NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
Rotoworldről:Raiders LG Robert Gallery (hamstring) is in danger of missing Week 2.
Oft-coy coach Tom Cable admitted Gallery has "a pretty good strain." The Raiders signed OL Erik Pears on Wednesday, indicating they're bracing to be down a lineman against the Rams. Gallery is easily Oakland's best player up front, so his absence wouldn't help Jason Campbell or the running game.
A KFFL-en pedig ezeket írják, akik kihagyták az edzést!
CB Nnamdi Asomugha (groin)
S Hiram Eugene (hamstring)
OG Robert Gallery (hamstring)
LB Travis Goethel (back)
CB Chris X. Johnson (neck)
CB Walter McFadden (hamstring)
DE Richard Seymour (hamstring)
WR Chaz Schilens (knee)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, valamiért nekem T-ként rémlett ő is. Nem mintha nem lenne tökmindegy, csak érdekességként írtam. 😉Az a kemény, hogy nálunk gyakorlatilag csak tackleökből áll a fal 😀 Márió és Walker ugye alap, de a belső emberek közül Galéria, Veldheer, Campbell, Loper is T eredetileg. Sőt tavaly Walker és Pears is játszottak guardot.caveman13Loper amennyire én tudom G volt mindig is..de amúgy igazad van...Rolni
több mint 14 éve
Az a kemény, hogy nálunk gyakorlatilag csak tackleökből áll a fal 😀 Márió és Walker ugye alap, de a belső emberek közül Galéria, Veldheer, Campbell, Loper is T eredetileg. Sőt tavaly Walker és Pears is játszottak guardot.caveman13Loper amennyire én tudom G volt mindig is..de amúgy igazad van...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Már mind1 mind1 alapon én behoznám Bruce-t a falba, és ha a másik Campbell sem tud passzolni a fal mögött akkor jöhetne a másik Bruce ( 😀 ). Mert valahogy tavaly Gradkowski tudott yardokat szerezni (ha nem is sokat) ezzel a trágya fallal is. Nem tudom hogyan de tudott... Csak hihetetlen, hogy próbálkozunk a csapatépítéssel, és ahhoz a csapatrészhez nem nyúlunk semmit ami lassan már 1 évtizede szar (nekem annak tűnik) és 2 rookietól várják a messiás eljövetelét...TSTKinnt is megpendítették ezt a be a Bruce-okat a kezdőbe vonalat.
Bruce Campbell nincs kész. Annyira, hogy még csak aktív se volt. Lehet, hogy lesz belőle szolid G jövőre vagy idén végére, de jelenleg nincs még a technikája, tudása olyan szinten, hogy kezdjen\játszon. Persze lehet azt mondani, hogy ennél nem lehet rosszabb és legalább fejlődik, de azért ezzel több gond is van.
1. lehet rosszabb.
2. Jared aki szintén rookie ugyebár nem sokat profitálna abból ha mellette egy olyan ember lenne RG poszton akinek még magyarázgatni kell a play-eket vagy hibákat követ el.
Egy veterán való Jared mellé jelenleg. Jó lenne látni, hogy mondjuk Loper megingatja Cooper kezdő helyét. Vagy esetleg Barnes és ezért jött vissza Pears T back upnak...
Bruce Gradkowski kérdése már kicsit érdekesebb. Igen tavaly beállva nagyot alkotott és a pre-seasonban láthattuk, hogy most is jól ment neki. Bruce gyorsabb mint JC és emiatt sztem jobban megy neki szar fal mögött,de a jövőnk vszeg JC kezében van és ezért fontos, hogy Jared, DMC, Bush a WR-ek Campbellel szokjanak össze, még ha ilyen mostoha körülmények között kell is...
A fal játéka innen már csak javulni tud, szóval JC helyzete is javul majd és remélhetőleg ez meglátszik az offensen.
