NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
11
7
Jacksonville Jaguars
Urban Meyer’s Renewal in JAX https://t.co/bLNn4vYIUc "After years of disarray, the @Jaguars, as desperate for an identity as they are for victories, have arrived at the most critical juncture since their inception in 1995." w/@benshpigel @coachurbanmeyer @NYTSports @E_Dilla @NFL
— Ken Belson (@el_belson) April 26, 2021
Szerkesztette: iktriad
Még valami, mint Breer, mint Peter King a Penn State Edge rusherét, Jayson Oweht mockolta nekünk 1/25-re. Oweht anno Meyer is próbálta recruitolni az Ohio Statre. Hm...
.@AlbertBreer's MMQB column: Shad Khan talks about how he came to hire Urban Meyer and the very big opportunity they have this week.
— The MMQB (@theMMQB) April 26, 2021
Plus: Team needs and possible targets for all 32 teams, Jim Nagy on the draft class and more: https://t.co/aypRXVfD7i
A UFC ezen a hétvégén jacksonvilleben van, telt házzal A nézők között ott van/volt Tebow. Ja meg Bajusz is.Titkon remeltem, hogy Bajuszt (eh, legyen inkabb Minshew, anno jatszott egy Bajusz nevu kezilabdazo a Szegedben akit ruhelltunk 😀 ) leigazoljuk backupnak RW moge, de sajnos Genot igazoltuk ujra.
Gardner Minshew taking in the action, octagon side here at @ufc 261. pic.twitter.com/n2LcUDt0IU
— Justin Barney (@JustinBarneyTV) April 25, 2021
iktriad
(Én egyébként ha az ő helyében lennék, megpróbálnék minél több picket átvinni a jövő évre. Úgyse lehet átvinni a felét, szóval a "minél több" reálisan 1-2 lehet, de azt át is vinném. Az idei drafton meglesz a franchise irányítótók, ez úgyis meghatározza ezt a draftot. Ezen felül viszont, az idei egy az átlagosnál is rizikósabb év. Rosszabb a tavalyinál is, mert tavaly azért volt egy teljes NCCA szezon, megvolt a combine, tulajdonképpen csak a legutolsó személyes meetingek egy része maradt el, az nem nagy veszteség. Idén viszont fél egyetemi szezon, sokan ki is hagyták, akik játszottak azok is úgy, hogy lesz, nem lesz, megint lesz, megint nem lesz, így nehéz hozni magukat. És combine se volt, személyes találkozók is nagyon limitáltan. Én nem lőnék el egy ilyen hatalmas draft capitalt pont egy ilyen évre. Igaz, a kockázatban az is benne van, hogy esetleg még durvábban bejön. De én inkább 1-2 picket átvinnék azért jövőre. Ha jó lesz a draft, megkönnyíti majd a játékosok megtartását is, nem egy évben esik be majd minden nagy fizetési igény.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
www.si.com/nfl/jaguars/draft/reviewing-trent-baalkes-past-draft-history-ahead-of-monumental-jaguars-draft
A UFC ezen a hétvégén jacksonvilleben van, telt házzal A nézők között ott van/volt Tebow. Ja meg Bajusz is.
Gardner Minshew taking in the action, octagon side here at @ufc 261. pic.twitter.com/n2LcUDt0IU
— Justin Barney (@JustinBarneyTV) April 25, 2021
Meg még egy 1. körös bust és 6. körös sztár QB - mindkettő SB nyertes.
