Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Agresszív FA-zás. Szerezni kell sztárokat, ennyi cap space-szel még a túlfizetés is belefér, a lényeg hogy legyenek húzóemberek. Bortles elé hozni egy fél falat, meg egy elit no1 WR-t a fiatalok mentoraként. Ez kb. egy 50 milliós befektetés/év, de felrázná a csapatot, és pont ez kell. A defense fallal szart sem érsz, ha ilyen az O, lsd Rams, Bills. Kell egy offense, ami húzza a csapatot.És mivel fogod motiválni a free agencyről szerződtetett sztárokat? Tegyük fel, megkapja az első szerződését a rookie contract után (amiért hajtott 4 évig), aztán örül, mint majom a farkának, hogy van pénze, teljesíteni meg nyilván nem úgy fog, mint egy évvel azelőtt, amikor a nagy szerződésért hajtott. Jó idő van Floridában, aki ide igazol, az sajnos nem a gyűrűért fog küzdeni, és ezt a játékosok is tudják. Az előző 5 rebuilding (itt is, Oaklandben is, meg a hasonlóan szenvedő csapatoknál) pont ezen bukott el.
Draftról mellé jöhet a DE, meg emberek a secondarybe, esetleg 2/1-re egy elit RB.Hulkeinstein
Szerintem egy jó csapat alapját a draftról kell összeszedni (ami itt egy bizonyos Gene Smith miatt hiányzik, bár az új FO és Caldwell tevékenysége nekem egyelőre tetszik), ami nyilván bonyolultabb, mint odanyomni a nagy contractot az aktuális free agency sztárjainak. | Demaryius Thomason például valaki kurva nagyot fog bukni szerintem |
Ja, és egy QB is kell Jacksonvillebe.
több mint 11 éve
Agresszív FA-zás. Szerezni kell sztárokat, ennyi cap space-szel még a túlfizetés is belefér, a lényeg hogy legyenek húzóemberek. Bortles elé hozni egy fél falat, meg egy elit no1 WR-t a fiatalok mentoraként. Ez kb. egy 50 milliós befektetés/év, de felrázná a csapatot, és pont ez kell. A defense fallal szart sem érsz, ha ilyen az O, lsd Rams, Bills. Kell egy offense, ami húzza a csapatot.Idén volt QB váltás, új emberek szinte minden poszton, az eredmény ugyanaz. Mi más tudunk még csinálni? Mariota draft 1/1re(az nem lesz) vagy mi?iktriadvagy Shoelace is mehetne (vissza) QB-nek 😊 a lényeg, amit az idézett vitánál is írtam, hogy bármit megtennék, ami MÁS az eddigi gyakorlatnál, mert itt már strukturális szinten vannak problémák...És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀iktriadminden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáértbaggio!Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad
bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/jacksonville_jaguars/887928baggio
de lehet, hogy épp most fog bejönni a "majd jövőre (jönnek azok, akikkel majd a következőt követő évben) jók leszünk!" hozzáállás 😊baggio
Draftról mellé jöhet a DE, meg emberek a secondarybe, esetleg 2/1-re egy elit RB.
több mint 11 éve
Gus tegnapi sajtótájékoztatója:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley-Weve-got-to-get-it-corrected/f8492660-a3ca-41ee-975e-e15f954115a1
Ő még a STben is látott pozítivumokat vasérnap... Az offensben már ő sem.
Tegnapi értékelés a Colts meccsről (hú az a pick visszanézve megint de csúnya volt):
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Inside-the-Jaguars-Looking-Back/3151c9d6-eb16-4548-993d-3d771dbfb94f
És a hivatalos oldalon is felhozták a tegnapi playcallingot. Ennyire szar volt....
több mint 11 éve
Jeremiah George és Branch is edzeni fog szerdán.Ja és Gus többet vár Bortlestől!
espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/9811/gus-bradley-wants-blake-bortles-to-feel-no-fear
Halloren szerint csak hagyni kéne játszani:
Only seven of Bortles' 27 passes Sunday vs. Colts traveled more than 6 yards downfield ... 11 didn't cross line. Of Bortles' 146 yards passing, 52.1 percent (76) came on passes caught behind the line. Jaguars. (Let the kid play).Egyetértünk.
több mint 11 éve
Vegaban elmentek otthonról, csak 2 pontos underdogok vagyunk a Giants ellen vasárnapra. Látták ezek a tegnapi meccsünket?Ha már tegnapi meccs - Jedd Fisch megkapta az 1. figyelmeztetést!
