Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én sem adnám Bush-t, mert igaz elkezdtem bízni DMC-ben és eddig jól nyomja, de ha véletlen történik vele valami akkor nem szívesen nézném a Bennett - Cartwright kettőst egész meccsen, max ha Mankins-t adják érte 😀 Bush visszatérésével több lehetőség lesz DMC-t bevonni a passzjátékba ami sztem így sokkal eredményesebbé is válik. A jelenlegi helyzetben az a jó, hogy nem kell idő előtt pályára küldeni Bush-t. Az jó, ha kész pályára lépni és rendben van teljesen, de egyenlőre maradjon csak DMC az első számú RB.

több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Meg rájöttem, hogy utálom olvasni a fórumokat, olyan hülyeségeket tudnak kitalálni az emberek. Bár azért érdekes elgondolás, de sztem nem kéne. Arról van szó, hogy mivel Faulk a Pats-ben megsérült, így el kéne cserélni velük Bush-t. Mivel McFadden most nagyon jó nálunk és Bush-ért most kaphatnánk egy kb 3. körös draftjogot. Hát nem tudom, de én inkább megtartanám Bush-t, sztem ketten igen izmos futópárost alkothatnak. Bár ez az amitől fél a csere kitalálója, hogy elveszik egymás elől a lehetőségeket. Mondjuk abban van valami, hogy sok futás kell DMC-nek, hogy bemelegedjen, de akkor is én többre értékelem most Bush-t ha nálunk van, mint egy 3. körös draftjogot. Aztán lehet változik a véleményem...Bruce
Én nem is olvasok más fórumokat pontosan ezért... Az ilyen kis okoskodó cserkészfiúktól egyenesednek ki az agytekervényeim! 2 jó meccse volt DMC-nek! Ez mit magyaráz? Bírom, hogy mindenki meg akarja mondani a frankót és mindenki szakértőnek képzeli magát! Ennél a csapatnál nemhogy meccsről meccsre hanem percről percre változnak a csapaton belül az erőviszonyok, mivel konzisztensen jó teljesítményt senki nem tud nyújtani, és ezt lehet a falra kenni meg Darth Davis-re és sok más mindenre, de értitek mire gondolok... És most én sem okoskodni akarok, csak az ilyen kis dekadensektől felmegy a pumpa... Az ilyennek nőjön köröm a bréjére és menjen alá egy szálka! Na ennyi volt a béna kis kinyilvánulásom!
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Egy pár hír:

Jonathan Hollandot, aki ugye IR-en volt, kiraktuk a csapatból véglegesen.
Stevie Brown visszakerült a PS-be! :/

Cable szerint nagyon közel van a visszatéréshez BigSey, bár ebből még úgy is lesz hír holnaptól, mert ugye akkor kezdődnek az edzések és meglátjuk kik hiányoznak. Jó lenne ha Bush-al és Gallery-vel egyetemben mindhárman visszatérnének! Bár McFadden is rohadt jó, meg a Henderson és Bryant rotáció is kiváltotta simán Seymour-t, meg hát Loper sem hibázott eddig!

Egyébként aggasztó volt hogy Kelly kb. 3szor offside-ot csinált a meccs folyamán! Meg úgy unblokk sok a szabálytalankodás a pályán és leginkább a falak csinálják a büntiket. (holding, false start, offside)

Felerősödtek a hangok egy-két helyen a fórumokban, hogy Schilens mikor tér már vissza. Egy része az embereknek, azt írja, hogy ne is térjen vissza, nincs rá szükség, úgyis csak megsérül és a két fiatal meg tudja helyettesíteni.
Bár szerintem azért elkélne egy Schilens szintű elkapó, de ez a kurva üvegláb teljesen felidegesít. Tényleg állandó jelleggel sérült. De ahogy McFadden is egészséges most, lehet Schilensnél is hasonló periódus és akkor viszont jól jön!

