Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 14 éve
Köszi az infót!Ha FAk közül sikerülne egy C(Ryan Kalil??) vagy egy RT(Tyson Clabo), akkor esetleg 2. körben vagy 3. ban lehetne QBt hozni és a másikkal a hiányzó OL-t. 2. v. 3. körös QB képes lehet változást hozni hamar...pl:McCoySzvsz Clabot nem engedjük el (lehet h tagelni is fogjuk). 331 font és mindemellé a speed rusherekkel sincs nagy gondja. Plusz ugye idén Baker nálunk elég gyengusz, helyére lehet drafolunk is vkit, ahogy Dimitroffot ismerem nem fogja hagyni h 2 új starter T-vel kelljen nekimenni a következő szezonnak.empty taxi
2. körbe esetleg vmelyik 1ből kicsúszó srác megcsíphető lehet...Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Ha FAk közül sikerülne egy C(Ryan Kalil??) vagy egy RT(Tyson Clabo), akkor esetleg 2. körben vagy 3. ban lehetne QBt hozni és a másikkal a hiányzó OL-t. 2. v. 3. körös QB képes lehet változást hozni hamar...pl:McCoySzvsz Clabot nem engedjük el (lehet h tagelni is fogjuk). 331 font és mindemellé a speed rusherekkel sincs nagy gondja. Plusz ugye idén Baker nálunk elég gyengusz, helyére lehet drafolunk is vkit, ahogy Dimitroffot ismerem nem fogja hagyni h 2 új starter T-vel kelljen nekimenni a következő szezonnak.
2. körbe esetleg vmelyik 1ből kicsúszó srác megcsíphető lehet...Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Most olvastam egy érdekeset!Egyik gyerek felvetette hogy nekünk vannak a legszarabb safety-eink a ligában, mert nem tudnak besegíteni a CB-knek, szóval passz ellen sem jók igazán és a futásnál is sokszor mellé mennek és nem szerelnek, egyetlen dolog ami pozitívum, az az hogy jók a blitzeknél!
Erre jött az a válasz, hogy az a probléma, hogy egy 305 fontos DE van nálunk és így a nyomás nincs meg rendesen! Emiatt hogy nincs meg a gyors nyomás, így sokkal pontosabban tudnak passzolni az irányítók!
Ennek szerintem ellentmond az hogy majdnem az egyik legtöbb sack-et mi csináltuk! Igaz más kérdés, hogy mennyi siettetésünk van, mert az számít ennél a kérdésnél! Mert a sacknél nem történik passz ugye!
Meg hát meg kellett hozni ezt a döntést, mert a futójáték ellen szarok voltunk és így gondolták, hogy ezzel erősíthetjük a futás elleni védelmet! Ez egyrészt bejött, de volt amikor nem, szóval nem biztos hogy olyan jó ez!
Ti mit gondoltok erről? Vagy van erről valahol elérhető statisztika hogy mennyi hurry-nk van?
több mint 14 éve
Ilyen optimista a vezérkar? 😊FaHát nézd, még három csoportmeccsünk van, ha azt mind nyerjük, akkor bejuthatunk!
Sőt ott van még a Jags és a Colts, mindkettő verhető, bár lehet hogy nem nekünk... 😀
több mint 14 éve
Ilyen optimista a vezérkar? 😊FaMikor nem??? 😊 😛
több mint 14 éve
Ilyen optimista a vezérkar? 😊
több mint 14 éve
Hát szerintem addig nem igazán akarják bedobni a mélyvízbe, amíg egy kicsi sansz is van arra, hogy playoff-ba jussunk!remélem kipróbáljuk még idén...
Mivel még az esély ha nagyon halványan is, de megvan erre, így még nem változtatnak a falon! De biztos vagyok benne, hogy ha már nem lesz esélyünk, akkor ki fogják próbálni, mert miért ne!Bruce
több mint 14 éve
Hát szerintem addig nem igazán akarják bedobni a mélyvízbe, amíg egy kicsi sansz is van arra, hogy playoff-ba jussunk! Mivel még az esély ha nagyon halványan is, de megvan erre, így még nem változtatnak a falon! De biztos vagyok benne, hogy ha már nem lesz esélyünk, akkor ki fogják próbálni, mert miért ne!
több mint 14 éve
Campbellt eddig egyedül kickoff return csapatban fedeztem fel én is. Nem tudom mi a terv vele, végülis kapkodni nem kell, de azért láthatnánk már valamit.
