, $155M, opt-out after fourth year.Csifu
Hogy lehet ennyi pénzt adni egy olyan játékosnak, aki egyet nem dobott még a ML-ben, nem értem.Mikey
Nagyon kecsegtető játékos azért. A mai csapatépítési modellből (minden jó, fiatal játékost vagy megtartanak, vagy nagy ellenértékért cserélnek) kifolyólag nem is lesznek már 25 éves, egészséges, pesszimistán is no. 2-k a piacon.
Van rizikó, és ezalatt nem is a hatékonyságát értem, hanem inkább az eszméletlen sok pitchet, amit dobott (illetve a japán dolgot egyedül Yu nem tudta ledönteni, ráadásul nem is egy szint a két pitcher). Ellenben "csak" pénzért nem találni 2014-ben ilyen kvalitású játékost karrierje zenitjén.

Persze túlfizette a Yankees ($, év, opt-out, NTC), ez nem meglepetés, de szükségük volt rá. Trendi most az opt-out klauzula Casey Close-nál, 4 év után nekifuthat még egy 6-7-8 éves szerződésnek, ha úgy sikerül a következő pár év (a la Greinke, Kershaw).

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Dan Shaughnessy... Amióta nézem az amerikai sportokat, az egyik legnagyobb pojáca, legyen szó NFL-ről vagy MLB-ről.

Van helyette jobb:
 www.colts.com/videos/videos/NFL-Films-Sound-FX-Chiefs-vs-Colts/0965af4e-2266-4845-8107-cbee45a0e94a
Favorit: a cserepad reakciója Luck fumble recovery TDjére, illetve Andrew "TY, why don't you run your f*cking ass off" velős instrukciója közvetlenül a meccsgyőztes hosszú passz előtt.

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
szerintem ez mind lustaság vagy koncentráció kérdése, nem hiszem h ezt nagyon tanulnia kéne bárkinek is aki az nfl-be van.
Sőt, valószínű itt is sokan meg tudnák futni úgy mint Whalen, csak lehet elkapni nem sikerülne 😀shady
Amennyire meg tudom ítélni, ez nem így van. Az éles route futás kritikus kérdés az egész ligában (ilyen sémák, intelligens és gyorsan reagáló DBk mellett), például Hiltonnak is komoly gondjai voltak/vannak vele. Az idei évre rengeteg energiát fektetett bele (Wayne is segített ebben), és érezhető a fejlődés.
Vannak jobb és rosszabb route runnerek, azonban egy bizonyos szintre el kell jutnia mindenkinek, aki a ligában akar tartósan maradni. Egy fokig tanulható, onnantól már adottság, felépítés, sport IQ kérdése.

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Más tollaival (www.coltsauthority.com) ékeskedek, de érdemes megnézni, milyen különbség (és végkimenetel) lehet két azonos route között:
1. Whalen, TD:

2. Da'Rick Rogers, pick:


Hajlamos vagyon én is legyintgetni a WRek fontosságára, viszont egy rossz elkapó nagyon össze tudja zavarni a dolgokat. Rodgers nevetve futja körbe az ilyen Whalen-szintű random fehér gyerekeket, mégis meg kell tanulnia éles route-okat futnia ahhoz, hogy valóban több legyen, mint egy elit altetikusságú 3-4. elkapó (az pályán kívüli dolgaitól eltekintve). Véletlenül sem temetni akarom, mert nagyon tetszik eddig Da'Rick, csak ritkán látni ennyire szembetűnő példát. Érdemes elolvasni a cikket, ami tartalmaz pár -perpillanat nagyon fájó- Reggie oktatófilmet is ( www.coltsauthority.com/2013-articles/december/the-difference-a-good-route-makes.html).

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Hughes? Ő még játszik vhol? 😀shady
Nem érzem, hogy ez cinikus megjegyzés volt-e, de egyre jobban fáj ez a csere.
Idén Dumervilen kívül a legjobb "pass rush productivity"-vel (PFF statisztika) rendelkezik. 10 sack, 8 hit, 35 QB hurry, 2 FF. Kelvin Sheppard yeee.