Amúgy a Jared C szerepén kinn fanyalgóknak pedig csak azt kéne megnézni milyen futójáték volt és merre...kinn beraktak egy statot miszerint középre volt messze a legjobb DMC statisztikája. Ez egyértelműen Jared érdeme is, hiszen Satele szereplésével pont az volt a gond, hogy középen semmi futás nem volt a Satele-Cooper fal miatt.
Bush ha visszatér a futás még jobb lehet(ugyebár ő még jobb középen mint DMC) ekkor DMC mehet többet slotba, Zach mellett lesz másik fegyver is ami elvesz némi figyelmet a WRekről...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a kemény, hogy nálunk gyakorlatilag csak tackleökből áll a fal 😀 Márió és Walker ugye alap, de a belső emberek közül Galéria, Veldheer, Campbell, Loper is T eredetileg. Sőt tavaly Walker és Pears is játszottak guardot.
több mint 14 éve
Már mind1 mind1 alapon én behoznám Bruce-t a falba, és ha a másik Campbell sem tud passzolni a fal mögött akkor jöhetne a másik Bruce ( 😀 ). Mert valahogy tavaly Gradkowski tudott yardokat szerezni (ha nem is sokat) ezzel a trágya fallal is. Nem tudom hogyan de tudott... Csak hihetetlen, hogy próbálkozunk a csapatépítéssel, és ahhoz a csapatrészhez nem nyúlunk semmit ami lassan már 1 évtizede szar (nekem annak tűnik) és 2 rookietól várják a messiás eljövetelét...
több mint 14 éve
Hivatalos az már sajnos :SAmúgy sztem ez azt is jelentheti, hogy több 2TE, vagy 3TE felállás lesz majd az erős pass rush-al rendelkező csapatokkal szemben ahol Barnes és\vagy Pears lesz a2., 3. TE
http://www.rotoworld.com/content/playerpages/player_main.aspx?sport=NFL&id=3837Bruce
Ha a fal belső része összeáll, (amire reálisabb esély van mint a szélekre) Gallery visszatérésével és Jared rutinszerzésével akkor megoldás lehet ha a T-k mellett még 1-2 T játszik majd. Persze így kevesebb célpont lesz a pályán, de legalább JCnek nem az életéért kell mindig futnia.
DHB\Murphy Barnes-Henderson-Gallery-Jared-Cooper\Loper-Walker-Pears Chaz\Murphy
Campbell
DMC
több mint 14 éve
Hivatalos az már sajnos :Shttp://www.rotoworld.com/content/playerpages/player_main.aspx?sport=NFL&id=3837
több mint 14 éve
Állítólag Eric Pears újra nálunk van. Még nem official...ha tényleg akkor vagy Gallery dőlt ki vagy a Tket akarják meghajtani. De könyörgöm miért egy ilyen lúzer jön vissza...OK h ismeri a rendszert, de akkor is.Ha Gallery lemegy akkor kezdjen Loper vagy szedjük fel az ex-miami Thomas-t...
több mint 14 éve
Nagyon szar volt a körülmény a pályán ma reggel .... és ebből a hazai csapat jött ki jobban. Rivers-t minden idegesítette , meg is lett az eredménye. 3. negyedben fölös idő kérés, aztán rögtön utána elkésett a játékkal 😀 öröm volt nézni a hülye fejét ahogy hisztizik.Érdekes lesz a csoportunk az biztos. Ahogy mondjátok, a tuti meccseket hozni kell, kötelező jelleggel.
