NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
Jacksonville Jaguars
Soha ne változz meg Austen Lane!Az FK-tól Etienne-re kaptatok egy F értékelést. Remélem ettől még tudsz aludni 😀
Live look at Jaguars Twitter:#DUUUVAL @ESPN690Jax 🥴 pic.twitter.com/m0bi4AcbEq
— Austen Lane (@A_Train_92) April 30, 2021
nagyon luxuspicknek tűnik Etienne, de én nagyon adom 😊 az tuti, hogy sokkal több Jax meccset fogok ezentúl nézni, de szerintem a kinti nézőszám is jelentősen emelkedni fog ilyen flashy huzások után 😀Már eddig is nagyon kellemes jegyeladási "gondjai" voltak a Jagsnek idénre. Nem hiszem, hogy soakn visszakövetelnék a pénzüket.
Löfli
Ja és tudom ki örült(lásd még a tweetje pár hsszel lejjebb, ha betöltődik - utóbbiért bocsi) hozzád hasonlóan nagyon Etiennenek.
"Whoever's getting @swaggy_t1 is getting a guy who is obviously a superstar."
— #DUUUVAL (@Jaguars) April 30, 2021
No one knows him better than @Trevorlawrencee.pic.twitter.com/uh5SxUZ0qQ
iktriad
Live look at Jaguars Twitter:#DUUUVAL @ESPN690Jax 🥴 pic.twitter.com/m0bi4AcbEq
— Austen Lane (@A_Train_92) April 30, 2021
nagyon luxuspicknek tűnik Etienne, de én nagyon adom 😊 az tuti, hogy sokkal több Jax meccset fogok ezentúl nézni, de szerintem a kinti nézőszám is jelentősen emelkedni fog ilyen flashy huzások után 😀Már eddig is nagyon kellemes jegyeladási "gondjai" voltak a Jagsnek idénre. Nem hiszem, hogy soakn visszakövetelnék a pénzüket.
Löfli
Ja és tudom ki örült(lásd még a tweetje pár hsszel lejjebb, ha betöltődik - utóbbiért bocsi) hozzád hasonlóan nagyon Etiennenek.
"Whoever's getting @swaggy_t1 is getting a guy who is obviously a superstar."
No one knows him better than @Trevorlawrencee.pic.twitter.com/uh5SxUZ0qQ
Szerkesztette: iktriad
A sajtótájékoztatókról: Baalke szerint legalább 4 ember van, aki nagyon kedvelünk a bent maradottak közül, de friss fejjel holnap újranézik az opciókat (=be lehet csöngetni egy jó ajánlattal hozzánk egy letradeért).
Tebow hetekkel ezelőtt volt TE workouton nálunk, a draft után döntünk a sorsáról.
És úgy tűnik Etienne volt az A opció 1/25-re.
Meyer szerint a J-Rob, Etienne, Hyde trióval megvagyunk RB poszton, és van esély rá, hogy az NFL első negyedébe tartozzunk majd vele (minden poszton ez a cél). Igyekszünk nagyon kreatívan használni Etiennet.
Január végén kvázi eldőlt, hogy Lawrence lesz a pick, mondott még 2 QB-t, akit számításba vett a Jags, a másik kettő is kitűnő játékos lesz az NFL-ben Urban szerint (gondolom Wilson és Fields volt az).
Ja és a draftkor szokásos telefonhívásból derült ki, hogy a LIGA futtatta le 2 percre az órát 1/1-nél, nem mi. Szóval Goddell lehet emiatt anyázni.
Trevor
És Travis megkapja azt a bizonyos telefont.
Lawrence interjú a helyi médiával.
Ugyanez Etiennenel.
Etienne 1/24-nél nagyon szurkolt, hogy ne őt vigye a Steelers és nagyon szeretett volna Trevor mellé kerülni.
Hm...
Me, back in February on the #Jaguars taking Etienne.
— Kent Lee Platte (@MathBomb) April 30, 2021
Build an identity, guys. Have fun. https://t.co/Ckv9RnADzu pic.twitter.com/HBKGmQDk6o
Elaludtam a Mac Jones pick kornyeken, azert reggel neztem egy nagyot, de nincs ezzel baj. Nagyon jo lehetosegek vannak meg bent mara, mondjuk nagyon vicces lenne egy 33 - Carman, 45 - Amari Rogers kombó.Nálam bejátszik a Jenkins/Cosmi OT duó vagy esetleg Radunz illetve a 2 Moore, ha már ennyire sebesség mániások vagyunk. Ha Elijah Moore itt köt ki, ez az offense nagyon rendben lesz. Ha Randale akkor is.
Moehrig, Freiermouth, Dickerson, Barmore negyesbol valakivel inditunk ma remelem (kb ebben a sorrendben vannak nalam).
winston
Meyer lehet egy picit elszólta magát, amikor arról beszélt, hogy eddig vertikális boardokhoz szokott hozzá, nem horizontálisokhoz.
Ez S esetén (ami nagyobb need, mint a CB) Moehrig, esetleg a UCF-es Grant vagy az LB-nek is használható Owosu-Koramoah lehet.
Moehrig, Freiermouth, Dickerson, Barmore negyesbol valakivel inditunk ma remelem (kb ebben a sorrendben vannak nalam).
Jó is volt az volt a kiprovokâlt Clemson RB trollkodás 😛Megmondtam, vagy megmondtam Etienne-t? 😊
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ha már Clemson, 2/1 Jackson Carman? Nem lenne égbekiáltó faszság, csak annyi történne, h beismerné a franchise, h bármit a messiásért (Lawrence), ami részemről tolerálható.Szerintem valamelyik Moore lesz a sebességük miatt, vagy Barmore/Ojulari Meyer D-line fétise miatt.
empty taxi
De ha Jenkins, Cosmi vagy JOK lesz a pick, akkor se leszek szomorú.
