NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
szerintetek beállunk a sorba Ertz-ért, vagy (remélhetőleg) jövőt építünk Freiermuth-tal?
Stoki
Én vinném egy 4. vagy 5.körért Ertz-öt. A 2/1-el meg vinnék inkább fontosabb posztra valakit.
Hope
Nem alamizsna az a 4. vagy 5. kör az Eaglesnek? Vagy annyira kell az az 5M-s "felszabadítás"?
több mint 3 éve
Hope San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 138
szerintetek beállunk a sorba Ertz-ért, vagy (remélhetőleg) jövőt építünk Freiermuth-tal?
Stoki
Én vinném egy 4. vagy 5.körért Ertz-öt. A 2/1-el meg vinnék inkább fontosabb posztra valakit.
több mint 3 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Stoki
remélem a utóbbi, de igaza van ik-nek, a 2. napon. de ha "ma" jön sem alszom rosszul (pár órát munka előtt)
több mint 3 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy "lightos" spoiler a Jags hivatalos twitter oldaláról ma estére (ki is kapott mostanság egy - high tech- kenyérpirítót mostanság nászajándéknak? 😉 ).

Nehéz megmondani kinek örülnék a legjobban 25.-re (vagy a 2. pickre, legyen az majd akárhol), mert sok prospect tetszik, akik kevés eséllyel lesznek elérhetők. DB/OL, vagy ha olyan a helyzet, Freiermuth is oké már. Rondale Moore kicsit hátrébb csúszott nálam, Laviska szerintem nagyon hasonló szerepkör, csak jobb, de nem lennékl szomorú. Az első pick után nehéz lesz elvenni a kedvem.
winston
Szerintem valamelyik Moore jönni fog (Rondale vagy Elijah), bár nem biztos, hogy 1/25-n. A TE needünk nagy, de szerintem az majd csak a 2. nap lesz orvosolva. Én leginkább annak örülnék, ha mondjuk egy Jaelen Philips lecsúszna hozzánk. Caleb Fairleyt mondjuk még csúszással is max . a 2. körben vinném. Esetleg még ha Jenkins lecsúszna a környékünkre, azzal is ki lennék békülve.

Szerintetek Mac Jones minek fog jobban örülni? Hogy elkel a drafton (lehet már 1/3-on) vagy hogy a kedvenc csapata elviszi Trevor Lawrencet 1/1-re? 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Nehéz megmondani kinek örülnék a legjobban 25.-re (vagy a 2. pickre, legyen az majd akárhol), mert sok prospect tetszik, akik kevés eséllyel lesznek elérhetők. DB/OL, vagy ha olyan a helyzet, Freiermuth is oké már. Rondale Moore kicsit hátrébb csúszott nálam, Laviska szerintem nagyon hasonló szerepkör, csak jobb, de nem lennékl szomorú. Az első pick után nehéz lesz elvenni a kedvem.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
...
Matthew99
Remek lett, bár idén ő és a csapat is főleg teal (idegenben meg fehér) mezben fog majd játszani.
iktriad
Kösz. Csak nem az enyém.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Albert Breer infói szerint a Jags kapcsán két névre érdemes figyelni majd 1/25-re. A class legjobbnak tartott DT-je, Christian Barmore az Alabamából és a Penn State EDGE rushere, Jayson Oweh (akinek annyi sackje volt tavaly, mint nekem vagy bárkinek itt a topikban...). Barmore jöhet, de nyers pass rushert nagy upsidedal már húztunk egyet tavaly az 1. körben, inkább elöszőr belőle kéne játékost faragni, mielőtt hozzunk még egyet. Ezen opciók alapján remélem valaki nagyot fog csúszni, akit akarunk...
több mint 3 éve

Matthew99
Remek lett, bár idén ő és a csapat is főleg teal (idegenben meg fehér) mezben fog majd játszani.

Ma éjjel Jacksonville ikonikus belvárosi hídja a helyi polgármester Lenny Curry utasítására clemsoni színekbe borul majd.
iktriad
Ezt kicsit már túlzásnak érzem 😀 de végülis LFG!
winston
Akkor még nem láttad ezt. 😊

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 185 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ma éjjel Jacksonville ikonikus belvárosi hídja a helyi polgármester Lenny Curry utasítására clemsoni színekbe borul majd.

iktriad
Legalább a draft napját megvárhatták volna 😛
dande
Miért, Etienne nem olyan rossz RB 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....

iktriad
Legalább a draft napját megvárhatták volna 😛
több mint 3 éve
iktriad
Ezt kicsit már túlzásnak érzem 😀 de végülis LFG!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Hatalmasat rohognek, ha Shao vegul ugy dontene, hogy nem erdekli Meyer es a szakmai stab, o elhozza mondjuk a Fields - Wilson kettos valamelyiket 😀
undisputedly
Nem hiszem, Shao is többször beszélt Trevorral a Zoom Call-okon. Meyer Schefter eheti podcastjében nem győzött visszakozni, amikor rájött, hogy úgy beszél már Trevorról, mint aki a Jags játékosa. Konkrétan az NFL legrosszabbul őrzött titka, hogy ő lesz az 1/1 jelenleg.

Plusz Meyer kvázi csak és kizárólag Lawrence miatt jött ide.