több mint 14 éve
Ami egy kicsit aggasztó B. Campbellel kapcsolatban az az, hogy nagyon nem is tették be még egyszer sem! Pedig sokszor volt aktív a meccseken, tehát bevethető volt!Valamikor volt egy olyan meccs, hogy 2 v 3 O-line ember is lement, de őt mégsem hozták be, ez azért jelent valamit az ő fejlődésére nézve :S
több mint 14 éve
Cable: Chaz Schilens practiced in a limited role, see if he can do a little bit more tomorrow. Zach Miller practiced limited, Bruce Gradkowski did not, Richard Seymour practiced limited, Asomugha, Branch and Chris Johnson did not practice.Oakland Raiders WR Jacoby Ford was named AFC Special Teams Player of the Month for November, according to Raiders.com. Ford averaged 245 all-purpose yards and scored three touchdowns, including two kickoff returns for scores. 😊
több mint 14 éve
csak arra gondolhatnak 😂Nem megy IR-re GradkowskiNa most ha ez meggyógyul a hátralévő 5 forduló alatt, akkor leszopom magam. Vagy az SB-re tartogatják?Döme
An MRI exam has confirmed that Oakland Raiders quarterback Bruce Gradkowski has a third-degree shoulder separation, but he will avoid surgery and could return this season.
Campbell kezdNewman
én se értem,azt írják,hogy legalább 6-8 hét a felépülési idő,így még az esetleges KC söprés alkalmára se épülne fel,ha azt akarnák.....

több mint 14 éve
Nem megy IR-re GradkowskiNa most ha ez meggyógyul a hátralévő 5 forduló alatt, akkor leszopom magam. Vagy az SB-re tartogatják?
An MRI exam has confirmed that Oakland Raiders quarterback Bruce Gradkowski has a third-degree shoulder separation, but he will avoid surgery and could return this season.
Campbell kezdNewman
több mint 14 éve
Nem megy IR-re GradkowskiAn MRI exam has confirmed that Oakland Raiders quarterback Bruce Gradkowski has a third-degree shoulder separation, but he will avoid surgery and could return this season.
Campbell kezd

több mint 14 éve
Hát az biztos, hogy sok különbség nem lehet a posztok között...elfogadom a linkelt szaki véleményét...végül is ő szakértő vagy mi a szösz...Satele szimpi nekem is, de nagyon érezhető volt a különbség középen amikor Veldheer volt a C. Lehet hasonló eredményt látnánk, ha Cooper helyén lenne egy bivaly RG Satele mellett. A kérdés úgyis az, hogy Cable-ék mennyire szeretik Satelet.
Ha Bruce mutat vmit nekünk is meccsen vagy csak nekik edzéseken akkor az RG poszt rendezve lehet. És Gallo és Bruce között lehet Satele is sokkal jobb lesz...nekem csak abból van már elegem, h mindig azt mondjuk, h idén nem volt jó, de majd jövőre ezért vagy azért jó lesz...persze lehet az lesz 😊
Ha úgy gondolja a staff, h Satele a nyerő(bár az, h Jared-et brakták helyére nem erre utal sztem) akkor jöjjön RT a 2. körben és 3.ban CB vagy egy lecsúszott QB
több mint 14 éve
Satele nekem is szimpi, meg snapaket sem ront (sok baj nincs vele), csak gyenge! Ezt lehet azért látjuk így mert egy vén CoopÁfész van mellette, vagy nem, de attól még számomra ez a nagy hibája. RT poszt számomra a legkisebb baj, mert Walker annyira nem rossz szerintem... Az a baj, hogy nagyon kontrasztos a fal közepe és jobb oldala... És pont rosszul... Mert a fal közepe Satelevel meg a CoopÁfésszel gyenge, a szél meg erős és lassú (és ezt azért mondom csak zárójelben, halkan, mert a szaros stream-en nem naon tudom megfigyelni a falat, utána meg nem nézem meg a meccset, mert kikapunk! 😛 ).
több mint 14 éve
Hát nagyon apró kis különbségek vannak itt a fontosságok tekintetében, de igazából azt kell nézni, hogy ha van egy elit LT-d és egy elit C-d, akkor arra írod meg a play-eket, hogy az ő elit tulajdonságait legjobban kihasználd, ha viszont egy elit RT-d és RG-d van, akkor meg arra!Én még mindig azt mondom, hogy kell egy starter RT és vagy kell egy RG vagy Bruce Campbell-t kell megnézni, bár sztem Campbell megoldaná az RT posztot is, ha belejönne!
