Jacksonville Jaguars
NFL needs to slap a big fine for this. Maybe a suspension. No room for this. pic.twitter.com/5lDEISybTu
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) December 5, 2021
Baalke és Meyer megint hülye. A fumbleja óta nem volt fent m se, pedig 1000-szer jobb, mint Hyde.
His agent already hates the current FO https://t.co/dcLzGtHGCs
— Dilla (@E_Dilla) December 5, 2021
Minshew legalább remekel, az már fél siker mára 😀Glennon is kezdett, kevesebb sikerrel. Még Lutonnak kéne beállnia a Seahawksba., és akkor mind a 3 tavalyi Jags kezdő QB játszhatna 3 másik csapatban. 😊
Ppistike
Hollister meg így se tud aktív kerettag lenni. Jordan Smith fog valaha pályára kerülni?
Akkor nyertek.Mi szinte sose nyerünk a nyugati parton. 3 meccset nyertünk össz-vissz 1995 óta, abból 2-szer a Raiders ellen, ami már nincs is ott.
Al
Shaq Griffin el se utazik a csapattal, J-Rob játéka kérdéses, a többiek elméletben hadra foghatóak. Valószinűéeg Jay Tufele aktiválva lesz holnap (Dan Arnold IR-je miatt van egy hely a rosteren).Akkor nyertek.
iktriad
If there is a silver-lining to the 2021 season (not saying there is), it is that you can go into 2022 feeling good about Cullen as the DC IMO. He has grown a lot week-to-week, adapts to his personnel, schemes up pressure. I think they hit on that hire.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 3, 2021
És egy 3 körös mock draft szintén Shipleytől: DE 1/3-ra, WR, OT, és egy Baalke special(sérült játékos és egyben egykori Trevor csapattárs/elkapó), ha Balfék marad jövőre is a GM.
www.si.com/nfl/jaguars/draft/2022-nfl-draft-early-3-round-jaguars-mock-draft
Szerkesztette: iktriad
www.youtube.com/watch?v=cc23YP6xquo
Sérüléshelyzet: a védelmünk közepe elég szellős lesz, ha a DNP-es nem tudják vállalni a játékost.
The @Jaguars offense still looks like it’s a behind the scenes fight of Bevells NFL system vs Urbans college RPO system—but @Trevorlawrencee every week makes 4-5 WOW throws—👇🏼 is one! pic.twitter.com/54dSLH3MNb
— Dan Orlovsky (@danorlovsky7) December 2, 2021
www.genjag.com/jacksonville-jaguars-news/evaluating-trevor-lawrences-week-12-performance-vs-atlanta
A probléma inkább ez.
The combination of receivers that can’t separate or win one-on-one with Darrell Bevell’s unwillingness to stop calling vertical iso routes, makes evaluating Trevor more difficult each week. Infuriating incompetence.
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) November 30, 2021
A nem jó hír, Meyer 2 forrásnak is cáfolta, hogy érdekli a Notre Dame HC állás.
Source: Jaguars’ Meyer not leaving NFL for any college job https://t.co/VXJsqgsrjS
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) November 30, 2021
Megjegyzem a Big Cat Country Pete Prisco tweetje miatt most szavaztaja a követőket, hogy mennyire örülnének, ha az Irish HC posztjára cserélne Meyer a miénket, és 76,9%-nál jár az "örülne" opció. (Volt 78 is pár órája. Ez mindent elmond Meyerről.)
Is Pete right?
— Big Cat Country (@BigCatCountry) November 30, 2021
Konkrétan annyira elege van Meyerből és a támadóstábból az embereknek, hogy már olyan (valószinűleg) Urban legendek keringenek, hogy a Falcons meccsen azért kezdett hirtelen működni a Jags O vége felé, mert Lawrence elkezdte magától hívni a playeket és nem hagyatkozot Bevellékre... Nyilván ez költöi tulzás, de mindent elmond arról, mennyire elégedetlen a szurkolói bázis mind Meyerrel, mind az O stábbal (nekem csak a WR meg valamennyire a RB edzővel van bajom Meyer mellett).