több mint 14 éve
Hát oda lehetne férni, de nem fogunk! Nem hiszem el, hogy nem tudnánk egy épkézláb falat összehozni valahogy!Én még mindig amondó vagyok, hogy próbáljuk ki Barnes-t RT-ben! Walker-t meg akkor RG-ben. Csóri Carlisle, meg menjen a levesbe! 😕
Gallery ha jól van akkor természetesen maradjon és Henderson is, meg természetesen Veldheer is. Így csak egy helyen lenne változás. Talán jobb is lenne! De tényleg szar az, hogy Barnesról semmi információm nincs, hogy milyen lehet :S
több mint 14 éve
Nem láttam az MNF-et, de zéró passzjátékkal verte a Chiefs a Chargers-t a statok alapján, 2 nagy playük volt, annyi elég is volt. Ami nekem rohadtul meglepő hogy a védelmük csak 2 TD-t engedett nekik. Most persze ettől nem kell elájulni, kb. ugyanaz volt a forgatókönyv tavaly mint a mi MNF-ünkön, csak akkor be tudták fejezni az utsó drive-ot TD-vel Riversék, most meg nem.Mindenesetre nagyon nyitott lesz ez a csoport idén, most már nem veszem 100 %-ra a Chargers 1. helyet és a Chiefs utsót. Ezért kéne a nyerhető meccseket hozni, itt nem lesz 12-nél több wines csapat, oda lehetne férni...
több mint 14 éve
Cable nyilatkozatával van némi gondom...Az OLine teljesítményét ő is gyengének minősítette, de úgy érzi fixálható, inkább mentális gondokról volt szó. A büntiket a hangos közönségre kente...Hát nem tudom, biztos van ebben is igazság és biztos, hogy Jared-et befolyásolta a tömeg, hangzavar ezért voltak a rosz snap-ek és nála elhiszem, hogy az idegesség is közrejátszott. Ennek ellenére sztem a második félidőben már egész jó volt és azt, hogy ilyen jó futójáték volt részben neki is köszönhetjük.
Na de rajta kivül a többi rutinos róka. Hendo-t se zavarhatja már meg a tömeg nemhogy Coopert vagy Walkert...
Az pedig, hogy Hendersont simán megkerülik a speed rusherek, Coopert ide oda pakolják, Walkert egy sima spin move-al hülyére verték és oldalt is meg lehet simán kerülni nem mentális hiba, hanem egyszerűen lassúak, bénák.
Amikor arról kérdezték marad-e a kezdő OL azt mondta, hogy még nem tudja. Kérdés, hogy ez Gallery sérülése miatt nem biztos még vagy esetleg Barnes Loper szóhoz jut??
több mint 14 éve
bmg
2 681
Hát az hogy a KC nyert épp hogy a legnagyobb baj! 😀A Patriotsnak viszont annál jobb...
Bár igazából mindegy, mert ilyen játékkal utolsók leszünk a csoportban. Ez annak fényében, hogy nincs első körös draftjogunk elég rossz hír lenne!Bruce
több mint 14 éve
Hát a Boltsnál minden jobb ebben a csoportban, hisz ők a PO esélyesei.
több mint 14 éve
Hát az hogy a KC nyert épp hogy a legnagyobb baj! 😀Bár igazából mindegy, mert ilyen játékkal utolsók leszünk a csoportban. Ez annak fényében, hogy nincs első körös draftjogunk elég rossz hír lenne!
több mint 14 éve
Szerencsére a csoportból csak a KC nyert, így nincs akkora kihatással a bukás, de mindenben erősödni kell
több mint 14 éve
bmg
2 681
Én abban reménykedem, hátha Bradford nem hallott még Asoról és dob felé pár labdát 😀
több mint 14 éve
Hát azért álljunk már meg. Összesen volt 6 db 10yardnál hosszabb futás!76 yard TD Johnsontól és egy 10yardos futás még tőle. Egyébként ha magát a hosszú futást kivesszük akkor 26 att 66 yard = 2,54yard/att! Nem rossz. Bár ugye a hosszú futás nála mindig benne van a kalapban, úgy ahogy benne is volt.
Futott két hosszabbat Young is (20yard és 15yard)
Ringernek is volt egy 15 yardos (ez TD lett) és egy 12 yardos futása!
Szóval szerintem annyira nem volt ez vészes.