És lehet hogy nagyon elfogult vagyok, de Satele nekem szimpatikus és őt szeretném C-ként látni továbbra is!
több mint 14 éve
1. LTEz már sokszor lett linkelve, szerény magánvéleményem, hogy az első kettő igaz, a két G meg a C nagyjából azonos súlyú poszt.
2. RT
3. RG
4. LG
5. C
Így jönnek fontossági sorrendben az O Line posztok
http://sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/ross_tucker/04/02/oline.rankings/index.htmlBruce
több mint 14 éve
1. LT2. RT
3. RG
4. LG
5. C
Így jönnek fontossági sorrendben az O Line posztok
http://sportsillustrated.cnn.com/2008/writers/ross_tucker/04/02/oline.rankings/index.html
több mint 14 éve
Én sem húznék 2. körös pick-el QB-t, mert egy project játékost későbbi körben is húzhatunk, nem kell elpocsékolni erre az első választásunkat, pláne úgy, hogy azzal egy első naptól kezdő C-OG-t lehet húzni, ami az egyik legnagyobb needünk. Egy több időt adó fal mögött JC is jobban passzolgatna és ha akkor sem lenne meggyőző következő évben jöhetne a megváltó! 😀 Kíváncsi leszek Aso sorsára is. Vajon megtartjuk vagy Al papa megpróbálja elcserélni? Én azt szeretném ha Raider-ként vonulna vissza és eddig úgy tűnt, h Al is ezen van, de vajon Nnamdi hogy érzi ezt? Megelégszik egy nem túl sikeres pályafutással és sok pénzzel, vagy trade-et kér és megpróbál olyan csapatba menni ahol gyűrűt nyerhet?
több mint 14 éve
Ez igaz, de a 2. körben idén lehetne jó C-t hozni aki a jövőre érkezőnek nagy segítség lehetne...CB pick sanszos, mert az látszik, h Aso nélkül komoly gondok vannak, bár Walter McFaddenben sztem van még fantázia a rossz bebütálás ellenére és Ware is mutatott pozitív dolgokat...Routt vszeg marad majd, de CJnek sztem lehet kifele áll a szénája...Elég ha azt nézzük, hogy mentek a középső futások, mikor Veldheer volt a C... szóval tényleg fontos.
Na ez, h a C a legkevésbé fontos sztem abszolút nem igaz.
Sztem kb a C az LT mellett a legfontosabb poszt. Minden az ő kezén megy keresztül, ő adja a blokkokat mindenkinek, a futásnál is nagyon kritikus, h jól nyomjon és pass protectionnál is nagyon kritikus, h meglegyen a zseb közepe\eleje. Satele helyére kéne erősítés...ez lehet 2. vagy 3. kör esetleg FA, a lényeg, h kell vki...
Sztem C nagyobb needünk mint RT, mert Walker nem olyan rossz idén...
QB-t én inkább 2012ben húznék majd első körben az erősebb OL mögé...Rolni
A QB kérdéssel az a baj, hogy akármikor húzzuk, úgyis egyből a mélyvízbe kerül, mert nincs kitől tanulnia.
Szerintem 2. körből is lehetne jó QB-t húzni, mert ott már nem csak a pénz a lényeg....BMG
több mint 14 éve
CB pick sanszos, mert az látszik, h Aso nélkül komoly gondok vannak, bár Walter McFaddenben sztem van még fantázia a rossz bebütálás ellenére és Ware is mutatott pozitív dolgokat...Routt vszeg marad majd, de CJnek sztem lehet kifele áll a szénája...Elég ha azt nézzük, hogy mentek a középső futások, mikor Veldheer volt a C... szóval tényleg fontos.
Sztem kb a C az LT mellett a legfontosabb poszt. Minden az ő kezén megy keresztül, ő adja a blokkokat mindenkinek, a futásnál is nagyon kritikus, h jól nyomjon és pass protectionnál is nagyon kritikus, h meglegyen a zseb közepe\eleje. Satele helyére kéne erősítés...ez lehet 2. vagy 3. kör esetleg FA, a lényeg, h kell vki...
QB-t én inkább 2012ben húznék majd első körben az erősebb OL mögé...Rolni
A QB kérdéssel az a baj, hogy akármikor húzzuk, úgyis egyből a mélyvízbe kerül, mert nincs kitől tanulnia.
