NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
174
30
Jacksonville Jaguars
Meyer természetesen személyesen is ott volt az Ohio State Pro Day-én. Nem , nem visszük Fieldset. Remélem Shaun Wadet se, bár Meyer állítólag nagy mosollyal nézte őt ma.
Ha már Pro Day-ek. ha Trent Baalke látta ezt, semmi sem menti meg Landon Dickersont, hogy draftoljuk, főleg ha azt vesszük, hogy a GM-ünknek már-már fétishe ACL szakadásos játékosokat draftolni, Dickerson ráadásul jó is, needre jönne (belső OL depth, aki jövőre kezdhet), bár a térde egy időzített bomba.
Landon Dickerson, a few months after tearing his ACL, rips a few cartwheels during Mac Jones’ interview. pic.twitter.com/ONXgsWl89C
— Michael Casagrande (@ByCasagrande) March 30, 2021
Szerkesztette: iktriad
Ezt a posztot már betöltötte Shaq Quarterman, helyben született, Jaguars fan és ő ráadásul egyetemre is az államban járt. Tavaly mind az 5 szerelését nagyon megünnepelhették a helyi kocsmákban... 😊Akkor ideje hazavinni 🙃Remélem elviszitek előlünk Mac Jonest 😝Ne beszélj így egy Jaguars fanról a Jax topikban (Mac Jones jacksonvillei és mellé Jags fan is)! 😉 😊
Hope
iktriad
Hope
Akkor ideje hazavinni 🙃Remélem elviszitek előlünk Mac Jonest 😝Ne beszélj így egy Jaguars fanról a Jax topikban (Mac Jones jacksonvillei és mellé Jags fan is)! 😉 😊
Hope
iktriad
Remélem elviszitek előlünk Mac Jonest 😝Ne beszélj így egy Jaguars fanról a Jax topikban (Mac Jones jacksonvillei és mellé Jags fan is)! 😉 😊
Hope
Hát nem is tudom ki lehet ez, kedves TIAA Bank Field (a.k.a. a jaguars Stadionja) instagram account.Remélem elviszitek előlünk Mac Jonest 😝
iktriad
Lawrence nem lesz ott majd Clevelandben a drafton, otthonról fogja nézni és reagálni rá, ahogy majd kiválasztjuk.
Josh Jones hivatalosan is aláírt. Az Alualu után (és a tavalyi , hasonló Darqueze Dennard) eset után már ezt is meg kell várni...
I asked Urban Meyer the other day, "Any real mystery you're picking Trevor Lawrence?"
— Peter King (@peter_king) March 29, 2021
New Jags coach responded, "That's certainly the direction we're headed."
Our full conversation + much more in my @NBCSports Football Morning In America column, up now: https://t.co/6i6ngP83zy pic.twitter.com/QTgRJnP8Bp
Legalább a sajtótájékoztató nem volt már leszervezve és bejelentve. Vótmárolyan, hogy az is le vót.Pech.Alu x2 végül visszament a Steelersbe 😕“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”
Löfli
twitter.com/TomPelissero/status/1375953736028319755?s=20
tenorx
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Pech.Alu x2 végül visszament a Steelersbe 😕“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”
Löfli
tenorx
Alu x2 végül visszament a Steelersbe 😕“Crazy backstory: Tyson Alualu was going to sign with the #Jaguars, but couldn’t make the trip after testing positive for COVID, per sources. He’d built his dream home in Pittsburgh, has kids in school, and with 10 days to think, he decided to stay.”
Löfli
Hirtelen azt hittem h téged követett be! 🤣🤣Nem, engem twitteren "csak" Keelan Cole követ. Meg a régi jaguár játékosok közül az I. Coughlin éra rugója Mike Hollis meg Jeremy Mincey a Del Rio érából.
steelwolf
Hirtelen azt hittem h téged követett be! 🤣🤣Már hogy Beathard fizet 5 misit, hogy itt legyen? Ennek 0 értelmét látom. Az a +1 év Garderhez képest.. (kispadon) hagyjuk már. Ha meg Bajusztrade a cél, akkor valami minőségi veterán kellett volna, tele volt a piac qb fronton. A pénz csak nem lehetett probléma. Aztán majd úgy járunk mint a cinci a nagy sztárqb a kórházi ágyból nézheti, hogy negyedosztályú cserékkel szenved a csapat. Ne legyen igazam...A mi falunk azért jobb, mint a tavalyi Bengals fal. És évi 2,5 millió egy veterán QB-ért nem egy vészes összeg. Azt meg csak halkan jegyzem meg, nem biztos, hogy olyan nagy tudásbeli difi van a 2 játékos között...