A passzjáték már más tészta, de a Titansnak ez lesz a fegyvere úgyis, mert eladják a jó futásokat és abból passzolnak. Egy ilyet szívtunk be Washington TD-jénél. Washington mindhárom elkapása +10 volt és még Scaife kapott egy 26 yardosat. Szóval itt is 10 alatt volt a legtöbb passz.
Egyértelműen a futásra voltunk ráállva ezért is tudtak passzolni jobban. De nem vészes.
Inkább az a baj, hogy az offense megint nem tudott felnőni a feladathoz. Sok sack, gyorsan összeomló zseb, ennek okán az elkapók nem tudtak elszabadulni rendesen és ennek köszönhető a 60% közeli pontosság. Ha a fal csak picit is jobban tud tartani, akkor sokkal pontosabbak lehettünk volna.
Ha a támadásunk tud fejlődni, főleg passzban, akkor ha a futás ilyesmi marad mint most volt, a védelmünk is mérföldekkel jobb lesz. Ez egy oda vissza játék, mert ha az O csinál szép dolgokat, a D is jobban felszívja magát. Ha a D csinál egy zseniális védekezést, akkor meg az O teszi oda magát jobban. Szóval remélem látunk fejlődést az O-n és akkor jó lehet.
De a Rams igenis, hogy jó csapat, nem lesz egyszerű dolgunk és sajnos a vasárnapi produkciónk kevés lesz ellenük, javulni kell, mert különben vereség lesz a vége azon a meccsen is!
több mint 14 éve
Hát az összefoglaló alapján azért szomorúen konstatáltam ezt a sima vereséget, nyitányt. A fal szar volt a futásokat benyeltük, hosszabb passzokat is. Reménykedem egy jobb folytatásban. 😕
több mint 14 éve
bmg
2 681
Én azért nem temetném a szezont.Az OL tényleg szar volt, főleg a széleken elég hamar rátolták a zsebet a QB-ra.
Veldheer szerintem nem volt olyan rossz, ha megnézzük, hogy honnan, és mennyi idő alatt jutott ide. Még jobban össze kell még hangolódniuk Campbellel.
Legszembetűnőbb változás a QB poszton történt. Jason többnyire jól mozog a zsebben, érzi a blitzeket, és mobilis, amit ki is használ. A probléma, hogy nincs ideje nyugodtan passzolni, de hajlamos túl gyorsan megszabadulni a labdától, ezért sok a pontatlan passz. De JMR után hatalmas előrelépés...
DMC remélem megtartja a tegnapi formáját a szezon végéig. Elkapásban jó. Futásnál, ha van ideje, szépen kerülgeti a védőket. Ha több blokkot kapna, jöhetnének a 20+-os futások.
A runD szerintem egyértelműen javult. Szépen megtartották CJ-t, első félidőben kb. 2 yardos átlagon tartották. Csak jött a nagy futás, McClaint elvitte a blokk, Huff pedig szokás szerint elbaszta a tacklet. Utána még egyszer 3 yardon belül megtartották a futásokat, de már nem ment nekik annyira...
Janikowski, hát... nem tudom mi lehetett vele, hogy kettőt is melléküldött. Remélem többet nem hibázik, és idén rekordot dönt. Visszahordás az meg nincs is...
Én továbbra is bízom a divízió 2. helyben. Felszívjuk magunkat, és odaverünk még a Coltsnak is!
Just win baby!
több mint 14 éve
Na kinnt a nagy anyázásból kicsit visszazökkent a népség a valóság talajára.Igen kikaptunk, szarul játszottunk, de azért a világ nem dőlt össze.
Egy abszolút PO esélyes csapattól kaptunk ki. Volt nagyobb bukta is az első meccsek között mint a mienk.
Ha a saját csoportunkat nézzük akkor az első hét végén 3 csapat 0-1-el lesz, szóval nincs lemaradásunk se itt.
A fejekben rendet kell tenni, most lesz nagyon fontos a team captainok szerepe és persze az edzőké is.
