Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Trevor Scott teper vissza LB-be, ahová való, és Shaughnessy lesz a kezdő DE a helyén. Talán lesz valami variáció is a játékban...Döme
Végre! 😀 Ezek szerint sikerült meggyőzni az öreget... remélem beváltják a hozzájuk fűzött reményeket és földbe tiporják az ellenfeleket!
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Trevor Scott teper vissza LB-be, ahová való, és Shaughnessy lesz a kezdő DE a helyén. Talán lesz valami variáció is a játékban...
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Csak 3 olyan játékos van a keretben, aki megérte, hogy legyőzzük a Chargers-t, Janikowski, Lechler és Langston Walker!
Jó lenne ha ez a szám 50-nel növekedne vasárnap! 😊

Az utolsó győzelmünk 2003 szeptemberében volt, az is hosszabbításban 34-31-re és pont hazai pályán, szóval egy ilyen eredménnyel ki is egyeznék 😊

Viszont ha a Chargers nyer, akkor 14 meccsre növekszik a sorozatos győzelmük száma, amivel beállítanák a Pats Bills felett aratott sorozatos győzelmeinek számát.
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Jared Veldheer esete számomra érthetetlen...nem tudják eldönteni mi lesz a srácból???

Faszért szivatják a gyereket...találják ki, hogy C vagy LT és hagyják ott fejlődni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
faszaság. Végre vasárnap élőben rendesen TV-n keresztül nézhetem a meccsünket!
Angol Sky Sports 2 adja a meccsünket. Nem kell stream-el szenvedjek...

több mint 14 éve
Alnak nagyon sok idő kell, hogy rájöjjön dolgokra.

Ugye nagyon sokáig nem akarta feladni a hosszú passzokat, talán most már sikerült meggyőzni, hogy inkább a sokfutásos, rövid passzos néha hosszú passzos játék a menő és a modern.
Most akkor majd arra kell rászoktatni, hogy néha blitzelni is muszáj mert különben a négy falember nem tudja nyomás alatt tartani a QB-t, ami amúgy is szinte lehetetlen, mivel általában 5, de leginkább 6 ember szokta védeni az irányítót, főleg ha van TE is.
több mint 14 éve
Nonsense ez a sok hamstring sérülés...

és az is nonsense, hogy Al nem látja, hogy ezzel a Dvel sose leszünk már jók...

több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Erről az jut eszembe, hogy mit is mondtak kinn az okosok a harmadik hét előtt? Kit is kellene eladni draft pickért? Fúúúúú várjá'!! Nem jut eszembe! Jaaaa! Megvan! Ezt a Michael Bush gyereket... haha... :/ (nem azért írtam be, hogy itt szítsam a feszültséget, csak úgy... 😛 )TST
Ezzel nem tudod szítani a feszültséget, mert azok akik ezt írták, nem nagyon olvasgatják ezt a fórumot! 😛 😀

Meg hát ez mindenhol egyből feljönne ha az egyik futó nagyon jól teljesít, a másik meg nem annyira, hogy el lehetne adni, mert ugye mindenki arra számít hogy folytatódik tovább a tendencia. Most hogy Bush lesz a futó, majd azok a hangok erősödnek fel, hogy McFadden mindig sérült, így nem lehet rá hosszútávon számítani...Bruce
Jó persze van abban valami amit mondasz, de hát akárhogy is nézem egy olyan futóról beszélünk DMC esetében akinek NFL karrierjében 3 jó meccse volt és kész... Na most nálam ezért probléma ez az eszmefuttatás. Mondjuk benne van az is, hogy nem vagyok DMC szimpatizáns, de nagyon nem... 😛 Meg hát igazából mind1 is, mert nem azon múlik elsősorban a csapat sikeressége, hogy a 2 okos RBnk közül melyik sérül le épp és melyik kezd! 😊
több mint 14 éve
Rövid hírek a Raiders háza tájáról:

Rolando McClain már a második egymást követő napon maradt távol az edzésről. Valamilyen személyes okból kifolyólag, tehát nem sérülés!

Zach Miller, Chris Johnson, Hiram Eugene tegnap már teljes értékű edzésmunkát végzett, csakúgy mint a két kezdő WR Louis Murphy és Darrius Heyward-Bey

9-en nem edzettek tegnap sérülés miatt: Darren McFadden (hamstring), Michael Bennett (hamstring), Chaz Schilens (knee, foot)Robert Gallery (hamstring), Travis Goethel (back), Quentin Groves (hamstring), John Henderson (foot), Thomas Howard (knee) és Walter McFadden (hamstring)

Két játékos pedig limitáltan edzett: Bruce Gradkowski (shoulder) és Jeremy Ware (ankle)

Folytatódik a Jared Veldheer-saga, ugyanis az edzésen mind C-ként, mind LT-ként szerepelt a fiatal játékos :/

Semmi meglepő nincs abban, hogy újra black out van a meccsünkön.

