Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
Seymour és Bush elvileg játszik majd, Gallery vszeg még nem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Nekem tetszett ez a meccs, nem érdekel hogy kínkeserves győzelem lett. Gradkowski vezette a csapatot és úgy is működött az egész mint egy csapat. Ez mi ha nem fejlődés. Én mint örök reménykedő azt várom, hogy most Graddel tovább javul a fal és a védelem is hozza magát. Az elkapók és a futók, látszik hogy képesek jó teljesítményre. A fal és a QB kérdés már most. Gradkowski meg képes javítani a fal teljesítményét én úgy látom.
De mindegy a kövi meccsre kell koncentrálni és nyerni! Ha meg nem nyerünk, akkor majd kesergünk! De most inkább boldogok legyünk!
több mint 14 éve
Hat sajnos elegge pesszimista vagyok az idei szezonra nezve is. Pedig mennyire gondoltam, mondtak sokan, hogy iden kozepcsapat is lehetunk akar. A fo durranas Campbell volt, erre 2. meccsen csere, a tobbi csapatresz ugyanolyan gyenge. Sima zako egy kozepcsapattol, kinkeserves siker az egyik leggyengebb ellen. Iden sem lesz semmi elorelepes sajna ugy tunik. :/
több mint 14 éve
Na nézzük a szerdai edzés híreit:John Henderson nem edzett, de Cable szerint nem súlyos a sérülése, csak pihentet még!
Gallery sem edzett, de már sokkal jobban van!
Goethel sem edzett még mindig és természetesen Schilens sem!
Seymour és W. McFadden sem nagyon edzettek.
Bush viszont teljes edzésen vett részt!
Ugye akkor Bruce Gradkowski a kezdő QB!
És akkor a nagy hír! Újra visszaigazoltuk Erik Pears-t! 😀
több mint 14 éve
Mekkora "geci" Cable. Tegnap telefonos sajtétájékoztató volt arizonai újságíróknak, de arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy ki lesz a kezdő QB-ja. Erre pár órával később bejelenti 😊FucuHát jóvan, lehet utána beszélt Al bácsival és addig tényleg nem tudta kit szeretne a kezdőbe. Aztán megtudta, hogy kit szeretne! Ez így megy! 😊
több mint 14 éve
Mekkora "geci" Cable. Tegnap telefonos sajtétájékoztató volt arizonai újságíróknak, de arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy ki lesz a kezdő QB-ja. Erre pár órával később bejelenti 😊
több mint 14 éve
http://www.sfgate.com/cgi-bin/blogs/raiders/detail?entry_id=72902Ezek szerint Hue kérte a cserét. Cabletől és Altól is szabad keze lenne? Jól hangzik...
Coach Davis elnevezés azért sokat elárul...
több mint 14 éve
Alap 😀100%ig Bruce mellett állok majd. Remélem megtartja a jó formáját és végre elkerülik a sérülések is.RolniKöszi hogy a nagy QB gond mellett még jut időd rám is! 😀 😀Bruce
több mint 14 éve
100%ig Bruce mellett állok majd. Remélem megtartja a jó formáját és végre elkerülik a sérülések is.RolniKöszi hogy a nagy QB gond mellett még jut időd rám is! 😀 😀
több mint 14 éve
100%ig Bruce mellett állok majd. Remélem megtartja a jó formáját és végre elkerülik a sérülések is.
több mint 14 éve
Én reménykedem, hogy az első INT-jénél tovább is megkapja a bizalmat és meccseket tud nyerni nekünk (ahogy szokta 😊).Engem igazából JC nem érdekel (veszett már több is Mohácsnál! 😊)se mentális részről se sehogyan... Grad azér már elég régóta a bré rossz végén van. Remélem hozza magát úgy, hogy ne legyen se itt se sehol a kérdés, hogy ki legyen a kezdő QB! Én drukkolok neki!
több mint 14 éve
Tényleg az a lényeg, hogy Grad valahogy átveszi a csapat irányítását, ami tényleg a dolga. Egy vezér, űzi, hajtja a többieket. JC meg nem, vagy még nem, vagy soha nem is fogja. Ki tudja! Szerintem Bruce Gradkowski a mi irányítónk, még ha nem is olyan jó. De ehhez a falhoz ő illik most. Majd ha jövőre és azután megcsináljuk királyra a falat, akkor kell majd egy franchise QB, aki nagy ígéret, de addig Grad legyen szerintem.
több mint 14 éve
bmg
2 681
JC t mindenki nagyon jo iranyitonak tartja, de ezt profi szinten max egy egy meccsen birta eddig hozni.Volt már szerencsénk olyan QB-hoz, akit mindenki jónak tartott, mégsem vált be. Szóval nem lenne meglepő...
