Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Épp nézegettem az idén lapátra ett ex-jaguárok statjait és meghökkenve láttam hogy Groves minden meccsen kezdett; és van 1 pickje és egy PD-jei is. Mi a Raiders szurkolók véleménye róla és Big John (Henderson)ról eddig?
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
OFF
Rolni!

>>>GLB<<<

ON

Elküldtük a csapatból Alford-ot és leigazoltuk a 49ers LB-jét Bruce Davis-t, az ok egyszerű, rengeteg sérült LB-nk van. Groves mellett megsérült a Houston ellen Howard is és eddig is maródi volt Goethel és Ricky Brown. Szóval alig maradt épkézláb LB a csapatban, így most kellett szerezni valakit.
Egyébként meg túl sok a hamstring sérülés a csapatnál, úgyhogy valami baj lehet az orvosi stábbal, vagy nem tudom mivel, de ez már nonszensz. Van is róla hír most, hogy a TC kezdete óta 12 játékosnak volt ilyen vagy olyan hamstring injury-ja. Korábban kifejtette Cable, hogy az egyik ok az lehet, hogy a játékosok túledzették magukat az offseason során, tehát nem pihentek eleget, pedig a regeneráció is majdnem olyan fontos. Na de hogy pontosan mi lehet a háttérben, azt nem tudom, de ez aggasztóvá kezd már válni.Bruce
OFF

Köszi!

ON

Alford sok vizet nem zavart eddig...LB téren meg kell a depth tényleg...

Lehet így meg úgy indokolni a dolgot, de sztem non-sense, hogy ennyi hasonló sérülésünk van...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
OFF
Rolni!

>>>GLB<<<

ON

Elküldtük a csapatból Alford-ot és leigazoltuk a 49ers LB-jét Bruce Davis-t, az ok egyszerű, rengeteg sérült LB-nk van. Groves mellett megsérült a Houston ellen Howard is és eddig is maródi volt Goethel és Ricky Brown. Szóval alig maradt épkézláb LB a csapatban, így most kellett szerezni valakit.
Egyébként meg túl sok a hamstring sérülés a csapatnál, úgyhogy valami baj lehet az orvosi stábbal, vagy nem tudom mivel, de ez már nonszensz. Van is róla hír most, hogy a TC kezdete óta 12 játékosnak volt ilyen vagy olyan hamstring injury-ja. Korábban kifejtette Cable, hogy az egyik ok az lehet, hogy a játékosok túledzették magukat az offseason során, tehát nem pihentek eleget, pedig a regeneráció is majdnem olyan fontos. Na de hogy pontosan mi lehet a háttérben, azt nem tudom, de ez aggasztóvá kezd már válni.
több mint 14 éve
A 32 218 fős nézőszám a 12. legalacsonyabb közönség 2000 óta az NFL-ben, csak egy csapat mérkőzésein voltak ennél kevesebben, mégpedig az Arizona Cardinals-nál, 2001-től 2005-ig, de ugye akkor még nem volt saját stadionjuk...
több mint 14 éve
Gyorsan pár rövid hír:

Raiders | Darren McFadden may miss time
Oakland Raiders RB Darren McFadden (hamstring) was moving rather stiffly through the locker room Monday, Oct. 4, reports Jerry McDonald, of ANG Newspapers. He said he was feeling all right, but McDonald speculates McFadden will miss the team's Week 5 game against the San Diego Chargers and possibly longer. McFadden missed about three weeks of action during training camp with a hamstring injury.

Raiders | Michael Bush may play large role in Week 5
Oakland Raiders RB Michael Bush (thumb) could be in for a heavy workload against the San Diego Chargers in Week 5, reports Jerry McDonald, of ANG Newspapers. RBs Darren McFadden (hamstring) and Michael Bennett (hamstring) both suffered hamstring injuries during Week 4, so Bush may see his number called often. The team may also work FB Rock Cartwright into the mix. Bush plans to ditch the protective wrap on his left thumb that he has worn since suffering a hand injury during the preseason.

Raiders | Quentin Groves injured
Oakland Raiders LB Quentin Groves (hamstring) suffered a hamstring injury during Week 4, reports Jerry McDonald, of ANG Newspapers.

