Bowldog Hálaadást!

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Állítsuk be őt TE-nek, biztos kiverekedne magának pár TD elkapást. 😊
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Minshewt a Packersbe! Love még nem kész, ez lehetne Minshewnak a karrierje legfontosabb szezonja. Packers mezt meg amúgy is szívesen vennék. 😊
Húsrágó
Mondjuk Tonyan-ért cserébe...win-win! 😊
Stoki
Tonyan? Ugyan! Ideje hazahozni Marcedest!
iktriad
Második csapatos allprot kapni és egy leendő HOF-t adni... Trevor érkeztével megnőtt benned az adakozószellem! 😊 😉
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minshewt a Packersbe! Love még nem kész, ez lehetne Minshewnak a karrierje legfontosabb szezonja. Packers mezt meg amúgy is szívesen vennék. 😊
Húsrágó
Stoki
Tonyan? Ugyan! Ideje hazahozni Marcedest!

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Húsrágó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
Elmentek talán mérkőzés előtt szórakozni ? Valami ilyesmi rémlik
VvAlekosz
 www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/report-4-jaguars-arrested-after-fight-london
Tévedtem, Jarred Wilson még a Jags keretén van.

tehát 2 éve draftoltak voltak?

just kidding 😀
briareos
Szeretnél egy sokkal gázosabb avatart? 😉
iktriad
ez az avatar nem gáz. új fogadást javasolsz?

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ez már nem photoshop.

iktriad
Napsugár 😄
több mint 3 éve
Ez már nem photoshop.
több mint 3 éve
Kijöttek a dead zone előtti fontosabb edzésdátumok:

OTA offseason workout edzések: Majus 24, 26-27, Június 1, 3-4, 7-10.

Kötelező minicamp: Június 15-17.

Rookie minicamp: Május 14-16.
több mint 3 éve
VvAlekosz
 www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/report-4-jaguars-arrested-after-fight-london
Tévedtem, Jarred Wilson még a Jags keretén van.

just kidding 😀
briareos
Szeretnél egy sokkal gázosabb avatart? 😉
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.
iktriad
mi volt az az incidens?
Löfli

Gondolom ez:
 bleacherreport.com/articles/2803134-4-jaguars-players-detained-after-london-nightclub-incident-involving-unpaid-bill
warr_b
Az már régi sztori. Már azt hiszem senki sincs a csapat keretén az ebben a balhéba belekeveredő emberek közül. 😉
iktriad

just kidding 😀

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
iktriad
mi volt az az incidens?
Löfli

Gondolom ez:
 bleacherreport.com/articles/2803134-4-jaguars-players-detained-after-london-nightclub-incident-involving-unpaid-bill
warr_b
Az már régi sztori. Már azt hiszem senki sincs a csapat keretén az ebben a balhéba belekeveredő emberek közül. 😉
iktriad
"Loveyou"Tebow Ik kedvence
több mint 3 éve
iktriad
mi volt az az incidens?
Löfli

Gondolom ez:
warr_b
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
mi volt az az incidens?
Löfli
Gondolom ez:

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
iktriad
mi volt az az incidens?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
Amúgy Travis Etienne-nek lényegében egy szavát sem értem, amikor kicsit is gyorsabban beszél. Az apja viszont tud érthetően beszélni, szóval nem otthonról jön a dolog.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Nekem ez egy nemnek tűnik. 😉

Csak nehogy úgy jár ezzel mint a 2.körös Jack picknél beígért videóra vett korsó sör elfogyasztásával. Azt nem tartottad be lentebb is lent Jack később mint kellett volna. Cisconak meg nehogy a háta kezdjen el fájni ha megint elmarad a beígért videó. 😉
KoporShow
A Jack-es dolgot elsumákoltam mea maxima culpa, itt viszont nem ígértem semmit, kvázi Höri adott a számba mondatokat kvázi poén jelleggel. 😊 Én kértem tőle egy Sisqos intrót még a 2. napi elemzős videója után. 😉
iktriad
Igen meg voltak az előzmények, az év védő újoncás vállalásodra gondoltam most, mert azt nem Höri adta a szádba, az a te vállalásod volt. 😊

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
53-as keretjóslat Shipleytől
 www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/post-2021-draft-jaguars-53-man-roster-projection
iktriad
A TE sor elképesztően gyenge, remélem oda azért még jön valaki. Jól látom, hogy Manhertz eddig 12 elkapás / 142 yard statot tud felmutatni a 6 éves NFL karrierje során? Farrell blokkolni jött, O'Shaughnessy-t bírom, de ez így nagyon vékony.
winston
Igen, jönni fog valaki. TEbow...

Ez volt már?
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/06/jaguars-fire-four-from-scouting-department/
Klaci79
Igen írtam róla 9 hsszel lejjebb.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez volt már?
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/06/jaguars-fire-four-from-scouting-department/
több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
53-as keretjóslat Shipleytől
 www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/post-2021-draft-jaguars-53-man-roster-projection
iktriad
A TE sor elképesztően gyenge, remélem oda azért még jön valaki. Jól látom, hogy Manhertz eddig 12 elkapás / 142 yard statot tud felmutatni a 6 éves NFL karrierje során? Farrell blokkolni jött, O'Shaughnessy-t bírom, de ez így nagyon vékony.
több mint 3 éve
Na ez egy remek 'Behind the Scenes' anyag. Logan Bowles egy remek sportfotós Jacksonvilleből (számos Superbowlról és egyéb kiemelt eseményekről tudósított a helyszínről) mellé Jags fan (van Jas-es tetkója is), és múlt héten egyes egyedüliként ő kapott engedélyt fotózni Lawrence házában a draft estéjén (az összes kép, amit láttunk csütörtök éjjelről a médiában az övé), És Logan Trevorral és a párjával utazott Shao magángépén szintén egyedüli fotósként vissza Jacksonfalvára. Sok minden szóba kerül, és szerencsére a benyomásai Trevorról az emberről roppant pozitívak.
Ja és persze TEbow is szóba került. Meg az a bizonyos elég ciki londoni "incidens' is.

Csak nehogy úgy jár ezzel mint a 2.körös Jack picknél beígért videóra vett korsó sör elfogyasztásával. Azt nem tartottad be lentebb is lent Jack később mint kellett volna. Cisconak meg nehogy a háta kezdjen el fájni ha megint elmarad a beígért videó. 😉
KoporShow
A Jack-es dolgot elsumákoltam mea maxima culpa, itt viszont nem ígértem semmit, kvázi Höri adott a számba mondatokat kvázi poén jelleggel. 😊 Én kértem tőle egy Sisqos intrót még a 2. napi elemzős videója után. 😉

több mint 3 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
iktriad
A komment részlegben írta egy Iktriad nevű tag:
Mondanám, hogy akkor lesz tőlem Sisqo remake, ha Tebow, bocsánat TEbow Jags játékos lesz, de hamarosan (akár napokon belül) ez megtörténhet (hol egy lavor hogy hányjak?), szóval inkább ezt nem mondom.
Szóval inkább ezt mondom, ha Cisco lesz az év védőújonca, akkor jöhetsz kamerázni, mert még énekelni is fogok. Világhíres Internet mém megalkotásában még úgy sem segédkeztél.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 3 éve
Lawrence draft napi élményeiről volt szó (és hamarosan még lesz is), most jöjjön a másik 1. körösünk nagy napja 1 héttel ezelőttről.
több mint 3 éve
1 hsz erejéig elveszem Matthew99 kenyerét. 😊