Jacksonville Jaguars
Ok nyilván jobb ha valaki nem sebbel(lobbal) érkezik alapból, de a covid szezon miatt szinte mindenki kicsit kihagyott. Az udfa draft végén jobban izgat, meg a maradék free agentek kukázása 😊
Amennyire nem tudok megbarátkozni a Walker Little pickkel (Radunz még bent volt, srácok,,,), annyira bejön az Andre Cisco pick. Konkrétan a class legjobb safetyje HA egészséges tud maradni.Hogymicsoda?
Baalke már megint kezdi a sérült játékosok begyűjtését. Ezzel már Friscoban is sokat nyert. Ja nem.
Na mindegy, lényeg a lényeg ez király pick. és van theme songja is.
iktriad
Értem én, hogy fel kell hypeolni a kiválasztottat de ezért ez elég erős.
Meyer és Baalke a 2. nap után.
LOL Meyer szerette volna Kyle Pittset, de erre Baalke úgy nézett rá, mint akinek 5 feje van. Egyelőre nem találnánk értéket, ami jó lenne. Lassan már csak Brevin van bent. Lehet okosabb lenne Ertzért tradelni? Meyer utalt arra, hogy keressük a megoldást.
Nagyon sok man coverage várható, és a Ravensnél sok DB van fent ezért Campbell és Cisco is bőven pályára kerülhet. Cisco Meyer szerint a legjobb safety a drafton, ugyanezt mondta a Niners srác a Bold Take Podban a hét elején.
Elmondta, hogy 3-4-es D leszünk, de nickel és dime szitukban visszaváltunk 4-3-ra.
CJ Henderson felépülése Meyer szerint remekül halad, külső kezdő CB-ként számolunk vele. De Griffin és Campbell is ott jó. Tehát van 3 külső CB-nk, plusz Herndon, Jones és Claybrooks. Érdekes lesz.
Walker Little kapcsán Meyer elmondta, hogy #1 számú OT recruit volt abban az évben, mikor kijött. Jó lett volna, ha a Seniorbowlon látjuk, de minden beérkező infó alapján vihetőnek tartottuk. Idén csere LT lesz a posztja, akit később kezdővé akarunk felfejleszteni. A bajom az, hogy Radunznál ezt ugyanúgy meg lehetett volna tenni, csak neki egészségügyi gondjai nincsenek, ráadásul játszott a Senior Bowlon nagyon is jól.
Meyer elmondta, hogy picit nehezen állt rá, hogy 2 olyan játékost draftoljunk, aki ennyire régen nem játszott, de a bejövő infók alapján rábólintott ő is mindkettőre. Cisconál ennek örülök, Littlenél a többi opció miatt nem annyira.
Baalke már megint kezdi a sérült játékosok begyűjtését. Ezzel már Friscoban is sokat nyert. Ja nem.
Na mindegy, lényeg a lényeg ez király pick. és van theme songja is.
Walker Little (@walkerlittle45#Jags fans, get familiar with your new blocker via my @TheDraftWire interview with him. #Jaguars#NFLDraft https://t.co/uG7fbXHILe
— Justin M (@JustinM_NFL) May 1, 2021
Szerkesztette: iktriad
I know most (including myself) projected Tyson Campbell as an outside only corner, but as @E_Dilla pointed out, he has similar traits to Marlon Humphrey. You know, the guy who dominates the slot for the Ravens. You know, the defense #Jaguars DC Joe Cullen comes from...
— Jordan de Lugo (@jordandelugo) April 30, 2021
Meyer azt mondta az ESPN-en, hogy 7 név van nálunk felírva, ha 3-at el tudunk belőle ma hozni, akkor nagyon jó estét zárunk.azért az valószinű hogy az elején egyből meglesz az egyik...😊
LOL - vajon hol van most Storm Johnson?
Hurts a little but... pic.twitter.com/7VNiAEkt7u
— solls 💬 (@sollpaper) April 30, 2021
iktriad
LOL - vajon hol van most Storm Johnson?
Hurts a little but... pic.twitter.com/7VNiAEkt7u
— solls 💬 (@sollpaper) April 30, 2021
Two names to watch at 33 for the Jaguars: Alabama DL Christian Barmore and Georgia CB Tyson Campbell. Lots of good players left out there. Corner is definitely a spot to keep an eye on early.
— Albert Breer (@AlbertBreer) April 30, 2021
Vegasnál villámgyorsan megzuhant a CB pick tippre kifizetendő $. Véletlen lenne?
Jaguars moved from +900 to -140 to draft a corner with their next pick pic.twitter.com/n50wDSy8uv
— Eliot Crist (@EliotCrist) April 30, 2021
A jelen.
Lawrence és Etienne bemutatkozó sajtótájékoztatója.
Lawrence ma először van Jacksonvilleben. Amikor Etienneről kérdezték, hogy a legemlékezetesebb emléke, akkor 2 Ohio State elleni playt hozott fel. Meyer biztos örült, igaz Trevor elnézést kért a régi sebek feltépése miatt.