Meg rájöttem, hogy utálom olvasni a fórumokat, olyan hülyeségeket tudnak kitalálni az emberek. Bár azért érdekes elgondolás, de sztem nem kéne. Arról van szó, hogy mivel Faulk a Pats-ben megsérült, így el kéne cserélni velük Bush-t. Mivel McFadden most nagyon jó nálunk és Bush-ért most kaphatnánk egy kb 3. körös draftjogot. Hát nem tudom, de én inkább megtartanám Bush-t, sztem ketten igen izmos futópárost alkothatnak. Bár ez az amitől fél a csere kitalálója, hogy elveszik egymás elől a lehetőségeket. Mondjuk abban van valami, hogy sok futás kell DMC-nek, hogy bemelegedjen, de akkor is én többre értékelem most Bush-t ha nálunk van, mint egy 3. körös draftjogot. Aztán lehet változik a véleményem...Bruce
DMC eddig király meg minden, de egy szezont se tolt még le egészségesen, szóval én nem tradelném el Bush-t.
Illetve attól is függ, hogy mi a terv vele, mik az esélyek az újra szerződtetésére. Bush sztem kezdő szintű futó, de ha DMC ilyen meccseket produkál egész évben egyértelműen ő a kezdőnk és Bush nem hiszem, hogy visszajön egy egyértelműen másodhegedűs szerepkörbe. Ha ez így van akkor viszont most még kapnánk érte valamit. Persze ha tudjuk, hogy nagyjából mindenkivel meg tudunk egyezni a szerződésében (Seymour, Miller...) akkor meg lehet tartani Bush-t adni neki kis teret, hogy szép számai legyenek és egy tag után eltradelni ofseasonban...

Nem hiszem, hogy kioltanák egymást...DMC mostani játéka mellett Bush főként a rövid szituknál jutna szóhoz, illetve ha DMC fárad kicsit akkor be tudna állni pár erős futás erejéig...
És a 2 RB felállásokkal pedig sokkal veszélyesebb lehetne az Onk...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Egy pár hír:

Jonathan Hollandot, aki ugye IR-en volt, kiraktuk a csapatból véglegesen.
Stevie Brown visszakerült a PS-be! :/

Cable szerint nagyon közel van a visszatéréshez BigSey, bár ebből még úgy is lesz hír holnaptól, mert ugye akkor kezdődnek az edzések és meglátjuk kik hiányoznak. Jó lenne ha Bush-al és Gallery-vel egyetemben mindhárman visszatérnének! Bár McFadden is rohadt jó, meg a Henderson és Bryant rotáció is kiváltotta simán Seymour-t, meg hát Loper sem hibázott eddig!

Egyébként aggasztó volt hogy Kelly kb. 3szor offside-ot csinált a meccs folyamán! Meg úgy unblokk sok a szabálytalankodás a pályán és leginkább a falak csinálják a büntiket. (holding, false start, offside)

Felerősödtek a hangok egy-két helyen a fórumokban, hogy Schilens mikor tér már vissza. Egy része az embereknek, azt írja, hogy ne is térjen vissza, nincs rá szükség, úgyis csak megsérül és a két fiatal meg tudja helyettesíteni.
Bár szerintem azért elkélne egy Schilens szintű elkapó, de ez a kurva üvegláb teljesen felidegesít. Tényleg állandó jelleggel sérült. De ahogy McFadden is egészséges most, lehet Schilensnél is hasonló periódus és akkor viszont jól jön!

