Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezt a Bush dolgot én is olvastam, meglátjuk! Nem tudom hogy kéne e erőltetni, de ha tud, akkor mindenképp játsszon, mert szükségünk van rá! Mondjuk szerintem nem fog játszani, csak eteti a médiát, meg minket a faszságokkal Cable! 😊Ezt a Scott dolgot sajnos nem értem teljesen 😕
Azt is írták, hogy Alford már most jól mozgott edzésen és van rá esély hogy játsszon is, sőt még azt is mondta Cable, hogy DE pozícióban is bevethető! Ez azért tetszik, hogy kb mindegyik játékosunk tud játszani DE-t is. Gondolok itt Seymourra és Kellyre! A másik érdekesség vele kapcsolatban, hogy long-snapper is, ami Condo helyzetét nehezíti, hiszen amellett, hogy a legjobban fizetett punter és a legjobban fizetett kicker van a csapatban a legjobban fizetett LS is nálunk található! 😊
Cable kijelentette, hogy a fal mindkét oldalán Barnes a back-up és a short yardage TE posztot is ő látja el vagy pedig Loper!
Ugyanakkor kiderült, hogy nem edzett W.McFadden és T.Goethel és ugye Schilens! Bryant pedig limitáltan edzett csak!
több mint 14 éve
Kösz! Van benne egy-két érdekes pont, ha viszont igazuk lesz akkor nagyon durva D#ről bveszélhetünk majd.Olvastam egy-két meglepő dolgot:
Scott kezd majd Shaughnessy helyén, mert a kezdő WLB Groves lesz. Érdekes 2 csere és még mindig nem értem, hogy Groves mikor volt jobb Scottnál, de ha így döntöttek ez van, csak bizonyítsa is be, hogy méltó a kezdő pozícióra. Matt így szerintem mindkét DE pozícióban backup lesz.
Bush edz rendesen és Cable azt nyilatkozta, h játszani fog hétvégén.
több mint 14 éve
Itt egy cikk: http://www.sbreport.net/raider_news/008/4608.htmlVannak benne elvadult dolgok, de azért érdekes! 😊
több mint 14 éve
Na ennek a Pears cut-nak örülök. Szerintem is vagy Cambpell oldja meg vagy Barnes az RT back-upot!
A WR kérdés, annyira nem kérdés. Szerintem DHB és Murphy jók lesznek, valamelyik fiatal meg majdcsak megoldja a 3. WR posztot és még ott van Z. Miller is.
McFaddenről nem találtam én se semmit. Valszeg akkor nincs is komolyabb baj vele, de majd jönnek a hírek pénteken!
Trade-ről meg gőzöm sincs
több mint 14 éve
Pears-nek mondtunk búcsút, h Alford-nak legyen helye a rosteren. Ezzel megszabadultunk egy nagyon rossz játékostól, igaz elvesztettük a 3. számú TE-t is egyben, de majd megoldjuk valahogy. Viszont a backup RT is kérdésessé vált így. Lehet Barnes mindkét oldalon backup lesz, vagy esetleg Campbell lesz a RG/RT backup? A 3. számú WR poszt még kérdéses lehet, nagy keresés sincs a még piacon lévő WR-ek közt, trade-ről sem nagyon lehet hallani, így vagy kineveznek valakit a jelenlegi keretből, vagy rotáció lesz, esetleg a heti edzés alapján fog eldőlni, h ki léphet pályára.
Sztetek lesz még trade?
Howard ugye max a meccs után jöhet szóba, ha a Titans tényleg érdeklődik, de rajta kívül nem nagyon esett senkiről szó, h jönne-menne.
Walter McFadden-ről van valami hír, hogy, hogy van a sérülése, amit a Seattle ellen szedett össze? Nem emlékszem h utána pályára lépett volna, de arról sem találtam semmit, h nem edzene, vagy ilyesmi.
több mint 14 éve
Csak nehogy demi sec. legyen a végén, ha már pezsgőzés.Jó lesz ez a sec., érzem. 😛 Hétfőn meg pezsgőzni fogunk...😊Raiders89Aztán nehogy bánatunkban kelljen alkoholhoz nyúlni 😛
Az örömhöz meg amúgy sem a jó sec. az elsődleges cél...BMG
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
bmg
2 677
Jó lesz ez a sec., érzem. 😛 Hétfőn meg pezsgőzni fogunk...😊Raiders89Aztán nehogy bánatunkban kelljen alkoholhoz nyúlni 😛
Az örömhöz meg amúgy sem a jó sec. az elsődleges cél...
