NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
De majd figyeld meg, hogy Henderson összeszedi magát, de amikor meg már elhisszük, hogy tud jól játszani, akkor megint hihetetlen hibákat vét. Ez neki a baja, hogy inkonzisztens.Lehetséges, hogy Veldheer már most jobb teljesítményt nyújtana a helyén.
Veldheer - Gallery - Satele - Loper - Barnes
Ezt kezdetném a következő meccsen, azt kész. Szarni bele!
több mint 14 éve
Az Oline-t leszámítva azért a legtöbb helyen észre vehető javulás...ez is pozitívum, de az azért vicces, hogy kb 8 éve szar az OL és minden offseasonban csak valami kis frissítés van rajta...az egész mehetne a kukába és új fal kell...Amúgy Bruce sztem Loper egész jó volt, a többiekhez képest biztosan. Én lehet őt raknám RG posztra, ha Gallery egyáltalán visszatér LGnek, ha Gallo nem tér vissza akkor baj van és Loper kell LGnek...
Bruce Campbell tényleg nem tudna sokat rontani a falon, bár nem biztos, h szerencsés 2 rookie-t egymás mellett kezdeni amíg Jared nem lesz biztos magában...ehhez sztem még kell legalább 2-3 meccs, addig viszont mehetne Loper Cooper helyére...
Barnes sztem T back up ezért nem lett beküldve Gnek, de ahogy elnéztem a tegnapi T produkciókat el kellene gondolkodni azon, h Barnes kezdő szerepkörhöz jusson.
Langston nem volt meggyőző, nagyon lassú. Az ő helyére is elférne Barnes, de Henderson játéka volt talán a mégnagyobb gond. Se pass protectionben, se run blockban nem volt jó...ha ezt így folytatja elkerülhetetlen lesz egy igaz LT beszerzése jövőre...csak ugyebár nincs első körös pickünk...érdekes lesz az biztos...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Aki látta a meccset és tudta is figyelni, hogy szuperáltak a falemberek? Amit Rolni leírt azt olvastam, de ezen túl valami észrevétel van e?
Henderson:
Gallery:
Loper:
Veldheer:
Carlisle:
Walker:
Lopernél az a kérdés, hogy ennyire de ennyire nem jó Barnes??? Még ide se rakják be :S
Azt hiszem LG-ben is ő az első számú back-up! Vagy csak féltek, hogy megsérül valamelyik szélső és akkor nem lesz csere?
Remélem egyébként nem súlyos a sérülése Gallerynek, mert vele is szar volt a fal, de nélküle :S
Ha a futások így mennek, akkor nem lesz gond, ha visszajön Bush még javulunk is. Frissességben mindenképpen.
Az a rohadt passzjáték, amiben javulnunk kell.
Egyrészt pass protection, másrészt a WR-eknek is el kell szabadulnia, harmadrészt Campbellnek kellene egy kicsit gyorsabban szabadulni a labdától. De hát ez ugye összetett dolog!
Remélem a fal javul, mert tényleg így most az van ami volt. Egy marék szar az egész!
több mint 14 éve
same ol' raiders...
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a baj hogy gyorsan vissza estem a ló azon oldalára hol tavaly voltunk. Big Lpont erre gondoltam én is... :/
több mint 14 éve
Hát igen, nagyon nem tudtam figyelni a meccset, de feltűnt a fal gyengesége egyből. Valamint hogy a védelem sem az a nagyon erős, amit prognosztizáltak.A Rams is kemény lesz a jövőhéten. Mert elég jó kis csapat az.
Viszont semmi nem vesztenénk, ha már most beraknánk a falba Campbell-t, mert ennél sokkal nagyon nem tud rosszabb teljesítményt nyújtani.
A def fal viszont amikor tudtam nézni többnyire súlytalan volt. Ez sem túl jó a jövőnkre nézve.
Na de majd meglátjuk mit hoz a jövőhét. Remélem javulást láthatunk, mert ez kevés lesz!
több mint 14 éve
Rolni mindent leírt a meccsről ....sokat hibáztattam Campbellt, de tény hogy az előtte lévő fal volt a gáz.
McFadden cimbi kibaszott nagy állat volt .... kár h a tavalyi gyengélkedés miatt idén nem húzogattam befelé a fantasy ligákba ...
Miller ami felé ment elkapta de a WR-ek semmit se ..... 😕
Az a baj hogy gyorsan vissza estem a ló azon oldalára hol tavaly voltunk.
Innentől szeretnék kellemeset csalódni a csapatban. Mert a mai teljesítménnyel csak a liga uccsó helyére vagyunk jók.
több mint 14 éve
Ehh....
több mint 14 éve
Na gyors értékelés...Nagy pofon volt ez a mai, de legalább rögtön az elején.
Offense:
Oline gyalázat.
Henderson és Walker nem voltak a helyzet magaslatán nagyon nyomták JC-t a Titans szélsői. Főleg Henderson játéka kétségbe ejtő. Tőle sokkal több kéne.
Gallery semmi extrát nem mutatott viszont lesérült ami nem jó jel. Loper beállva nem sok vizet zavart, de nem is hibázott nagyot.