Meg rájöttem, hogy utálom olvasni a fórumokat, olyan hülyeségeket tudnak kitalálni az emberek. Bár azért érdekes elgondolás, de sztem nem kéne. Arról van szó, hogy mivel Faulk a Pats-ben megsérült, így el kéne cserélni velük Bush-t. Mivel McFadden most nagyon jó nálunk és Bush-ért most kaphatnánk egy kb 3. körös draftjogot. Hát nem tudom, de én inkább megtartanám Bush-t, sztem ketten igen izmos futópárost alkothatnak. Bár ez az amitől fél a csere kitalálója, hogy elveszik egymás elől a lehetőségeket. Mondjuk abban van valami, hogy sok futás kell DMC-nek, hogy bemelegedjen, de akkor is én többre értékelem most Bush-t ha nálunk van, mint egy 3. körös draftjogot. Aztán lehet változik a véleményem...
több mint 14 éve
Darren McFadden-re lehet szavazni a héten a FedEx Ground Player of the week

Itt szavazhatsz > > > > KATT < < < <
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Hát én nem hiszem hogy az Öreg beleegyezése nélkül húzta meg a félidei cserét, Cable zorall csávó meg minden, de Alnek csicskája, nélküle fingani nem mer szerintem.

Ez az LT rotáció érdekes dolog, ilyenről még nem is hallottam, de akár be is válhat. Nyilván nem fog persze. 😀
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Igen nagyon fontos lenne lélektanilag, ha itt nyerni tudnánk.

Jared és Mario LT posztra történő cserélgetését addig folytatjuk amíg valamelyik el nem nyeri a posztot. Érdekes. Nem hiszem, hogy nekik LT poszton jó az, hogy cserélgetik őket...RBknél jó pl a friss láb, de falba inkább az kell, hogy felvegye a ritmust, DE stílusát...mondjuk az is igaz, h nem volt rosszabb így a fal mint első meccsen 😊
Marionak lelkileg biztos nem jó, hisz ő veszti el vszeg idővel a kezdő helyét, de Jarednak lehet nem rossz, h nem egyből végig ő a felelős a vak oldalért, egy egy series után gyorsan tudnak neki visszajelzést adni mi volt jó, rossz...nem tudom.
De ha megvan az LT sztem várható hasonló RT poszton is...Rolni
Szerintem ezért van a preseason, hogy ott döntsék el, ki a jobb...
Az a lényeg, hogy minden poszton a legjobb kezdjen!
Tehát Gradot kezdőnek! Remélem Cable-nek sikerül keresztülvinni az akaratát.
(de az is lehet, hogy eleve a "sötét nagyúr" keze van a cserében 😀 )
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ez a beszéd Mr Cable. Bruce-t a kezdőbe!

Ráadásul a meccs is elérhető azon a bizonyos oldalon!

Sajnos élőben nem láthattam és csak csodálkoztam, h meg merték húzni JC padra ültetését. Nagyon jó h Veldheer LT-ként játszik, érdekes ez a rotáció, de meglátjuk mit hoznak ki belőle, ha RT poszton is kipróbálják akkor lehet Barnes is pályára kerülhetne a jobb oldalon.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No lehet(ne) orulni.
Cablenek legalabb van toke mar.

Bruce Gradkowski-QB- Raiders Sep. 21 - 11:26 am et

ESPN's Adam Schefter predicts that the Raiders will name Bruce Gradkowski the starter over Jason Campbell.
It appears to be just an educated guess, but we're inclined to agree with Schefter. Coach Tom Cable reportedly is in Gradkowski's corner, while owner Al Davis might prefer Campbell. A decision is expected to come Wednesday.
több mint 14 éve
Na melyik meccs nincs már csak fenn egyedül a 10yardon? Na melyik?

Bingóó!
több mint 14 éve
Igen nagyon fontos lenne lélektanilag, ha itt nyerni tudnánk.

Jared és Mario LT posztra történő cserélgetését addig folytatjuk amíg valamelyik el nem nyeri a posztot. Érdekes. Nem hiszem, hogy nekik LT poszton jó az, hogy cserélgetik őket...RBknél jó pl a friss láb, de falba inkább az kell, hogy felvegye a ritmust, DE stílusát...mondjuk az is igaz, h nem volt rosszabb így a fal mint első meccsen 😊
Marionak lelkileg biztos nem jó, hisz ő veszti el vszeg idővel a kezdő helyét, de Jarednak lehet nem rossz, h nem egyből végig ő a felelős a vak oldalért, egy egy series után gyorsan tudnak neki visszajelzést adni mi volt jó, rossz...nem tudom.
De ha megvan az LT sztem várható hasonló RT poszton is...

több mint 14 éve
Jó lenne újfent nyerni, jó lenne, ha megint ilyen jó hangulatú meccset tudnánk játszani. Csak jönne össze minden és végre egy kicsit pozitívabb szezonunk lenne.