Ha már Clemson prospectek, akkor szerintem Amari Rodgers jöhet majd 3/1-en, ha addig nem hozunk WR-t.
nem tartom kizártnak, hogy volt Lőrincnek némi ráhatása Etienne választására, de én imádom a pick-et , még ha tudom is, hogy sokkal nagyobb need-jeink is vannak...Elhoztuk a draft legjobb RB-jét és QB-ját. Nem vagyok szomorú.
Stoki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Pár ebből marad a második 2. körös pickre is Pat Freiermuthtal, Carlos Basham Jr.-al, Asante Samuel Jr.-al, Liam Eichenberggel és Creed Humphreyval kiegészítve.
Trevor örül a régi-új csapattársnak.
.@swaggy_t1 me and my guy are ready to go to work. Man this is amazing - 🙌🏼 #DUUUVAL let’s do it, go time! pic.twitter.com/C9tqAaq94S
— Trevor Lawrence (@Trevorlawrencee) April 30, 2021
Majd Trevorról, Meyer sajtótájékoztatójáról meg egyebekről később írok, ígyekszem nem lefullasztani a fórummotort.
Etienne luxuspick, de...
Etienne will do more for the Jags win total the next 4 years than Christian Barmore would’ve
— Vaccinated Expert (@SullyChiefs) April 30, 2021
És ez egy hatalmas Jax kritikustól van.
Minek RB? Van most olcsó és jó a kereten, bent volt a feldicsért DT is még.Úgy tűnik majdnem mindenki bent lesz 2/1-is. 😉
Ha úgy lesz meg az 5 kezdő, hogy olyanok helyére húzzák őket akik most is jó kezdő színvonalú játékosok, akkor a végen pont ugyanannyi minőségi kezdő lesz, csak jó mélységgel. De még van annyi lyuk, hogy a mélységre költeni 1/25-t egy eszement faszság. Mehetnek is picsába, engem felbasztak ezzel így kora reggel.
Húsrágó
Sokan írják, hogy addig jut a jags idén, amíg az offense viszi, hát úgy tűnik Baalkeék komolyan gondolják ezt. Luxus pick, aláírom. De kurva jó játékos. Meyer pedig azt mondta, 2 RBs szettek is várhatóak majd. És kitűnően kiegészítik egymást J-Robbal. Hogy Hyde hogy fog pályára kerülni, ha nincs sérülés, nem tudom.
Ha úgy lesz meg az 5 kezdő, hogy olyanok helyére húzzák őket akik most is jó kezdő színvonalú játékosok, akkor a végen pont ugyanannyi minőségi kezdő lesz, csak jó mélységgel. De még van annyi lyuk, hogy a mélységre költeni 1/25-t egy eszement faszság. Mehetnek is picsába, engem felbasztak ezzel így kora reggel.
It's finally 𝙧𝙚𝙖𝙡, #DUUUVAL!@FieldsCadillacJ | @Trevorlawrencee pic.twitter.com/sHxmBKbidy
Shad Khan on a zoom call he had with Trevor Lawrence: “I was blown away.”
— Nubz (@J_Nubz) April 29, 2021
LOL
twitter.com/JamesPalmerTV/status/1387872721820950531
It's a game day type feel in the building for @CoachUrbanMeyer.
— #DUUUVAL (@Jaguars) April 29, 2021
See how coach has prepared for the #NFLDraft. pic.twitter.com/m0W6q1MlYs
mondom én, ez 8 éve voltKb pont annyian voltak is ott. 😊
winston
#Tebow rally in Jacksonville towards #Jags #IsItTebowTime ?!?! pic.twitter.com/9BKxn4p4EF
— Amanda McCall (@AmandaMcCall) September 16, 2013
Jóska kb 8 éve is kampányolt ezért!Óriási sztori lenne, komolyan.
Update on a former first-round pick: Tim Tebow recently worked out for the #Jaguars, source said, and there has been at least some discussion of him signing. Oh, and he’s a tight end now.
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 29, 2021
winston
De azért a "there has been at least some discussion" nem annyira biztató.
szerintetek beállunk a sorba Ertz-ért, vagy (remélhetőleg) jövőt építünk Freiermuth-tal?Majd Tebow csodát tesz a TE poszttal. 😊
Stoki
Update on a former first-round pick: Tim Tebow recently worked out for the #Jaguars, source said, and there has been at least some discussion of him signing. Oh, and he’s a tight end now.
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 29, 2021
Szerkesztette: winston
Egyébként az 😛 de jelen helyzetben már egy 4. körnek is örülhetünk. Illetve egy korai felcserébe mondjuk ma belevonjuk. Nem létszükséglet az elpasszolása, de úgy tűnik nem sikerült meggyőzni arról, hogy ő is maradni akarjon még egy évet, így legnagyobb szívfájdalmamra menni fog. Épp egy Pat Freiermuthal lehetne megvígasztalni de ő nem opció nekünk 😕Nem alamizsna az a 4. vagy 5. kör az Eaglesnek? Vagy annyira kell az az 5M-s "felszabadítás"?szerintetek beállunk a sorba Ertz-ért, vagy (remélhetőleg) jövőt építünk Freiermuth-tal?Én vinném egy 4. vagy 5.körért Ertz-öt. A 2/1-el meg vinnék inkább fontosabb posztra valakit.
Stoki
Hope
Stoki
Szerkesztette: dande2