NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
Igen az kurva nagy hit volt 😊Groves. Az viszont eddig idén a legdurvább hit amit láttam, Gilyardnak még 5 perccel később is biluxolt a szeme.DömeNa igen, ez egy olyan eset volt, hogy simán megérte érte a 15 yardos bünti. Föl köll építeni a reputációt. 😀DömeEbben az esetben engem se zavart hogy 15 yrd bünti lett a vége ....
Az uccsó negyedben azt hiszem volt még egy Rams visszahordás kisérlet amit nagyon állat módjára ütköztünk le. Hogy ki volt nem vágom most , de megkeresem 😊Big L
Big L megpendítette az 1000 dolláros kerdést: ki kezd Grad vagy JC?
Nálam Gradkowski kezdene vszeg. Lehet, hogy JC jobb QB alapból ideális környezetben, de jelenleg úgy néz ki, hogy Bruce sokkal jobban tud játszani ezzel a szar fallal mint JC. Bruce gyorsabban hoz döntést, gyorsabban passzol. WReket is bevonja, rögtön ment a futás is jobban, D is felpezsdült, mert látták van értelme kűzdeni.
Másik nagy kérdés ki lesz a kezdő LT?
Kinn kettészakadt a tábor. Van aki azt mondja, hogy Jared szar volt és Mario jobb lenne, kezdjen ő, míg jópáran (én is) azt mondják, hogy HA Cable, Hue Jared jövőjét LTként látja akkor nem kéne visszarakni Cnek, nem kell zavarni a fejlődését. Én week 1 előtt mikor kiderült Jared a kezdő C azt hittem vele mint a jövő Cjével számolnak, de kiderült mégsem. Ha LT-t akarunk belőle akkor sztem tartsuk ott és én kezdetném is. Szerintem Mario nem játszik sokkal jobban. Még 2-3 meccs és Jared utoléri Mario-t aztán pedig szezon végére már lényegesen jobb is lehet.
Tegnap sokszor nem volt a helyzet magaslatán, volt róla sack, CB bull rushnál leült, de ahogy első C meccse után is írtam nála a fejlődés lehetősége adott. Ami még mellette szól sztem, hogy ez volt első meccse LTként NFLben, ráadásul úgy, hogy előző héten C-t játszott. Ha Cableék is így látják és kezd Jared akkor viszont adja magát, hogy a mostanihoz hasonló módon az RT posztot is mg lehetne versenyeztetni Arizona meccs közben. Meg kellene nézni mit tud Henderson ott.
Nfl.com statjai szerint balra és középre jobban ment a futás mint jobbra. Ennek főleg Cooper az oka sztem(simán rátolják a futóra), de Walker se brillírozik futás blokkolásban(pass protectionben viszont szar 😊), így lehet Hendersonnal jobbak lennénk jobb oldalon. Ha Hendonak nem kell besegíteni jobb oldalt Zach szabadabb lehet és Barnes mehet segíteni a rookie-nak.
A nagy pozitívum Jared C szereplésében a középső futások feléledése volt, de tegnap is igenjól mentek a futások pedig Satele volt középen. Loper-Satele-Cooper belső falnál a Gallery-Satele-Loper mind futás mind passz terén jobb lenne sztem.
Jared-Gallery-Satele-Loper-Henderson ???
Gradkowski
Vélemények?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Jaja, ő volt! Gilyard mint ha egy vonatnak futott volna neki ..... lájkoltam is 😀Groves. Az viszont eddig idén a legdurvább hit amit láttam, Gilyardnak még 5 perccel később is biluxolt a szeme.DömeNa igen, ez egy olyan eset volt, hogy simán megérte érte a 15 yardos bünti. Föl köll építeni a reputációt. 😀DömeEbben az esetben engem se zavart hogy 15 yrd bünti lett a vége ....