Az a jó, hogy tényleg mert belenyúlni a meccsbe Kábel! Régebben ez a csere még két meccs múlva jött volna csak. És két nyerhető meccsből kikaptunk volna kétszer. Így most az egyiket sikerült behúzni, de a másik az nem tudom hogy sikerül e. Ha az emberek jól jönnek ki ebből a csereberélősdiből, akkor van esély!

Csak ne jöjjön a mindig kijózanító vereség!
több mint 14 éve
Ezt valoban jo lenne nyerni es DA ellen a secnek is lehet keresnivaloja.
több mint 14 éve
Class act: http://edition.cnn.com/video/#/video/international/2010/09/20/av.nnamdi.asomugha.bk.a.cnn?iref=allsearch

több mint 14 éve
OFF

Rolni!
GLB! boost! 😊

ON

Érdekes lesz, ha visszatér Bush a pályára (egyébként szerintem a hétvégén már játszik). Gondolom most hogy McFadden ilyen jó formában van, nem fogják annyira még erőltetni, de azért biztos kap több lehetősége mint mondjuk Bennett!
Azt várom, hogy a futóinkat jobban használjuk a passzjátékok során. Főként McFaddent. Meg lassan már passzolhatnánk is a futóinkkal, ha már ebben jók alapból! 😊

Jól sikerületek ezek a fake FB ellenoldali toss futások, főleg akkor ha balra ment a futás. Bár az érzésem az, hogy kicsit sokat alkalmaztuk. Ezért is lesz jó ha jön Bush, mert a brusztolósabb futásokat ő oldja majd meg és McFadden frissebb lesz az ilyen szélső elfutásoknál!

Luke Lawton eltiltása lejárt, így most már ki is raktuk a csapatból, ugye roster helyet nem foglalt, tehát a helyére nem jön senki. Meglátjuk, hogy aktiváljuk e. De egyelőre úgy néz ki Reece jól nyomja a témát és még Tonga is ott van a PS-en!

És végül itt egy osztályzós értékelés a meccsről, többé kevésbé osztom a cikkíró véleményét:
http://www.sbreport.net/raider_news/008/4712.htmlBruce
OFF
Ment a boost...köszi!!

ON

Bush visszatérése tényleg valószínű...varratokat is kiszedték már.
Érdekes lesz mit játszatnak majd vele. Rams ellen DMC 30 carry-t és 2 passzt kapott. Ezen kell majd módosítani kicsit Bush visszatérésével. Sztem Bush kap olyan 10-15 carry-t, míg DMC olyan 15-20 carry-t és 3-5-passzt is mellé. Ez működhet. Remélem lesz 2 RB set a srácokkal ami azért már igencsak nehéz lehet a Dnek hiszen bármelyik tud veszélyeset futni és mindekettő igen jó elkapó...bízom Hue Jacksonban, h rájuk épít szép dolgokat...
Arizona 27 total Dben, pass ellen 21ik, futás ellen a 31ik.
Futás ellen ráadásul úgy 31.ik, hogy a Rams meccsen Bradford 50+ passz mutatott be Steven Jackson rovására és az Atlanta pedig a 3. számú futójával játszott legtöbbet sérülések miatt. Futásban nagyot kell alkotnunk...

