NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
Oakland Raiders head coach Tom Cable said he is not sure if OL Jared Veldheer or C Samson Satele will start at center in Week 2, reports Vittorio Tafur, of the San Francisco Chronicle.Attól tartasz, hogy leromlik az OL teljesítménye?
Na ez is fasza így vasárnap! :/Bruce
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Oakland Raiders head coach Tom Cable said he is not sure if OL Jared Veldheer or C Samson Satele will start at center in Week 2, reports Vittorio Tafur, of the San Francisco Chronicle.Na ez is fasza így vasárnap! :/
több mint 14 éve
Személy szerint kíváncsi leszek a Hendersonok játékára, hogy mégis mi maradt belőlük...
több mint 14 éve
A pénteki edzésen sem jelent meg Gallery és Seymour!Gallery Doubtful és a helyén Loper kezd, ez már szinte 100%
Seymour (questionable) game time decision, de hát majdnemhogy ugyanaz a baja mint Gallerynek, szóval sztem nem lesz!
Ugye a három régebb óta hiányzó Schilens és W. McFadden és Goethel sem játszik, mindháromnak Out a státusza
Van három Questionable: Eugene, Bush és Chris Johnson
És van két Probable: Desmond Bryant és Aso
Bushnak jóval nagyobb esélye van játszani mint a múlt héten Cable szerint. Valamint ha Seymour nem játszik, akkor Henderson és Bryant rotációjával oldják meg a DT feladatokat!
John Lynch megnézte a pénteki edzésünket, mert a FOX csatornánál ő lesz az egyik kommentátor! 😊
több mint 14 éve
sztem játszik majd Aso is Seymour is...RolniPersze még van 2 és fél nap addig! 😉
több mint 14 éve
sztem játszik majd Aso is Seymour is...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
bmg
2 681
Ilyenkor ha blackout van, csak a helyi tv nem közvetíti a meccset, de az országosak igen? Csak hogy lehet e majd nézni, vagy gamecenter.Bay AreaCsak a helyi nem adja tudtommal, a FOX közvetíteni fogja...
több mint 14 éve
A többieket lehet pótolni. De Aso és CJ sérülése is kicsit aggasztó, bár ők szerintem játszanak azért!BruceHát muszáj lesz, mert ha ők se játszanak, akkor már csak Routt és Ware maradt.
Big Seyért kár, örültem volna ha párszor földre viszi Bradfordot, na de akko' majd Houston.
Ilyenkor ha blackout van, csak a helyi tv nem közvetíti a meccset, de az országosak igen? Csak hogy lehet e majd nézni, vagy gamecenter.
több mint 14 éve
Nos, akkor black out lesz a meccsünkön, mint várható volt :SNézzük a csütörtöki hiányzókat:
OG Robert Gallery (hamstring)
WR Chaz Schilens (knee)
DE Richard Seymour (hamstring)
LB Travis Goethel (back)
CB Walter McFadden (hamstring)
Limitált edzésmunkát végeztek:
RB Michael Bush (thumb)
CB Nnamdi Asomugha (groin)
CB Chris X. Johnson (neck)
FS Hiram Eugene (hamstring)
Valamint
DT Desmond Bryant (elbow) teljes értékű munkát végzett csütörtökön
Ezek szerint csak komolyabb a sérülése Gallerynek és Seymournak, azért ők ketten nagyon kellenének! A többieket lehet pótolni. De Aso és CJ sérülése is kicsit aggasztó, bár ők szerintem játszanak azért!
több mint 14 éve
Én egy olyanra emlékszem a második félidőben, hogy túl hamar adta Veldheer a labdát, és Campbell inkább letérdelt vele.De ez inkább szerecsenmosdatásnak tűnik, nem tudták ezek előre hogy hanyadikra indulunk, egyszerűen ennyivel gyorsabb volt a DL-jük, és valószínűleg kiszámíthatóan variáltuk a countot. A Ford sacknél bemákolta, mert ott tényleg nagyon kilőtt, ott eltalálta.
