Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
No és akkor, mit várjunk vajon Lucktól?
Egy 6 W-s szezon így elsőre? Vagy rögtön PO? 😂Stez
az nem rajta múlik hány W lesz, a lényeg hogy egyénileg elég legyen 1 év eljutni az elitbe.

a carolina is csak annyit várt az idei évtől, hogy Cam megszokja az NFL-t, ez össze is jött, idén nyáron lehet építkezni nekik tovább.Höri
de lehet félni, ha berántom GM-be, akkor gondban leszünk 😂

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
Minket is...zolika26
Legyen Bills, mi is jól járunk, és ti is szarul 😊Höri
Jöjjön hozzánk (és hozza magával Waynet is)úgyis kell még egy QB, most hogy McCown FA. Egy csomó új csapattársát már ismerné. 😊
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Egy 6 W-s szezon így elsőre? Vagy rögtön PO? 😂Stez
az nem rajta múlik hány W lesz, a lényeg hogy egyénileg elég legyen 1 év eljutni az elitbe.

a carolina is csak annyit várt az idei évtől, hogy Cam megszokja az NFL-t, ez össze is jött, idén nyáron lehet építkezni nekik tovább.

több mint 12 éve
Egy 6 W-s szezon így elsőre? Vagy rögtön PO? 😂

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Ahogy olvasgatom a kinti kommenteket egész eszementek is vannak. PL

Saints cutolja Breest és viszi Manninget....

Sokan ki vannak akadva a várható döntésen és felhozzák, hogy a Packers is kivágta Favre-ot. De egy Broncos fan megmondta azt amin szerintem nincs mit vitatkozni:

" To all Packers fans, please don't compare Manning with Farve. Farve is no where near as talented and class act as Manning is. "ThundersNFL
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=467199#p467199

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
a Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.
És a mi Ricsink mekkora országos faszverést rendezne, ha a KC-ba menne PM.Stez
Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.

Ennyi év után nem olyannak ismertem meg Peytont, aki így száll ki és szimplán visszavonul.Escalade
ne már. a Seattle és a Frisco is jobb abból a csoportból mint landolási hely.

a KC lenne a legjobb, de még a Redskinst is tolerálnám. A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
A Frisco gyilkos kombó, de szerintem irreális. A támadósémába nem illik, miatta pedig nem fogják felborítani, sem pedig belenyúlni a (13 győzelmes) "tough team" arculatba. Seattle-t adom a jó helyek közé, viszont nincs előttem abban a mezben... Szerintem a KC is erős lenne, főleg ha visszajön Berry és Charles.

több mint 12 éve
na de azon mit hoznak fel, hogy Favret kivágták?
Rodgers szaros 25 évesen azóta gyűrűt nyert a Packersnek, idén meg végigdöntögetett minden rekordot kb.
Az a különbség, hogy Rodgers két évig padozott Favre mögött, de mi ezt pénzügyi okokból nem tudjuk megcsinálni

több mint 12 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
aztán kiderül, h megy a kiégett Brady helyéreFarky
Farky ha igazad lesz komolyan mondom elkérem a címed és küldök neked 1 tálca sört!

A töményet meg magamba döntöm végső bánatomban.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Minket is...zolika26
mondjuk annyit lehet megérne 😀Farky
az ideges pats fanok feje, mi? 😂Stez
még nem 😀

Draft

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
aztán kiderül, h megy a kiégett Brady helyére

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ahogy olvasgatom a kinti kommenteket egész eszementek is vannak. PL

Saints cutolja Breest és viszi Manninget....

Sokan ki vannak akadva a várható döntésen és felhozzák, hogy a Packers is kivágta Favre-ot. De egy Broncos fan megmondta azt amin szerintem nincs mit vitatkozni:

" To all Packers fans, please don't compare Manning with Farve. Farve is no where near as talented and class act as Manning is. "

Draft

több mint 12 éve
Minket is...zolika26
mondjuk annyit lehet megérne 😀Farky
az ideges pats fanok feje, mi? 😂

több mint 12 éve
Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.

Ennyi év után nem olyannak ismertem meg Peytont, aki így száll ki és szimplán visszavonul.Escalade
Minket is...zolika26
Legyen Bills, mi is jól járunk, és ti is szarul 😊

több mint 12 éve

Minket is...zolika26
mondjuk annyit lehet megérne 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/

Minket is...

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Micsoda mentora lehetne Stanzinak 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve

a KC lenne a legjobb, de még a Redskinst is tolerálnám. A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
adom, nálam is a KC/Skins duó a befutó, már nekik örülnék
és mivel 36 éves, gondolom azért az esélyeket is figyelni fogja, így én a KC-ra tippelek, ott fog kikötni

több mint 12 éve
Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/aztec

a KC lenne a legjobb, de még a Redskinst is tolerálnám. A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.

több mint 12 éve
Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/aztec
hátha kisírná, hogy minden meccsét közvetítse a tv. Mondjuk a chiefs-szel nincs bajom, de akkor is szar lesz más mezben látni, ha még látjuk.Farky
Majd jön Qb coachnak ide. 😛
Na az lenne durva, azért Luck milyen mentort kapta, te atyaúristen.. De sajnos ez esélytelen. :rolleyes: 😕

több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

Ennyi év után nem olyannak ismertem meg Peytont, aki így száll ki és szimplán visszavonul.

több mint 12 éve
Most olvastam az nfl.com-on....

Nem hittem volna, hogy valaha is cutolni fogják PM-et 😕

Lehet jobb lenne ha visszavonulna és ahogy Stez írta QB coach lenne belőle... majd később OC majd HC 😊

és végül 1 hsz az nfl.comról a

"I don't think Peyton will ever be the same. Put him on a different team and they won't get the results like Indy did."

49ers drukker

Szerintem valahol igaza van...

Draft

több mint 12 éve
hátha kisírná, hogy minden meccsét közvetítse a tv. Mondjuk a chiefs-szel nincs bajom, de akkor is szar lesz más mezben látni, ha még látjuk.

több mint 12 éve
És a mi Ricsink mekkora országos faszverést rendezne, ha a KC-ba menne PM.

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Manning részt vesz a sajtótájékoztatón -> egyúttal bejelenti, hogy visszavonul?Höri
Szerintem nem.
Igazi ikonként feltételezem félreteszi az elmúlt hónapok sírámait Irsayyel és megköszöni gondolom az elmúlt éveket a csapatnak, Irsaynek és majd halandzsázik egy szokásos sort, hogy lélekben mindig is Colt marad, bla-bla.
Nálam a legjobb továbbra is az lenne, ha QB coachnak maradna itt. 😀