A válla jól van, szerinte jobban gyógyul a tervezettnél. Hétfőn már együtt tervez készülni a csapattal.
Baalke azt mondta, nagyon jó elképzelései vannak a 2/1-es pickkel kapcsolatban.
Shad nem tudott mondani semmit Londonnal kapcsolatban, lehet nem is lesz ott meccs (bárcsak így lenne).
Duval megye új királyi párja.
Tyson nem nagyon van ott a boardokon top 15-ben, nem lehetne simán elhozni egy stabilan első körösnek taksált tehetséget inkább?Jobb, mint az egykori csapattárs Stokes, akit elvitt az éjjel a Packers. 😉 Nekem se ő lenne az ideális emberem, de nem baj az, ha van pár jó CB-d. Főleg hogy ott azért még mindig sok a kérdőjel nálunk. Mondjuk ha ő a pick, nem lenne baj, ha le tudnák pár helyet tradelni. Pl. valamelyik RB needes csapattal, aki jönne fel Javontee Williamsért.
Húsrágó
Szerkesztette: iktriad
Megjött!!!
.@Trevorlawrencee's first touch down in #DUUUVAL! pic.twitter.com/3sofLiGm2J
— #DUUUVAL (@Jaguars) April 30, 2021
Trevor and Marisa have arrived in #DUUUVAL @FCN2go | #Jaguars pic.twitter.com/TpKoSffVhj
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) April 30, 2021
Etienne készítheti a csekkfüzetét, ha meg akarja szerezni Logan Cooke mezszámát.Mondjuk a Logan Cooke mezek felvásárlása nem lesz nagy költség, csak a lelki megrázkódtatást kell pénzre váltsák.
winston
Jaguars draft strategy: BCPA.GO CLEMSON JAGUARS!!!
Best Clemson Player Available.
empty taxi
Dr NaJó
Jaguars draft strategy: BCPA.Kicsit luxusnak erzem a 3rd down back szerepre elloni egy 1. koros picket, egy checkdown passz opcional szerintem annyira nem szamit, hogy van-e mar egyetemrol kemia koztuk vagy nincs.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nem, mert Etiennenek más a skillsetje. J-Robot imádom, de sose fog 60 yardos TD-ket futni. Etiennenél ha elrontasz egy szerelést rajta, akkor ez könnyen előfordulhat. Kvázi J-Rob lesz Mark Ingram, Etienne meg Alvin Kamara.nagyon luxuspicknek tűnik Etienne, de én nagyon adom 😊 az tuti, hogy sokkal több Jax meccset fogok ezentúl nézni, de szerintem a kinti nézőszám is jelentősen emelkedni fog ilyen flashy huzások után 😀azért kicsit kibaszás a tavalyi év legnagyobb meglepetésével nem?
Löfli
briareos
Lawrencet és Etiennet ma 20:15-kor mutatják be a helyi médiának. Szerencsére egymásnak nem kell bemutatkozniuk.+ Pat
Javonte Williams kivételével bárki jöhet innen, és pl. ha a Miami nagyon akarja, még akár le is tradelhetünk 3 helyet extra pickért. Jól lenne 2 embert elhozni erről a listáról a 2. körben.
Jags have 2 of the next 13 picks. https://t.co/C2I2m6gpvY
— FullyVaxxedCouch (@BCBCouch) April 30, 2021
iktriad
három játékosba vagyok innen "szerelmes", túl szép lenne abból kettőt elvinni. meg ismerve magam, majd megszeretem úgyis azokat, akiket viszünk, ha tovább nem is, szezon elejéig.
nagyon luxuspicknek tűnik Etienne, de én nagyon adom 😊 az tuti, hogy sokkal több Jax meccset fogok ezentúl nézni, de szerintem a kinti nézőszám is jelentősen emelkedni fog ilyen flashy huzások után 😀azért kicsit kibaszás a tavalyi év legnagyobb meglepetésével nem?
Löfli
Javonte Williams kivételével bárki jöhet innen, és pl. ha a Miami nagyon akarja, még akár le is tradelhetünk 3 helyet extra pickért. Jól lenne 2 embert elhozni erről a listáról a 2. körben.
Jags have 2 of the next 13 picks. https://t.co/C2I2m6gpvY
— FullyVaxxedCouch (@BCBCouch) April 30, 2021
mobil, amin beszélnek, az le van téve az asztalra, Ő meg pofázik bele és közben a saját telefonjával üti az asztalt közvetlenül mellette... Trevor meg próbál hangosan bólogatni, mert érteni, csak foszlányokat ért szerintem...
Szégyen nem szégyen én itt vagyok a bandwagonon!
Az FK-tól Etienne-re kaptatok egy F értékelést. Remélem ettől még tudsz aludni 😀Meg Walterfasztól is. Ettől függetlenül nekem nincs bajom a pickkel. Ugyanazok az emberek ott vannak 2/1-n, akik 1/25-n is jók lettek volna. És megszereztünk a legideálisabb RB-t az offensebe.
astroid