több mint 14 éve
http://www.nbcbayarea.com/news/sports/Raiders-Fear-Theyre-Telegraphing-Their-Plays-102967289.htmlúgy tűnik volt vmi gebasz a snap countunkkal...nem tudom, hogy nem csak kifogás-e, de ma megnéztem a meccset újra és a sack playeknél meg pár másiknál is tényleg iszonyat gyorsan indultak a Titans Dline emberei...
több mint 14 éve
Ez a baj, hogy ilyen apróságok vannak, amit nehéz normális aggyal elfogadni! 😀BruceDehát ezt már megszoktuk, Crazy Al elmegyógyintézetében nem az értelmet kell keresni.😀
Mindenesetre Figurs egy fostelep volt, én örülök hogy megszabadultunk tőle. Nick Miller gondolom olyan mint Sam Williams, Davis-ösztöndíjas. Ezért akkor is rosteren lesz, ha levágják a lábát. Tavaly is 16 hétig foglalta a helyet az 53-on a semmiért.
több mint 14 éve
Hát annyira nem, de mégis kicsit érdekesnek hat!Vágom, de Ford idei dp, a másik 2 régebben van itt...kipróbáltuk Figurst, nem jött be, viszlát. Annyira nem vészes lépés sztem.caveman13
De érted, ha 3. számú akkor megelőzi JLH-t, Fordot és Nick Millert, de mégis Figurst baszták ki! ezért írta Fa amit írt, hogy következetlenek. A legtöbb helyen az utolsó helyen álló WR-t dobják ki, mivel gondolhatnánk, hogy azért ő a leggyengébb. Jelen esetben ez N. Miller volt!Bruce
Ez a baj, hogy ilyen apróságok vannak, amit nehéz normális aggyal elfogadni! 😀
több mint 14 éve
Egy kis mérkőzés beharangozó!SERIES RECORD—Raiders lead 7-4
RAMS OFFENSE—OVERALL (14), RUSH (24), PASS (10)
RAMS DEFENSE—OVERALL (27), RUSH (19), PASS (26)
RAIDERS OFFENSE—OVERALL (22), RUSH (5T), PASS (25)
RAIDERS DEFENSE—OVERALL (21), RUSH (31), PASS (5)
A története során a Rams egyszer nyert Oaklandban, éppen az utolsó találkozásunkkor 2006-ban, valamint egyszer még 1988-ban is győzött, de akkor LA-ben voltunk!
St Louis a 27 legutóbbi mérkőzéséből 26ot elvesztett
Bradford 55 passzjátékkal próbálkozott élete első NFL mérkőzésén, ebből 32 sikeres volt!
Mark Clayton 10 elkapással és 119 yard megszerzésével rukkolt elő. A 10 elkapás karrierje legmagasabbja
Chris Long először játszik édesapja, Howie Long csapata ellen!
A Rams 4 fumble-t szerzett meg a Cardinals elleni, utóljára ilyen teljesítményük 2003-ban a Ravens ellen volt!
A Raiders sorozatban 5 otthoni szezonnyitót vesztett el, de még mindig jócskán pozitív ez a mutató nekünk 34-15-1!
DMC 150 yardot tett meg a scrimmage-től számítva a Titans ellen, ez a második legjobb teljesítménye a 2008-as KC elleni idegenbeli meccs óta (173 yard)!
Jason Campbell első hazai mérkőzése lesz mint Raider, tavaly még Washington játékosként Oaklandban 222 yardos és 2 TD-s teljesítményt nyújtott.
A 2009-es szezon kezdete óta 5 db 50+ yardos futást engedélyezett a csapat. Ez az NFL legrosszabbja ebben a tekinteben!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vágom, de Ford idei dp, a másik 2 régebben van itt...kipróbáltuk Figurst, nem jött be, viszlát. Annyira nem vészes lépés sztem.