Marshall a köz nyomása ellenére sem fog több blitzet hívni a mérkőzésen!
több mint 14 éve
Erről az jut eszembe, hogy mit is mondtak kinn az okosok a harmadik hét előtt? Kit is kellene eladni draft pickért? Fúúúúú várjá'!! Nem jut eszembe! Jaaaa! Megvan! Ezt a Michael Bush gyereket... haha... :/ (nem azért írtam be, hogy itt szítsam a feszültséget, csak úgy... 😛 )TST
Ezzel nem tudod szítani a feszültséget, mert azok akik ezt írták, nem nagyon olvasgatják ezt a fórumot! 😛 😀

Meg hát ez mindenhol egyből feljönne ha az egyik futó nagyon jól teljesít, a másik meg nem annyira, hogy el lehetne adni, mert ugye mindenki arra számít hogy folytatódik tovább a tendencia. Most hogy Bush lesz a futó, majd azok a hangok erősödnek fel, hogy McFadden mindig sérült, így nem lehet rá hosszútávon számítani...
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Hendersonnak eltört valami csontja és 5 hetes kihagyás vár rá...Bruce
Ez sokat fog segíteni a run defense-en.

Meki szinte biztos hogy nem fog játszani a hétvégén, ez is egy igen jó hír. Bush mondjuk utoljára már állat volt, csak egyedül ő se fogja sokáig bírni.Döme
Erről az jut eszembe, hogy mit is mondtak kinn az okosok a harmadik hét előtt? Kit is kellene eladni draft pickért? Fúúúúú várjá'!! Nem jut eszembe! Jaaaa! Megvan! Ezt a Michael Bush gyereket... haha... :/ (nem azért írtam be, hogy itt szítsam a feszültséget, csak úgy... 😛 )
több mint 14 éve
Én Espn-en láttam vele egy riportot, otthon van Alabamában, a helyi középsuliban dobálgat edzéseken, próbálják formába hozni, de dagadt. Szerintem rá már keresztet lehet vetni.
több mint 14 éve
Sziasztok,
Ismét megkérdezném, hogy mi van Jamarcus Russel-el.
Ha tudja valaki...Sobri Jóska
JaMarcus Russell a neve!

Egyébként meg sztem semmi nincs vele, nem játszik sehol egyelőre, nem kell senkinek. Letartóztatták drogbirtoklás miatt, de nem volt bizonyíték rá, így elengedték! Egyelőre Free Agent, úgy látszik senki nem lát benne fantáziát!

Ezért nem válaszoltunk korábban sem, mert nem tud róla senki semmit sztem...
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Sziasztok,
Ismét megkérdezném, hogy mi van Jamarcus Russel-el.
Ha tudja valaki...

több mint 14 éve
Annál is inkább, mert Bennett is sérüléssel bajlódik, szóval csak Cartwright jöhet szóba, bár Bennett sérülését nem olyan komolynak írták.

Szar kilátások a meccs előtt...Bruce
Innen lesz szép nyerni 😀
több mint 14 éve
Hendo, DMC tényleg nem jó hír...

Rendes D hívás kell, nagy játék az OL-től, Bushtól és a WRektől is...akkor talán...

több mint 14 éve
Annál is inkább, mert Bennett is sérüléssel bajlódik, szóval csak Cartwright jöhet szóba, bár Bennett sérülését nem olyan komolynak írták.

Szar kilátások a meccs előtt...
több mint 14 éve
Hendersonnak eltört valami csontja és 5 hetes kihagyás vár rá...Bruce
Ez sokat fog segíteni a run defense-en.

Meki szinte biztos hogy nem fog játszani a hétvégén, ez is egy igen jó hír. Bush mondjuk utoljára már állat volt, csak egyedül ő se fogja sokáig bírni.
több mint 14 éve
Hendersonnak eltört valami csontja és 5 hetes kihagyás vár rá...
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
D-nél egyedül abban bízhatunk, hogy Al-t sikerül meggyőznie Cablenak, Marshallnak, hogy engedjen ebből a vanilla Dből...
Amíg ezt játszuk minden komolyabb passz csapat szétaláz minket...Rolni
Hát akkor itt az ideje, mert a SD igencsak komoly passz csapat... Még VJ nélkül is..
Jó lenne ha olyan meccset tudnánk velük játszani, mint a tavalyi MNFen, csak kicsit több szerencsével, nameg W-vel a végén. Remélem az elkapók nem úgy fogják tolni, mint Texans ellen. Miller meg robbantson megin'!

több mint 14 éve
Én még mindig nem értem, miért nem Scott kezd LB-ként. Tavaly bevált, a TC-ben is jó volt. Nem hiszem, hogy Groves annyival jobb lenne. Inkább backupnak kéne tenni, az ST-ben meg apríthat, és így Shaughnessy kezdhetne DE-ben.

