Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Ha lenne Leonard, Hilton meg Doyle, es nem esett volna ki a teljes CB-sorunk az elozo heten, illetve Autry is aktiv lenne, akkor viccen kivul azt mondom, hogy siman meglephettuk volna a Patset, annyira underdogok vagyunk, a vedelmuk pedig igen sebezheto, mig a mienk oriasi pozitiv meglepetes volt eddig.De igy, hogy tenyleg a kezdonk fele inaktiv lesz, igy oriasi szopast varok. Es mivel az en szotaramban nem letezik a tevedes szo, igy jol tudjuk...
több mint 7 éve
Érdekes megoldást választ a Colts a csütörtöki, Patriots elleni meccse előtt: egyetlen edzést sem tartanak a héten a meccsre készülve. Hétfőn csak videózás volt, kedden walkthrough, ahogy ma is, utána meg már utazás. Frank Reich szerint sokat nyomott a latban a vasárnapi hosszabbítás is. - 120yard hmmm, ha beválik, akkor akár divatot is teremthet 😀
több mint 7 éve
Kenjon Barner 190 yards, 3TD várható ... 😀tehát még komolyan is veszitek a rivalry meccset 😊 (150yd+3TD incoming)A kedvencem mégis Jonas Grey aki ellenünk futott 4 TD 201 yardot,Amúgy az 1. körös Michel lesz valszeg megint az első számú futó, neki a Dolphins ellen már jól ment, 112 yardig jutott
bobi0092
Wyatt
JSanyo
több mint 7 éve
tehát még komolyan is veszitek a rivalry meccset 😊 (150yd+3TD incoming)A kedvencem mégis Jonas Grey aki ellenünk futott 4 TD 201 yardot,Amúgy az 1. körös Michel lesz valszeg megint az első számú futó, neki a Dolphins ellen már jól ment, 112 yardig jutott
bobi0092
Wyatt
több mint 7 éve
Hát, ha az offense tud 30+ pontot pakolni, akkor lehet 10be beférünk... esetleg garbage time miatt.New England -16,5-re 2.60-at fizet, szerintem érdemes lesz idén benevezni. A Patriots ellen a Luck-eraban 44,6 pontot kapunk átlagban... 😀Szerintem nem lesz -16. Azt mondom 10be beférünk, onnan meg bármi lehet.
A kedvencem mégis Jonas Grey aki ellenünk futott 4 TD 201 yardot, a teljes karrierje alatt (Coltson kívüli meccsen) 387 yard 1 TD. Lassan nézegetem a Patriots rosterét, hogy melyik noname fog ellenünk nagyot alkotni.
bobi0092
Amúgy meg ebben a kontextusban inkább azonosítanám Pagano érának, mint Lucknak.
dugo93
A Colts védelem ellen mindig kitalálnak valamit BB + McDaniels (mondjuk nem nehéz...)
több mint 7 éve
New England -16,5-re 2.60-at fizet, szerintem érdemes lesz idén benevezni. A Patriots ellen a Luck-eraban 44,6 pontot kapunk átlagban... 😀Szerintem nem lesz -16. Azt mondom 10be beférünk, onnan meg bármi lehet.
A kedvencem mégis Jonas Grey aki ellenünk futott 4 TD 201 yardot, a teljes karrierje alatt (Coltson kívüli meccsen) 387 yard 1 TD. Lassan nézegetem a Patriots rosterét, hogy melyik noname fog ellenünk nagyot alkotni.
bobi0092
Amúgy meg ebben a kontextusban inkább azonosítanám Pagano érának, mint Lucknak.
több mint 7 éve
New England -16,5-re 2.60-at fizet, szerintem érdemes lesz idén benevezni. A Patriots ellen a Luck-eraban 44,6 pontot kapunk átlagban... 😀Az előszezonhoz képest javult a futás elleni védekezés, nem?