O'Shaughnessy miatt legalább van 1 emberünk, aki használható. És most jól jön, hoigy nem Hollistert raktuk ki a hétvégén, így ő lesz a TE4.Dan Arnold -> IR. Mivel 4-6 hét míg rendbe jön, valószinű idénre neki ennyi volt.Nem gond, hisz TE-ben jól állunk, az mindig is egy erős posztunk volt! 🙃
iktriad
Stoki
O'Shaughnessy time!Dan Arnold -> IR. Mivel 4-6 hét míg rendbe jön, valószinű idénre neki ennyi volt.Nem gond, hisz TE-ben jól állunk, az mindig is egy erős posztunk volt! 🙃
iktriad
Stoki
Dan Arnold -> IR. Mivel 4-6 hét míg rendbe jön, valószinű idénre neki ennyi volt.Nem gond, hisz TE-ben jól állunk, az mindig is egy erős posztunk volt! 🙃
iktriad
The Jaguars are 0-for-3 on their swings on speed receiver since March. Tyron Johnson, John Brown, and Phillip Dorsett combined for 54 snaps, eight targets, two catches and 16 yards in eight games.
— John Shipley (@_John_Shipley) November 29, 2021
Hát nem egy sikersztori ez eddig Coach Meyer...
Urban Meyer this season
— The Action Network (@ActionNetworkHQ) November 29, 2021
🏈 9 losses
Urban Meyer in 7 years at Ohio State
🏈 9 losses pic.twitter.com/aw7qV4QlsE
Ohohó végre lehet a draftról beszélni, azt hittem sosem jön el, lassan már december. Wr-t én sem szeretnék, nem is nagyon láttam sehol eddig top10-be mockolni. Hacsak nem Garret Wilson, akihez még lehetett köze Meyernek, hogy Ohio State-re ment.. nem örülnék neki. Safety is elég rechnek tűnik ott elől, bár én nem értek annyira egyet azzal, hogy elértéktelenedett poszt, az NFL-ben most mégis ez a trend. Hutchinson-Thibodeaux duóból jó lenne az egyiket majd megcsípni.Ezen a héten akár már matematikalilag is eliminálódhatunk az idei playoffról, szóval ja beszéljünk lassan a draftról.
winston
Dan Arnold -> IR. Mivel 4-6 hét míg rendbe jön, valószinű idénre neki ennyi volt.Ohohó végre lehet a draftról beszélni, azt hittem sosem jön el, lassan már december. Wr-t én sem szeretnék, nem is nagyon láttam sehol eddig top10-be mockolni. Hacsak nem Garret Wilson, akihez még lehetett köze Meyernek, hogy Ohio State-re ment.. nem örülnék neki. Safety is elég rechnek tűnik ott elől, bár én nem értek annyira egyet azzal, hogy elértéktelenedett poszt, az NFL-ben most mégis ez a trend. Hutchinson-Thibodeaux duóból jó lenne az egyiket majd megcsípni.
Lawrence közepes volt ezen a héten a kezdő QB-k között.
Lawrence mostly in the middle of the pack in Week 12 so far. No. 19 in EPA/CPOE composite, No. 20 in EPA/Play, No. 18 in success rate, No. 22 in CPOE.
rip Cam pic.twitter.com/rnUdRsmyXj
És jelenleg 1/3-on választana jövő tavasszal a Jags. Itt van Shipley Top 5 prospectje 5.-től az 1.-ig haladva,
www.si.com/nfl/jaguars/draft/jaguars-no-3-overall-through-week-12-adam-hutchinson-kayvon-thibodeaux
(Amúgy baromira fázom egy Top 5 WR picktől már most. Meyerből kinézném, hogy nagyon kampányolna érte. Balfék remélem lebeszéli addig róla.)
iktriad
Lawrence közepes volt ezen a héten a kezdő QB-k között.
