Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Persze, csak bosszantó, hogy azért kapja a nagy dellát, hogy "ilyenkor ne köjjön izgulni..." oszt mégis kell. Persze neki sincsennek acélsodronyból az idegei, csak ilyenkor lehet mit a fejéhez vágni! 😊 Szeretném remélni, hogy nem lesz többet hasonló probléma vele és szerintem nem is lesz... Remélem felbőszül az Éva és benyom egy 70 yardos FG-t ha nem kettőt, hogy kamillázzon a jónép... 😀
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Mindenki támogatja, és nagyon nem veszi félvállról. Van olyan tökös gyerek ő, hogy összekapja magát.Döme
Sztem meg nincs mit összekapni magán. Úgy értem, ez pech, ha te vagy a világ egyik legjobbja, mint Janó bátyó, akkor is néha lesz ilyen nap, hogy minden fos. Ezen nincs mit javítani, ha ezen gondolkozik, filózgat, az már lehet egy rossz széria kezdete. Ha elfogadjuk, hogy senki nem tökéletes rajtam kívül, akkor nyilvánvalóan játssza amit tud, és tudni tud azt tudjuk. 😊 Az hogy esetleg a media ezt szereti felfújni, mint valami nagy dolgot, az engem speciel nem hat meg.ulpianus
Pont ezt akartam írni, hogy senki sem tökéletes.
Persze rajtad kívül... 😀
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Mindenki támogatja, és nagyon nem veszi félvállról. Van olyan tökös gyerek ő, hogy összekapja magát.Döme
Sztem meg nincs mit összekapni magán. Úgy értem, ez pech, ha te vagy a világ egyik legjobbja, mint Janó bátyó, akkor is néha lesz ilyen nap, hogy minden fos. Ezen nincs mit javítani, ha ezen gondolkozik, filózgat, az már lehet egy rossz széria kezdete. Ha elfogadjuk, hogy senki nem tökéletes rajtam kívül, akkor nyilvánvalóan játssza amit tud, és tudni tud azt tudjuk. 😊 Az hogy esetleg a media ezt szereti felfújni, mint valami nagy dolgot, az engem speciel nem hat meg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Mondjul olvastam, hogy a Cards vesztes meccs után Jano már korán reggel a pályán gyakorolt, remélem kiegyensúlyozottabb lesz mert nagy szükség van rá is.ThundersNFL
Igazából én ezért vagyok nyugodt:
"Everything just went wrong," Janikowski said. "I watched the film, and my follow-through was horrible. I watched (it) for hours. It was just terrible."

Mindenki támogatja, és nagyon nem veszi félvállról. Van olyan tökös gyerek ő, hogy összekapja magát.
több mint 14 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 022 — !SuPeR6BoWL!
Üdv Raiders fanok!

Remélem Gradkowski, Janikowski, és Murphy(remélem tud játszani) remek teljesítményt nyújtanak ugyanis 2 külön fantasy ligában kezdőim!!!!

Mondjul olvastam, hogy a Cards vesztes meccs után Jano már korán reggel a pályán gyakorolt, remélem kiegyensúlyozottabb lesz mert nagy szükség van rá is.

Na egy nagy kalappal a hétvégére 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Remélhetőleg Seymour, Henderson és CJ is tud majd játszani hétvégén...

Kelly mentalitása nagyon tettszik, remélhetőleg mindenki így áll hozzá...

Remek a 2. hely total D-be, de majd most kell megnézni egy igazán jó O ellen valós-e...

http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2010/09/29/kelly-shrugs-off-defensive-ranking/

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Chaz Schilens a hetedik héten tér vissza Vittorio Tafur szerint. Szóval most nem!

Cable szerint már a szokásos, semmi komoly problémája van Murphynek :S Ez számomr nem sok jót jelent!

Az LB Alex Joseph-et elhoztuk a Browns PS-éből és mi meg betettük vissza Stevie Brown-t az aktív rosterbe.