Hatalmasat rohognek, ha Shao vegul ugy dontene, hogy nem erdekli Meyer es a szakmai stab, o elhozza mondjuk a Fields - Wilson kettos valamelyiket 😀
undisputedly
Örökös ban-t kapna Iktriad-tól, rázúdulna twitteren,

Kerül, amibe kerül!
Willie Parker
Shao nincs a twitteren, csak Shao fia Tony, aki már így is kapja az ívet, ha valami nem megy jól(és ez az esetek 95%-ban így van, kívéve, ha az AEW-ről van szó).
De én nem aggódnék amiatt, hogy ez komoly opció lenne. Őszintén szólva azon se lepődnék meg, hogy Trevor már aláírt rookie szerződéssel áll majd ki a sajtó elé, amikor bemutatjuk hivatalosan is.

Ha már szerződések, nem hittem volna, hogy április végén is nekünk lesz a legtöbb cap spaceünk, és főleg ennyivel vezetünk a másik előtt. Shermant nem akarjuk aláíratni 2 évre csak úgy? Csont nélkül beférne. 😊

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
undisputedly
Nem lenne egyébként precedens nélküli.
2006-ban is konszenzusos 1/1 volt Reggie Bush a draft előtt, esetleg még Vince Youngból nézték ki, hogy beelőzheti, a Texans viszont behúzta Mario Williamst. Akkor nagyon sok mocskot kaptak érte, pedig utólag nem volt egy rossz döntés.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
undisputedly
Örökös ban-t kapna Iktriad-tól, rázúdulna twitteren, szétfloodolná a hivatalos oldalt, elmenne Londonba és felgyújtaná a Craven Cottage-et, majd a pandémia után elutazna Jax-be, hogy beleszarjon a medencébe.

Kerül, amibe kerül!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 114 — SuperBowl Champions 2013/2014
több mint 3 éve
Albert Breer és a hetet nálunk töltü NFL Networkös James Palmer beszél A Jagsről, Meyerről, Lawrencről és a draftról.

És akinek még több ideje van, annak itt az új Bold Take Pod Shipleyvel és egy Friscos draft arccal, szóval ez most komolyabb anyag, mint az átlagos cucc, ezúttal már youtubeon is! És lehet nyerni egy Lawrence mezt!
több mint 3 éve
Íme a mai " ezért is légy izgatott Lawrence miatt" videó:

És íme John Shipley Top 150-es big boardja a draftra. nem a szokványos anyag, saját megfigyelései alapján rakta össze (pl. Fields nála a 2. propect). Hasznos kis anyag lesz, főleg a draft első 2 napján.
 www.si.com/nfl/jaguars/draft/nfl-draft-shipleys-top-150-prospect-tiers-rankings
több mint 3 éve
Tavaly 12-ből 12-szer volt reklám a Jags pick előtt. Vajon meg merik csinálni, hogy az 1. pick előtt is legyen?
több mint 3 éve
Sokat nyomogattam a PFF draft simulatort azóta is, plusz ismerkedtem tovább a prospectekkel, így egyre többször láttam jó opciónak a 25.-ről hátracserélni. Szerintetek mennyire elképzelhető? Ha kiment a pár kiszemelt, és a papírforma szerint nem lesz olyan csúszó ember, nem lenne rossz. Berakom a legutóbbi draftom, kinevezem "hivatalos" saját tippnek is a hétvégére, és ha kettő bejön már büszke leszek (egy azért elég valószűnú, hehe).

winston
Baalke szeret fel-le mozogni, szóval cserék várhatóak a 2.-4. pikcünkig, de jövő évi pickre nem fogjuk elcserélni. Meyer és Baalke is 5 impact playert akar az első 5 pickből.
több mint 3 éve
Sokat nyomogattam a PFF draft simulatort azóta is, plusz ismerkedtem tovább a prospectekkel, így egyre többször láttam jó opciónak a 25.-ről hátracserélni. Szerintetek mennyire elképzelhető? Ha kiment a pár kiszemelt, és a papírforma szerint nem lesz olyan csúszó ember, nem lenne rossz. Berakom a legutóbbi draftom, kinevezem "hivatalos" saját tippnek is a hétvégére, és ha kettő bejön már büszke leszek (egy azért elég valószűnú, hehe).

Sok a hasonlóság az előzővel, csak többet tradeltem (de csak ha volt érdeklődő) (érintett csapatok a PFF-et szidják, én próbáltam nyerni amennyit csak lehet a tradeken😊 )

1/1 - Trevor Lawrence, QB, Clemson
Trade a Ravenssel: 25. <> 27. + 94. + 2022R3 (tovább is cseréltem a Ravens picket aztán)
Trade a Cardinalssal 27. <> 49. + 160. + 2022R2

2/33 - Jason Oweh, DE, Penn State
2/45 - Pat Freiermuth, TE, Penn State
2/49 - Walker Little, T, Stanford
3/65 - Elijah Molden, S, Washington
3/94 - Kendrick Green, G, Illinois
4/106 - Jamin Davis, LB, Kentucky
4/130 - Jamar Johnson, S, Indiana
5/145 - Benjamin St-Juste, CB, Minnesota
Trade a Raiderssel: 160 <> 162 + 2022R4
5/162 - Milton Williams, DT, Louisiana Tech
Trade a Bengalssal: 170. + 249. <> 190. + 202. + 2022R7
6/190 - Khalil Herbert, HB, Virginia Tech
6/202 - Justin Hilliard, LB, Ohio State
több mint 3 éve
Meyerrel Adam Schefter beszélgetett podcastjának új epizódjában.
 podcasts.apple.com/us/podcast/draft-preparation-w-urban-meyer/id1190094109?i=1000518713574
több mint 3 éve
Meghalt Geno Hayes, aki 2013-14 között volt a Jags játékosa. Az elmúlt 2 évben súlyos májbetegséggel kezelték, 4 napja már hospice ellátásban részesült. 33 éves volt. RIP. 😕