Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
de lehet félni, ha berántom GM-be, akkor gondban leszünk 😂No és akkor, mit várjunk vajon Lucktól?az nem rajta múlik hány W lesz, a lényeg hogy egyénileg elég legyen 1 év eljutni az elitbe.
Egy 6 W-s szezon így elsőre? Vagy rögtön PO? 😂Stez
a carolina is csak annyit várt az idei évtől, hogy Cam megszokja az NFL-t, ez össze is jött, idén nyáron lehet építkezni nekik tovább.Höri
több mint 12 éve
Jöjjön hozzánk (és hozza magával Waynet is)úgyis kell még egy QB, most hogy McCown FA. Egy csomó új csapattársát már ismerné. 😊Legyen Bills, mi is jól járunk, és ti is szarul 😊HöriA Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.HöriMinket is...zolika26
több mint 12 éve
No és akkor, mit várjunk vajon Lucktól?az nem rajta múlik hány W lesz, a lényeg hogy egyénileg elég legyen 1 év eljutni az elitbe.
Egy 6 W-s szezon így elsőre? Vagy rögtön PO? 😂Stez
a carolina is csak annyit várt az idei évtől, hogy Cam megszokja az NFL-t, ez össze is jött, idén nyáron lehet építkezni nekik tovább.
több mint 12 éve
No és akkor, mit várjunk vajon Lucktól?Egy 6 W-s szezon így elsőre? Vagy rögtön PO? 😂
több mint 12 éve
Ahogy olvasgatom a kinti kommenteket egész eszementek is vannak. PLhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=467199#p467199
Saints cutolja Breest és viszi Manninget....
Sokan ki vannak akadva a várható döntésen és felhozzák, hogy a Packers is kivágta Favre-ot. De egy Broncos fan megmondta azt amin szerintem nincs mit vitatkozni:
" To all Packers fans, please don't compare Manning with Farve. Farve is no where near as talented and class act as Manning is. "ThundersNFL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Frisco gyilkos kombó, de szerintem irreális. A támadósémába nem illik, miatta pedig nem fogják felborítani, sem pedig belenyúlni a (13 győzelmes) "tough team" arculatba. Seattle-t adom a jó helyek közé, viszont nincs előttem abban a mezben... Szerintem a KC is erős lenne, főleg ha visszajön Berry és Charles.ne már. a Seattle és a Frisco is jobb abból a csoportból mint landolási hely.a Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.
És a mi Ricsink mekkora országos faszverést rendezne, ha a KC-ba menne PM.Stez
Ennyi év után nem olyannak ismertem meg Peytont, aki így száll ki és szimplán visszavonul.Escalade
a KC lenne a legjobb, de még a Redskinst is tolerálnám. A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
több mint 12 éve
na de azon mit hoznak fel, hogy Favret kivágták?Rodgers szaros 25 évesen azóta gyűrűt nyert a Packersnek, idén meg végigdöntögetett minden rekordot kb.
Az a különbség, hogy Rodgers két évig padozott Favre mögött, de mi ezt pénzügyi okokból nem tudjuk megcsinálni
több mint 12 éve
aztán kiderül, h megy a kiégett Brady helyéreFarkyFarky ha igazad lesz komolyan mondom elkérem a címed és küldök neked 1 tálca sört!
A töményet meg magamba döntöm végső bánatomban.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
még nem 😀az ideges pats fanok feje, mi? 😂StezMinket is...zolika26mondjuk annyit lehet megérne 😀Farky
Draft
több mint 12 éve
aztán kiderül, h megy a kiégett Brady helyére
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ahogy olvasgatom a kinti kommenteket egész eszementek is vannak. PLSaints cutolja Breest és viszi Manninget....
Sokan ki vannak akadva a várható döntésen és felhozzák, hogy a Packers is kivágta Favre-ot. De egy Broncos fan megmondta azt amin szerintem nincs mit vitatkozni:
" To all Packers fans, please don't compare Manning with Farve. Farve is no where near as talented and class act as Manning is. "
Draft
több mint 12 éve
az ideges pats fanok feje, mi? 😂mondjuk annyit lehet megérne 😀FarkyA Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.HöriMinket is...zolika26
több mint 12 éve
Legyen Bills, mi is jól járunk, és ti is szarul 😊Minket is...zolika26Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
Ennyi év után nem olyannak ismertem meg Peytont, aki így száll ki és szimplán visszavonul.Escalade
több mint 12 éve
mondjuk annyit lehet megérne 😀Minket is...zolika26Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Minket is...A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höria Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
adom, nálam is a KC/Skins duó a befutó, már nekik örülnékne már. a Seattle és a Frisco is jobb abból a csoportból mint landolási hely.a Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.
a KC lenne a legjobb, de még a Redskinst is tolerálnám. A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.Höri
és mivel 36 éves, gondolom azért az esélyeket is figyelni fogja, így én a KC-ra tippelek, ott fog kikötni
több mint 12 éve
ne már. a Seattle és a Frisco is jobb abból a csoportból mint landolási hely.Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/azteca Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.
a KC lenne a legjobb, de még a Redskinst is tolerálnám. A Jets/Dolphins ami nagyon felkúrna.
több mint 12 éve
Majd jön Qb coachnak ide. 😛hátha kisírná, hogy minden meccsét közvetítse a tv. Mondjuk a chiefs-szel nincs bajom, de akkor is szar lesz más mezben látni, ha még látjuk.FarkyHülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/azteca Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.
Na az lenne durva, azért Luck milyen mentort kapta, te atyaúristen.. De sajnos ez esélytelen. :rolleyes: 😕
több mint 12 éve
Én is, valamint az Arizonának. Bár ígyis-úgyis rohadt nehéz és fájó lesz megszokni.Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/azteca Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.
Ennyi év után nem olyannak ismertem meg Peytont, aki így száll ki és szimplán visszavonul.
több mint 12 éve
Most olvastam az nfl.com-on....Nem hittem volna, hogy valaha is cutolni fogják PM-et 😕
Lehet jobb lenne ha visszavonulna és ahogy Stez írta QB coach lenne belőle... majd később OC majd HC 😊
és végül 1 hsz az nfl.comról a
"I don't think Peyton will ever be the same. Put him on a different team and they won't get the results like Indy did."
49ers drukker
Szerintem valahol igaza van...
Draft
több mint 12 éve
hátha kisírná, hogy minden meccsét közvetítse a tv. Mondjuk a chiefs-szel nincs bajom, de akkor is szar lesz más mezben látni, ha még látjuk.Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/azteca Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.
több mint 12 éve
Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/azteca Chiefsnek momentán pont nagyon tudnék örülni.
És a mi Ricsink mekkora országos faszverést rendezne, ha a KC-ba menne PM.
több mint 12 éve
aztec
1 360
Hülyét kapok, ha a Chiefs lenne a befutó...onnan már csak egy jó irányító hiányzik...nekünk 2-3 év playoffot reszeltek akkor :/
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Manning részt vesz a sajtótájékoztatón -> egyúttal bejelenti, hogy visszavonul?HöriSzerintem nem.
Igazi ikonként feltételezem félreteszi az elmúlt hónapok sírámait Irsayyel és megköszöni gondolom az elmúlt éveket a csapatnak, Irsaynek és majd halandzsázik egy szokásos sort, hogy lélekben mindig is Colt marad, bla-bla.
Nálam a legjobb továbbra is az lenne, ha QB coachnak maradna itt. 😀