Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Amador
273
sok oldal írja, hogy letrade és Matthews fog jönni..CarmelomanAz apja beprotezsálja.
Egyébként, ha végül is kiderülne, hogy Jones nem elég jó kezdőnek, az egy 4. körös játékosnál még belefér. Sokkal bosszantóbb a 2. körös Pead és (egyelőre úgy tűnik) Quick esete.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
illetve a 2. körben elhozzuk Kyle Fullert, aki szimpatikus a vezetőségnek..
több mint 10 éve
Carmeloman
644
sok oldal írja, hogy letrade és Matthews fog jönni..
több mint 10 éve
Nagyon úgy fest, hogy az első két pick egyike OT-re megy majd el:Azt is jelentheti, hogy valószínűtlennek látják Saffold visszatérését és Jonesnak az egyik guard posztot szánják.AmadorAkkor ott van Dahl. Olcsóbb, és jobb is, mint Wells.
Saffoldra meg nagyon kíváncsi vagyok. Érthető, hogy kimenne a piacra, mert LT-ként is sokan látnak fantáziát benne, és több oldalon felmerült, hogy Jake Long-féle szerződést is kaphat.süti
For the second consecutive day, the St. Louis Rams were front and center leading the pro day workout of a top-ranked offensive tackle.
After directing Auburn's Greg Robinson, NFLDraftScout.com's No. 2 overall prospect, through his position-specific routine Tuesday, Rams offensive line coach Paul Boudreau pushed Texas A&M offensive tackle Jake Matthews -- our third-ranked prospect -- through drills in College Station, Texas, at the Aggies' pro day Wednesday.
The Rams contingent included general manager Les Snead, widely regarded as the top target to deal down in the 2014 draft from No. 2. Because St. Louis is set at defensive end and, as the Rams maintain, quarterback, moving down would open the possibility of drafting Matthews, projected to be drafted anywhere from No. 6-12. Boudreau is a 27-year veteran with a notable list of first-round pick pupils including seven-time Pro Bowl tackle Orlando Pace, left tackle Todd Steussie (Vikings, Panthers) and Lomas Brown (Lions).
The Rams met with Matthews privately after the workout. He also met with the Cleveland Browns.NFLDraftScout.com
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Azt is jelentheti, hogy valószínűtlennek látják Saffold visszatérését és Jonesnak az egyik guard posztot szánják.AmadorAkkor ott van Dahl. Olcsóbb, és jobb is, mint Wells.
Saffoldra meg nagyon kíváncsi vagyok. Érthető, hogy kimenne a piacra, mert LT-ként is sokan látnak fantáziát benne, és több oldalon felmerült, hogy Jake Long-féle szerződést is kaphat.
több mint 10 éve
Amador
273
Egy hír szerint a csapat fizetéscsökkentést is felajánlott Finnegannek az elbocsátása előtt. Fisher nem zárta ki a lehetőségét az újraszerződtetésének. Ha pedig másik csapatot talál magának, az további cap space-t jelenthet a Rams-nek. Wells megtartását nem értem, de akkor ezek szerint a Jones pickünk se úgy sült el, ahogy Fisherék számítottak rá.sütiAzt is jelentheti, hogy valószínűtlennek látják Saffold visszatérését és Jonesnak az egyik guard posztot szánják.
több mint 10 éve
Szerintem nem túl sok vizet zavar Finnegan elbocsátása. Idén még sérülten is többet segített rajtunk.Viszont nagyon örülnék ha Verrettet behúznánk draftról. Mondjuk szerintem a Jenkins-Johnon duo is vállalható felállás lehet.
Wells megtartását nem értem, de akkor ezek szerint a Jones pickünk se úgy sült el, ahogy Fisherék számítottak rá.
több mint 10 éve
a CB need nagyjából utolérte a S need-et. ami még inkább nyilvánvalóvá teszi a letrédet.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
és ami nem volt várható, Wells marad..www.turfshowtimes.com/2014/3/5/5474528/2014-nfl-free-agent-rumors-scott-wells-rams-roster-cuts
több mint 10 éve
Ami várható volt: Finnegan megy.www.stltoday.com/sports/football/professional/rams-report/rams-inform-finnegan-he-will-be-released/article_404aa399-ce8b-5dee-8366-20461ec70406.html
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
az reális..www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2014/02/Lineup-STL.png[/img]Csak élő szerződéssel rendelkezők szerepelnek rajta. Bővebben: www.profootballfocus.com/blog/2014/02/14/projected-lineups-st-louis-rams/
Projected lineup...
Mi alapján választják ki, hogy melyik játékos szerepeljen az ábrán?Amador
Saffold új szerződését 5 évre, 23-26 misire lövik be, ebből 7-10 misi lenne garantált.
www.turfshowtimes.com/2014/3/4/5469722/rams-rodger-saffold-contract-talks-2014-nfl-free-agentssüti
Viszont akkor tuti repül Wells és Finnegan...