bobi0092
Amúgy az 1. körös Michel lesz valszeg megint az első számú futó, neki a Dolphins ellen már jól ment, 112 yardig jutott
Nekem a 4.5 pontos 1.40 szimpatikusabb volt, még a félidei vezetésnél is 😊

több mint 7 éve
New England -16,5-re 2.60-at fizet, szerintem érdemes lesz idén benevezni. A Patriots ellen a Luck-eraban 44,6 pontot kapunk átlagban... 😀A kedvencem mégis Jonas Grey aki ellenünk futott 4 TD 201 yardot, a teljes karrierje alatt (Coltson kívüli meccsen) 387 yard 1 TD. Lassan nézegetem a Patriots rosterét, hogy melyik noname fog ellenünk nagyot alkotni.
több mint 7 éve
www.1070thefan.com/blogs/kevins-corner/colts-coverage/frank-reich-ty-hilton-will-not-play-against-patriotsTY out holnapra, nem meglepo (mai report utan lehet biztosra tudni, de valszeg AC, Doyle is out lesz. Walkerrol + Leonardrol egyelore azt olvastam inkabb valoszinu h jatszanak, mint h nem. Mack gondolom megint nem fog beoltozni. + Autry nevet lattam mint h tuti out, de azon meglepodnek, sztem csak nem frissitettek mult het ota 😀 )
Belichick odakat zengett Vinarol + Moore-rol. Persze nem szokas szarozni az ellenfelet (foleg nem olyat aki volt nalad is).
www.1070thefan.com/blogs/kevins-corner/colts-coverage/chris-ballard-recaps-first-quarter-colts-2018-season
itt meg Ballardot kerdeztek a szezonstartrol, erdemes elolvasni.
TJ Green kozben alairt a Seahawkshoz...😀 majd faszan beugrik FS-be, aztan megmutatja h Thomas csak a rendszer termeke, es tol egy 10 INT-es all pro szezont 😀 persze valoszinubb h mire ezt a kommentet elkuldom, mar cutoljak is 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
twitter.com/Patriots/status/1047238743369773056A full feher mezunkben lepunk palyara, kvazi color rush meccsen.Ennek nem örülök, akkor valszeg mi meg a full kékben
Borbinho
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Hat igen. Good egy fos jatekos, fikazzuk is rendesen, de ez tragikus, senki sem erdemli ezt. RIP!Mondjuk szerintem ott lesz a palyan, talan erte is kuzdenek majd a nudlik Colts-mezben. Ha ez megtortenik, akkor szamomra az eredmeny nem is fontos. Luck ota igazabol minden Pats elleni meccs alap zako, meg ha nem is miatta.
több mint 7 éve
Igen nagy pénzzel kéne így megtenni a Patset azt hiszem.1.16-szoros a pénz :/
kristóf17
A full feher mezunkben lepunk palyara, kvazi color rush meccsen.Ennek nem örülök, akkor valszeg mi meg a full kékben
Borbinho
Kozben eleg szomoru hir, hogy Good testveret megoltek egy autos-lovoldozesbe...😕 nyugodjon bekebenEhh, az durva, alighanem a játék lesz a legkisebb baja a héten..
Borbinho

több mint 7 éve
A full feher mezunkben lepunk palyara, kvazi color rush meccsen.Kozben eleg szomoru hir, hogy Good testveret megoltek egy autos-lovoldozesbe...😕 nyugodjon bekeben
több mint 7 éve
Igen nagy pénzzel kéne így megtenni a Patset azt hiszem.
több mint 7 éve
Ja, azt olvastam, hogy a hivatalos adatok szerint 9 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dropjuk volt az elkapoknak es Ebronnak vasarnap.Ráadásul ennek a nagy része az első félidőben. Rohadt idegesítő volt.
Ez brutalis. Es ebbol 5 legalabb kulcsjatekoknal, 3rd downoknal.
