Jacksonville Jaguars
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
JAGUARS VS. 49ERS RECAP:pic.twitter.com/DX0zsA0BVK
— Big Cat Country (@BigCatCountry) November 21, 2021
Egyelőre nem láttam, hogy Lindert vagy O'Shaughnessyt aktiváltuk voltna IR-ről.
Szerkesztette: iktriad
Hörpints fel egy Óvatos Duhaj sört ennek örömére. 😊Annyira "remek" lesz, amikor a Falcons, amely zsinórban két csúnya blowout vereséget benyalt alig vagy nem szerezve pontot, jövő vasárnap szerez majdnem vagy több mint 30-at a ellenünk és simán nyer, mindezt idegenben. Én szóltam előre.A védelem az elmúlt 2 meccsen jó volt, lehet benne bízni, hogy nem a Falcons ellen esnek szét.
iktriad
A támadósor remeklése nagyobb meglepetés lenne.
Én nem érzem esélytelennek a győzelmet ellenük, de azért fogadni nem mernék rá.
dioadam
Amúgy ha a mindkét egymás után jövő most jövő NFC csapat ellen kikapunk otthon, az mindent elmond majd Meyerről, a stábjáról meg unzusammen az idényünkről.
Annyira "remek" lesz, amikor a Falcons, amely zsinórban két csúnya blowout vereséget benyalt alig vagy nem szerezve pontot, jövő vasárnap szerez majdnem vagy több mint 30-at a ellenünk és simán nyer, mindezt idegenben. Én szóltam előre.A védelem az elmúlt 2 meccsen jó volt, lehet benne bízni, hogy nem a Falcons ellen esnek szét.
iktriad
A támadósor remeklése nagyobb meglepetés lenne.
Én nem érzem esélytelennek a győzelmet ellenük, de azért fogadni nem mernék rá.
Az megvan, hogy sutyiban kiraktuk Tyron Johnsont még kedden (már a Raiders gyakorlócsapatában van)? "Remek" huzás volt miatta elküldni pl. Collin Johnsont... Egyébként ha a Raidersben csinál valamit a szezon második felében, akkor a WR edző Sanjay Lalt úgy kéne kibaszni a szezon végén, mint macskát szarni.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb - a 18 drop vagy Meyer újabb brainfartja...Kompetens edző. Sugárzik belőle a "majd jövőre" életérzés. Remélem sokáig marad.
When asked about the #Jaguars 18 drops, Urban Meyer replied: “I didn’t realize it was 18. That’s a tough number.”
— Eugene Frenette (@GeneFrenette) November 17, 2021
iktriad
When asked about the #Jaguars 18 drops, Urban Meyer replied: “I didn’t realize it was 18. That’s a tough number.”
— Eugene Frenette (@GeneFrenette) November 17, 2021
Ja és szóljanak neki, hogy a draft szezon még nem most van.
Meyer says the top three WRs in college this year: "we recruited them and sat in their homes" #jaguars #SFvsJAX
— J.P. Shadrick (@jpshadrick) November 17, 2021
A "Lawrence nem is olyan jó, mint aminek tartották" kórus figyelmébe.
So, I just charted every #Jaguars offensive play from the loss in Indy. If your takeaway from this game is that Trevor is playing poorly, my goodness. I don’t know how. Had 3 off target throws out of 35. SIX drops, SIX offensive penalties, FIVE incompletes w no one open. SMH.
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) November 17, 2021
James O'Shaughnessy és Brandon Linder átpakolva a IR-ről visszatérők listájára. Megnézném O'Shaughnessy és Arnold együtt mire menne. Linderre múlt héten azt mondta Meyer, hogy most vasárnap már valószinű játszik.
Szerintem az öltözőt még nem vesztette el, mert ahhoz elég keményen játszanak mostanság (főleg a védelem). A bizalmuk a Cincy meccs után biztos megingott benne, de azóta nyertünk kétszer, Még van 8 meccs, meglátjuk mennyire keményen fognak küzdeni érte a játékosai.Az mennyire gyakori, hogy edző, miután elveszíti az öltözőt, utána mégis csodát tesz?Az lenne a gaz, ha hozna egy nagy nevet, majd egy ev mulva kirakna a teljes sleppet. Ez nem soccer, nem a Barcelona meg a Real Madrid, hogy tiz rossz meccs utan rogton menjen hisztizni a fonok az oltozobe. Klasszis NFL-koponyaknak is kell ido, nem hogy valakinek, akinek alapbol meg kell kuzdenie a profi es az egyetem kulonbsegeinek athidalasaval. Nem egyszeru meglepni ezt, es nem tiz het lesz. Sem itt, sem mashol. Sem Meyernek, sem masnak.Trevorra és a maradására a legnagyobb veszély ha ez a GM-HC páros kezdi el jövőre is a munkát Jacksonville-ben.Sajna Shaot ismerve ez boritékolhatóan így lesz.
Húsrágó
iktriad
Shao hulye, ha nem vag ki mindenkit? Szerintem meg nem az.
Stez
Húsrágó
Az mennyire gyakori, hogy edző, miután elveszíti az öltözőt, utána mégis csodát tesz?Az lenne a gaz, ha hozna egy nagy nevet, majd egy ev mulva kirakna a teljes sleppet. Ez nem soccer, nem a Barcelona meg a Real Madrid, hogy tiz rossz meccs utan rogton menjen hisztizni a fonok az oltozobe. Klasszis NFL-koponyaknak is kell ido, nem hogy valakinek, akinek alapbol meg kell kuzdenie a profi es az egyetem kulonbsegeinek athidalasaval. Nem egyszeru meglepni ezt, es nem tiz het lesz. Sem itt, sem mashol. Sem Meyernek, sem masnak.Trevorra és a maradására a legnagyobb veszély ha ez a GM-HC páros kezdi el jövőre is a munkát Jacksonville-ben.Sajna Shaot ismerve ez boritékolhatóan így lesz.