Luke Lawton fölösleges volt...Recee rendben van eddig és ha lesérül esetleg vagy erősebb lead blocker kell akkor ott van Tonga ahogy Bruce is említette...

több mint 14 éve
OFF

Rolni!
GLB! boost! 😊

ON

Érdekes lesz, ha visszatér Bush a pályára (egyébként szerintem a hétvégén már játszik). Gondolom most hogy McFadden ilyen jó formában van, nem fogják annyira még erőltetni, de azért biztos kap több lehetősége mint mondjuk Bennett!
Azt várom, hogy a futóinkat jobban használjuk a passzjátékok során. Főként McFaddent. Meg lassan már passzolhatnánk is a futóinkkal, ha már ebben jók alapból! 😊

Jól sikerületek ezek a fake FB ellenoldali toss futások, főleg akkor ha balra ment a futás. Bár az érzésem az, hogy kicsit sokat alkalmaztuk. Ezért is lesz jó ha jön Bush, mert a brusztolósabb futásokat ő oldja majd meg és McFadden frissebb lesz az ilyen szélső elfutásoknál!

Luke Lawton eltiltása lejárt, így most már ki is raktuk a csapatból, ugye roster helyet nem foglalt, tehát a helyére nem jön senki. Meglátjuk, hogy aktiváljuk e. De egyelőre úgy néz ki Reece jól nyomja a témát és még Tonga is ott van a PS-en!

És végül itt egy osztályzós értékelés a meccsről, többé kevésbé osztom a cikkíró véleményét:
http://www.sbreport.net/raider_news/008/4712.html
több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Fiuk probalom megkeresni azt a Groves-os meszarlast de nem talalok rola videot, ha vki mar talalt esetleg linkelje be mert megneznem meg nehanyszor😊

több mint 14 éve
Ó a faszomba most értem haza csak 12 órai meló után! De legalább jó volt a kedvem, még ha csak 3 órát is aludtam 😀

Én a fal kérdést nagyon nem tudom, mert már réges régen beraktam volna Barnes-t RG-be, vagy pedig RT-ben szerepelne és mellette Walker lenne az RG. De mivel ennyire nem számítanak rá, így azt mondom, hogy ő már nem fog szerepelni itt.

Veldheer maradjon LT szerintem is, annyira nem szar, de van benne potenciál szerintem is.
Gallery ha egészséges tud maradni akkor az LG poszt adott.
Satele nekem szimpi játékos, bár most volt egy fos megmozdulása, amikor kicsit ideges lettem, de amúgy korrekt volt. Hol Loperrel, hol Carlisle-el kettőzték a középső embert és így nem volt rossz.
Loper egyébként kellemes meglepetés, mert nagyon nem hibázott most sem, szóval ő még itt nálunk magára is találhat.
Carlisle-t sem éreztem tegnap olyan gyengusznak, de nem is volt extra, ha kicsit erősebb lenne, akkor még idén elevickélhetne tőlem, de így már várom Campbell-t vagy akárki a helyére.
Az RT-ben nem értem, hogy ez a zsírdisznó Walker miért nem tud futásblokkolni annyira, bár a futásokkal nem volt gond, de tényleg inkább a bal oldalon voltak a jobban sikerült futásaink.

Gradkowski és J. Campbell között az a különbség tényleg, hogy gyorsabban szabadul a labdától Grad és így a fal viszonylag jobban működőnek látszik és ugye ez fel is dobja így őket, tehát tényleg jobban is játszanak.
A két WR tetszett és Miller is jó volt. Kár hogy nincs több célpont. Igaz ma nem nagyon használtuk a futókat, de ez nem lesz mindig így és egyszer Chaz is visszatér(?).