Stez
több mint 7 éve
Ja, azt olvastam, hogy a hivatalos adatok szerint 9 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) dropjuk volt az elkapoknak es Ebronnak vasarnap. Ez brutalis. Es ebbol 5 legalabb kulcsjatekoknal, 3rd downoknal.
több mint 7 éve
Na a héten nincsenek edzések, de minek is, csak a trénerek dobálhattak volna egymásnak.Hogyne lennenek edzesek.
twitter.com/zkeefer/status/1047198115571355648
Tony Adams
A legujabb, hogy Hairston kihagyta a hetfoi es a keddi treninget is bokaserules miatt. Konkretan csak Desir egeszseges a cornereink kozul, Moore es Wilson is serult. 8DDD
A Pats az ideny elejet elkapok nelkul jatszotta, mi erre azzal reagalunk, hogy corner nelkul allunk ki. 8D Ja, es Leonard sem fog jatszani, ami a vedelmunknek oriasi csapas, innentol kes a vajon effektus lesz.
több mint 7 éve
Na a héten nincsenek edzések, de minek is, csak a trénerek dobálhattak volna egymásnak.twitter.com/zkeefer/status/1047198115571355648
több mint 7 éve
Azaz! De nagy meccs volt.de en a negyedik TD-jenel komolyan konnyeztem. Azt ereztem, hogy visszatert. Tenyleg visszatert.nekem a Lions elleni utolsó másodperces TD ugrott be, Averynek ha jól emlékszem
Stez
JSanyo
több mint 7 éve
de en a negyedik TD-jenel komolyan konnyeztem. Azt ereztem, hogy visszatert. Tenyleg visszatert.nekem a Lions elleni utolsó másodperces TD ugrott be, Averynek ha jól emlékszem
Stez
több mint 7 éve
twitter.com/evansilva/status/1046783993918750722Leonard megserult, bar utana visszajott rogton es jatszott, az egy dolog. De a meccs vegen egyebkent Anthony Walker is santikalt. Szoval ez igy az LB-sorunk, plusz Hilton, Doyle, Castonzo, Moore, akik jo esellyel nem jatszhatnak a Patriots ellen.
Tony Adams
Es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy a csalo Pecc-defense 12 emberrel tolja allandoan, mert Ebron sajnos nincs velunk. 8D
több mint 7 éve
Oké, de ha most olyan kurva tökösek vagyunk, ugyanúgy megcsinálhatta volna ezt előtte iksznél is, mentek tovább és TD. Ha mindegy, csak a győzelem jó, akkor az sem lett volna nagyobb hülyeség4 érvet hoztam mellette, hogy mért nem érte volna meg az első X-nél, FG helyett kockáztatni, vagy mért lett volna kevésbé okos döntés ott kockáztatni a legvége helyett. Ha téged ez nem győzött meg, vagy nem értesz egyet, hát lelked rajta 😊 Viszont azt remélem azért látod, hogy mért durván más szitu a mienk, mint a Titansé, ami miatt tök értelmetlen hozzájuk hasonlítgatni a meccsünket, és mért volt jóval kisebb kockázat az ő tökösségük. Ehhez szerintem azt meg kéne érteni, hogy jelentősen más szitu első labdabirtoklóként kockáztatni és FG helyett 4. kísérleteket tolni, mint visszatámadásnál, már hátrányban. De őszintén szóval nem vagyok biztos benne, hogy ezen te nagyon el akarsz gondolkozni, ha már 62 yardos FG kísérletekkel érvelsz az álláspontod mellett 😀
Wyatt
több mint 7 éve
Oké, de ha most olyan kurva tökösek vagyunk, ugyanúgy megcsinálhatta volna ezt előtte iksznél is, mentek tovább és TD. Ha mindegy, csak a győzelem jó, akkor az sem lett volna nagyobb hülyeségHat nezd, az elmult hetekben az Indy vedelme konkretan zsenialis volt. Mindekozben a liga legjobb rugoja nalunk. Szerintem ott ez oke volt, hogy rugtunk, aztan biztunk a vedelemben. Pech, hogy kurvara siman atmentek rajtunk.
Wyatt
Ettol meg ez szerintem nem volt rossz dontes.
több mint 7 éve
Oké, de ha most olyan kurva tökösek vagyunk, ugyanúgy megcsinálhatta volna ezt előtte iksznél is, mentek tovább és TD. Ha mindegy, csak a győzelem jó, akkor az sem lett volna nagyobb hülyeség