A Richardsonos témában pedig a pesszimistákat támogatom. Néhanapján vannak lyukak ebben a foltozott falban, csak a. nem látja, b. a nap lemegy, amire "berobban" rajtuk. Tegnap is volt 2-3 olyan kísérlete, amikor itthon fogtam a fejemet, hogy nem ért ki a szélére/hogy nem tudott 1st downt futni. Brownnal az volt a baj, hogy semmi érzéke nem volt a lyukakhoz, cserébe egyenesen mindig robbanékony volt. Minden szakértő -köztük Greg Cosell, aki imádta Trentet draft előtt- egyhangúan állítja (és áll érthetetlenül előtte), hogy minimum egy sebesség elszállt a váltóból.

Persze az Indy média teljesen más meccset nézett...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Vélhetően passzjátékoknál fogják sokat használni Wernert, mert Waldennek a pass rush nem erőssége. Bár neki mi az? 😀Stez
Az ügynöke.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ma jelentkeztek a catcherek és pitcherek munkára (1-2 sztahanovista mellett), így gondoltam csak kéne írni a Cubsról is egy év eleji összefoglalót.

Először is a GM/President of Baseball Operation váltáson túl majd az egész edzői gárdát kicserélték. Managernek Dale Sveumot választották, akiről a klisészerű „baseball guy” jelzőn túl az járja, hogy a klasszikus értékeket tartja szem előtt (fegyelmezett játék, állandó figyelem, hustle-bocs-, sok séta, jó védekezés, stb). Két fő területen van szükség javulásra. Egyik a védekezés, mivel a liga legtöbb, 134 errorját csinálta a csapat (ebből Castro 29-t, Garza 7!-t, míg Soriano 8-t vállalt magára), ráadásul a játékosok jelentős része minimális range-el rendelkezik. A másig pedig az séták nemléte. Ebben nem fog segíteni, hogy a kevés megtartott edzők között van Rudy Jamarillo (aki amúgy neves és jól kereső hitting coach, cserébe amióta itt van az NL legjobb OBP csapatából a 2. legrosszabbja lett- persze a játékosok erős asszisztálásával). Tavaly mindössze 425 walkot szerzett a csapat, amiből –az azóta Tampába visszamenő- Carlos Pena 101-et vállalt, és összességében az ebben a statisztikában a 4 legjobból 3 már nincs a csapatnál (Fukudome, Ramirez és az előbb említett Pena). Tehát ezen a téren sem várható komoly javulás, holott alapeleme a sikernek mindkét tényező.