több mint 14 éve
szaba
10 502
Life isn't fair, it's sad but it's true.😊HessSzegecsIlyeneken kár agyalni, mert mindig azokon a meccseken szopunk, amiket elvileg nyerni kéne, amiken meg simán szívni kéne, megnyerjük... 😀DömeNana. 1 vmi standard. Tőlünk kikaptok. 😊szaba
😛
több mint 14 éve
Igen, azt a sack-et én is olvastam, de hát azt írhatjuk a véletlen számlájára 😀)Alford-ot azért hozták ide hogy játsszon is? Fogjuk tudni alkalmazni őt ?Big LTehetséges gyerek, ha a térde rendben lesz, akkor lesz haszna, ha nem, akkor nem történt semmi. Az emlékezetes SB-n ő sackelte a végén Brady-t, úgyhogy ez jópont mindenképpen. 😀
Azért küldték el, mert a Giants-nál iszonyatosan mély a DL, nem volt szükség arra, hogy megvárják mi lesz vele. Azt még mindig nem tudni kit küldenek el miatta, Bryant hétfőn még edzett.Döme
több mint 14 éve
😊Neved kuss.Ilyeneken kár agyalni, mert mindig azokon a meccseken szopunk, amiket elvileg nyerni kéne, amiken meg simán szívni kéne, megnyerjük... 😀DömeNana. 1 vmi standard. Tőlünk kikaptok. 😊szaba
több mint 14 éve
😊HessIlyeneken kár agyalni, mert mindig azokon a meccseken szopunk, amiket elvileg nyerni kéne, amiken meg simán szívni kéne, megnyerjük... 😀DömeNana. 1 vmi standard. Tőlünk kikaptok. 😊szaba
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
szaba
10 502
😊 Ilyeneken kár agyalni, mert mindig azokon a meccseken szopunk, amiket elvileg nyerni kéne, amiken meg simán szívni kéne, megnyerjük... 😀DömeNana. 1 vmi standard. Tőlünk kikaptok. 😊
több mint 14 éve
Alford-ot azért hozták ide hogy játsszon is? Fogjuk tudni alkalmazni őt ?Big LTehetséges gyerek, ha a térde rendben lesz, akkor lesz haszna, ha nem, akkor nem történt semmi. Az emlékezetes SB-n ő sackelte a végén Brady-t, úgyhogy ez jópont mindenképpen. 😀
Azért küldték el, mert a Giants-nál iszonyatosan mély a DL, nem volt szükség arra, hogy megvárják mi lesz vele. Azt még mindig nem tudni kit küldenek el miatta, Bryant hétfőn még edzett.
több mint 14 éve
Alford-ot azért hozták ide hogy játsszon is? Fogjuk tudni alkalmazni őt ?
több mint 14 éve
Amúgy Routt lett a kezdő LCB, lehet örülni.Yeah. CJ preseason formájánál biztos jobbat fog produkálni, aztán meglássuk' az elég lesz e.
Csak nehogy hétfőn már temessük a passD-t...BMG
Mindenesetre sosem könnyű a helyzete a 2. CB-nek, Aso mellett...Tanulni tanulhat tőle, az biztos, én bízom benne. Jó lesz ez a sec., érzem. 😛 Hétfőn meg pezsgőzni fogunk...😊
Just Win Baby!
több mint 14 éve
Ki lett elküldve azzal h ő csatlakozott a gárdához? Örülök az érkezésének mart a Giants-ben igencsak bírtam, bár ha emiatt Bryant-nek kell mennie akkor nem örülök majd annyira. Seymour, Bryant, Alford, Kelly és Henderson jó kis depth a két belső falember posztra. Ráadásul ha kell Houston is beléphet középre. Remélem jól fogják használni őket.peterbadboneErről még nem találtam hírt, de lehet hogy egyelőre még csak az van hogy jött!
El lehetne küldeni valamelyik WR-t vagy ezt a Loper valakit! Akár még Cartwrightot, ha Bush visszatérése gyorsabb a vártnál!
több mint 14 éve
Ki lett elküldve azzal h ő csatlakozott a gárdához? Örülök az érkezésének mart a Giants-ben igencsak bírtam, bár ha emiatt Bryant-nek kell mennie akkor nem örülök majd annyira. Seymour, Bryant, Alford, Kelly és Henderson jó kis depth a két belső falember posztra. Ráadásul ha kell Houston is beléphet középre. Remélem jól fogják használni őket.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Neki mennyire sikerült felépülnie a sérüléséből?Backupnak szerintem jó lesz, a térde még mindig nem százas, plusz a Giants eléggé tele van DT-ben (Canty, Bernard, Cofield, Joseph), ezért is kellett cutolni.
Bár gondolom ilyen tartaléknak hozták és direkt a Giantsból, Mike Waufle miatt!
Vagy képes lehet back-up szerepre is?Bruce
több mint 14 éve
Neki mennyire sikerült felépülnie a sérüléséből?Bár gondolom ilyen tartaléknak hozták és direkt a Giantsból, Mike Waufle miatt!
Vagy képes lehet back-up szerepre is?
több mint 14 éve
bmg
2 677
😂Amúgy ki ez a Kevin Brock TE, akit PS-ba raktunk?BMGBiztos egy broki 😀Bruce
Amúgy Routt lett a kezdő LCB, lehet örülni.
Csak nehogy hétfőn már temessük a passD-t...
több mint 14 éve
Amúgy ki ez a Kevin Brock TE, akit PS-ba raktunk?BMGBiztos egy broki 😀
több mint 14 éve
bmg
2 677
Ilyeneken kár agyalni, mert mindig azokon a meccseken szopunk, amiket elvileg nyerni kéne, amiken meg simán szívni kéne, megnyerjük... 😀Döme
Ez a szép ebben a sportban 😀
Amúgy ki ez a Kevin Brock TE, akit PS-ba raktunk?