Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Mennyire mas volt a csapat, mikor Bruce volt a qb.... DHB elkapo!!! Murphy meg sima elsoszamu ha o dobal nekik...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bruce Gradkowski a válasz minden kérdésre. Ha nem ő lesz a kezdő jövő héten, én nem tudom mit csinálok.
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Tud valaki valami streamet ami működik is? Előre köszi srácok ha tud valaki valamit...TST
http://www.firstrow.net/watch/28205/1/watch-st.louis-rams-vs-oakland-raiders.html

több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 450 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Hát az előző irományomat szeretném cáfolni... Ha tudtok is, nem szeretnék rendes stream-et! Akadozva nézem, de EZT A SZENVEDÉST B@ZDMEG!!!!! Vedhleer-t berakni LT-be? Szerencsétlen holdingját láttam, meg Cooper bénázását. Nem vagyok kiváncsi erre a meccsre, sőt per pillanat a csapatra sem... :S Ez a fal kivesz az észből!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 450 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Tud valaki valami streamet ami működik is? Előre köszi srácok ha tud valaki valamit...
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 664 — Raiders fan
Amúgy csekkolta valaki mennyire szenved a minket gyaluló Titans?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
így is hozni kell.
Seymour hiánya lesz sztem a legnagyobb, ha Loper tudja hozni a múlt heti formáját...

SJ megállításánál Henderson és Bryant szerepe így nagyon nagy lesz...

Pears cut, Stevie Brown protomed from PS...Eugene inaktív...

több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 505 — Sic semper tyrannis!
Se Bush, se Gallery, se Seymour :/
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 677
http://espn.go.com/nfl/picks
Érdekes, a mi meccsünkre mindenki minket tippelt meg, reméljük hogy ennyi szakember nem téved. 😊
Bushról van valami hír?Bay Area

Mert elméletileg mi vagyunk a jobbak. Ez már tavaly is így volt.
Aztán majd meglátjuk, mi sikerül a gyakorlatban...
Én megint győzelmet várok, de most nagyobb a valószínűsége (elméletileg), hogy be is jön.
Ja és szerintem lesz legalább egy sack és egy pick is a mi védelmünktől 😀
több mint 14 éve
http://espn.go.com/nfl/picks
Érdekes, a mi meccsünkre mindenki minket tippelt meg, reméljük hogy ennyi szakember nem téved. 😊
Bushról van valami hír?

több mint 14 éve
A pénteki edzésen sem jelent meg Gallery és Seymour!

Gallery Doubtful és a helyén Loper kezd, ez már szinte 100%
Bruce
Ezt nem mondjátok komolyan...
Ez az ember még kezdő helyet kap valahol?
Vicc.Bazzani
A Raiders mindig megtalálja a rejtett tehetségeket 😛
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 629 — Axel Foley

Bruce
Ezt nem mondjátok komolyan...
Ez az ember még kezdő helyet kap valahol?
Vicc.

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 913 — Circus Maximus
Oakland Raiders head coach Tom Cable said he is not sure if OL Jared Veldheer or C Samson Satele will start at center in Week 2, reports Vittorio Tafur, of the San Francisco Chronicle.

Na ez is fasza így vasárnap! :/Bruce
Attól tartasz, hogy leromlik az OL teljesítménye?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Oakland Raiders head coach Tom Cable said he is not sure if OL Jared Veldheer or C Samson Satele will start at center in Week 2, reports Vittorio Tafur, of the San Francisco Chronicle.

Na ez is fasza így vasárnap! :/
több mint 14 éve
Személy szerint kíváncsi leszek a Hendersonok játékára, hogy mégis mi maradt belőlük...
több mint 14 éve

Seymour (questionable) game time decision, de hát majdnemhogy ugyanaz a baja mint Gallerynek, szóval sztem nem lesz!

Ugye a három régebb óta hiányzó Schilens és W. McFadden és Goethel sem játszik, mindháromnak Out a státusza

Van három Questionable: Eugene, Bush és Chris Johnson

És van két Probable: Desmond Bryant és Aso

Bushnak jóval nagyobb esélye van játszani mint a múlt héten Cable szerint. Valamint ha Seymour nem játszik, akkor Henderson és Bryant rotációjával oldják meg a DT feladatokat!