Pitching, kezdők:
1. Matt Garza: egyértelműen a legjobb dobó. Tavaly nagyon szépen alkalmazkodott a Wrigley Field jellemzőihez (magasan karrierje legjobb ground ball/fly ball átlagát hozta, karrier ERAval és SO-tal). Még 2 évig kontroll alatt van, azonban idén vagy elcserélik, vagy kap egy hosszabb távú szerződést. Ezzel együtt ha Hoyeréket kérdezik, lehet visszavonnák a tavalyi cserét, ugyanis az elküldött játékosok elég komoly áldozatnak tűnnek (Lee no.12, Archer no. 63. Keith Law top 100 prospect listáján, mellettük Chirinos és Guyer már tavaly játszott a POért küzdő Raysben, Fuld pedig helyi szenzáció volt, még ha kicsit el is csendesült a végére).
2. Ryan Dempster: tavaly elég csúnya éve volt, és nem feltétlenül várható a drasztikus javulás. Borsosan megfizetett szerződésének utolsó éve.
3. Paul Maholm: karrier évből jön, csak a válla miatt rövidre lett szabva. Ground ball pitcher, ami jó lenne a Wrigleyn, azonban a –korábban már kifejtett- védelem nem mindig fog segítségére sietni.
4. Innentől kezdve csupa kérdőjel. A Big Zért megszerzett Volstad ezért fixnek tűnik, várva hogy újraéleszti kicsit a többre hivatott karrierjét. Marad 1 helyre a Marshall trade-ben érkező Travis Wood (benne lehet bízni), valamint a tavaly sérülésekkel bajlódó, de 4-5. pitchernek simán használható Randy Wells. Van még rajtuk kívül pár kezdő esélyes (Coleman, Lopez, Samardzija, Sonnanstine), de ők szerintem inkább sérülés/kapufa esetén lépnek fel.
Bullpen:
Closer: Carlos Marmol: az új rezsim elég határozottan kijelentette, sürgősen vissza kell térnie Marmolnak a sikeres szerepléshez, különben veszélyben a posztja. ML „vezető” 10 blown saves, lapos slider, luxus sétáltatások. Mindig is vékony mezsgyén mozog nála a siker, viszont mechanikai problémák is felvetődtek tavaly.
Setup (RHP): Kerry Wood visszatért, mindenki örül. Óvatosan szabad vele bánni, viszont szükség volt a veterán jelenlétére.
Setup (LHP): James Russell: 2011-es borzalmas kezdései (ERA 9.33) után a legmegbízhatóbb releiverré nőtte ki magát (49.1 inning, ERA 2.19), John Gaub pedig kiharcolt egy esélyt magának a bizonyításra.
Többiek: Manny Corpas és Sonnanstine is projekt. Sérülésből és gyengébb évekből jönnek, bármelyikük sikerrel szerepel az plusz. Chris Carpenter 100+ MPH-s fastballjait kontrollálnia kéne tudni, valamint mellé kicsit még csiszolni azon a slideren, és máris closer kaliber.

Catcherek: Geovany Soto: sok séta, javult lopások ellen, sok error, botrányos átlag. Amennyiben a 2 negatívumból az egyiken javít, nagyon hasznos játékos. Mellette teljesen nyílt a backup C szerep, miután hála az égnek Koyle Hill elment, Jamarillo, Castillo és Clevenger egyenlő esélyekkel indulnak. Utóbbi kettő jó triple-A évet zárt maga után, nálam képességek alapján Castillo a legesélyesebb (+D#, power).
1st base: szinte biztos hogy az újonnan szerzett no. 1. prospect, Rizzo Iowában kezdi az idényt, így megkapja a nagy esélyét Ryan LaHair. Róla annyit érdemes tudni, hogy tavaly 38! HRt ütött, és mellé még 17-et winter ball alatt. Jó szeme van, és átlagos védő. Amennyiben jól szerepel, cserealap, ha nem, várjuk Rizzot (aki nincs annyira messze, kicsit dolgozik a leftyk elleni átlagon és ML kész). Amúgy OFen is eljátszik, ha minden kötél szakad.
2nd base: továbbra is átlag alatti játékosok rotálása. Darwin Barney tűnik sima befutónak, de Jeff Baker is helyet fog kapni (mint backup 1/2/3/LF/RF), valamint a DeWittet lecserélő Cardenast (szintén utility szerepben) is árgus szemekkel fogják nézni.
3rd base: Aramis helyén egy projekt, Ian Stewart. Erő+séták+elfogadható védekezés. Nem rossz kezdet, bár az ütőátlagon illene javítania. A 2007es no. 3 pick Josh Vittersben már lehet az anyja sem bízik, de 1-2 Cubs fan igen. A minor league-ek egyik legszebb swingje az övé, kevés kontakttal. Próbálták 1esre áttenni, hátha meghozza a várva várt áttörést, de úgy néz ki eredeti pozícióján próbálja megcsinálni a 25-fős rostert.
Shortstop: Starlin Castro a csapat legjobb játékosa. Nem rossz az egyik legfontosabb poszton szereplő 21 éves sráctól. A védekezésen rengeteget kell javítani (29 error - mellesleg GG kaliber 1st basemannel), illetve ez a szexuális zaklatási per sem hiányzott senkinek. Amennyiben kicsit jobban megválogatja a labdákat, nem csak a 200 hit lesz meg, de a HR számok is felcsúsznak.
Left field: ki más… Idén sem sikerült elpasszolni Alfonso Soriano szerződését, még 3 évig 18 misi jár a LF-ek koronázatlan királyának. A legszomorúbb az egészben, hogy állítólag a munkamoráljával semmi gond, csak a térdei ennyire tropák. Reed Johnson visszatért, rá lehet számítani, valamint a Marshall csere nyomán átkerülő Dave Sappelt is esélyes a rosterre. Állítólag kiváló no.4 OF.
Center field: Marlon Byrd utolsó évét tölti ki a Chicagoban ritka, jó szerződésének. Ismét egy gyilkos offseason tréningen van túl, kifogástalan morálú CF. Sajnos RISPban tavaly botrány volt, reméljük csak egyszeri aberráció. Közben kopogtat mögötte az egyik legnagyobb tehetség, Brett Jackson. Egy olyan 5-tool játékos, aki semmiben sem kiemelkedő, de mindenben átlag feletti. Tony Campana is itt van, azonban nem tudom mennyi hely maradt számára.
Right field: David DeJesus. Az egyszemélyes megtestesítője, mit szeretne az új vezetés javítani: átlag feletti védő, türelmes a plate-nél. Platoonban állítólag nagyobbat szólna, de bizakodó vagyok vele kapcsolatban.