Eveken keresztul ment a na majd most megmutatja.
Delonso_
---
A következő meccshez:
Az nfl.comon a számokat összehasonlítva az Arizona csak passzolt yardokban jobb, mint mi, miden másban, még runD-ben is mi vagyunk a nyerők.
A számok megint a Raiders mellett vannak, már csak meg kell nekik felelni!
több mint 14 éve
JC t mindenki nagyon jo iranyitonak tartja, de ezt profi szinten max egy egy meccsen birta eddig hozni.Eveken keresztul ment a na majd most megmutatja.
Na majd a Raidersnel.
Hat.... es mi van ha sosem mutatja meg es igazabol edzesmeno csak?
Ekkora kulonbseget azert ne okozzon a sebesseg.
Ha pedig lassu akkor nem sok keresnivaloja lesz mert a jo falak mogott tobbnyire franchise iranyito is all.
Ez a szemelyes velemenyem de nekem sosem volt tul szimpi az amit a palyan lattam tole.
Es beeghet bruce testver is, de benne akkoris tobbet latok es lattam is.
több mint 14 éve
bmg
2 681
JC-nek elég jó bizonyítási lehetőség volt a hétvégi meccs. Egy papíron jóval gyengébb csapat ellen, elenyésző passrush-sal, és mégsem villogott igazán. Nem jutott redzone-ba.Ahogy én láttam, már a Tennessee ellen is, nagyon feszült volt, végiggörcsölte a play-eket, idegeskedett a penaltyknál. Szerintem nagyon akar ő bizonyítani, miután Washingtonban leírták, de kicsit "lazábban" kéne hozáállnia, mert így a csapatot is frusztrálja...
Grad ellenben higgadt, határozottan játszik, és elhiteti a többiekkel, hogy képesek győzni. Ezért látszik az O is magabiztosabbnak, ha ő van a pályán.
Szerintem Gradkowskinak kéne kezdeni, és ha Campbellnek sikerül "megnyugodnia", akkor jöhet ő...
(de én továbbra is kitartok a lengyel mellett 😀 )
több mint 14 éve
Megertelek en is.De mi nem befektetoi oldalrol nezzuk.
Undead Al azt latja adott erte egy picket meg egy rahedli let.
Ha nem jatszatja elismeri hibazott pedig oooo aztan soha.
Cable meg. Nade fonok ezt gyozelemre jatsszuk nem?
Kezdjen hat ex a csoka, szereti mindenki, jo gyerek es nem is kutyauto.
Undead Al elgondolkodik.
majd kozli JC nagyon jo QB
több mint 14 éve
Mit kell ezen ennyit gondolkodni? Az egyikkel megy a jatek a masikkal nem.Igen így is meg lehet közelíteni. Elsőre én is ezt tettem és van benne igazság, nem leszek letörve ha Bruce kezd nagyon bírom, de azért mégiscsak elgondolkodtató, hogy minden szakertő jó húzásnak gondolta JC megszerzését és egyértelműen kezdő QBként kezelték. Egy rendes sanszot megérdemelhetne ő is a kispad előtt, persze az is igaz, hogy Brucenál jobban tavalyi produkció alapján senki nem érdemelné meg a kezdő posztot.
Pont.Delonso_
Nekem végülis mindegy ki kezd a lényeg, hogy jól menjen neki.
Amúgy mi a garancia, hogy DMC így fog játszani végig még ha nem is sérül le? Mert azért, ha levesszük az utóbbi 2 meccset akkor ezüst feketében több fumbléja volt mint ahány yardot szerzett kb...Természetesen semmi garanci nincs rá, de ha nem sérül le sztem igen jó esély van arra, hogy így folytassa. Persze erős run Dk ellen lesz gyengébb meccse, de ha egészséges marad rendben lesz. Miért mondom ezt? Mert teljesen máshogy fut mint első két rövid szezonjában.
