Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
(Hálából egy tiszteletjegyet garantálok a jövő évi HFL valamelyik hazai meccsére!)
wmitty
mint VB elnök bejutok mindenhová a nyakbaakasztómmal, de mindenesetre köszönöm <3
Miska84
Azért egy eredeti Miskolc Steelers-tiszteletjegy* olyasmi, amit el lehet tenni és még az unokáknak is mutogatni! 😉

(* nem mintha lenne ilyenünk)
wmitty
unokánk? 😊

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 9 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
(Hálából egy tiszteletjegyet garantálok a jövő évi HFL valamelyik hazai meccsére!)
wmitty
mint VB elnök bejutok mindenhová a nyakbaakasztómmal, de mindenesetre köszönöm <3
Miska84
Azért egy eredeti Miskolc Steelers-tiszteletjegy* olyasmi, amit el lehet tenni és még az unokáknak is mutogatni! 😉

(* nem mintha lenne ilyenünk)

Szerkesztette: wmitty

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Azt mondod, az Alabama folytatja akkor a helyünkön az NFL-ben?
Stez
a Miskolc Steelers-re gondoltam
Miska84
Ez hízelgő!
wmitty

több mint 9 éve
Stez
Miska84
Ez hízelgő!

Otthonom MisColts
több mint 9 éve
Stez
Miska84
Helyette meg lesz Miskolc Colts?
A Pécs Peaches mellett a másik csapatnév aminek legink örülnék a magyar mezőnyben.
empty taxi
valamikor régen indult egy csapat (lehet urban legend) Hajdúszoboszlói Jak néven. ez a piros hetes nálam, mindent visz

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 330 — NFL bracket champion '26
Stez
Miska84
Helyette meg lesz Miskolc Colts?
A Pécs Peaches mellett a másik csapatnév aminek legink örülnék a magyar mezőnyben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Stez
Jelen pillanatban az NFL lehet jobban járna 😀
több mint 9 éve
pontosabban: Mis Colts Steelers

több mint 9 éve
Stez

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 49 492 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 9 éve
tényleg remélem meglesz a csoportban a 3. zacskó. akkor kvázi hivatalosan is kiestünk.

több mint 9 éve
Egyébként meglap, hogy a tegnapi nap senki sem bontott pezsgőt annak okán, hogy az NFL történetének legnagyobb játékát húztuk meg.

Ugye emlékszünk?

www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/posts/1271901056189913

Én megünnepeltem.

több mint 9 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
1.60 a TEN
2.05 az IND

Ritkán mondok ilyet de azt érzem a Titanst meg fogjuk ütni, őket akkor is elpicsázzuk ha | fekete | afroamerikai a QB-nk.
bobi0092
van vagy 7 játékosuk, aki ellen védekezni kell, nem elég ha 6 méterre áll a védő.
sok pontot kapunk, vereség.
Höri
Egyetértek. Van 2 jobb futójuk, mint miller és mari is fut. Amit a texans ellen jól csináltunk védelemben 55 percig, az itt kevés lesz.

Öröm látni, hogy csak a (még így is) 4. helyen álló O kap itt. Pagano eredetleg DC, és a védelem évek óta csak meccsekre áll össze (senki sem törődik itt azzal, hogy a legtöbbet költötte 2015 évben a colts a védelemre?) És mégis, a hétfő hajnal katasztrófa volt. Egyszerűen nem lehetett mit csinálni totál meltdown. Pagano nfl.com szerint állt a folyosón és üres tekintettel nézett maga elé. Aztán leadta a legnagyobb hülyeséget, amit nyilatkozni lehet (3 negyedes csapat??? mikor volt idén 2 normális negyedünk a texans meccs előtt?).

Ha ezt nem látja Irsay... inkább piázzon. Van azért itt, amire építeni lehet, mindenhol (még a LB sorban is), csak jöjjön, aki épít. Sajna, egyet kell értsék, nekünk nem lesz soha mostani Pats felállásunk (szvsz a Patsnek se sokáig), Denveri triónk. Colts megoldás kell egy olyan tulajtól, aki inkább az elvonónak lehetne dísze. Szerencsénk van (luck 😊), hogy nem az 1/1-ért fogunk küzdeni. AFC South miatt nem lesz browns szindróma. Marad egy jó középcsapat, szoros meccsekkel. Akkor is go colts...

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 9 éve
Azert ki ne hozzak mar, hogy neki kellene kapnia az idei MVP cimet 😀
undisputedly
Igaz, a tavalyit és a 2014-eset is neki kellett volna.