Ütősorrend: sokféle variáció lesz, de az alapvető koncepciós probléma megmaradt: rengeteg 2. ütő (Castro, DeJesus, Barney, Byrd, Jackson, Baker, Johnson, Sappelt) és 6-7. ütő (LaHair, Soto, Stewart), semmi több. A hírek szerint DeJesus kezd a tetején, illetve Campana, akinek a helye alapjába véve kérdéses.

A rosterből maximum 12-13 embert vennék biztosra, a többi hely teljesen szabad. Lehet tiporni egymást spring traning alatt, hogy Sveumra jó benyomást tegyenek.

Ismét hosszú év elé néznek a Cubs szurkolók, a tavalyi hiányosságok még inkább felerősödni látszanak. Azonban mindenki számára világos, hogy ez egy átmeneti év az Epstein-érában és legalább már kezd kitisztulni egy tudatosabb csapatépítés, ami 2-3 év múlva pozitív mérlegben mutatkozhat meg.

több mint 11 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Utolsó két drive:
85 yard, 1:23, TD
75 yard, 1:07, TD
Kikért idő: 0.

Abszurd.

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ennyit picsogni azért, mert minden idők egyik legjobb irányítója (feltételezve, hogy egészséges) a csapatodba ment... 😊 Ráadásul Tebowt váltva... Meg sem érdemlik a Broncos szurkolók, kérjük vissza Peytont. Most.

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Beleestem ismét az újoncok hibájába. Bár kevés reményt táplálok a 2011es szezonnal kapcsolatban, hihetetlenül várom. MLB.tv befizetve, napi szinten Cubs blogokon barangolás, a cubs.com újra főoldalként beállítása, stb... Magam szórakoztatására írok is egy helyzetjelentést, 25fős rostertippet.