Jó lenne ha kicsit emberanyaggal is meg lehetne erősíteni a csapatot, de nem nagyon hiszem, hogy van olyan FA aki tényleges segítség lenne és tradehez nem nagyon van cserealapunk sztem.
Kinnt is nagyon sokat foglalkozik mindenki az OL kérdésével.
Van aki teljes felforgatást javasol, van aki még egy meccset adna a komplett gárdának a Rams ellen.
Van abban logika, hogy pl Mario esetében nézzük meg, hogy a Titansnál gyengébb Rams Dline ellen mire képes. Ha ellenük is gyenge akkor viszont véget kell vetni a kísérletnek és le kell ültetni. Barnes nem hiszem, hogy rosszabb lehet annál amit Hendo most produkált.
Szerintem sok múlik azon, hogy Gallery sérülése mennyire komoly. Ha tud játszani akkor belső részen egyedül az RG poszton kell csere. Cooper egyszerűen szar, le kell cserélni. Bruce Campbell sajnos nagyon nincs még játék közelben és Jarednek se tenne jót egy teljesen eltévedt fazon jobb oldalon. Loper mostani játéka alapján simán kezdhetne RG poszton. Bár ő eddig LG volt, de sztem még az átállás után is jobb lenne mint Cooper. Ha nem Loper, mert nem megy neki a váltás, vagy mert Gallery helyére kell akkor is cserélném Coopert. Henderson így maradna LT és Barnes menne nálam RTbe Walker pedig becsúszna RGnek ahol tavaly jobban ment neki beugróként mint most RTben.
Ami még kelleni fog az a több 2 TE felállás sztem. Myers elvileg egész jól blokkol. Muszály felhozni segíteni a Tknek. Ha ő fenn van LT mellett akkor Zach Miller talán elindulhatna néha rout-ot futni, elvégre a legjobb elkapónk.
Az erősebb interior rész segítené a futást is és JC be tudna lépni a zsebbe fedezékbe. Ha 2 TE van a 2 T mellett akkor azért mér nagyot kell kerülni a DE\LBnek...
Ha Bush visszatér DMC még többet mozoghat majd ki slotba is passzokért.
több mint 14 éve
Veldheer-t valamiért mindig figyeltem, nem direkt ..... de szegény (ahogy a többiek is ) sokat hibázott.A következő meccsre javulást várok, de a mgam részéről már úgy ülök majd le meccset nézni, hogy mi vagyunk a liga "legrosszabb" csapata..... így legalább tudok majd minek örülni.
Jut eszembe hogy azért a második félidőben jobban toltuk mint az elsőben ..... voltak jók passzok Campbell részéről. McFadden futott , elkapott . Egy szóval állat volt. Tavaly is ezt vártam már tőle....
Csak jobbak lehetünk. Ha már az elemzők szerint 7 over-es a csapat....
több mint 14 éve
Six players did not finish the contest for the Silver & Black. Robert Gallery (hamstring), Yamon Figurs (stinger), Hiram Eugene (lower leg), Michael Huff (knee) and Richard Seymour (hamstring) will be further evaluated on Monday and details of their availability for the next contest will begin to surface on Wednesday.Ugyanakkor Tyvon Branch a twitterén bocsánatot kért: “I personally apologize to the raider nation!”
Quentin Groves meg folytatta: "I’m here with ya bra!!! Me and the rest of the whole defense!!!"
Kár hogy nem az Off-fal kért bocsánatot! :S
több mint 14 éve
Az én kis lelkem csakis akkor nyugodna meg, ha (bocs a Rams fanoktól) következő meccsen megalázás menne végbe részünkről... Azért ez a C poszt röhejes, meg az egész O fal, de tényleg! Szánalom!!!!!!!!! Nem láttam a meccset, csak az összefoglalót. Az okké, hogy egy Dualthreat QB sok borsot tud törni egy csapat orra alá, de hát ne menjünk vissza Ádámig meg Éváig... Hendersonról (DT) tud vki valamit? Játszott egyáltalán?