De érted, ha 3. számú akkor megelőzi JLH-t, Fordot és Nick Millert, de mégis Figurst baszták ki! ezért írta Fa amit írt, hogy következetlenek. A legtöbb helyen az utolsó helyen álló WR-t dobják ki, mivel gondolhatnánk, hogy azért ő a leggyengébb. Jelen esetben ez N. Miller volt!Bruce
több mint 14 éve
Figurs-t egyik nap 3. WR-nak akarjuk nevezni,rá egy hétre meg már cut mert kell a hely.Figurs sztem nem azért volt 3. WR mert annyira bíznánk benne.
Kicsit ló tulsó oldala. A vezetés sincs tisztába hogy mit akar kezdeni a csapattal.Fa
Sokkal inkább azért mert - Chaz kiesésével - elég vékony a WR állományunk.caveman13
De érted, ha 3. számú akkor megelőzi JLH-t, Fordot és Nick Millert, de mégis Figurst baszták ki! ezért írta Fa amit írt, hogy következetlenek. A legtöbb helyen az utolsó helyen álló WR-t dobják ki, mivel gondolhatnánk, hogy azért ő a leggyengébb. Jelen esetben ez N. Miller volt!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Figurs-t egyik nap 3. WR-nak akarjuk nevezni,rá egy hétre meg már cut mert kell a hely.Figurs sztem nem azért volt 3. WR mert annyira bíznánk benne.
Kicsit ló tulsó oldala. A vezetés sincs tisztába hogy mit akar kezdeni a csapattal.Fa
Sokkal inkább azért mert - Chaz kiesésével - elég vékony a WR állományunk.
több mint 14 éve
Ebből http://www.insidebayarea.com/raiders/ci_16086304 számomra az jön le, hogy nem lesz változás a kezdőben ha Gallery tud játszani. Ha nem akkor Loper lesz a kezdő LG.Meglátjuk. Végülis ebben is van logika...nézzük meg más ellen mit nyújtanak.
Cable a 2 T játékát említette mint fejlesztendő terület. Hát igaza van 😊
A 2 sackes play-t emelte ki...
A belső rész sztem is rendben lehet ha Jared magabiztosabb lesz, ami várható itthon miután már az első meccsén túl van.
Azt is említi Cable, hogy segíteni fogjuk a 2 T-t...jöhetnek a több TE szettek ahol Pears és Banres lesz TE sztem ahogy írtam már...
Ha csak az egyik T játszik szarul a Rams ellen akkor helyére mehet Barnes a 3. meccsen már sztem.
több mint 14 éve
Elvileg Aso hagyta ki amiatt, hogy nehogy súlyosabb legyen!CJ-ről nem olvastam semmit azon kívül hogy nyaksérülés. McFadden meg már az utolsó pre meccsen sérült meg és azóta nem edzett, szóval neki valamivel komolyabb a baja! Reméljük az előbbi kettő játszik a hétvégén!
több mint 14 éve
Rotoworldről:Azért az durva hogy 3 CB nem edzett sérülés miatt, remélem egyik sem komoly, és tényleg csak biztonsági, ahogy valaki írta.
Raiders LG Robert Gallery (hamstring) is in danger of missing Week 2.
Oft-coy coach Tom Cable admitted Gallery has "a pretty good strain." The Raiders signed OL Erik Pears on Wednesday, indicating they're bracing to be down a lineman against the Rams. Gallery is easily Oakland's best player up front, so his absence wouldn't help Jason Campbell or the running game.
A KFFL-en pedig ezeket írják, akik kihagyták az edzést!
CB Nnamdi Asomugha (groin)
S Hiram Eugene (hamstring)
OG Robert Gallery (hamstring)
LB Travis Goethel (back)
CB Chris X. Johnson (neck)
CB Walter McFadden (hamstring)
DE Richard Seymour (hamstring)
WR Chaz Schilens (knee)Bruce
több mint 14 éve
Nekem még nagy csalódás volt a saftey-k játéka. Se Huff, se Branch nem volt jó :SMitchellről ugye tudjuk, hogy coverage-ban szar, szóval ő sem hoz javulást.
Leginkább Branch nyújtott tudása alatt, amióta a játszik szerintem ez volt az egyik leggyengébb meccse. A Washington TD-t róla kaptuk és nem Routtról. Ugyanis egyből a futás irányába indult el és nem hátra. Ha hátra megy, akkor simán fogja Washingtont. Mondjuk Routt annyiban hibás volt, hogy kb 1 másodpercig hezitált.
