Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Se Blount, se Tate után nem ácsingózik a Jags Halloren infója szerint.Gratz ma a csapatmeetingen elnézést kért a hétvégi incides miatt, és megígérte, hogy nem fordul elő ilyesmi többet. Valószinüleg aktív lesz vasárnap, szóval a Colts drukkeret készíthetik a rágógumikat, amikkel megdobálhatják. 😀😀
több mint 11 éve
Már értem, hogy miért állunk ilyen szarul:Kár érte (kiváló ügynök volt). Akkor be kell érnünk Henne feleségével, mint valamelyik QBnk hottie csaja. 😀😀
bustedcoverage.com/2014/11/18/blake-bortles-dumped-lindsey-duke/npetiii
több mint 11 éve
Már értem, hogy miért állunk ilyen szarul:bustedcoverage.com/2014/11/18/blake-bortles-dumped-lindsey-duke/
több mint 11 éve
Wow, valami pozitív dologban liga elsők vagyunk!Quick, who has the best defensive red zone efficiency in the league? And how many guesses would it have taken to get to the Jaguars (41.7%)?Már csak a sok 20+ yardos TDt kéne limitálni. 😀😀
több mint 11 éve
Jah , szezon előtt szedte le, de én csak most tudtam meg, eddig jól titkolta.Én is csak vagy 1-2 hete tudtam meg, hogy ő szedte le FA piacon, oszt azóta sztárolja, hogy többet érjen neki.Sixo67Mustaine már kb a nyitóforduló után megalapította a Hurns bandwagont. 😀😀
iktriad
több mint 11 éve
Én is csak vagy 1-2 hete tudtam meg, hogy ő szedte le FA piacon, oszt azóta sztárolja, hogy többet érjen neki.Sixo67Mustaine már kb a nyitóforduló után megalapította a Hurns bandwagont. 😀😀
Mondjuk azt itt se kéne neki Denard mellett...Es hany meccsen hatraltatta ot ebbol serules?En ugyanolyannak itelem. (persze neki nem fognak annyit fizetni)58 meccse volt az NFL-ben, ebből 48x pályán volt. Nem vészes arányHöri
Anno Gerhartot is elegge booztam, de...
Mit ersz egy tehetseges futoval ha keptelen jatszani?
Par meccsre erosites.Delonso_
Es ugy hogy a snapek nagyreszet nem o vitte.Delonso_
több mint 11 éve
Es hany meccsen hatraltatta ot ebbol serules?En ugyanolyannak itelem. (persze neki nem fognak annyit fizetni)58 meccse volt az NFL-ben, ebből 48x pályán volt. Nem vészes arányHöri
Es ugy hogy a snapek nagyreszet nem o vitte.
több mint 11 éve
Én is csak vagy 1-2 hete tudtam meg, hogy ő szedte le FA piacon, oszt azóta sztárolja, hogy többet érjen neki.Akkor nem szóltam. 😀😀iktriadA fantasy butít és nyomorba dönt. 😀😀iktriadSzerintem inkább GM játék nem fantasy.Sixo67
több mint 11 éve
En ugyanolyannak itelem. (persze neki nem fognak annyit fizetni)58 meccse volt az NFL-ben, ebből 48x pályán volt. Nem vészes arány
több mint 11 éve
En ugyanolyannak itelem. (persze neki nem fognak annyit fizetni)Anno Gerhartot is elegge booztam, de...
Par meccsre erosites.
több mint 11 éve
Lenne ertelme? Keptelen egeszseges maradni Tate.Delonso_Az idei Gerharthoz képest így is upgrade lenne.
több mint 11 éve
Lenne ertelme? Keptelen egeszseges maradni Tate.