Azt írják hogy a liga legtöbb redzone próbálkozása a mi nevünkhöz fűződik (13) és ebből csak 3 végződött TD-vel! Most ezt próbálják javítani, mert emiatt nagyon sok pontról maradtunk le, lásd a Cards meccset.
Azt írják, hogy a végrehajtással van probléma és nem a játékhívásokkal, szóval sok sok gyakorlás kell aztán, hátha javul! Bár ezt nem értem, hogy miért nem az edzőtáborban gyakoroltuk. (két legfontosabb dolog: red zone offense és 3rd down offense; ezekben nagyon szarok voltunk mindig is. faszé nem lehet gyakorolni orrvérzésig)

Anno, Mario Henderson éppen Mario Williams ellen kezdett Kwame Harris helyén és nem is rosszul. Remélem most is megismétli a teljesítményét és Veldheer is odateszi magát.

Shaubot sackelték a legtöbbet a 3 meccs alatt az NFL-ben (holtversenyben Vickkel), ami még a mi malmunkra hajthatja a vizet. Szóval az ő faluk annyira nem erős a passzjátéknál, bár a számok nem ezt mutatják. De valszeg Shaub is nyomás alatt tud jól játszani, de remélem odaérünk sokszor szélről és ezzel kicsit nehezítjük a dolgát.
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Tatum után Blanda is... nem szép év ez.

Janikowski-ban nagyon bíztam a tavalyi produkciója után. Jó volt egész évben, megkapta a nagy lóvét és erre szarabb mint valaha. Pedig pont tőle nem vártam az ilyen hozzáállást. Lechler elbeszélgethetne vele, hogy a nagy lé után is illik ugyanúgy odatennie magát mint előtte!!! Remélem ez a meccs ráébresztette, hogy nem szarhat bele, eddig bíztam benne, hogy idén rúg egy rekordot, de most már csak abban bízom, hogy ne kerüljön több győzelembe egy kihagyott 32yardos FG-ja. Ekkorát sztem köpni tud, nemhogy ennyiről betalálni a 2 léc közé!

A Texans ellen a legmeghatározóbb az lesz h a 2 LT mennyire fogja meg Mario Williams-t illetve a DL mennyire tudja féken tartani Foster-t. Az h Johnson játszani fog-e az ugyan kérdéses, de ha nem is lesz pályán azért ott lesz Walter - Jones - Anderson WR trio és Daniels is veszélyes lehet.

Nálunk Murphy nem edzett eddig, de persze Cable nem nyilatkozik a sérüléséről és arról hogy játszhat-e a hétvégén. Mindenesetre reménykedjünk, hogy pályán lesz mert nélküle elég nagy gázban leszünk.

több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Valamiért az a baj, hogy hiába játszunk jól maga a pontok nagyon nehezen jönnek... Ez sok minden okozhatja igazából csak mi? 😀 (Ha tudnák akkor nyernénk a meccseket 😊 )
több mint 14 éve
Vasárnap végre újra az 'original turf' lesz, mivel a bézból alapszakasznak vége lesz, és az A's most sem jutott pléjoffba, és az uccsó meccseiket idegenben tolják. Chazről nincs valami hír?Bay Area
Akkor romlani fog Jano FG pontossága 😛 😀

Bush-t szerintem 3rd downoknál és rövid yardos/goalline szituációknál kéne alkalmazni, végül is erőfutó.
DMC "tartósságát" is növelné, ha nem erőltetnék vele a középső futásokat. Inkább szélen, ahol fel tud gyorsulni (persze ennek feltétele egy jól blokkoló fal)

A Texans ellen pedig több pontot kell szerezni, mint ők és meglesz a meccs 😀
(amúgy is ez a győzelem feltétele...)
több mint 14 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Vasárnap végre újra az 'original turf' lesz, mivel a bézból alapszakasznak vége lesz, és az A's most sem jutott pléjoffba, és az uccsó meccseiket idegenben tolják. Chazről nincs valami hír?

több mint 14 éve
Szerintem nem biztos, hogy jót tenne a futásnak a rotáció. DMC és Bush is szólóban teljesített eddig jobban, a váltogatásnál visszaesett a teljesítményük. Tavaly sem volt túl produktív a rotációs futás, de majd meglátjuk...
BMG
Ez érdekes felvetés. Alapból én azt mondom,h ilyen teljesítmény mellett DMC a fő fegyver, futó. Amíg nem romlik a teljesítménye nem kell változtatni, de ha ügyesen használjuk Bush-t akkor abból sztem csak jól jöhetünk ki. Hosszútávon nem jó az se ha agyon használnak egy futót...
Bush legnagyobb fegyverként nálam a 2 RB felállásoknál lenne és emellett, ha DMC fáradt.

több mint 14 éve
Szerintem nem biztos, hogy jót tenne a futásnak a rotáció. DMC és Bush is szólóban teljesített eddig jobban, a váltogatásnál visszaesett a teljesítményük. Tavaly sem volt túl produktív a rotációs futás, de majd meglátjuk...