Az uccsó negyedben azt hiszem volt még egy Rams visszahordás kisérlet amit nagyon állat módjára ütköztünk le. Hogy ki volt nem vágom most , de megkeresem 😊Big L
több mint 14 éve
Groves. Az viszont eddig idén a legdurvább hit amit láttam, Gilyardnak még 5 perccel később is biluxolt a szeme.Na igen, ez egy olyan eset volt, hogy simán megérte érte a 15 yardos bünti. Föl köll építeni a reputációt. 😀DömeEbben az esetben engem se zavart hogy 15 yrd bünti lett a vége ....
több mint 14 éve
Na igen, ez egy olyan eset volt, hogy simán megérte érte a 15 yardos bünti. Föl köll építeni a reputációt. 😀DömeNemhogy minden yard... minden INCH megérte!! 😀😀😀
több mint 14 éve
Na igen, ez egy olyan eset volt, hogy simán megérte érte a 15 yardos bünti. Föl köll építeni a reputációt. 😀DömeEbben az esetben engem se zavart hogy 15 yrd bünti lett a vége ....
Az uccsó negyedben azt hiszem volt még egy Rams visszahordás kisérlet amit nagyon állat módjára ütköztünk le. Hogy ki volt nem vágom most , de megkeresem 😊
több mint 14 éve
Annyira jó volt látni tegnap ezt a laza mozdulatot 😀 Király volt .....És igen, az a 2 pontos siker karcsú. Arra lennék kíváncsi hogy ilyenkor a következő meccsen kivel is akarunk majd kezdeni ... ?? JC-el vagy Gradkowski-al ? Mondjuk az a Arizona ellen játszunk aki iszonyatosan nagy zakót kapott tegnap .... nehogy éppen ezért egy igen nehéz meccset kelljen játszanunk majd velük. Bush jó lenne ha már lenne a következőn .... picit talán több támadási felületünk nyílna meg vele.
több mint 14 éve
Na igen, ez egy olyan eset volt, hogy simán megérte érte a 15 yardos bünti. Föl köll építeni a reputációt. 😀
több mint 14 éve
Pont most linkeltem be... 😀
több mint 14 éve
Mclain kész! Én eldobtam az agyam! De ahogy néztem ő is a sajátját! 😀 Hát amikor a földhöz vágta a tagot... Megérte az a bünti, az ilyenért megéri... Azért az öreg iskola nem hazudik... :cool: Ez 1 igazi Raider lesz öcsém! 😉TSTRolando 😀
http://www.youtube.com/watch?v=G94Y4juXhXg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mér van az, hogy ha eljutok odáig, hogy nyilvánosan kritizáljam a csapatot rá 2 percre csinálnak valami olyat, hogy megbánjam...Kábeltől nagy húzás volt, hogy beállította Grad-et! Kíváncsi vagyok ezek után hányszor kell még bizonyítania a kezdő QB posztért. JC sokat vár a szar fal mögött, hiába mozog jól benne nyomás van rajta! Grad ezekkel a rövid határozott passzokkal nagyon jól játékba tudja hozni DHB-t is meg Murphy-t is. DMC-t nagyon szerettem volna mocskolni, de úgy néz ki, hogy az utolsó utáni pillanatban bizonyít, de nem akarom elkiabálni! És azt se felejtsük el, hogy csak 2 pontal győztünk...
Mclain kész! Én eldobtam az agyam! De ahogy néztem ő is a sajátját! 😀 Hát amikor a földhöz vágta a tagot... Megérte az a bünti, az ilyenért megéri... Azért az öreg iskola nem hazudik... :cool: Ez 1 igazi Raider lesz öcsém! 😉
http://www.youtube.com/watch?v=G94Y4juXhXg&feature=related
több mint 14 éve
Na gyorsan...Első félidő katasztrófa volt. Minden DMC-t leszámítva...
Második félidő viszont élvezhető volt. Bruce nagyon sokat dobott az egész csapaton.
DMC egy állat volt ma is. Remélhetőleg egészséges marad és tartja ezt a formát.
Bruce kell a kezdőbe jövőhéten is! Hihetetlen mennyivel jobban nézett ki az egész O vele.
DHB és Murphy is jók voltak ma.
2. félidőben futást nagyon komolyan megállítottuk és nagy volt a nyomás is.
OL ami ugye az elején vicces volt végére jobb lett. Nehéz megítélni, h Bruce miatt vagy amúgy is...