Ahogy mondod, a politeizmussal kell most megbarátkozzunk. Majd csak menni fog. 😉Ik aktuális ruhatárából a legkedvesebb pólója:Két éve már megérkezett, csak őt is majd csak utólag kezdi el értékelni a világ.
www.aliexpress.com/item/4001149069448.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.434528d6AiMdF2&algo_pvid=285d9fb6-9b47-4a0b-ae97-74220f389c82&algo_expid=285d9fb6-9b47-4a0b-ae97-74220f389c82-10&btsid=0b0a187916191686503867471eddf1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
szóval igen, van Messiásvárás a topicban 😊
Húsrágó
alatriste
Kíváncsi vagyok, hogy draft napján esetleg el lesz-e tradelve.Ik aktuális ruhatárából a legkedvesebb pólója:Két éve már megérkezett, csak őt is majd csak utólag kezdi el értékelni a világ.
www.aliexpress.com/item/4001149069448.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.434528d6AiMdF2&algo_pvid=285d9fb6-9b47-4a0b-ae97-74220f389c82&algo_expid=285d9fb6-9b47-4a0b-ae97-74220f389c82-10&btsid=0b0a187916191686503867471eddf1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
Húsrágó
alatriste
Ik aktuális ruhatárából a legkedvesebb pólója:Két éve már megérkezett, csak őt is majd csak utólag kezdi el értékelni a világ.
Húsrágó
Liverpool Fc
PONTOSAN 1 héttel a draft 1. köre előtt a Jags letette az asztalra ezt.Megmondom őszintén, különösebben sosem érdekelt a Jags, ritkán is olvastam ezt a csapat- topicot. De az elmúlt hetekben minden nap benézek, mert egyszerűen öröm olvasni azt az őszinte lelkesedést, ahogy Lawrenceről írsz 😊 komolyan. Én nem is emlékszem (olvasni már jópár éve olvasom a fórumot), hogy várt-e itt a fórumon ilyen szinten játékost draft előtt valaha szurkoló 😊 visszanéztem de tavaly Burrow-t se várták ennyire a Bengals szurkolók mint itt Trevort. Szóval én őszintén kívánom, hogy váljon be ez a srác mert igazán megérdemelnétek.
Benne Urban Meyer első (virtuális) csapatgyűlésével, (+2) FA összefoglalóval, Joe Cullennel.... és a végén egy kis draft előzetessel. Érdekes mód a hangsúly ott az ideális 1/25 -ös pick megtalálásán van benne. Talán mert már az 1. pick rég eldőlt, hogy ki lesz...?
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Benne Urban Meyer első (virtuális) csapatgyűlésével, (+2) FA összefoglalóval, Joe Cullennel.... és a végén egy kis draft előzetessel. Érdekes mód a hangsúly ott az ideális 1/25 -ös pick megtalálásán van benne. Talán mert már az 1. pick rég eldőlt, hogy ki lesz...?
A WR coach Sanjay Lal az elkapóinkról.
www.si.com/nfl/jaguars/news/relentless-in-their-effort-jaguars-sanjay-lal-breaks-down-joining-urban-meyers-staff-developing-chark-shenault-and-more
Ez mind szép és jó de, csöndben megjegyzem, hogy az interjút készítő John Shipley benyomásai szerint úgy tűnik Collin Johnsonért nincs annyira oda az új stáb. Nagy hülyeség lenne őt "ja amúgy ő is kereten van" emberként kezelni, főleg Trevor Lawrence-el QB-ban. A sebesség nem minden.
Shao is látta a Draft Day c. filmet és nem akar úgy járni. 😀Ez nagyjából formalitás. Gondolom Baalke és Meyer megmondja Lawrence nevét, Shao meg rábólint. Emlékeztetőül Meyer szinte csak és kizárólag Trevor miatt van itt. 😉Az már régen rossz ha a tulajdonos dönt kit választanak..Ezt én sem értem, totál agybaj.
Hope
winston
iktriad
Ez nagyjából formalitás. Gondolom Baalke és Meyer megmondja Lawrence nevét, Shao meg rábólint. Emlékeztetőül Meyer szinte csak és kizárólag Trevor miatt van itt. 😉Az már régen rossz ha a tulajdonos dönt kit választanak..Ezt én sem értem, totál agybaj.