www.bigcatcountry.com/2014/11/24/7275389/jaguars-vs-colts-results-jedd-fisch-playcalling
Peter King megint beszólt Bortlesnek (komolyan nem értem, miért kell minden héten baszogatni, már 4 hete zsinórban - leszámítgat a byet):
h. Blake Bortles’ first-quarter throw—late and behind tight end end Marcedes Lewis—that Vontae Davis intercepted.Jó, hogy fair legyek, kaptunk dicséretet is:
o. Nice job by the Jags’ pass-rush (this means you, Chris Clemons), with three sacks of Andrew Luck in the first 10 minutes at Indy.mmqb.si.com/2014/11/24/odell-beckham-catch-new-york-giants-week-12-nfl/6/
A PFFnél Chris Clemons és Telvin Smith nagyon jó érdemjeggyel zárt, Blake nagyon szarral:
www.profootballfocus.com/blog/2014/11/24/refo-jaguars-at-colts-week-12/
több mint 11 éve
A nap lesújtó statja: amióta Gus a Jaguars HCje, a Colts 133-34re ver minket pontokban és 1734-1093ra yardokban! (És abból 17 jött a 3. héten kvázi a garbage time*-ban...) A tegnapi produktumát elnézve én lassan elkezdek egy picit... Tegnap mintha egy tökösebb, pocket presenceszel rendelkező verziót láttam volna Gabbertből. Ami nem túl jó jel.Bár csak fél szemmel követtem a mai meccset, ami számomra továbbra is hihetetlen, hogy Bortles ugyanazt játssza, mint nálunk Foles. Egyszerűen nem veszi észre az üres célpontokat. Lehet üresen Lee, Shorts, Marcedes vagy Hurns, tök mindegy. Csak a primary receivert nézi, ha ketten védekeznek rajta, akkor még megpróbálja, háromnál inkább megdobja a checkdownt (ha van) 0 yardért. Ha néha jobban szétnézne, jobban működne ez az offense is.mustaineCarr-nak is ez a legnagyobb hibája.
Kár még aggódni.Pari
* Jaguars Football Time
több mint 11 éve
Bár csak fél szemmel követtem a mai meccset, ami számomra továbbra is hihetetlen, hogy Bortles ugyanazt játssza, mint nálunk Foles. Egyszerűen nem veszi észre az üres célpontokat. Lehet üresen Lee, Shorts, Marcedes vagy Hurns, tök mindegy. Csak a primary receivert nézi, ha ketten védekeznek rajta, akkor még megpróbálja, háromnál inkább megdobja a checkdownt (ha van) 0 yardért. Ha néha jobban szétnézne, jobban működne ez az offense is.mustaineCarr-nak is ez a legnagyobb hibája.
Kár még aggódni.
több mint 11 éve
Gus szerint a mai edzés is nagyon király volt(a 3. zsinórban a héten), sőt a 2 edzésbeli kakaskodást is kvázi örömmel nyugtázta. 😀😀Tehát nálunk is ez mehet edzésen, mármint az Onál biztosan. Marcedesnek ment volna a pick, utána kb el is felejtettük. Shorts is a 2. félidőben került elő 1 elkapással. A 3 kezdő elkapó, Hurns, Shorts és Lewis 3 elkapással és 14 yarddal zárt - összesen(Marcedesnek volt egy -5 yardosa ebből.. )! Ennyire nem hiányozhat Allen Robinson.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley_Really_pleased_with_Thursdays_practice/b37aed82-435f-43ef-9cd8-7342097da310
Ha holnap is ilyen pozítiv lesz az edzésről, és vasárnap hatalamasat szívunk, akkor ez megy nálunk edzéseken(edzések helyett). 😀😀
iktriad
Gus valami olyasmit mondott a meccs után, hogy a Colts tight coveraget alkalmazott, mint Cowboys és ez ellen ki kell találni majd valamit. A bye week alatt nem volt idő erre? #Facepalm
Az a baj, hogy tényleg leszarnám a vereségeket, ha szoros meccsben, biztató játékkal kapnánk ki. De ez kb reménytelenebb, mint tavalyi, mert akkor még úgy voltunk vele, hogy Henne fogja vissza az offenset. Komolyan nem tudom, hogy lehet ebből a szarból kimászni.
És az a vicc, hogy mindenki (így én is) DEt(=Randy Gregory) húzna 1/1re, pedig 3.ak vagyunk a ligában sackekben, és már most 2vel túl szárnyaltuk a tavalyi sack totalt. A D amíg lehet meccsben tartott minket. A védelemben is vannak gondok, de tegnap 1 félidőn keresztül 6 pontot tartották (és 6 FFt okoztak) a liga legjobb támadósorát, 3at meg is szerezve a fumbleökből. És ebből sikerült 3 kemény pontot összekaparni (arról már nem is beszélek, hogy az az FG is blokkolva volt, csak mivel közelről rúgta Scobee, bement,,,,). Ez kb olyan, hogy vezetünk 92 yardos driveot(idén a leghosszabbat), és nem szerzünk belőle pontot - lásd szintén tegnap. Az is megér egy misét, hogy Marqise az 1 yardos vonalra visz minket, és onnan esélyünk sincs TDt elérni...