#mocskosgoodell

több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Azert ki ne hozzak mar, hogy neki kellene kapnia az idei MVP cimet 😀
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Andrew Luck, QB, Indianapolis Colts: There is a misguided notion that Luck should start shouldering a generous portion of the blame for the Colts' woes. That's pure poppycock. Since he arrived in Indianapolis, Luck has taken more hits than any other quarterback. He's never enjoyed a consistent running game to keep defenses honest. At times this season, the entire right side of his offensive line -- from center over to tackle -- has been composed of rookies. Breakout candidate Donte Moncrief is injured and 2015 first-round pick Phillip Dorsett has taken a backseat to undrafted newbie Chester Rogers, too often leaving Luck with journeyman blocking tight end Jack Doyle and undersized rookie scatback Josh Ferguson as the second and third targets in the passing game.

Luck has been the team's brightest light through six games, flashing sublime ball placement when given time to operate in the pocket. With T.Y. Hilton as his lone reliable option, Luck has led the Colts to the fifth-most points in the league. In analyzing Luck's value, the case of Atlanta's Matt Ryan is instructive. Did Ryan take a magic pill that transformed him from a 2015 liability into a 2016 MVP favorite? Football is the ultimate team sport. The performance of the quarterback cannot be extracted from that of his surrounding talent.

If you're seeking the root cause of the Colts' woes, start with the architect and the overseer of a threadbare roster.

Csak egy újabb stat, hogy mi rejlik Luckban.
1. Falcons
2. Chargers
3. Bills
4. Panthers
5. Colts
6. Cowboys
...
8. Steelers
...
12. Pats
..
18. Vikings (csak 5 meccs, de 41 ponttal hátrébb)
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Megvan a taktika: Nem szabad vezetnünk csak a meccs vége előtt 2-3 másodperccel, mert ha 0p40mp-vel a vége előtt több {0-8 intervallum} pontunk van mint az ellenfélnek kikapunk...
bobi0092
Lehet, hogy vasárnap is erre hajtott a defense, csak túltolták.
peterk2005
Azt akarod mondani, hogy már túl bölcsek az edzőink? : We didn't lose the game; we just ran out of time. (Vince Lombardi)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 986 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megvan a taktika: Nem szabad vezetnünk csak a meccs vége előtt 2-3 másodperccel, mert ha 0p40mp-vel a vége előtt több {0-8 intervallum} pontunk van mint az ellenfélnek kikapunk...
bobi0092
Lehet, hogy vasárnap is erre hajtott a defense, csak túltolták.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
senki nem szólt neki,hogy ez nem hoki?

több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 864
És íme lám a megoldás, hogy mi a baj a csapattal :

"I think we're a three-quarter team," Pagano said. "We gotta figure out a way to become a four-quarter team."

Still, it's tough for a fan base to listen to a coach spin the same yarn week after week as losses mount and the performance of his players doesn't improve. +1

www.nfl.com/news/story/0ap3000000723428/article/chuck-pagano-is-encouraged-despite-colts-poor-start
coltman
De ez mekkora, hogy mióta Luck itt van, azóta gyakorlatilag a meccsek 80-90%-a abból áll, hogy az első három negyedben be vagyunk lassulva, a game planből nem sok minden látszik, 3 and outokat zsinórban tolunk, egyébként ~3-10 pont között rakunk fel valamit a táblára egy egész első félidő alatt, majd a harmadik de inkább a negyedik negyedben csodával határos módon megnyerjü a meccset 1-2 perces turbo driveokkal, 30-40 yardokat haladva egy playből... (Sajnos idén már nem így végzeődik, de azért előző években hány ilyen volt már...)

több mint 9 éve
deleted account 1 758
És íme lám a megoldás, hogy mi a baj a csapattal :

"I think we're a three-quarter team," Pagano said. "We gotta figure out a way to become a four-quarter team."

Still, it's tough for a fan base to listen to a coach spin the same yarn week after week as losses mount and the performance of his players doesn't improve. +1