Lehet, hogy az agresszív D# vasárnap színre lép, tavaly is az 5. héten alkottak nagyot.
Ja és ezt a meccset méginkább hozni kéne, mint az eddigieket. Már csak a csoportrivalizálás miatt is, de az utóbbi 13 találkozón vesztettünk. És pozitívan hathat a csapatra is ez a győzelem...
(bár itt sose lehet tudni, hogy mi hogy hat a csapatra)BMG
Én is Shaugnessy-t kezdeném DEbe nem Scott-ot...Trevor nagyon eltűnik így, hogy DE...OLBbe jobb volt sztem tavaly...

D-nél egyedül abban bízhatunk, hogy Al-t sikerül meggyőznie Cablenak, Marshallnak, hogy engedjen ebből a vanilla Dből...
Amíg ezt játszuk minden komolyabb passz csapat szétaláz minket...

több mint 14 éve
Én még mindig nem értem, miért nem Scott kezd LB-ként. Tavaly bevált, a TC-ben is jó volt. Nem hiszem, hogy Groves annyival jobb lenne. Inkább backupnak kéne tenni, az ST-ben meg apríthat, és így Shaughnessy kezdhetne DE-ben.

Lehet, hogy az agresszív D# vasárnap színre lép, tavaly is az 5. héten alkottak nagyot.
Ja és ezt a meccset méginkább hozni kéne, mint az eddigieket. Már csak a csoportrivalizálás miatt is, de az utóbbi 13 találkozón vesztettünk. És pozitívan hathat a csapatra is ez a győzelem...
(bár itt sose lehet tudni, hogy mi hogy hat a csapatra)
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Köszönet az infókért/véleményekért/benyomásokért!
több mint 14 éve
Épp nézegettem az idén lapátra ett ex-jaguárok statjait és meghökkenve láttam hogy Groves minden meccsen kezdett; és van 1 pickje és egy PD-jei is. Mi a Raiders szurkolók véleménye róla és Big John (Henderson)ról eddig?iktriad
Groves nem egy nagy szám eddig...szerintem nem kezdő szint a srác így 4-3 OLBnek, de kapitális, meccset bebuktató hülyeséget se csinált eddig, most meg lesérült. Sztem ez a váltás is okoz neki némi gondot DEből, OLBba...

Passz ellen akadnak gondjai mint az várható volt és futás ellen is akad vele gond. Döme említette régebben vmelyik meccsen, hogy a futót egyszerűen nem befele kényszeríti hanem hagyja kifelé futni ott meg nem elég gyors, csak jópár yard után tudja megfogni...Ha tolnánk több blitzet akkor mint blitzelő OLB lehetne hasznát venni és amúgy eddig a szerelésével olyan szempontból nincs gebasz, hogy ha vki ott van előtte akkor szereli...3-4 OLB szerepkör jobban feküdne neki sztem, de ott is inkább back upnak való az én szememben...STben szolid egy kurva nagy hit-el 😊

Henderson igen jól játszott sztem amikor fenn volt, de sérülés miatt az utóbbi 2 meccset kihagyta...Run D sztem jobb volt mikor ő volt benn Seymour vagy Kelly mellett. Remélhetőleg egészséges tud maradni a szezon nagy részében és akkor szolid pick up volt nyáron...

Amúgy Defense elemezgetés megy kinn sokhelyen...

Legfontosabb gond sokak és szerintem is a schema amit játszunk. Ez továbbra is az a szar vanilla D four man rushal amit Al hív...erről írtam már, hogy nem tudom miért nem mernek Cable-ék váltani.
Ember anyagunk nem rossz és a Bears ellen pre-seasonban vagy a tavalyi Eagles meccsen látszott mennyivel jobban játszik a D ha blitzel, agresszív...
Valaki azt is felvetette futás elleni gondnak, hogy Kelly és Seymour nem egészítik ki egymást. Hiába hívjuk kelly-t NT-nek Ő továbbra is UTként játszik sokszor (lásd Gerrald Warren eddig). Nem double team-et vesz fel hanem ő is "penetrál". MIndketten bemennek a gapbe és ha nincs szerencsénk jön a big run...Henderson azért lehetne nagyon jó megoldás melléjük rotálva, mert ő igazi run stopper, tudja mi a dolga, felveszi a double teamet...
Nem tudom ebben mennyi az igazság...

Sokan felvetették a 3-4-re váltás gondolatát is ismét...
Jövő offseasonban OL kell, hogy a focus legyen, de végülis még így is meg lehetne valósítani a dolgot...hátha 3-4be Al már nem pofázna bele...ehhez vszeg új HC érkezése kell...Bill Parcell állítólag nem akar nyugdíjba menni 😀

Seymour(Bryant)-Henderson(Heard)-Kelly(Houston)

Wimbley(Groves)-Brown(Goethel)-Rolando(draft pick)-Scott(Davis-Norris)

Aso(McFadden) Routt(CJ)

Branch(Mitchell) Huff(Brown)

több mint 14 éve
Groves futás ellen katasztrófa, coverben jó. Szerintem nem kéne neki kezdenie. Henderson ha egészséges, akkor jó.