Hope
winston
Ezt én sem értem, totál agybaj.Meyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:Az már régen rossz ha a tulajdonos dönt kit választanak..
Az 1. pick NEM LESZ elcserélve, ez már hivatalos és holnap megy Meyer és Baalke Shao Khanhoz véglegesíteni, hogy ki lesz kiválasztott. A tulajdonos dönt, Meyerék csak javasolnak.
Meyer megint kiemelte az erős D-line fontosságát, valamint a sebességre való törekedést.
Baalke megismételte semmi negatívumot nem talált benen a Jags stábja a kutatásaik alapján.
Meyer továbbra is nagy híve a támadófalunknak és örül, hogy Shatley visszajött. Ettől függetlenül majd szeretnének ide is erősítést hozni, most elsősorban depthbe.
iktriad
Hope
Szerkesztette: winston
Meyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:Az már régen rossz ha a tulajdonos dönt kit választanak..
Az 1. pick NEM LESZ elcserélve, ez már hivatalos és holnap megy Meyer és Baalke Shao Khanhoz véglegesíteni, hogy ki lesz kiválasztott. A tulajdonos dönt, Meyerék csak javasolnak.
Meyer megint kiemelte az erős D-line fontosságát, valamint a sebességre való törekedést.
Baalke megismételte semmi negatívumot nem talált benen a Jags stábja a kutatásaik alapján.
Meyer továbbra is nagy híve a támadófalunknak és örül, hogy Shatley visszajött. Ettől függetlenül majd szeretnének ide is erősítést hozni, most elsősorban depthbe.
iktriad
OFFBazdmeg, az elmúlt napok után én Ajax-ownert látok, már új Szuperligától tartok 😒A Jax háttér-ownere: Siggy FreudMeyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:1. pick elcserélve?!?!
Az 1. pick elcserélve, ez már hivatalos és holnap megy Meyer és Baalke Shao Khanhoz véglegesíteni, hogy ki lesz az 1. pick. A tulajdonos dönt, Meyerék csak javasolnak.
iktriad
Löfli
Willie Parker
Amúgy most már kicsit kevésbé bánom, hogy a négy első és egy második körösöm kevés volt az 1/1-ért
Wyatt
Ajax nagyon jól kalmárkodott volna a Szopiligásokkal, még van de Szart is eladtuk volna nekik újra😀
ON
Bazdmeg, az elmúlt napok után én Ajax-ownert látok, már új Szuperligától tartok 😒A Jax háttér-ownere: Siggy FreudMeyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:1. pick elcserélve?!?!
Az 1. pick elcserélve, ez már hivatalos és holnap megy Meyer és Baalke Shao Khanhoz véglegesíteni, hogy ki lesz az 1. pick. A tulajdonos dönt, Meyerék csak javasolnak.
iktriad
Löfli
Willie Parker
Amúgy most már kicsit kevésbé bánom, hogy a négy első és egy második körösöm kevés volt az 1/1-ért
Shao pedig bejelenti, hogy a bajuszosokat maximálisan védeni kell, ezért az 1/1: Penei Sewell😃Sziklaszilárd ellenállásba ütközik ez a gondolatmenet, azt is mondhatná
Willie Parker
A Jax háttér-ownere: Siggy FreudMeyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:1. pick elcserélve?!?!
iktriad
Löfli
Lemaradt a "NEM LESZ" rész. Bocsi.Meyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:1. pick elcserélve?!?!
Az 1. pick NEM LESZ elcserélve, ez már hivatalos és holnap megy Meyer és Baalke Shao Khanhoz véglegesíteni, hogy ki lesz az 1. pick. A tulajdonos dönt, Meyerék csak javasolnak.
iktriad
Löfli
Meyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:Shao pedig bejelenti, hogy a bajuszosokat maximálisan védeni kell, ezért az 1/1: Penei Sewell😃
iktriad
Meyer és Baalke draft elötti sajtótájékoztató:1. pick elcserélve?!?!
iktriad