Húsrágó
iktriad
Stez
Az lenne a gaz, ha hozna egy nagy nevet, majd egy ev mulva kirakna a teljes sleppet. Ez nem soccer, nem a Barcelona meg a Real Madrid, hogy tiz rossz meccs utan rogton menjen hisztizni a fonok az oltozobe. Klasszis NFL-koponyaknak is kell ido, nem hogy valakinek, akinek alapbol meg kell kuzdenie a profi es az egyetem kulonbsegeinek athidalasaval. Nem egyszeru meglepni ezt, es nem tiz het lesz. Sem itt, sem mashol. Sem Meyernek, sem masnak.Trevorra és a maradására a legnagyobb veszély ha ez a GM-HC páros kezdi el jövőre is a munkát Jacksonville-ben.Sajna Shaot ismerve ez boritékolhatóan így lesz.
Húsrágó
iktriad
Trevorra és a maradására a legnagyobb veszély ha ez a GM-HC páros kezdi el jövőre is a munkát Jacksonville-ben.Sajna Shaot ismerve ez boritékolhatóan így lesz.
Húsrágó
Vannak kétségtelenül aggasztó dolgok Trevornál, de azért még ne temessük. Egyrészt sokszor túl sokat vállal, másrészt azért rendesen droppolnak a WR-ei (igaz sajna ő is egyre többször nem veszi észre a tök üres elkapót). Remélem valamennyit tud fejlődni már idén, aztán jövőre be kell ruházni egy tényleges első számú WR-re (és megtartani mellé Charkot, plusz draftolni valakit korán - bár Baalke-nak a WR-ekhez nincs szeme - helló AJ Jenkins..,- ebben Caldwell azért jobb volt).Nem temetem Trevort, inkabb csak feltem a stabtol. O szerintem egy nagyon jo kepessegu jatekos, akin most lathato jelei vannak a tamadojatek koncepcio nelkulisegenek es a frusztralt hangulatnak.
Elég durva, hogy nem tudok dönteni. Ki hogy szavazna?
Curious: who would you rather have?
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) November 15, 2021
Arnold, Jones, Shenault, Agnew, Treadwell
or
Lewis, Mike Thomas, Jarrett Dillard, Tiquan Underwood and Mike Sims-Walker
Én hajllok... a B felé (Marcedes, MSW és a szerződéshosszabítás előtti Mike Thomas miatt).
iktriad
Elég durva, hogy nem tudok dönteni. Ki hogy szavazna?
Curious: who would you rather have?
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) November 15, 2021
Arnold, Jones, Shenault, Agnew, Treadwell
or
Lewis, Mike Thomas, Jarrett Dillard, Tiquan Underwood and Mike Sims-Walker
Én hajllok... a B felé (Marcedes, MSW és a szerződéshosszabítás előtti Mike Thomas miatt).
(Trevort viszont ne féltsétek szerintem. Egyelőre ugyan nem váltotta meg a világot, nem tart ott, ahol tavaly Herbert vagy Burrow tartottak. A college hype után lehet ezt "papíron" csalódásnak látni, de szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Tök mindegy, hogy hol tart pár meccs után, az a lényeg, hogy hova jut majd pár év után. És ennek a srácnak jó a feje. Ő fog fejlődni akkor is, ha kap segítséget, de akkor is, ha nem. Utóbbi persze nehezebb / lassabb lenne, de nem lesz az, mint Bortlessel, hogy fejben összecsuklik.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
ez rendben van, volt is szükség a több futásra, de ez teljesen koncepció nélkülinek tűnik. Meyer egyszer ráébredt, hogy használni kéne Robinsont, meg többet futni, akkor többet futunk, de ez nem nagyon válik az offense előnyére összességében, mert minden más visszaesik. most az volt a baj, hogy kevés a nagy play, akkor elkezdenek rövidre hosszú passzokat hívni, tök feleslegesen. azt meg mondjuk nem tudom, hogy ezekből miért nem lehet elkapni kb egyet sem, de egy normális gameplan szerintem hasznára válna a csapatnak is, meg Trevor fejlődésének is.Trevor 2 meccs óta nem dobott TD-t. A szezon elején sok volt az INT, ezt úgy sikerült visszafogni, hogy azóta TD-ket is elvétve dobál.. Remélem itt legalább lesz elszámoltatás a QB coach / Bevell felé valamikor.Igazából Trevor azóta dob kevesebb TD-t/INT-et, amióta többet futunk és neki kevesebb a dolga a labdával. Ez nem jelent jót a jövőre nézve...
winston
dioadam
Trevor 2 meccs óta nem dobott TD-t. A szezon elején sok volt az INT, ezt úgy sikerült visszafogni, hogy azóta TD-ket is elvétve dobál.. Remélem itt legalább lesz elszámoltatás a QB coach / Bevell felé valamikor.Igazából Trevor azóta dob kevesebb TD-t/INT-et, amióta többet futunk és neki kevesebb a dolga a labdával. Ez nem jelent jót a jövőre nézve...
winston
Most már az az öröm sincs meg, mint ami Gardnerrel, hogy legalább a social media tartja a lelket az emberben.
Túl hosszú idő telt el már így és forr az ember agya tőle...
#mindenkimondjonlekivéveJR&JA
"Jamal Agnew is the first player in the Super Bowl era with a rushing TD, receiving TD, kick return TD and FG return TD in a single season, and the second player in NFL history to accomplish that feat since HOF Timmy Brown in 1962."Swagnew! meg kell adni, o jo fogas volt.
peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)