Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sajnos lemaradtam. Bethard minek volt a palyan?
Ppistike
Trevornak bokasérülése volt, és nem is tűnt 100%-osnak a második félidőben. pl. nem hiszem ,hogy egy egészséges Trevor úgy túldobja a tök üres Marvin Jonest a meccs végén.
több mint 3 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Sajnos lemaradtam. Bethard minek volt a palyan?
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szívesen!

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma a mi Josh Allenünk volt jobb! Sack+Int+Fumble a másik Joshtól, plusz egyszer ha jól rémlik megállította futóként is.
winston
Ez sosem volt kérdés, ugye ikt? 😊
Wyatt
Nem, az már nagyobb hogy szerzett TAVEN BRYAN 2 SACKET ma. A brit tudósok teljesen tanácstalanok a jelenség kapcsán.

*Jovo heten is, nem csak a Rams ellen. Ettol fuggetlenul nagy skalp volt ez a mai, le a kalappal elottetek, Sracok!
Bence94
Indianapolis nem a West Coast, ettől függetlenül az jövő heti odavágón valószinűleg szívunk, hogy majd az év végi visszavágon nyerjűnk és legalább az a sorozat éljen még egy évet.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Urban nagy edző igaz Iktriad
VvAlekosz
Ez az állítás csak Urban legend jelenleg.
iktriad
Bízz az Urban 😇

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Best team in the league!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Az elmúlt két forduló alapján Geno Smithre két hét készülés is kevés volt, Allenre egy hét is bőven elegendő. 😊
somoskovig
Mindenki alulértékeli a West Coast faktort a Jags esetében. A Rams ellen vagy 30-al fogunk kikapni pár hét múlva.
iktriad
*Jovo heten is, nem csak a Rams ellen. Ettol fuggetlenul nagy skalp volt ez a mai, le a kalappal elottetek, Sracok!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ma a mi Josh Allenünk volt jobb! Sack+Int+Fumble a másik Joshtól, plusz egyszer ha jól rémlik megállította futóként is.
winston
Ez sosem volt kérdés, ugye ikt? 😊

több mint 3 éve
Az elmúlt két forduló alapján Geno Smithre két hét készülés is kevés volt, Allenre egy hét is bőven elegendő. 😊
somoskovig
Mindenki alulértékeli a West Coast faktort a Jags esetében. A Rams ellen vagy 30-al fogunk kikapni pár hét múlva.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM

több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
VvAlekosz
iktriad
 twitter.com/wooklife1/status/1457458914568646665

Szerkesztette: winston
több mint 3 éve
VvAlekosz
több mint 3 éve
Valaki csípjen meg, mert álmodom!

mondtam én, hogy nyertek 😊
Löfli
Treadwell felé 1 labda ment - 0 elkapás. De egye fene megadjuk neki, hogy amióta az 53-ban van, veretlen a jags. 😊
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A buli folytatódik: Josh Allen picket lop Josh Allentől!!! Ez volt Josh Allen 1. NFL INT-je, amit szerzett.

iktriad
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mondtam én, hogy nyertek 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 3 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 164 — Duvááááál
Ez kb a 2017es wildcard meccs replaye volt 😀

Made... Laid... Paid
több mint 3 éve
A buli folytatódik: Josh Allen picket lop Josh Allentől!!! Ez volt Josh Allen 1. NFL INT-je, amit szerzett.
több mint 3 éve
Egy kis győzelmet már arattunk - Josh Allen sackelte Josh Allent.

Nagy kár volt azért a red zone fumbliért. De nagyon bízunk Carlos Hydeban, ugye Urban és Bevell...
több mint 3 éve
Ha már WR-ek, Laquon Treadwell az 53-ban, így most már nincs kiadó roster hely. Vele is csak többen vagyunk, jobbak nem.
iktriad
ő fogja elkapni ma a meccsnyerő tédét, higgy nekem! #boldprediction
Löfli
J-Rob nem játszik, szóval a minimális győzelmi esélyeink is elszáltak. De legyen igazad. Szerinted már az is nagy szó lesz, ha hozzuk a spreadet. Ami 14,5 pontos. Otthon.
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már WR-ek, Laquon Treadwell az 53-ban, így most már nincs kiadó roster hely. Vele is csak többen vagyunk, jobbak nem.
iktriad
ő fogja elkapni ma a meccsnyerő tédét, higgy nekem! #boldprediction

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
OBJr nem akarna itt játszani, egy diadnosztizálhatatlan hátfájással kiülné a szezont, aminek a végén szabadügynök lenne. Felesleges ide hozni, az öltözői hangulaton nem segítene, a rájátszáshoz nem ő az utolsó építőkocka.
Legviccesebb a Tampában lenne WR4-nek. 😀
több mint 3 éve
Tetszik Chris Long (igen a pass rusher, Superbowl győztes Chris Long) gondolatmenete. 😊

4. helyen claimelünk jelenleg, a Lions, Phins, Texans trió van elöttünk. A Houstonnál van elég cap space is OBJ-re. De azért ne csodálkozzunk ha netán mégis ez lesz... Ne felejtsük el a Jaguarsról beszélünk!
több mint 3 éve
J-Rob játéka kérdéses vasárnapra. Szerintem, ha nincs 80%-nál jobb állapotban, ne erőltessük.

Remek írás a Bill meccs elé:

Az megvan, hogy vezetjük a ligát 3rd down szituációs dropokban 9-el? 1 Trevor nem csinál nyarat. És ha már elkapók

Beckhamre nem akarunk rárepülni? Vagy túl mély már így is a WR depth chartunk? 😀
Ppistike
Én örülnék, abban nem vagyok biztos, hogy ő örülne-e.. megértem, ha inkább a Packerst vagy a Chargerst választja.
winston
Waiverre került, szóval nem ő választ. Nem tudom ki claimel előbb, mi vagy a Texans, de ez a 2 csapat tudja jelenleg befogadni a fizuját az 1 győzelmesek közül.
Itt a lista. Beckham fizuja minimum 5 milliós cap spacet igyényel jelenleg.

Szerkesztette: iktriad