A pitching nagyjából meg is van. 3 fixnek tekinthető kezdőből Dempstertől lassan már elvárható a nagyszerű játék, Big Z ismét elhintette, milyen potenciál rejlik benne, még Cy Youngot is szóba hozták vele kapcsolatban... Sokan kárognak Garza miatt, hogy magas az a fly ball-rate, és egy elit védelemmel rendelkező csapattól jön az egyik legrosszabba, viszont szerintem az AL East-NL Central különbsége ki kell hogy jöjjön és egy domináns bemutatkozó szezont várok a nagy befektetéstől.
Állítólag komoly harc lesz a 4-5. sportért. Silva másként gondolja, szerinte a csodával határos szezonkezdete után a betegeskedő-szenvedő negyedév ellenére is kibérelt hellyel rendelkezik. Holott éppen Wells volt az, aki sikeres újonc szezonja után az NL dobók közül az egyik legpechesebb 2011et zárta (magas BABIP, 21. legjobb WAR, röhejes run support), korrekt 4. starter, szerintem ő miatta csökken le 1 helyre a "harc".
Jelentkezők: Looper (állítólag egészséges, kiderül), Silva (első nap hazament betegség miatt, nem túl ideális kezdet, de így is a legesélyesebb az 5. helyre), Russell (egyetlen lefty kezdő lehet, tavaly so-so volt), Coleman (ugyan az, mint Russell, kivéve hogy jobbkezes), Wellemeyer (gyengébb két évet követően szkeptikus vagyok vele kapcsolatban). Itt tényleg mindent a spring taining fog eldönteni. Tipp: Dempster (opening day starter), Zambrano, Garza, Wells, Looper.

Relief pitching: egyértelműen a csapat gerincének kéne lennie.
Marmol-Wood-Marshall-Cashner. Nem sok jobbat tudnak felmutatni a ligában. Belegondolva, ha Guzman visszatérne, és Carpenter kiharcolná a helyét, 5 RP lenne, aki 97 mph körül dobál (utóbbi állítólag 101et is megütötte az Arizona Fall League-ben). Kicsit félek Marmol 3 éves szerződésétől. Egy olyan RPnél, aki ugyan történelmi szezont tudhat maga mögött (minden idők legjobb K/9IP százalékát hozta össze), viszont centikre van tőle, hogy teljesen elveszítse a strikezónát luxus a 3 éves szerződés (még ha abban benne is van az első FA év). Woodnál szokásos történet, egészség legyen, a többi nem számít. Marhall a liga egyik legalulértékeltebb RP-e, és kezdeni is képes. Cashnernél felmerült, hogy kezdő lesz, viszont akkor irány Iowa, triple-A. Kicsit csiszolna a secondary pitcheken, bármi kisülhetne, closer-szintű tehetség. Így marad 3 hely a penben, mivel várhatóan idén is 12 pitcherrel vágunk neki a szezonnak. Grabow szánalmas tavalyi éve ellenére ott lesz (már amíg ép...), ha más nem valami közmunkát adjunk neki, dolgozzon le egy keveset abból a 4.8 milliós fizetéséből. Russell amennyiben nem csípi el az 5. spotot, esélyes long releivernek, mellette még ömleszteni lehet a neveket: Gaub, Carpenter, Guzman, Samardzija, Stevens, Maine, Jackson, Gray, Caridad, Diamond, Coello, Coleman, Smith, Berg. Ha Guzman egészséges, ha Samardzija továbbra is Cub szeretne lenni, ha Carpenter felnő a feladathoz, ha stb, stb. A ST egyik legérdekesebb szegmense lesz a 2-3 bullpen helyért folyó harc. Tipp: Marmol, Wood, Marshal, Cashner, Grabow, Russell, Samardzija.