Na jó maradjunk annyiban hogy ott mindkettő hibázott.
több mint 14 éve
Fa
232
Figurs-t egyik nap 3. WR-nak akarjuk nevezni,rá egy hétre meg már cut mert kell a hely.Kicsit ló tulsó oldala. A vezetés sincs tisztába hogy mit akar kezdeni a csapattal.
több mint 14 éve
Nekem ma sikerült megnéznem a meccset és az eredmény tudatában kicsit máshogy néztem mintha élőben ment volna. Nagyon látszik, h az O# nem összeszokott. JC jó lesz, de kell még neki idő. Persze a jobb falmunka mellett. Nekem Henderson volt a legnagyobb csalódás, nem sok jó megmozdulása volt, ha a Rams ellen is ilyen szar lesz, mehet a levesbe és jöjjön Barnes! Gallery ismét megsérült és ez nem jelent jót, így soha nem fog összeállni a fal. Veldheer több mint bíztató volt, én nem is vártam sokkal jobb teljesítményt, ő ennyire van "kész". Cooper pont olyan szar mint eddig, nincs meglepetés, Walker-ről tudtuk h lassú, a fal közepén jobb lenne valszteg, de ha Pears menne a helyére, akkor sem lennénk előrébb. Ha Gallery nem lesz játékra alkalmas állapotban akkor a Henderson/Barnes - Walker - Veldheer - Loper/? - Pears/Barnes fal egy kicsit alkalmasabbnak tűnik a futójáték segítésére, a passzblokkolásra úgysincs megfelelő játékosunk talán egyik posztra sem. Ha Al őrzi még a Pats-es kapcsolatát akkor jöhetne Mankins, bármelyik poszton jobb lenne mint a jelenleg kezdő játékosunk!
Most már értem h miért nem mentünk rá pl VJackson trade-re, teljesen fölösleges lenne egy top WR, mert labda max a meccs vége felé jutna el hozzá, amit nem nagyon tűrne.
Figurs elküldése jó húzás, nem volt semmiben sem jó és már az 53at sem kellett volna "megérnie".
A D#-el megint az volt a baj h akárhogy is rotálódott a társaság nem volt idő kipihenni magukat a játékosoknak. A Titans OL valóban titánokból áll! Nagyon jók voltak egész meccsen, remélem egyszer ismét lesz nálunk is hasonló OL!
több mint 14 éve
Gallery kell nagyon Jared mellé, hogy segítse, nyugtassa...Bush jó lenne ha tudna már játszani, de csak akkor ha tényleg rendben van és tud büntetni belül...
Ford simán tud annyit mint Figurs sztem...
Ha Huff nem tud játszani szeretnék látni Mitchell-Branch duo-t néha...
Aso megintcsak kell...hátha a rookie dob felé párat 😊
Seymour és McFadden is kellene a Dbe...
Azért kapott pár szépet CJ tőlünk:
http://www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/09000d5d81a908c5/Sound-FX-CJ2K-wired-up-vs-Raiders
több mint 14 éve
Az írják hogy Yamon Figurs-t tettük ki a csapatból, hogy Pearsnek helye legyen! Figurs úgyis fos volt, egyből fumble-t csinált, igaz nem vesztettük el, de az idegesítő volt az elején :S
Most úgy áll a helyzet, hogy JLH és Ford fogják megosztani egymás között a visszahordási feladatokat!
Huff, aki nem fejezte be a mérkőzést térdsérülés miatt, szerdán már edzett, csakúgy mint Bush is, aki egyre valószínűbb, hogy tud játszani már a Rams ellen. Bár még azért nem biztos!
Nagyon remélik, hogy Gallery pénteken már tud edzeni és így játszhatna is vasárnap! Reméljük!
Aso edzéskihagyása inkább ilyen biztonsági jellegű, mintsem súlyos sérülés! Tényleg remélem hogy így van!