Lawrence mostly in the middle of the pack in Week 12 so far. No. 19 in EPA/CPOE composite, No. 20 in EPA/Play, No. 18 in success rate, No. 22 in CPOE.
rip Cam pic.twitter.com/rnUdRsmyXj
És jelenleg 1/3-on választana jövő tavasszal a Jags. Itt van Shipley Top 5 prospectje 5.-től az 1.-ig haladva,
www.si.com/nfl/jaguars/draft/jaguars-no-3-overall-through-week-12-adam-hutchinson-kayvon-thibodeaux
(Amúgy baromira fázom egy Top 5 WR picktől már most. Meyerből kinézném, hogy nagyon kampányolna érte. Balfék remélem lebeszéli addig róla.)
Nekem Hyde elejtett labdája fájt nagyon a vé:: HIBÁS KÉP ::gén, kismémázták hogy tök üresen legyen, Trev hibátlan labdát küldött, nem volt túl erős, tökéletes spirál, szívénél találta el Hyde-ot, erre az elszerencsétlenkedi... és ha néztétek utána a közelit Trevről, hát büntetett a szemével rendesen a fiú. Hydeot el kell engedni. Bell az utóbbi időben tudott elkapni?Hyde Meyer liebling/ex-college játékos, szóval sajnos nem szabadulunk tőle (Ogunbowale viszont nem fog sokat pályára kerülni egy darabig, hacsak nincs sérülés). Remélem jövőre majd Etienne ezeket ezerszer jobban megoldja majd, bár vannak kétségeim a Lisfranc-ja miatt.
ST annyit árt már, hogy a D# minden apró villanását feledtetik.
Húsrágó
ST annyit árt már, hogy a D# minden apró villanását feledtetik.
Szerkesztette: Húsrágó
2016: 2-9
2017: 7-4
2018: 3-8
2019: 4-7
2020: 1-10
2021: 2-9
Majdnem minden évben ugyanaz a szar. Mindez 3 különböző HC(Gus, Marrone és most Mr. Csinálom a semmit évi 10+millió-ért) és 4 GM(Caldwell, Coughlin, megint Caldwell, Balfék) műve. Shao ami nem megy, azt nem kéne erőltetni. Nagyon nem értesz te ehhez Bajuszgecikém. Minden lehetőséged meglenne/megvolt, hogy, hogy jó irányba tereld a dolgokat és mindig sikerül megjelölnöd a lehető legrosszabb választ. Ideje elgondolkozni, hogy eladd a csapatot egy olyan helyi embernek, akit érdekel is mi van a pályán, nem csak a zsebét akarja megtömni és szarni az egészre!
Shipley 5 észrevétele a meccsből, pl. hogy Meyernek ideje lenne jobban mikromenedzselni a meccseket. pl. hogy ki van fent és mikor. Senki nem érti, hogy pl. Dare Ogunbowale mit keresett a pályán, mikor elejtette azt a biztos TD passzt a red zoneban.
www.si.com/nfl/jaguars/gameday/5-observations-jaguars-self-inflicted-loss-falcons-urban-meyer
Nem tudom melyik a rosszabb. Vagy Meyer hazudik arról. hogy nem ő dönti fel ki van fent milyen szituációban, vagy tényleg ráhagyja az OC-re/pozíciós edzőre, akik eldöntik helyette, hogy pl. Hyde vagy Ogunbowale legyen bent RB-ben, amikor Robinsonnak kéne ott lennie.
What does Urban Meyer do https://t.co/bHi9IiCjUR
— Dilla (@E_Dilla) November 28, 2021
Ez a probléma lassan minden meccs után előjön, hogy "miért y volt bent x helyett", amikor már-már sajna termesztésén nem jöttünk ki jól az adott szituációból. Azt hittem valami kompetens HC lett idehozva, nem egy kókler, mert jelenleg ezt látom, ha Meyerre nézek az oldalvonal mellett. Nem viccelek, lassan komolyan kezd hiányozni Doug Marrone, mint Jax HC... Itt tartunk 11 meccs után.