Ppistike
Minshewnál az is probléma, hogy sokak szerint nem biztos, miként viselné, hogy egyértelműen csere, azok után, hogy tavaly meg egyértelmáűen ő volt a kezdő. Ha lehet kapni érte egy vagy kettő körrel magasabb picket, mint ahol draftoltuk, az már nyereség lenne.
Ha már QB-k, tudom a múltban ez nem mindig jött be, de Trevor Lawrence tegnap elkezdte követni instagramon... Laviskát. Na ő tuti nálunk játszik. 😊 Csakúgy, mint remélhetőleg nemsokára Trevor.
iktriad
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL @ draft helyezkedés.
Urban Meyer and the Jags right now pic.twitter.com/Q9cbiwiaxk
— Sky Sports NFL (@SkySportsNFL) March 26, 2021
Dorsett (szerencsére baromi olcsó volt)
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1375439371596402691
Gotsis szintén.
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1375445596174176265
Beathard már nem annyira.
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1375441646255489027
És marad az ERFA státuszban lévő és tavaly év végén a Steelerstől elcsaklizott OL Derwin Gray is.
twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1375558686786125827
UFA safety Josh Jones is signing back with the Jaguars on a one-year deal, per @DrewJRosenhaus.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 26, 2021
Furcsa az egész amúgy kicsit. Nem vagyok annyira benne a csapat ügyeibe, de külső szemlélőként én arra következtetek, hogy Minshew szeretne távozni mindenképp, ezért hoztak már most a helyére egy csere QB-t.Nem feltétlenül akar távozni, de szerintem mindenkinek jobb, ha megy. De Meyer beszélt vele személyesen és hosszan, és a múlt heti médiainterjúk idején kiemelte hogy tetszik benne, hogy túlbuzog benne a versenyszellem("he is a competition freak"). Szóval nem biztos még, hogy megy, de a Jags kvázi bebiztosította magát a Beathard igazolással. Egyébként Lawrence, Beathard és Minshew simán megférnének egymás mellett a QB szobában megspékelve Lutonnal. Bár jelenleg kis esélyt látok rá, az se kizárt, hogy Minshewt augusztusban/keretszűkítéskor nyomjuk el valahova egy kétségbe esett QB helyzetben lévő csapathoz. De az is lehet, hogy heteken belül elmegy valahova. Én pl. a Panthers és főleg a Pats helyében lehet bepróbálkoznék érte a mai cserék után.
A "nagyobb" kérdés, hogy hova is menne tényleg (és miért cserébe). Bármennyire is ellenszenves volt a Pats sokáig win-win-win szitu lenne mind a 3 félnek egy odacsere a részéről. Bár Cam maradt ott, nem olyan volt a tavalyi játéka és az idei fizetése sem, ami alapján beton biztos lenne a pozíciója.
Aztán lehet tényleg csak draft után talál csapatot Minshew és megy oda ahol lemaradtak a rookiekról.
alatriste
Mennyire biztos. hogy Lawrencet visszük kevesebb, mint 5 hét múlva? Zach Wilson Pro Dayére csak Bevell ment el. Még Baalke is itthon maradt. Vagy ahogy Albert Breer fogalmazott.
Let's not pretend that there was ever a chance that Trevor Lawrence wasn't going first overall. You could basically stitch the 1s and 6s on a Jaguar jersey at 4:15 p.m. ET on Dec. 27.
— Albert Breer (@AlbertBreer) March 26, 2021
Silly to suggest otherwise, and that's no slight on anyone else.