Szerencsénk van, egyre többen kezdik mondogatni, hogy Mariotan (és talán Winstonon) kívül a jövő évi QB class nem tűnik olyan acélosnak (megint), tehát ha lesz egy elkeseredett csapat, el tudjuk tradelni azt az 1. picket kb annyiért, mint amit a Redskins adott a Ramsnek 2012ben. Kb. ez az össz pozitívum, amit mondani tudok jelenleg.
több mint 11 éve
Ez igaz es ez eleg nagy baj mert sokszor latszik,hogy egy-egy INT utan ugy kuldik ki oket h 3futas es3&out nm erzodik a bizalom Bortles fele pedig hatalmas az upsidejaAz az ace TD passz telleg hatalmas volt de egy ket trukkos jatekot leszamitva ugyan azt csinaltak mint most csak rosszabb WR ekkelD#Henne limitált minket. Most meg limitálják Bortlest.iktriad
több mint 11 éve
Az az ace TD passz telleg hatalmas volt de egy ket trukkos jatekot leszamitva ugyan azt csinaltak mint most csak rosszabb WR ekkelD#Henne limitált minket. Most meg limitálják Bortlest.
több mint 11 éve
Az az ace TD passz telleg hatalmas volt de egy ket trukkos jatekot leszamitva ugyan azt csinaltak mint most csak rosszabb WR ekkelTavaly nagyon kreaítv volt. Lásd MJD vagy Ace is rendelkezett TD passzal, és sok kreatív playhívás volt. Idén ennek sajna nyoma sincsen.iktriadSzerintem akkor lenne slump ha elotte nyujtott volna valami kiemelkdot de tavaly sem ultek nagyon a playek...amikor a mezonygolt rugtuk az botranyos volt a 10esen 2futas ami addig se ment es egy kilatastalan hb screen h tuti ne kerelijenek messzebb az a szotuacio pont jo lett volna h epitsek blake onbizalmatD#Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....D#Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕iktriad
több mint 11 éve
Tavaly nagyon kreaítv volt. Lásd MJD vagy Ace is rendelkezett TD passzal, és sok kreatív playhívás volt. Idén ennek sajna nyoma sincsen.Szerintem akkor lenne slump ha elotte nyujtott volna valami kiemelkdot de tavaly sem ultek nagyon a playek...amikor a mezonygolt rugtuk az botranyos volt a 10esen 2futas ami addig se ment es egy kilatastalan hb screen h tuti ne kerelijenek messzebb az a szotuacio pont jo lett volna h epitsek blake onbizalmatD#Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....D#Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕iktriad
több mint 11 éve
Szerintem akkor lenne slump ha elotte nyujtott volna valami kiemelkdot de tavaly sem ultek nagyon a playek...amikor a mezonygolt rugtuk az botranyos volt a 10esen 2futas ami addig se ment es egy kilatastalan hb screen h tuti ne kerelijenek messzebb az a szotuacio pont jo lett volna h epitsek blake onbizalmatEleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....D#Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕iktriad
több mint 11 éve
Bár csak fél szemmel követtem a mai meccset, ami számomra továbbra is hihetetlen, hogy Bortles ugyanazt játssza, mint nálunk Foles. Egyszerűen nem veszi észre az üres célpontokat. Lehet üresen Lee, Shorts, Marcedes vagy Hurns, tök mindegy. Csak a primary receivert nézi, ha ketten védekeznek rajta, akkor még megpróbálja, háromnál inkább megdobja a checkdownt (ha van) 0 yardért. Ha néha jobban szétnézne, jobban működne ez az offense is.mustaineEz az egyik terület, amiben fejlődnie kell az offseason alatt.
több mint 11 éve
Bár csak fél szemmel követtem a mai meccset, ami számomra továbbra is hihetetlen, hogy Bortles ugyanazt játssza, mint nálunk Foles. Egyszerűen nem veszi észre az üres célpontokat. Lehet üresen Lee, Shorts, Marcedes vagy Hurns, tök mindegy. Csak a primary receivert nézi, ha ketten védekeznek rajta, akkor még megpróbálja, háromnál inkább megdobja a checkdownt (ha van) 0 yardért. Ha néha jobban szétnézne, jobban működne ez az offense is.
több mint 11 éve
Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....D#Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕
több mint 11 éve
Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....
több mint 11 éve
Idén volt QB váltás, új emberek szinte minden poszton, az eredmény ugyanaz. Mi más tudunk még csinálni? Mariota draft 1/1re(az nem lesz) vagy mi?vagy Shoelace is mehetne (vissza) QB-nek 😊 a lényeg, amit az idézett vitánál is írtam, hogy bármit megtennék, ami MÁS az eddigi gyakorlatnál, mert itt már strukturális szinten vannak problémák...És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀iktriadminden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáértbaggio!Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad
de lehet, hogy épp most fog bejönni a "majd jövőre (jönnek azok, akikkel majd a következőt követő évben) jók leszünk!" hozzáállás 😊baggio
több mint 11 éve
vagy Shoelace is mehetne (vissza) QB-nek 😊 a lényeg, amit az idézett vitánál is írtam, hogy bármit megtennék, ami MÁS az eddigi gyakorlatnál, mert itt már strukturális szinten vannak problémák...És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀iktriadminden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáértbaggio!Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad
de lehet, hogy épp most fog bejönni a "majd jövőre (jönnek azok, akikkel majd a következőt követő évben) jók leszünk!" hozzáállás 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀minden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáértbaggio!Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad
több mint 11 éve
minden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáért!Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
!Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?
több mint 11 éve
!
---
több mint 11 éve
A Big Cat Country nyitóoldala jelenleg. Egyetértünk.