John Lynch megnézte a pénteki edzésünket, mert a FOX csatornánál ő lesz az egyik kommentátor! 😊
több mint 14 éve
sztem játszik majd Aso is Seymour is...Rolni
Persze még van 2 és fél nap addig! 😉
több mint 14 éve
sztem játszik majd Aso is Seymour is...

több mint 14 éve
Ilyenkor ha blackout van, csak a helyi tv nem közvetíti a meccset, de az országosak igen? Csak hogy lehet e majd nézni, vagy gamecenter.Bay Area
Csak a helyi nem adja tudtommal, a FOX közvetíteni fogja...
több mint 14 éve
A többieket lehet pótolni. De Aso és CJ sérülése is kicsit aggasztó, bár ők szerintem játszanak azért!Bruce
Hát muszáj lesz, mert ha ők se játszanak, akkor már csak Routt és Ware maradt.
Big Seyért kár, örültem volna ha párszor földre viszi Bradfordot, na de akko' majd Houston.
Ilyenkor ha blackout van, csak a helyi tv nem közvetíti a meccset, de az országosak igen? Csak hogy lehet e majd nézni, vagy gamecenter.

több mint 14 éve
Nos, akkor black out lesz a meccsünkön, mint várható volt :S

Nézzük a csütörtöki hiányzókat:

OG Robert Gallery (hamstring)
WR Chaz Schilens (knee)
DE Richard Seymour (hamstring)
LB Travis Goethel (back)
CB Walter McFadden (hamstring)

Limitált edzésmunkát végeztek:

RB Michael Bush (thumb)
CB Nnamdi Asomugha (groin)
CB Chris X. Johnson (neck)
FS Hiram Eugene (hamstring)

Valamint
DT Desmond Bryant (elbow) teljes értékű munkát végzett csütörtökön

Ezek szerint csak komolyabb a sérülése Gallerynek és Seymournak, azért ők ketten nagyon kellenének! A többieket lehet pótolni. De Aso és CJ sérülése is kicsit aggasztó, bár ők szerintem játszanak azért!
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Én egy olyanra emlékszem a második félidőben, hogy túl hamar adta Veldheer a labdát, és Campbell inkább letérdelt vele.

De ez inkább szerecsenmosdatásnak tűnik, nem tudták ezek előre hogy hanyadikra indulunk, egyszerűen ennyivel gyorsabb volt a DL-jük, és valószínűleg kiszámíthatóan variáltuk a countot. A Ford sacknél bemákolta, mert ott tényleg nagyon kilőtt, ott eltalálta.
több mint 14 éve
http://www.nbcbayarea.com/news/sports/Raiders-Fear-Theyre-Telegraphing-Their-Plays-102967289.html

úgy tűnik volt vmi gebasz a snap countunkkal...nem tudom, hogy nem csak kifogás-e, de ma megnéztem a meccset újra és a sack playeknél meg pár másiknál is tényleg iszonyat gyorsan indultak a Titans Dline emberei...

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Ez a baj, hogy ilyen apróságok vannak, amit nehéz normális aggyal elfogadni! 😀Bruce
Dehát ezt már megszoktuk, Crazy Al elmegyógyintézetében nem az értelmet kell keresni.😀

Mindenesetre Figurs egy fostelep volt, én örülök hogy megszabadultunk tőle. Nick Miller gondolom olyan mint Sam Williams, Davis-ösztöndíjas. Ezért akkor is rosteren lesz, ha levágják a lábát. Tavaly is 16 hétig foglalta a helyet az 53-on a semmiért.
több mint 14 éve

De érted, ha 3. számú akkor megelőzi JLH-t, Fordot és Nick Millert, de mégis Figurst baszták ki! ezért írta Fa amit írt, hogy következetlenek. A legtöbb helyen az utolsó helyen álló WR-t dobják ki, mivel gondolhatnánk, hogy azért ő a leggyengébb. Jelen esetben ez N. Miller volt!Bruce
Vágom, de Ford idei dp, a másik 2 régebben van itt...kipróbáltuk Figurst, nem jött be, viszlát. Annyira nem vészes lépés sztem.caveman13
Hát annyira nem, de mégis kicsit érdekesnek hat!
Ez a baj, hogy ilyen apróságok vannak, amit nehéz normális aggyal elfogadni! 😀