Outfield:
LF-Soriano. Bele kell törődni, hogy feleslegesen van nála az a kesztyű, hogy egy "hot" időszakra 4szer annyi "cold" jut, hogy sosem fog 10 bázist sem lopni már és mindezt szerény összeggel honorálja a klub. Ettől eltekintve jó srác...
CF-Byrd. Sok ideig az egyetlen pozitívuma volt a szezonnak. Az AS után kicsit visszaesett, sérülések sújtották (ami nem meglepő, tekintve a -nagyon is szerethető- játékstílusát), de az akarás végig ott volt. Egy lemásolt évvel mindenki elégedett lenne.
RF-Colvin. Castro mellett a másik hangos újonc, 20 HR, kicsit visszaeső .avg, veszélyes baleset év végén. Sokan tartanak a komoly visszaesésétől, nem baj, hogy Kosuke ott van mellette. Fontosságát növelve minden bizonnyal ő lesz a csere 1st baseman, ahol nem játszott gimnazista kora óta. Remélhetőleg nem zavarja meg.
Cserék: Fukudome. Utolsó éve, lehet év közben el is lesz cserélve. Magas OPP, GG kaliber védekezés, leadoff esélyes.
5. OF? Reed (ismerjük, tipikus all-effort guy. Viszont gyengén ütött tavaly, és vele sem vagyunk kisegítve egy SB szituációban), Jackson (no. 1/2 prospect. Magas OBP, sok steal, eljátszik bárhol. Látni fogja idén a Wrigleyt, de szerintem nem az év elején), LaHair (power, semmi esély SBre), Perez (Garzaval jött, MLB tapasztalat, sebesség, switch hitter). Nálam az utóbbi a befutó, mert a leadoff mizéria mellett a bázislopás a csapat Achilles-sarka, és kell minimum egy ember a padról, akit fel lehet küldeni a 8-9. inningben, mint pinch runner, és ezt követően bárhol hatékonyan védekezhet.

Infield:
Catcherek: a legfixebb pozíció. Soto szépen visszatért a sophomore slump után, catcherek között a legmagasabb OBP-t hozott össze, és Quade valószínűleg több bizalmat is fog neki szavazni, mint Lou tette. Backup egyértelműen Hill, habár képtelen MLB-szinten ütni, és tavaly simán futottak is róla. Jó gamecaller, de semmi több.
3rd baseman: Ramirez. Élete egyik leggyengébb szezonját futotta, zsinórban 2. szezonjában küszködött komoly sérüléssel. A ő jobb játéka elengedhetetlen a sikeresebb 2011-hez.
SS: Castro. Hála az égnek Theriot eltűnt (sőt, jobb, a Cardsnál rontja a levegőt), és egy lehengerlő rookie szezon után mindenki kíváncsi, mire lesz képes. Egyértelműen le kell szorítani a sok errort (27.), de a range így is ott van, és szerencséjére (szándékosan) GG védő cseréli a GG védőt. Kicsit több pihenés és HR várható.
2nd baseman: DeWitt/Baker platoon. Főleg Bakernél szembetűnő a split különbség, várhatóan leadoffként is számítanak rájuk (pff), tehát kulcsszerep az övék. Közepes védők, Aramis helyét bármelyik átveheti 1-1 meccsre, Jeff 1st base-t is eljátszik, ha kell.
1st baseman: Pena. Wood után a legjobb igazolás. Rögtön contract year, sokat sérült, eddigi leggyengébb szezonjában is vezette volna a Cubsot RBIban és HRban. Ennél csak jobb lehet, a Wrigley ráadásul komoly előnyére válhat. Mint már írtam, GG védő (akinek talán kicsit jobb range-e is van, mint Leenek), és állítólag jó "clubhouse" ember is. Ha fel tudná tornászni ezt az .avg-t .230 körülre, könnyen kifuthat egy 30-35 HR, 100+ RBIos szezon.
6. IF? Braney (legnagyobb esélyes, 3 poszton védekezik nagyszerűen, és a plate-nél is hatékony), Ojeda (kiemelkedő védő majdnem mindenhol, de kevés ütés. Jobb ST-el összejöhet neki), Smith (semmiből jött jó 2010, azonban inkább 3as).

Edző: Quade ha nem is rendelkezik komoly big league tapasztalattal, managerként több mint 1200 minor league meccset nyert. Habár szerettem Pinellat, ez lehet az egyik legnagyobb előnyünk. A játékosok egyértelművé tették, őt akarják edzőnek, a tavalyi Lou-val ellentétben lobog a tűz a szemében, élesnek tűnik.