Raiders | Michael Bennett injured
Oakland Raiders RB Michael Bennett (hamstring) suffered a hamstring injury during Week 4, reports Jerry McDonald, of ANG Newspapers.

Raiders | Bruce Gradkowski expects to start in Week 5
Oakland Raiders QB Bruce Gradkowski (shoulder) said he expects to start the team's Week 5 game, according to Steve Corkran, of the Oakland Tribune. Gradkowski suffered a shoulder injury in Week 4 but later returned to the game.

Raiders | Bad streak against San Diego
The Oakland Raiders have lost their last 13 games to the San Diego Chargers, reports Jerry McDonald, of ANG Newspapers.
több mint 14 éve
Run D gondja leginkább mentális sztem...sokszor nagyon szépen teljesítenek egy darabig, aztán jön a nagy futás, vagy amikor a csapat hátrányban van és az O play szar akkor vhogy nem teszik oda magukat. Seymour (és Kelly is) néha villant, nagyot játszik néha meg úgy futnak át a 2 DT közt mellett mintha nem is lennének. Mintha nem 100%ot nyújtana a D végig...amikor O jól játszik, meccs végi comback-ek akkor állat a D is...érdekes
D-vel a komoly bajom az, hgy ismét visszatértünk ehhez a kibaszott vanilla, soft Dhez...4man rush, semmi blitz...nem értem. Láttuk, hogy ligaszerte működik, láttuk, hogy van hozzá ember anyagunk üzemeltetni...akkor mi a faszért nem csináljuk...
Értem én, hogy Al davis a főnök meg minden és még azt is elhiszem, hogy odaszól mit játszanak, de hogy egy Marshallban aki ligaszinten elismert DC, akinek azért van respectje se meri megtenni, hogy vmi tökös D playcallingot mutat...nem értem...ezzel a Dvel a remek Ohoz csapva simán leszopatnak a közepes csapatok is, amiből bukó szezon és staff kirúgdosás lesz...ergó mire játszik modjuk Marshall?

Felrak a pályára egy jó, tökös D-t, ami segít meccseket nyerni és max az öreg kirúgja pár mecccs után, mert engedetlen (bár just win baby Davis nem hiszem, hogy egy nyerő csapat remek statisztikájú Djét vezető DCét elküldené) vagy ezt a szart játszatja és a szar szezon végén elküldik, amikor meg aztán sírhat, hogy AL megmondta mit játszon, de ezt vagy elhiszik, vagy nem a számok azt fogják mutatni, hogy már nem jó DC és simán állás nélkül maradhat...

Mindenesetre a legnagyobb gond továbbra is az OL. Ha lenne rendes OL akkor DMC és Bush iszonyat keménye lennének és azért Grad ez a fal mögül is összedobál 200+ yardot, nem hiszem, hogy egy erős fal mögül szarabbul menne neki...WReknek lenne ideje leszakadni, rout-ot futni...más lenne a játék képe...

több mint 14 éve
Igazából pont az amit Rolni mondott, hogy ismerjük a zone blocking sémát, így meg kell tudni fogni, de pont nem bírtuk megfogni. Szerintem nem rossz a futás elleni védekezésünk annyira, de mindig benyalunk egy 70 yardos futást, ami azért nem segít.

Számomra még mindig az off fal a legnagyobb baj. De most elég jó volt Henderson, mert majdnem levette a pályáról Williams-t, bár azért az egy sack és ff az nem kellett volna, na de mindegy. Igazából az volt a baj, hogy szürke egerek a faljátékosaink, semmi pluszt nem tesznek hozzá, se a futáshoz, se a passzjátékhoz. Állandó nyomás alatt nagyon nehéz passzolni is és futni is. kb mindenkinek ki kellene még egy másodpercig tartani, akkor még jó is lehetne a játékunk. Ehhez képest azért Grad kihozza a maximumot, de sajnos úgy néz ki hogy nem lesz tartós a srác, mert nagyon sokat kap :S
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén jöhet vissza Campbell ? :rolleyes:Big L
Nem hiszem, végülis Grad jól teljesített, csak a WR nem voltak ott...BMG
Ott voltak ők csak forró volt a krumpli 😊
Ami mostmár nagyon zavar az a run D# egyszerüen nincs,mult évben se volt de idén sincs.Pedig hoztak ilyen olyan embereket hogy rendezödjön a dolog de semmi.Azt hittem az Off fal lesz a legnagyobb probléma(persze az is szar csak nem annyira)meg a WRek de nem.Nagyon átszaladgálnak rajtunk ha ebbe tunánk javulni akkor bármi lehetne.
több mint 14 éve
Jaja, úgy néztem, mindkét INT-je felpattanó labdából volt. És elég nagy volt rajta a nyomás is. Folyamatosan tudták blitzelni, így a játékában benne voltak a hibák. Szóval nem tudom hogy marad e kezdő, de akkor is élet jeleit mutatta az offense, még így WR-ek nélkül is...