Coopernek volt büntije is és be igazolódott amit szezon előtt beszéltünk, hogy öreg és gyenge. Bruce Campbell vajon mennyire van attól, hogy kezdjen???
Jared Veldheer az elején nagyon gyenge volt. Sok hibával játszott, de végülis ez volt az első NFL meccse, rögtön kezdő volt egy poszton amit csak pár hete gyakorol. 2. félidőben jobb volt már. Benne legalább megvan a lehetőség arra, hogy folyamatosan fejlődjön és szezon közepe felé használható kezdő legyen.
Campbell félve játszott sokszor, bár ez a fal mögött ki ne félne. Elején kapott pár nagyot. INT az ő hibája sztem, de azt leszámítva mást nem tudok a számlájára írni. Remélem még gyorsan alakítanak ezen a falon, mert ma kiderült mennyire nem NFL kezdő szint. Nem tudom kit lehetne még felkapni vagy kiért lehetne tradelni(Gaither?)
DMC játéka az egyetlen pozitívum O oldalon. Végre úgy játszott ahogy elvárható tőle. Úgy tűnik Hue Jackson tudja használni. WR-ek is játékba lettek volna mégtöbb helye lett volna.
WR, TE játék nehezen értékelhető...Zach elkapta nagyjából amit lehetett. Murphy nem volt ma nagyformában. DHBnek lett 1 kemény elkapása...a gond az, hogy JCnek nem volt ideje a zsebben és ennyi idő alatt nem tudtak az elkapóink leszakadni a védelemről...
Defense:
Többet vártam.
A nagyfutást és VY futásait leszámítva javulást lehetne észrevenni a run Dbe, de ezeket ugyebár nem lehet kivenni sajna.
Nagyon erős OL ellen játszottak ma, nem is volt nyomás VYn...
McClain játéka sztem rendben volt, bár nagy futásnál vagy máshol egyszer csúnyán elvitték mint a Bears ellen is...ez azért nem rossz hír.
ST:
Jano bassza meg...ennyi pénzért több kell sokkal több...2 hiba...
Lechler jó volt.
Figurs semmi extra egyik irányba se...
Nem az STn ment el a dolog.
Sok van még hátra persze a szezonból, de azért a 8-8 túl optimistának tűnik a mai után...egyetlen szerencse, hogy az AFC Westben vagyunk 😊.
Jövő héten mindenesetre a Rams kötelező!!
több mint 14 éve
bmg
2 681
Azért remélhetőleg túlteszik ezen magukat és megmutatják...Egy felido kukaBarbInkább még egy szezon kuka. Megint végigreménykedtük az egész nyarat, aztán az 1. meccsen kaptunk egy akkora szart hogy el is ment a kedvünk a másik 15-től.caveman13
Legyünk optimisták! Még mindig lehet 15-1 a vége :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy felido kukaBarbInkább még egy szezon kuka. Megint végigreménykedtük az egész nyarat, aztán az 1. meccsen kaptunk egy akkora szart hogy el is ment a kedvünk a másik 15-től.
több mint 14 éve
Az inaktívok:Bush-al kapcsolatban nekem eleve az az érzésem, hogy neki hiányozni fog a Fargas által elvitt kemény futások száma. Bush egészsége esetleg megsínyli ezt. Legalábbis én nála érzem ezt leginkább.
Tehát Bush, mint ahogy sejtettem, nem volt elég jól! Mindegy 3 futó van, meg kell oldani!Bruce
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Az inaktívok:OG Bruce Campbell
WR Chaz Schilens
DL Desmond Bryant
QB Kyle Boller
RB Michael Bush
WR Nick Miller
LB Travis Goethel
CB Walter McFadden
Tehát Bush, mint ahogy sejtettem, nem volt elég jól! Mindegy 3 futó van, meg kell oldani!
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=09yRIRbCcBEhttp://www.youtube.com/watch?v=S_aUOD3rEuA
több mint 14 éve
MECCS NAP!! 😉 Remélem az esti meccsre tudtok majd valami stream-et adni .... kell valami progit beszerezzek hogy tudjam majd nézni ?
Remélhetőleg lesz lehetőségem az üzletben munka, és másik 2 meccs közben nézni a mi meccsünket is!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
+2 😉+1RolniCsoportelőzetes:Király lett Döme! Nagy grat!Bruce
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1208Döme
több mint 14 éve
+1Csoportelőzetes:Király lett Döme! Nagy grat!Bruce
több mint 14 éve
Csoportelőzetes:Király lett Döme! Nagy grat!
több mint 14 éve
Bush és Bryant Questionable lett a hétvégi meccsre. Schilens, Goethel és W.McFadden pedig Out!
több mint 14 éve
Szegecs a többi emblematikus fórumtaggal is megtehetnéd.Szabából bármikor raiders fant tudok varázsolni
Tibinek vagy Soldinak is nagyon jól állna, Szabáról nem is beszélve.Delonso_
😀
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Az, hogy Scott a kezdő RDE az nem jelenti azt, h Matt kevesebbet játszik majd...várjuk ki a végét.Scottal történő felállásban a gyors 3-4 4-3 váltást érzem jónak. Dline évek óta először rendben lehet a jó depthel és rotációval...