Mindenesetre fajin kis izgalmas meccs volt. Jó hangulattal az eredménykövetőben! 😊
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Azert otthon szidtad oket csak nem mondod, egy Raider nem cserkeszfiu 😊Delonso_
Igazából tényleg csak azért, mert egyből felkelt és indította is a következő játékot. 😊
Amúgy remélem tudod, hogy ez megy az aranyköpések közé! "Egy Raider nem cserkészfiú!" 😀
több mint 14 éve
Azert otthon szidtad oket csak nem mondod, egy Raider nem cserkeszfiu 😊
több mint 14 éve
Jared-Gallery-Satele-Loper-Henderson ???
Gradkowski

Vélemények?Rolni
Nekem tetszik, és egyúttal Tamba Hali nevében is szóltam. 😛

A McClain esetről annyit, hogy sokat nézte Rolando a Die Hardot és McLane ügymenetét. De igazából addig poénos, amíg a te kedvenc játékosod keménykedik. Amint RunDMC-t vagy Gradot vágja valaki ugyanígy földhöz, és ott marad akár 10mpre is, akkor rájöttök, hogy kevésbé humoros is tud lenni. Azért mondom, mert amikor Ayers hasonlóan okos módion Jamaal Charlest vágta földhöz, mert mekkora kimínygyerök már, és kapott büntetést, engem sem a büntetés mértéke érdekelt. Hanem hogy Jamaal a hátához kapott, és lent maradt kis ideig.ulpianus
Oké persze igazad van csak ezt nem a Raiders topicban kellene! 😊 Amúgy meg gondoltam, hogy valaki beírja, hogy rohadt veszélyes is tud lenni de nehogymá ne örüljek érted... Szökő évente fordul elő, hogy nyerünk is és valakit be is darálunk úgyhogy ne akard elrontani a kedvünk... 😉 😊

Amúgy meg Gradot is bedarálták a qb futásnál, de érdekes módon nem ordibáltam (csak azért mert felkelt 😊 ) a monitor előtt gyalázva a Rams-et!

Amúgy tudtommal nem pisipogácsát sütnek az oviban, hanem futballt játszanak. Sérültek már le emberek sokkal kevesebbtől is...
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Gradkowski

Vélemények?Rolni
Nekem tetszik, és egyúttal Tamba Hali nevében is szóltam. 😛

A McClain esetről annyit, hogy sokat nézte Rolando a Die Hardot és McLane ügymenetét. De igazából addig poénos, amíg a te kedvenc játékosod keménykedik. Amint RunDMC-t vagy Gradot vágja valaki ugyanígy földhöz, és ott marad akár 10mpre is, akkor rájöttök, hogy kevésbé humoros is tud lenni. Azért mondom, mert amikor Ayers hasonlóan okos módion Jamaal Charlest vágta földhöz, mert mekkora kimínygyerök már, és kapott büntetést, engem sem a büntetés mértéke érdekelt. Hanem hogy Jamaal a hátához kapott, és lent maradt kis ideig.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Big L megpendítette az 1000 dolláros kerdést: ki kezd Grad vagy JC?
...
Gradkowski
...
Vélemények?Rolni
Adom, nálam is B.G. a kezdő mostantól.
Campbell is kaphatna már lehetőséget (Bruce).
Egyébként mennyit keres J.C.? Mert ha kurva sokat, és Gradko a benchen tudja tartani folyamatos jó teljesítményével, akkor el kéne trédelni...Hozhatnánk a falba erősítésnek valami rutinos, jó playát, vagy valami picket. Nem kell a padra J.C., szerintem. Oda Boller jó, kevesebb pénzért.

több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 286 — Beware the Slim Reaper!
Mclain kész! Én eldobtam az agyam! De ahogy néztem ő is a sajátját! 😀 Hát amikor a földhöz vágta a tagot... Megérte az a bünti, az ilyenért megéri... Azért az öreg iskola nem hazudik... :cool: Ez 1 igazi Raider lesz öcsém! 😉TST
Rolando 😀
http://www.youtube.com/watch?v=G94Y4juXhXgJJ Tiller
Rolando "Copycat" McClain 😀 , de azért szép volt.
http://www.youtube.com/watch?v=yrLo-4DGV0Y&feature=related

több mint 14 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Tudom türelmetlen kérés de legyen már Campbell az RG 😊 Hendersonnal az a baj h futásnál nem acélos,és félő h RT-be ez jobban kijön.Barnes tényleg ennyira szar h egy ilyen falnál se számítanak rá? 😀