Nem néz ki annyira rosszul ez a csapat. Nyilván itt is megvannak a kérdőjelek spring trainingbe menet (4-5. starter, bullpen eleje, 6. IF, 5. OF, stb). A biztosra vehető 3 legfontosabb hiányosság a már említett prototípus leadoff ember, a bázislopás (nem létszükség, hiszen tavaly 1 csapat lopott nálunk kevesebb base-t, a Giants, viszont nem is árt.) és az .avg. Utóbbinál tényleg egy kis Jamarillo varázslatra van szükség, remélhetőleg beérik a legjobban fizetett hitting coach munkája az idei évre. A drága sluggerek játéka kulcs lesz (Ramirez, Soriano, Pena), és remélhetőleg a két emocionálisabb SPt (Bg Z, Garza) is kordában tartják majd. Ezen felül tényleg az egészség a legfontosabb. Egy igazi leadoff, SB képes 2nd basemanre vagyunk az igazán tekintélyparancsoló lineuptól, de ilyet nem minden bokorban találni, és ott sem olcsón (se pénz, se nevesebb prospect a zsebben).
Kétlem, hogy playoff közelében leszünk, azonban közel sem értékelem ennyire sokra a csoportot. Szerintem a Reds idén kipukkad, a Cards elég ostoba offseasont zárt, és a Pujols saga év közben nem lesz éppen a csapat hasznára (pont most lett hivatalos, nincs üzlet, év végére marad a kérdés). A Brewers valóban erősnek tűnik, reméljük valaki porszem azért bekerül az ego bajnokok gépezetébe.

Bocs a hosszú postért, aki az értelmét keresi, olvassa el az első bekezdést. 😊


Go Cubs, Go!

több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nagyszerű videómontázs a 2010-es alapszakaszról: Images of the year

(azonban titkos forrásból tudom, hogy ez még nem a kész verzió, ugyanis arról az összes Rockies játékost ki fogják vágni)

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

több mint 10 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Sokszori visszanézésre / szabálymagyarázatra tényleg jogos call. Véleményem szerint elesés nélkül beért volna Craig, így is bang-bang volt, nagyon rossz szögből dobhatott Nava. Mindenesetre félelmetes, a Cubs 100+ év alatt nem kap annyi breaket, mint a Cards az elmúlt évek alatti playoff runjai alatt... Tesznek is érte, modell franchise, ettől még csóválom a gép előtt a fejemet minden egyes alkalommal. 😊

Lehet itt mutogatni bírókra, meg mindenkire, viszont ez a WS kezd elég "Ron Washingtonos" lenni bostoni szempontból. Amikor Farrell nagy nehezen végre összerakja a jobbnak tűnő lineupot (Bogaerts, Nava... igaz Salty), akkor meg jönnek ezek a magyarázhatatlan meccs közbeni döntései.

Ezt persze tetézi még a Saltalamacchia - Middlebrooks tengely ámokfutása, és rögtön 1-2, holnap lehet egy -saját bevallása szerint is- nagyon necces Buchholtzzal élet-halál meccset vívni. Utóbbi döntést sem értem (kivéve, ha nagyon rövid póráz lesz, 3-4 inningre kalibrálva), viszont nem éppen Randy Johnson a lefty alternatíva, szóval klasszikus utólag lesz okos mindenki szituáció.

ui.: tudom, hogy nagyon egyedül vagyok a véleményemmel, de Buck az egyik kedvenc national kommentátorom. Fel nem tudom fogni, hova ez az országos anti mozgalom.

több mint 11 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
 cincinnati.com/blogs/reds/2013/04/18/todd-fraziers-home-run-was-a-request-by-teddy-kremer/

több mint 11 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Nagyszerű éveket töltött a Barcánál Pep, most hogy elment, azonnal kérjük vissza Yayat. Több 1az1-es párharcot nyert meg, mint Messin kívül az egész csapat áprilisban....