Szerintem 2. körből is lehetne jó QB-t húzni, mert ott már nem csak a pénz a lényeg....
több mint 14 éve
CB pick sanszos, mert az látszik, h Aso nélkül komoly gondok vannak, bár Walter McFaddenben sztem van még fantázia a rossz bebütálás ellenére és Ware is mutatott pozitív dolgokat...Routt vszeg marad majd, de CJnek sztem lehet kifele áll a szénája...Gondolkodás után mindenféle szempontból megvan a tervem 😊Természetesen ez alapdolog, hogy kell egy jó fal! De...
A drafton az OL kell, hogy legyen a hangsúly nagyon komolyan. 2., 3. és még egy késöbbi körrel is OL draft kell.
Kell egy erős C és egy jófajta RT. Emellett én még hoznék egy G\T depth emberkét is. Maradék pick mehet depthre máshova.
FA piacról be kellene gyűjteni egy relatíve normális QB-t Jason mellé, de nem vmi nagy fizuért...és egyéb posztokra is hozhatnánk némi rutint(főleg WR posztra gondolok)...
Miért jó ez nekünk?
1. jobb fal mögött DMC is jobb lesz, illetve nem csak a gynege csapatok ellen lesz jó, ha erős az OL, valamint jobb fal mögött több ideje lesz a QBnek (Jason vagy más az mindegy). Idén ha még nyerünk 2 meccset sztem marad Cable, hiszen nem nagyon lesz esélyünk a nagy edzőt váltó csapatokkal versenyezni top jelöltért és vmi szarnál aki újra kezdni a dolgokat jobb Cable and co.
2. Stratégiai szempontból is fontos lenne a dolog, mert ha 2011ben rendbe tesszük a falat, tovább fejlesztjük az elkapó egységet akkor a 2012-es első körös pickel ledraftolhatnánk az új franchise QBnkat, akinek már relatíve ideális helye lenne egy fiatal, de jó OL mögött, egy fiatal, de alakuló elkapó gárdával és egy rendes Dvel...
3. Idén a 7-9 szép lenne és elég sztem a Cable megtartáshoz. A 2012-es szezonban javuló csapattal, de franchise QB nélkül még vszeg csak középmezőny leszünk. De egy középmezőnyben lévő fiatal csapat élére könnyebb minőségi HC-t szerezni, főleg, hogy van első körös pick-je a QBjának a kiválasztására is. Jim Harbaugh neve merül fel minden évben Raidersfalván és sztem 2012ben a felsorolt lépések után lenne realitása is a dolognak...Rolni
3 OL embert csak abban az esetben húzunk, ha ebből 2 a hátsó körökben van!
Az tuti hogy CB is lesz most húzva, mert abban nem vagyunk olyan jók és lassan Aso is kiöregszik már!
Lehet hogy most kéne húzni QB-t a második körben (Ponder)
Aztán a 3-ban jöhet egy RT, mert ott még simán lehet találni jót
Aztán jönne egy CB, majd egy C és még egy O line depth!
De ehhez az kell, hogy Bruce Campbell jól teljesítsen és Veldheer is fejlődjön! Galleryvel nem lesz baj sztem! És Satele is C-ként elfogadható, ha mellette jók az emberek (meg ugye a C a legkevésbé fontos falember!)
Jövőre még Campbell-el kell belevágni és Ponder had szokjon bele a dolgokba, majd ha a fal jobb lesz akkor ugye Campbell is tud meccseket nyerni.
Az edzői gárda váltását pedig én nem szeretném, amiatt amit leírtál, hogy inkább vigye végig amit elkezdett! És később se váltanék, mert ugye ha jönne Harbaugh, akkor a saját gárdáját hozná magával, majd elkezdenék a saját képükre formálni a csapatot, ami megint egy csomó idővel járhat!Bruce
QB-t én inkább 2012ben húznék majd első körben az erősebb OL mögé...
több mint 14 éve
Cable azt nyilatkozta, hogy Shilens visszatér a héten és ha csak limitáltan is, de edzeni fog! Erre írta Vittorio Tafur, hogy hiszi ha látja! Mert már múlthéten is ez volt a hír, de mégis felejtős lett!Mint ahogy már peterbadbone írta, valszeg megy IR-re Gradkowski, így a Chargers ellen Campbell kezd!
Asonál nagyon reménykednek, hogy játszhat a Chargers ellen! Millernél viszont nem!
Mindegy szerintem, mert Miller a sérülésével egy nulla és Aso is elég furcsa ebben a szerepben, hogy szopatják! Szóval inkább nem játszanak, aztán abból nincs baj!