TST
Eleve sokkal erősebb lett idénre. Türelmesebb, kivárja a lyukakat, erővel, lendülettel megy be a lyukba, open fieldben kezdi a védőket "kicselezni" mint egyetemen, illetve ami mégfontosabb, hogy büntet! Nem megy le az első hit-től, folytatja a playt erőből, plusz yardokat szerez.
több mint 14 éve
Amúgy mi a garancia, hogy DMC így fog játszani végig még ha nem is sérül le? Mert azért, ha levesszük az utóbbi 2 meccset akkor ezüst feketében több fumbléja volt mint ahány yardot szerzett kb... A másik meg tényleg az, hogy Bruce hoz yardokat az Onak míg bármelyik más QB nem, tehát nem tudom tényleg mit kell ezen gondolkozni kint... Olyan érzésem van mintha a fél világ dőlne össze ha nekünk egy 6. körös semmitmondó QB lenne a kezdő irányítónk! Én nekem mondjuk tetszik a játéka, és kár, hogy ennyire nem bíznak szerencsétlenben, mert én el tudnám képzelni huzamosabb ideig is a QB1 szerepkörben... Csak senki más nem...
Mert okké nem erős, nem pontos de képes alkalmazkodni ami azért valljuk be nálunk nem egy utolsó szempont!!!!!
Kíváncsi lennék egy teljes szezonra vele, hogy mit tudna kihozni a gárdából!
több mint 14 éve
Mit kell ezen ennyit gondolkodni? Az egyikkel megy a jatek a masikkal nem.Pont.
több mint 14 éve
Kinn ugye megy ezerrel a kezdő QB vitatása...Jason ideális körülmények között jobb QB mint Bruce ez vitathatatlan. Egy erős fal mögöt nagyon jó pocket passzer lehetne. A gond ugyebár az, hogy a mi falunk messze van a jótól.
Bruce nagyon jól mozgott ki a zsebből,de azért azt is látni kell, hogy teljesen más playeket hívott Hue.
Jason 5-7 step droppokat csinált és várt a hosszabb routok kibontakozására, viszont ennyi időt a fal nem biztosított neki és jött a sack, hit stb...Brucenál ezzel szemben rövid routokat futtattak az elkapókkal és tény, hogy Bruce ezeket futásból szépen megoldotta. Az is igaz, hogy Brucenak volt 1 vagy talán 2 igencsak INT veszélyes dobása is, a szerencsén múlott...
Ami nekem előny Brucenál az a hatása a többi játékosra. Látszik, hogy feltüzeli őket, érte is játszanak. Ez az ami nekem hiányzik Campbellből.
Tényleg nem tudom kit kellene kezdeni, mi lenne a legjobb döntés.
Bruce egyik oldalról tavaly kiérdemelte a kezdő posztot és úgy nézki ugyan azon a szinten tud játszani idén is.
Jason ugyanakkor kezdőnek lett idehozva és 1,5 meccs után lecserélni nem biztos, hogy a legjobb döntés.
Lehet érdemes lenne Campbellt megnézni a Rams 2. félidejére hajazó playbookal.
Egyébként egy kicsit elhamarkodottnak is tűnhet az a félidei csere...miért nem küldték fel Jasont azzal a playbookkal amit Brucenak hívtak? Ennyire nem bíznak benne? Akkor miért ő lett kezdőnek kinevezve?
Van aki ugye azt is egyértelműnek látja, hogy JC Al Davis QBja, míg BG Cable-é és ebből lesz\van a galiba. Persze lehet olvasni, hogy nem is beszél AL és Cable emiatt és kifelé áll a szénája. Sztem ez mondjuk hülyeség. Ahogy Döme is írta biztos engedélyt kapott Cable a cserére Al-tól. Ezekután tényleg nagyon érdekes lesz ki kezd az Arizóna ellen...
több mint 14 éve
Igen ha Bush egészségesen visszatér akkor DMC többet juthat szóhoz passz playeknél...2RB felállásból DMC kimegy slotba és LBvel marad egyedül mindig jó esélyünk lesz...
több mint 14 éve
Üdv urak! Fantasy-val kapcsolatos kérdésem lenne. Groves kezdő OLB volt a héten is (és csak beszürkült), vagy kikerült a kezdőből?clbassKezdő volt Groves! De aztán később úgy láttam, hogy Howard játszott a helyén és ő nem volt rossz. Valahogy ott is sok a csere az LB sorban.
több mint 14 éve
Bush kulonben is az egyik legalulertekeltebb futo szvsz...raadasul a seruleseig elso szamukent kezeltekGrovest megtalaltam akit erdekel:
http://www.twitvid.com/PPHHH
több mint 14 éve
Üdv urak! Fantasy-val kapcsolatos kérdésem lenne. Groves kezdő OLB volt a héten is (és csak beszürkült), vagy kikerült a kezdőből?