Janohoz visszatérve: aki egy lépésből 60 yardot rúg, annál nincs gond az erővel. A probléma a baloldali rugásokkal van, mert akkor gyakorlatilag visszafelé kell csavarnia (az 58-as is balról ment). Az utolsónál meg csak simán elbaszta...
Idén eddig 13/8 a teljesítménye, úgyhogy össze kell szednie magát.
több mint 14 éve
Na kicsit kezdjünk ráhangolódni a Houston meccsre.

Nem mi vagyunk az esélyesek, de mint tudjuk ez nekünk segít 😊. Cards meccset simán hoztuk volna, ha kevesebb a bünti, kicsit jobb a rúgónk. Ebből a vereségből merítenie kell a csapatnak és akkor lehet keresnivalónk. Houston remélhetőleg elbízza magát, elhiszi, hogy sima lesz és akkor meg kell lepni őket. Houston-Dallas meccset remélem alaposan kivesézik Cableék...

Futójátékuk eddig szépen muzsikál, de ha Dallas módjára 100 yard körül tartjuk Fostert akkor jók lehetünk. Washingtonnak is sikerült szépen levennie Fostert azért..
Dline jól kell, hogy játszon...McClain igen jól mozgott Cards ellen futásoknál...ebből kell mégtöbb. Ahogy Ő belendül sokkal jobb lesz a D.

Passz játékuk nagyon klappol. Itt nagy kérdés Andre Johnson szereplése, illetve annak minősége. Boka sérülése van ugyanis. Ha nem játszik vagy komolyan befolyásolja a teljesítményét a sérülés az segíthet nekünk. Ha játszik akkor a recept ugyan az mint a Cards ellen, Aso követi Johnsont és kiveszi a játékból, ahogy ezt Larry-vel tette. Routtnak kell bünti nélkül levennie Waltert. Ha Johnson nincs vagy nem 100% akkor Asoé Walter sztem...
Passz védekezésünk számok alapján nem rossz eddig, de azért igazán jó QBval még nem futottunk össze és Schaub az.
Nyomást kell helyezni rá és az segíthet a DBinknek. Jó lenne pár blitzet is hívni rá, illetve ki kell használni, hogy a kezdő LT nem játszik náluk egy olyan falban ami azért enged sacket...Dlinetól nagy meccs kell és pár jól elhelyezett blitz...

Amikor nálunk van a labda:
Futás ellen papíron jók, de az is igaz, hogy egy igazán erős futócsapattal(idei formát nézve) se játszottak még idén. Futnunk kell. DMC eddig parádés és erre a meccsre Bush is készen lesz már. Őket kell jobban használnunk és itt nem csak futásra gondolok, hanem a már emlegetett 2 RB felállásokat, ahol DMCvel lehet variálni, kiküldeni slotba LB coverage ellen, majd Bushal futni a gyengébb front ellen...remélem Hue kicsit aktivizálja őket a gyenge trükkös play-ei helyett.

Passz ellen a Houston D a 32., ami azért nem rossz hír Gradkowski és az elkapóik számára. Kezdő CBk nagyon fiatalok, DHB és Murphy hatékony lehet ellenük, jó passzok, play calling mellett.
Pollard tavaly szedett 4 INT-et, de azért nem egy coverage király, ha Chiefs-es napjaiból jól emlékszem...
Wilson az FS öreg róka, de nem életveszély sztem...szóval a safety duótól passz ellen nem félek...Zach Millert kéne ellenük megdolgoztatni...
Abidi és Diles a két OLB akik ellen Zach-et megintcsak nyugodt szívvel küldeném DMC-ről nem is beszélve.

Ez a D verhető sztem, de jó play calling kell és az, hogy a futás menjen.
Ha az OLine penality mennyiségén sikerül csökkenteni és elfogadhatóan játszanak akkor igenis lehet esélyünk.