Bár a pénz nálunk nem igazán számít Beathard garantáltja nem jó jel Bajusznak.Furcsa az egész amúgy kicsit. Nem vagyok annyira benne a csapat ügyeibe, de külső szemlélőként én arra következtetek, hogy Minshew szeretne távozni mindenképp, ezért hoztak már most a helyére egy csere QB-t.
Updating some contract figures:
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 26, 2021
— The #Jaguars guaranteed CJ Beathard $2.75M, an indication he’ll be on the roster in 2021 (more evidence Gardner Minshew won’t).
— The #Patriots gave DL Lawrence Guy a 4-year, $11.5M deal.
— The #49ers gave K’Waun Williams a 1-year, $2.378M deal
iktriad
A "nagyobb" kérdés, hogy hova is menne tényleg (és miért cserébe). Bármennyire is ellenszenves volt a Pats sokáig win-win-win szitu lenne mind a 3 félnek egy odacsere a részéről. Bár Cam maradt ott, nem olyan volt a tavalyi játéka és az idei fizetése sem, ami alapján beton biztos lenne a pozíciója.
Aztán lehet tényleg csak draft után talál csapatot Minshew és megy oda ahol lemaradtak a rookiekról.
Liverpool Fc
Updating some contract figures:
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 26, 2021
— The #Jaguars guaranteed CJ Beathard $2.75M, an indication he’ll be on the roster in 2021 (more evidence Gardner Minshew won’t).
— The #Patriots gave DL Lawrence Guy a 4-year, $11.5M deal.
— The #49ers gave K’Waun Williams a 1-year, $2.378M deal
Tudom, de továbbra is szerintem nagy befolyása van Patonra és az ő döntéseire.Denverbe egy 185 cm magas QB nem lesz elég amíg Elway a döntéshozó. Marad a másik két csapat.Elway elvileg felfelé bukott, van új GM. Spóroltak is némi cap space-t (gyanítom Watsonra).
alatriste
empty taxi
Liverpool Fc
Denverbe egy 185 cm magas QB nem lesz elég amíg Elway a döntéshozó. Marad a másik két csapat.Elway elvileg felfelé bukott, van új GM. Spóroltak is némi cap space-t (gyanítom Watsonra).
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha vöröske 1 nem került volna Chicagoba tök jó kis célpont lehetne. Józan paraszti ésszel még most is, de a macik nagyon úgy tűnik elégedettek Andy-vel.Ha eltrade-eljük Minshew-t akkor remélem olyan helyre kerül, ahol reálisan nézve harcban lehet a kezdőbe kerülésért. Padot melegíteni nálunk is tud, a középső körös cetli meg nem akkor plusz, hogy el kéne fogadni az ajánlatot.Ha tradelenek érte, olyan helyre viszik, ahol lesz reális esélye a kezdőbe jutni (pl. 49ers), igaz nem ő lesz a favorit. de itt se volt az. De ha eltradeljük, hivatalosan is rálép "az új Ryan Fitzpatrick" titulushoz vezető útra. 😊
dioadam
iktriad
Washington adná még magát de ott az 1.0-ás Fitzmagic fog varázsolni. 😀 Bár Bajusz testközelből nézegethetné a jövőjét, de csere szerepkörre ott van Heinicke már.
Sajnos több helyen szerintem a rosszabb döntést hozták meg, pedig lett volna ráció Gardnerben. Most azt mondom kezdőre való esélye SF-ban, DEN, CAR, NE. Ezekből a Panthers szerintem minőségibb javulásra vágyik. Denverbe egy 185 cm magas QB nem lesz elég amíg Elway a döntéshozó. Marad a másik két csapat.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
9️⃣6️⃣ is staying in #DUUUVAL!@Dream_Finders | @gotsis96
— #DUUUVAL (@Jaguars) March 25, 2021
Beathard és Lawrence nem a Jags öltözőjében fognak elöszőr találkozni pár hét múlva.Akkor ezzel az igazolással (Beathard), csak Trevor kedvére akartak tenni. Én szeretem az ilyet, még úgy is, hogy Minshewt meg imádom. Remélem olyan helyre kerül Minshew, ahol szép meze lesz, mert nekem kell olyan is. 😊
iktriad