Amúgy remélem nem súlyos McFadden sérülése, mert kell ő is és Bush is a futáshoz. Valamint fel kell hogy épüljön gyorsan a két WR-ünk, mert JLH nem elég jó és még Ford sem az a szint.

Rohadt kevés néző volt a meccsen, itt most már valamit csinálni kell...
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Hétvégén jöhet vissza Campbell ? :rolleyes:Big L
Nem hiszem, végülis Grad jól teljesített, csak a WR nem voltak ott...
több mint 14 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Hétvégén jöhet vissza Campbell ? :rolleyes:

több mint 14 éve
Inaktívok:

QB Kyle Boller (3. számú)
CB Jeremy Ware
CB Walter McFadden
LB Travis Goethel
LB Ricky Brown
G Robert Gallery
DT John Henderson
WR Chaz Schilens
több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Hát jó lenne meglepetást szerezni, de sajnos én sima zakót érzek ha a fantasztikus houstoni gépezet működni fog. Az előző heti meccsset kellet volna hozni, az nagyon fájdalmas zakó volt.zavi27
Lehet, hogy nagy zakó lesz, de Gradnak van az a perverziója, hogy az erős csapatok ellen nagyon tud irányítani 😀
Csak pozitívan... aztán holnap majd lehet szomorkodni 😀BMG
Bízzunk benne!! Annyira kiegyenlített a mezőny, és sok meglepetés volt már, reméljük itt is bejön!
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
http://espn.go.com/nfl/picks

Azé' nem jó előjel, hogy Schefter a Texansra pikkelt, nem igen szokott tévedni. Remélem most mellényúl. 😛
Seymour, Murphy, DHB, és a többi kérdéses playa közül ki játszik és ki nem?

több mint 14 éve
Hát jó lenne meglepetást szerezni, de sajnos én sima zakót érzek ha a fantasztikus houstoni gépezet működni fog. Az előző heti meccsset kellet volna hozni, az nagyon fájdalmas zakó volt.zavi27
Lehet, hogy nagy zakó lesz, de Gradnak van az a perverziója, hogy az erős csapatok ellen nagyon tud irányítani 😀
Csak pozitívan... aztán holnap majd lehet szomorkodni 😀
több mint 14 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 905 — Amerikai sportok rajongója
Hát jó lenne meglepetást szerezni, de sajnos én sima zakót érzek ha a fantasztikus houstoni gépezet működni fog. Az előző heti meccsset kellet volna hozni, az nagyon fájdalmas zakó volt.
több mint 14 éve
Várom már ezt a meccset...

FUtás ellen jók lehetünk. Cable igen jól ismeri a ZBS rendszert, tudja mitől működik jól, így tudja mit kell megállítani.
Passz ellen Cable azt említette, hogy agresszívnek, fizikálisnak kell lenni velük végig, mert Cowboys is ezzel tudta lelassítani őket.
Mi futásunk egyik első igazi tesztje lehet a meccs. Papíron nagyon jó run D van ott, majd kiderül.
Passz játéknál fontos DHB és Murphy egészsége, játéka...reméljük rendben lesznek.
Red Zoneban kell sokkal jobban játszanunk a laszdi mindkét oldalán az lehet a döntő!

több mint 14 éve
Jelenleg 19 ember van valamilyen státuszban a sérültlistán, ebből 9 a kezdőből. Ez elég gáz!
A probable emberek remélhetőleg tudnak játszani, de DHB és Murphy questionable-ként tényleg aggasztó.
JLH, Ford, Nick Miller akikre számíthatunk +sok screen passz az RB-knek. Ez így nem túl acélos, de szerintem Grad ebből is ki tud hozni valamit, úgyhogy előnyösebb, hogy ő kezd. Főleg hogy a falból is csak ketten egészségesek.