Mario Williams és a Dline megtartása természetesen kulcs feladat lesz. Vszeg Cable még folytatja az LT rotációt, nagyon kiváncsi leszek mire lesznek a srácok elegek mario ellen. Sokat lesz vszeg ezen az oldalon benn Barnes is pluszba...
Nálunk Oline tekintetében nagy kérdés Gallery játéka. Ha ő tud játszani akkor sztem ki kell próbálni Loper-t RG poszton. Eddig mint kezdő LG hiba nélkül játszott, jól. A Gallery-Satele-Loper belső rész mögött a futás is jobban menne és a zseb is tovább egybe maradna...Walkerről nem hallottam semmit, de remélhetőleg képes kezdeni, mert Barnes nem sokat mutatott RTben. Walker legalább futásnál blokkol. A Loper-Walker jobb oldal futásnál szintén jobb lenne mint a Cooper féle...
LT párharcról meg annyit, hogy sztem jelenleg hasonló szinten vannak pass protectionban, de run blockingban sztem Jared jobb. Nem lenne rossz, ha ezen a meccsen erős ellenfél ellen végre el lehetne dönteni, hogy jared készen áll és Henderson mehet a padra vagy esetleg RTbe challengelni Walkert...

több mint 14 éve
Hát igen, a Texans egy elég komoly próba lesz, mert állat a passzjátékuk, Schaub 400akat szokott nyesni, futójátékuk se rossz, érdekes meccs lesz, talán egy kis esélyünk lehet ellenük, ha a buzi bűntetéseket meg a balfaszkodásokat mellőzzük, és minél több támadásunkból pontot szerzünk, akkor a D is oda fogja magát rakni.Bay Area
Viszont ők védekeznek a passz ellen a legrosszabbul az NFL-ben. Ez azért kihasználható. Aztán futni meg majdcsak tudunk, mert Bush is már több szerepet kap!

Walter McFadden megint megsérült a meccsen.... hamstring (no comment)
Seymournak sem jött teljesen rendbe a sérülése, szóval még ez a hét is ilyen sérülős lesz számára.

Jó lenne ha visszatérne már Chaz legalább apróbb szerepbe, mert 11szer dobtunk DHB-ra a meccsen!
Azért négy jó célponttal (Chaz, DHB, Murphy, Miller) + McFadden elég ütős kis passzjátékot lehetne kialakítani. Valamint nem beszélve arról, hogy Bush-nak és Reece-nek sem rossz a keze egyáltalán! Csak hát a falnak is van ebben egy apró szerepe sajnos... 😊
több mint 14 éve
Hát igen, a Texans egy elég komoly próba lesz, mert állat a passzjátékuk, Schaub 400akat szokott nyesni, futójátékuk se rossz, érdekes meccs lesz, talán egy kis esélyünk lehet ellenük, ha a buzi bűntetéseket meg a balfaszkodásokat mellőzzük, és minél több támadásunkból pontot szerzünk, akkor a D is oda fogja magát rakni.

több mint 14 éve
Egy kis statisztika:

futásban: Darren McFadden 3. helyen van az NFL-ben (Foster és Adrian Peterson mögött).
Védelemben: A Raiders szintén 3. helyen van (A Ravens és a Packers mögött).
Passz védekezés: A Raiders 2. helyen van (egyedül a Ravens van előttünk).
Támadásban: 10. helyen van a Raiders.

Igaz a nagyobb próbák most jönnek, mert jön egy Texans, aztán egy Chargers! De ha 5 forduló után is ilyenek leszünk védelemben és támadásban, akkor már igazából csak az eredményeknek kell jönniük és fajin kis csapat lehet. De még egyelőre szerencsétlenek vagyunk, de majd meglátjuk! 😊

Asomugharól is itt egy stat:

56 playnél volt fenn a pályán (25 passz, 25 futás, 4 bünti, 2 sack)
Ebből a 25 passz playből 6-szor dobtak felé és ebből lett egy elkapás (Fitzgerald)
Valamint egy büntit is összeszedett Fitz-en!
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
rossz ev ez....
Meg Tatumot se emesztettem meg...
több mint 14 éve
Isten nyugosztalja!
több mint 14 éve
http://content.usatoday.com/communities/thehuddle/post/2010/09/hall-of-fame-raiders-legend-george-blanda-dies-at-83/1

R.I.P.

Mekkora player volt Ő (is).