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/quksyukoxoufux4vgq64
Chuck Pagano is encouraged despite Colts' poor start
Chuck Pagano watched his team slide to 2-4 after losing a 14-point lead in the fourth quarter. The ever-upbeat Indianapolis Colts coach says he's actually 'encouraged' about his team.
több mint 9 éve
deleted account 1 758
Hát ahogy elnéztem inkább magunkat leptük meg vele egy piros masnira kötött sack-kel. Majd 3&20-ra futunk. Ha ebben is el tudod magyarázni nekem a logikát, akkor elismerem, hogy Pagano a király - és a "nem akarunk labdát veszíteni" BS-t nem eszem meg, mert nem Sanchez az irányítónk 😀coltman
Nézd. Ha el kell magyarázni a logikát abban, hogy 2 perccel a vége előtt saját endzone közelében 3&20-ra miért fut valaki, akkor felesleges vitáznunk. És ezen a Paganozás se változtat. 😉 Sőt, unalmas. Írtál 1-2 játékhívással kapcsolatos észrevételt, erre válaszoltam, ennyi... Nem facebook-politizálunk, hogy mindig oda lyukadjunk ki, hogy aki nem utálja X-et az náci, aki meg nem utálja Y-t az komcsi.
peterk2005
Semmilyen szinten nem politizálok, szóval ettől nem kell félned 😉

A játékhívásban meg szimplán a logikát nem értem, ha órát akarunk ölni és negyedikre puntolni, akkor ne hívjunk passszjátékot, hanem csak futást, hogy minél több lemenjen az órából. Ha meg 1st down-nal akarjuk megölni a meccset, akkor nem értem a 3&20-as hívást, ennyi. Akár egyik akár másik verzió szerintem elfogadható lett volna, de ami hívva lett abban pont azt a "fogalmunk sincs mit csinálunk" érzést kaptam vissza, ami sajnos jellemző az utóbbi időben a csapatra. De mielőtt félreérted, nem akarlak meggyőzni, én csak szimplán így látom, ennyi.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
1.60 a TEN
2.05 az IND

Ritkán mondok ilyet de azt érzem a Titanst meg fogjuk ütni, őket akkor is elpicsázzuk ha | fekete | afroamerikai a QB-nk.
bobi0092
van vagy 7 játékosuk, aki ellen védekezni kell, nem elég ha 6 méterre áll a védő.
sok pontot kapunk, vereség.

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 986 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha már annyit emlegetitek a Pats-es dolgokat, meg hogy vissza is kanyarodjatok a Colts-hoz.
tomi-tomi
Jól van, szítsad csak te is a tüzet 😀
peterk2005
Na látod, csak azt éred el vele, hogy Stez újabb nyolc oldalon leírja ugyanazt, amit már 120-szor leírt. 😀

(Amúgy meg marha könnyű úgy agresszivitásról, meg tudásbázis őrzésről "értekezni", hogy NFL-ben páratlan módon, 17 éve ugyanaz a vezetés, aminek az élén egy HOF GM/HC áll, és ehhez 15 éve van egy korszakos írányítója is. 😉 A Coltsnál az történt, hogy nyugdíjba ment egy HOF edző, és ezzel lényegében egy időben egy ugyancsak HOF GM átadta a fiának a gyeplőt, akiről kiderült, hogy egy szakbarbár. Aztán amikor már nem volt a HOF edző, a HOF GM meg inkább már TV interjúkat adott, minthogy a csapattal törődjön, a fia viszont itt pusztított a csapat körül, akkor ráadásnak még a HOF QB is súlyosan lesérült.
Kíváncsi leszek én arra a tudásbázis-őrzésre Bostonban, ha majd Brady szögre akasztja, Belichick nyugdíjba megy, Kraftnak meg majd a fia fog diktálni. Megnézem én melyik Belichick fióka fog ott majd tudásbázist őrizni. Látva a fiókáinak sikerét NFL szerte, amikor ő nincs velük, jól el lehet dugva az az utód-fióka....

Az agresszivitást mondjuk önmagában el tudom képzelni. 😀 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Bocs mindenkitől, akinek csalódást okoztam, illetve hiányérzetet: csak most tudom folytatni a 2006-os szezonidéző sorozatot.
Időhiány gátol(t), valamint nem találom a DVD-im nyilvántartását tartalmazó file-t, így az érintett meccseket se tudom áttekinteni (és megtalálni), plusz az egyik kiszemelt tárhely is vacakol az elmúlt hetekben...

De most itt egy újabb, amire ráakadtam - igaz, ha jól emlékszem, ebben se lesz nagy köszönet (a végeredményt illetően)*, viszont jelenleg amúgy is épp "formában vagyunk", nem igaz? 😉

2006. október 1.:
https://static.www.nfl.com/image/upload/v1554321393/league/nvfr7ogywskqrfaiu38m.png
Indianapolis Colts at New York Jets 2006 REG 4 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Feltöltöttem ide:
 mega.nz/#!U9ciGIwL!eH6-wieHhu56pAT7Bkd2eMbj2c3N2qWiW67KIb4MR0c

* rosszul emlékszem 😉

Otthonom MisColts