Valószínűleg rosszabbak így az esélyeink a Texans ellen, de ha a D# jól teljesít kemény meccs lehet holnap...
(a győzelem esélye is itt motoszkál azért a fejemben 😛 )
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Kicsit aggasztó a meccs előtt, hogy a két kezdő WR is questionable besorolást kapott. Eddig is nagyon vékonynak tűnt a WR depth de ha legalább az egyikük kihagyja a meccset az nem kis kellemetlenség lesz. Bush nagyon kell! Miller mellett Myers is nagyobb szerepet kaphat szerintem. Több FB-RB screen is jöhet és persze az sem ártana ha Higgins vagy Ford hozna egy váratlan jó teljesítményt. Remélem megszorongatjuk a Texans-t és Schaub-ot párszor a gyeppel is megismertetnénk.

A D# viszont tényleg reménykeltő produkciót mutatott eddig. Ha lesz egy kis rutinjuk a srácoknak akkor lesz itt zúzás!

több mint 14 éve
Igen sokat kell még fejlődni D oldalon is, de azért azt nyugodtan meg lehet emlegetni, hogy javult a D és a fiatalok fejlődésével további javulás várható, ami kihatással lesz majd az általad, Marshall által említett kategóriákra is...

Rolando fejlődése lesz a nagyon meghatározó...ha Ő beváltja a hozzáfűzött reményeimket akkor nagyon jó kis D lesz itt 1-2 éven belül. Eddig sztem bíztatóak a jelek vele kapcsolatban.

több mint 14 éve
Marshall szerint sem éppen érdekes ez a statisztika a védelemről, mivel a fontos mutatókban nem vagyunk jók és azok mutatják a teljesítményét.
Pl
a kapott pontokban 24. helyen állunk
a third down próbálkozásokban 21. helyen állunk
és a red zone védekezésben 32. helyen vagyunk

Ezekben kell javulni aztán yardokat kaphatunk, igazából tényleg csak a pontok számítanak. Szóval nem olyan rózsás a helyzet azért!
több mint 14 éve
Oakland Raiders CB Nnamdi Asomugha isn't likely to shadow Houston Texans WR Andre Johnson (ankle) this week the same way Asomugha followed around Arizona Cardinals WR Larry Fitzgerald last week, reports ANG Newspapers' Jerry McDonald. "Nnamdi's not the focal point of this game," defensive coordinator John Marshall said. "If we don't give an outstanding team effort, so what if 80 catches one ball and you lose the game. That's not the focus." The Raiders are preparing for their Week 4 game against the Texans as if Johnson, who is considered a game-time decision, will play.
több mint 14 éve
Players listed as limited included WR Louis Murphy (clavicle), G Cooper Carlisle (knee), G Langston Walker (elbow), Seymour (hamstring), G Daniel Loper (knee) and CB Chris Johnson (ankle).

Players who didn’t practice were LG Robert Gallery (hamstring), WR Chaz Schilens (knee), LB Ricky Brown (hamstring), Henderson (foot), S Hiram Eugene (hamstring), LB Travis Goethel (lower back) and CB Jeremy Ware (ankle).

RB Michael Bush (thumb), FB Marcel Reece (neck) and LB Quentin Groves (ribs) were listed as being injured but having participated fully.
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Kár hogy kickoffból nem ér a fieldgoal, mi? 😛
Pedig beküldené...
Majd a Denver ellen, a ritka levegőben!BMG
Ha esze nincs is sok, legalább a Jóisten bicóval áldotta meg a lábait... Lehet, hogy egy kis Unicum célzóvízként segítene a problémáin!
több mint 14 éve
Kár hogy kickoffból nem ér a fieldgoal, mi? 😛
Pedig beküldené...
Majd a Denver ellen, a ritka levegőben!