több mint 11 éve
Talán nem jelent semmit, de Ben Tatenél próbálkoztunk idén a 4 napos FA piacnyitás előtti időszakban. Szóval ő esetleg kiköthet itt. Akkor nem szóltam. 😀😀A fantasy butít és nyomorba dönt. 😀😀iktriadSzerintem inkább GM játék nem fantasy.Sixo67
több mint 11 éve
Szerintem inkább GM játék nem fantasy.A fantasy butít és nyomorba dönt. 😀😀iktriadNyilván, csak szertem hypeolni a srácot 😊mustaineSajnos ez Bortles egyik hibaja. Lassan dont meg. Remelem mivel intelligens kepes gyorsabb dontesekre es lekovetni tobb elkapot. Hurns remek ha el tud szakadni es johetnek a nagy playek az elso safetyig. De Robinson viszont biztos celpont. Es ez az amibol itt (meg) nagyon keevs van.Delonso_Hurns minden csak nem biztos kezu.Nem kéne coveragebe dobálni, legutóbb is többször nem vette észre, hogy Hurns üresre játszotta magát.mustaine
Robinson traficcban is elit lehet par ev mulva. Bortlesnek pedig nagyon kell olyan akinek coveragebe is bedobalhatja.Delonso_
több mint 11 éve
😊 van is mire, UDFAbol eleg szepen robbant. De a dropjait utalom.Nyilván, csak szertem hypeolni a srácot 😊mustaineSajnos ez Bortles egyik hibaja. Lassan dont meg. Remelem mivel intelligens kepes gyorsabb dontesekre es lekovetni tobb elkapot. Hurns remek ha el tud szakadni es johetnek a nagy playek az elso safetyig. De Robinson viszont biztos celpont. Es ez az amibol itt (meg) nagyon keevs van.Delonso_Hurns minden csak nem biztos kezu.Nem kéne coveragebe dobálni, legutóbb is többször nem vette észre, hogy Hurns üresre játszotta magát.mustaine
Robinson traficcban is elit lehet par ev mulva. Bortlesnek pedig nagyon kell olyan akinek coveragebe is bedobalhatja.Delonso_
Mas... anno Manning azt nyilatkozta hogy a legnehezebb dolog a draftja utan az volt, hogy kepes legyen 3mp-en belul jo donteseket hozni. Ebben kellett a legnagyobbat fejlodnie hogy jo iranyito legyen. Azt ugye tudjuk hogy o sem kezdett valami szepen.
Es azt mondta egy sikeres es egy sikertelen QB kozt kb ez a kulonbseg. Mert atlagos karral is lehet valaki minden idok egyik legjobbja lasd hisztis fiu New Englandben.
Namost. Bortles az UCF-bol jon, amit bar en imadok, azert nem az NCAA legjobb csapata.
Jovore tobbet fogunk latni a srac kepessegeibol ha kepes fejlodni.
több mint 11 éve
A fantasy butít és nyomorba dönt. 😀😀Nyilván, csak szertem hypeolni a srácot 😊mustaineSajnos ez Bortles egyik hibaja. Lassan dont meg. Remelem mivel intelligens kepes gyorsabb dontesekre es lekovetni tobb elkapot. Hurns remek ha el tud szakadni es johetnek a nagy playek az elso safetyig. De Robinson viszont biztos celpont. Es ez az amibol itt (meg) nagyon keevs van.Delonso_Hurns minden csak nem biztos kezu.Nem kéne coveragebe dobálni, legutóbb is többször nem vette észre, hogy Hurns üresre játszotta magát.mustaine
több mint 11 éve
Nyilván, csak szertem hypeolni a srácot 😊Sajnos ez Bortles egyik hibaja. Lassan dont meg. Remelem mivel intelligens kepes gyorsabb dontesekre es lekovetni tobb elkapot. Hurns remek ha el tud szakadni es johetnek a nagy playek az elso safetyig. De Robinson viszont biztos celpont. Es ez az amibol itt (meg) nagyon keevs van.Delonso_Hurns minden csak nem biztos kezu.Nem kéne coveragebe dobálni, legutóbb is többször nem vette észre, hogy Hurns üresre játszotta magát.mustaine
több mint 11 éve
Az AFC Northban kirakták 1 órán belül Ben Tatet és Blountot is. Kíváncsi vagyok, hogy bepróbálkozunk-e waiveren valamelyiknél holnap... Niggának nem dob Blake, és ez így helyes.StezGerharton kívül akkor nincs más célpont. 😀😀
több mint 11 éve
Sajnos ez Bortles egyik hibaja. Lassan dont meg. Remelem mivel intelligens kepes gyorsabb dontesekre es lekovetni tobb elkapot. Hurns remek ha el tud szakadni es johetnek a nagy playek az elso safetyig. De Robinson viszont biztos celpont. Es ez az amibol itt (meg) nagyon keevs van.Hurns minden csak nem biztos kezu.Nem kéne coveragebe dobálni, legutóbb is többször nem vette észre, hogy Hurns üresre játszotta magát.mustaine
több mint 11 éve
Niggának nem dob Blake, és ez így helyes.
több mint 11 éve
Hurns minden csak nem biztos kezu.Nem kéne coveragebe dobálni, legutóbb is többször nem vette észre, hogy Hurns üresre játszotta magát.
több mint 11 éve
Hurns minden csak nem biztos kezu.Robinson traficcban is elit lehet par ev mulva. Bortlesnek pedig nagyon kell olyan akinek coveragebe is bedobalhatja.
több mint 11 éve
Ez nagyon szomoru hir...Hurns
Hat bizom benne hogy talal masik olyan embert Blake akit ennyire megbizhato.Delonso_
több mint 11 éve
Ez nagyon szomoru hir...Ott lesz neki Marcedes (remélem). És Lee végre megmutathatja mit tud.
Hat bizom benne hogy talal masik olyan embert Blake akit ennyire megbizhato.Delonso_
több mint 11 éve
Ez nagyon szomoru hir...Hat bizom benne hogy talal masik olyan embert Blake akit ennyire megbizhato.