Jared Veldheer a legérdekesebb és sztem legértékesebb tagja is a falnak. Elején elveszett volt, de vége felé kezdte megtalálni a helyét. Jön majd az elemezgetés, de remélhetőleg ennek a hétnek a végére eldöntik mi lesz a srác. LT vagy C és ha megvan a döntés ott hagyják.A mait látva lehet jöhet már az LT poszt a srácnak. Ha Gallery visszatér jövőhéten esetleg akkor méginkább sanszos. Volt legalább olyan mint Hendo és ő vszeg fog fejlődni folymatosan nem ugy mint Mario.
Loper sztem rendben volt én Gallo visszatérése után megnézném RG poszton is, mert Cooper gyengusz.
Satele jobb volt mint pre-seasonban. Ha Jared marad LT poszton akkor azért nagyon elgondolkoznék Jake Grove visszaigazolásán Satele elé.
Walker ma sztem rendben volt. Neki speed rusherek ellen van nagy gondja, de ma olyan nem nagyon jött vele szemben 😊
Jövő heti kezdő nálam(ami maradhatna is)
Jared-Gallery-Satele(Groves)-Cooper(Loper)-Walker(Mario)
D oldalon volt sok jó megmozdulás és a 2. félidőben nagyon jól játszottak.
több mint 14 éve
Mennyire mas volt a csapat, mikor Bruce volt a qb.... DHB elkapo!!! Murphy meg sima elsoszamu ha o dobal nekik...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bruce Gradkowski a válasz minden kérdésre. Ha nem ő lesz a kezdő jövő héten, én nem tudom mit csinálok.
több mint 14 éve
Tud valaki valami streamet ami működik is? Előre köszi srácok ha tud valaki valamit...TSThttp://www.firstrow.net/watch/28205/1/watch-st.louis-rams-vs-oakland-raiders.html
több mint 14 éve
Hát az előző irományomat szeretném cáfolni... Ha tudtok is, nem szeretnék rendes stream-et! Akadozva nézem, de EZT A SZENVEDÉST B@ZDMEG!!!!! Vedhleer-t berakni LT-be? Szerencsétlen holdingját láttam, meg Cooper bénázását. Nem vagyok kiváncsi erre a meccsre, sőt per pillanat a csapatra sem... :S Ez a fal kivesz az észből!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
Tud valaki valami streamet ami működik is? Előre köszi srácok ha tud valaki valamit...
több mint 14 éve
Amúgy csekkolta valaki mennyire szenved a minket gyaluló Titans?
több mint 14 éve
így is hozni kell.Seymour hiánya lesz sztem a legnagyobb, ha Loper tudja hozni a múlt heti formáját...
SJ megállításánál Henderson és Bryant szerepe így nagyon nagy lesz...
Pears cut, Stevie Brown protomed from PS...Eugene inaktív...
több mint 14 éve
Se Bush, se Gallery, se Seymour :/
több mint 14 éve
bmg
2 681
http://espn.go.com/nfl/picks
Érdekes, a mi meccsünkre mindenki minket tippelt meg, reméljük hogy ennyi szakember nem téved. 😊
Bushról van valami hír?Bay Area
Mert elméletileg mi vagyunk a jobbak. Ez már tavaly is így volt.
Aztán majd meglátjuk, mi sikerül a gyakorlatban...
Én megint győzelmet várok, de most nagyobb a valószínűsége (elméletileg), hogy be is jön.
Ja és szerintem lesz legalább egy sack és egy pick is a mi védelmünktől 😀
több mint 14 éve
http://espn.go.com/nfl/picksÉrdekes, a mi meccsünkre mindenki minket tippelt meg, reméljük hogy ennyi szakember nem téved. 😊
Bushról van valami hír?
több mint 14 éve
bmg
2 681
A Raiders mindig megtalálja a rejtett tehetségeket 😛A pénteki edzésen sem jelent meg Gallery és Seymour!Ezt nem mondjátok komolyan...
Gallery Doubtful és a helyén Loper kezd, ez már szinte 100%
Bruce
Ez az ember még kezdő helyet kap valahol?
Vicc.Bazzani
több mint 14 éve
A pénteki edzésen sem jelent meg Gallery és Seymour!Ezt nem mondjátok komolyan...
Gallery Doubtful és a helyén Loper kezd, ez már szinte 100%
Bruce
Ez az ember még kezdő helyet kap valahol?
Vicc.