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Janónak mentálisan vannak gondjai, nem fizikailag. Tegnap bemelegítésen 63-ról is betette. Én nem akarom baszogatni, mert tudom - illetve csak gondolom - hogy milyen borzalmas teher field goal kickernek lenni, de 2 milláért el kell tudni viselni ezt.

Szerintem amúgy túl van kímélve, preseasonben soha nem kell rúgnia, meg nyilván a picsája is ki van nyalva Oaklandben, szóval ez se biztos hogy jót tesz. Nehéz ügy ez...
több mint 14 éve
Janonak nem a lába erejével van a baja...egyik rugásnál se a távon múlott...neki fejben kell összekapnia magát és a tavalyi formáját elővenni. Nem tudom mennyit edzett offseasonban, de úgy néz ki mint egy diszno lassan...kéne edzegetni főleg fejben...

Chiefs D és ST figyelemre méltó és a futás is rendben...nem lehet már lenézni őket, és minket se lehetne ha ezeket a rohadt büntetéseket le tudnánk vetkőzni.

több mint 14 éve
Azt mondjátok ne bántsuk Janit. Hát nem bántom, de iszonyatosan nagy düh van még most is bennem , hogy el tudta baltázni az utolsó FG helyzetet. Tönkre téve azzal a mozdulattal néhány játékos kő kemény munkáját ... igaz ami igaz, hogy az utolsó negyedben a bírók segítettek minket pont FG távolságba.... amit sajnos Jani elbaszott :mad:
Big L
Abszolút egyet értek, ez az egész csapat elég komoly munkája volt, amit elkúrt tegnap, persze nem lehet csak az ő nyakába varrni, de azért valamennyire mégis...

Nem tudom mi a szar van vele, de nagyon szét van esve idén.Döme
Na ez jó kérdés, de jó lenne ha Cable leülne vele beszélni 4szemközt, és megdumáznák a problémát... Amúgy nem lehet az, hogy mivel kicsit "korosabb" már, és a kickoffok elég sokat kivesznek belőle, "fárad a lába" - sok TBt basz-, és emiatt kicsit kevesebb marad a lábában az FGkre? Mert ha igen, akkor a kickoffokat mással kell rugatni, ahogy tavaly csinálta pl a Dallas is, az újonc Buehler kapta a KO-kat, és a nemtomki rúgta az FGket. Vagy lehet rosszul emlékszem, de valami ilyesmi rémlik...Javítsatok ki ha tévedek.

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Szerintem meg Herm is nagy edzo volt sot...Delonso_
Ez már így OFF
De Herm nekem is kedvencem. Az aláírásomban is ôt idézem. 😛 Nagy arc, de edzônek inkább a defenseben értékes. Védôjátékos volt )nem is rossz. Aztán fejbôl azt mondom, hogy Chiefs védelmáben segédedzô meg draftban is kikérték a véleményét talán hivatalosan nem volt scout. Jetsnél volt DC még sztem, és utána jôtt vissza HCnak a Chiefsbe. A tehetségeket felismeri jó eséllyel. Abban is nagy. Meg morális vezetô, kôvetik a srácok a pokolba is. És a hülye zoknijaival együtt szerethetô manus.

De HCnek akkor jó, ha van mellette egy Gailey féle fazon, aki ônjáró offenseben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én nem nézem le a Chiefset, sőt örülök hogy végre egy eddig lábtörlő-kategória csapat van fönt - persze jobb volna ha a Raiders lenne ez. 😊

Én Casseltől féltelek titeket, eddig idén egy jó félideje volt, azért ezt hosszútávon nem biztos hogy el lehet viselni. De a D és az ST nagyon durva lett, szóval....Döme
Tudom hogy te nem nézed le. És aki ezt teszi sem téved alapvetôen. Nem lett PO esélyes csapat. Aki nem áll oda kôkeményen, mert "laza meccs, nyerünk tutira" arra mondtam, hogy megégetheti magát.
De azért nem jogos az sem, hogy a szakértôk a meccs elemzéseken konkrétan vad rôhôgésben törnek ki folyton, ha a 2-0 v. 3-0 szóba kerül. Meg a legtôbb fórumon is ez van. Annyira azért már nem bohócfesztivál csapat volt eddig a KC. Sok évig igen, de ez a draft mindent megváltoztatott.
Eddig is volt sok jó játékos rossz rendszerben. Most még edzô is lett, és rendszer is.ulpianus
Szerintem meg Herm is nagy edzo volt sot...