Érkezhet Avant? Kirakta a Philly..
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/wp-content/uploads/2014/02/Lineup-STL.png[/img]Csak élő szerződéssel rendelkezők szerepelnek rajta. Bővebben: www.profootballfocus.com/blog/2014/02/14/projected-lineups-st-louis-rams/
Projected lineup...
Mi alapján választják ki, hogy melyik játékos szerepeljen az ábrán?Amador
Saffold új szerződését 5 évre, 23-26 misire lövik be, ebből 7-10 misi lenne garantált.
www.turfshowtimes.com/2014/3/4/5469722/rams-rodger-saffold-contract-talks-2014-nfl-free-agents
több mint 10 éve
Amador
273
Mi alapján választják ki, hogy melyik játékos szerepeljen az ábrán?
Projected lineup...dogbite
több mint 10 éve
Projected lineup...
több mint 10 éve
Snead mondta egy hete, hogy most Saffold az elsőszámú prioritás... Persze valószínűleg igazad van, és alapvetően új szerződésen dolgoznak.Hivatalosan is 133 M a cap, bő 10 misivel vagyunk alatta. Viszont szerintem kizart, hogy Saffoldot tagalnénk, OL esetében ez 11.7 M-ba fájna.dogbiteSzerintem eddig se fordult meg senkinek se a fejében, hogy tagelni kéne.süti
több mint 10 éve
Hivatalosan is 133 M a cap, bő 10 misivel vagyunk alatta. Viszont szerintem kizart, hogy Saffoldot tagalnénk, OL esetében ez 11.7 M-ba fájna.dogbiteSzerintem eddig se fordult meg senkinek se a fejében, hogy tagelni kéne.
több mint 10 éve
Hivatalosan is 133 M a cap, bő 10 misivel vagyunk alatta. Viszont szerintem kizart, hogy Saffoldot tagalnénk, OL esetében ez 11.7 M-ba fájna.
több mint 10 éve
a salary cap pillanatnyilag:Top 51 Contracts 125,548,962
Dead Money (12 játékos) 133,805
2014 Total Cap Hits 125,682,767
67 játékos van a Rosteren
53 játékos rendelkezik 2014-re szerződéssel
14 Free Agent-ünk van
további részletek itt: www.turfshowtimes.com/2014/2/27/4618780/st-louis-rams-individual-cap-hits-and-available-cap-space-february-27
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
az ok, de nem biztos, hogy az NFL-ben is beválik, mint ahogy évek óta sok ilyen bust volt..IgenAmadorSzerintem DE Chris Longra gondolt 😉Ramsfankérdés kinek kell egy sérülékeny LT ennyiért?CarmelomanClowney nagyon jó, de egy esetben érné meg, ha elengedjük Quinnt majd, amit nem fogunk. Mack és Barr nem ér 1/2-öt..CarmelomanMivel a két DE közül Quinn a fiatalabb és szerintem az értékesebb is, Clowney draftolása esetén Long tradelésére lenne nagyobb esély. Ha Clowney tényleg az a "10 évente egyszer van ilyen" játékos, akkor rögtön kezdő lehetne, így Longra nem lenne szükség és valószínűleg pénz sem.Amador
több mint 10 éve
Amador
273
IgenSzerintem DE Chris Longra gondolt 😉Ramsfankérdés kinek kell egy sérülékeny LT ennyiért?CarmelomanClowney nagyon jó, de egy esetben érné meg, ha elengedjük Quinnt majd, amit nem fogunk. Mack és Barr nem ér 1/2-öt..CarmelomanMivel a két DE közül Quinn a fiatalabb és szerintem az értékesebb is, Clowney draftolása esetén Long tradelésére lenne nagyobb esély. Ha Clowney tényleg az a "10 évente egyszer van ilyen" játékos, akkor rögtön kezdő lehetne, így Longra nem lenne szükség és valószínűleg pénz sem.Amador
több mint 10 éve
Nünüke
558
Szerintem DE Chris Longra gondolt 😉kérdés kinek kell egy sérülékeny LT ennyiért?CarmelomanClowney nagyon jó, de egy esetben érné meg, ha elengedjük Quinnt majd, amit nem fogunk. Mack és Barr nem ér 1/2-öt..CarmelomanMivel a két DE közül Quinn a fiatalabb és szerintem az értékesebb is, Clowney draftolása esetén Long tradelésére lenne nagyobb esély. Ha Clowney tényleg az a "10 évente egyszer van ilyen" játékos, akkor rögtön kezdő lehetne, így Longra nem lenne szükség és valószínűleg pénz sem.Amador
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 10 éve
Carmeloman
644
kérdés kinek kell egy sérülékeny LT ennyiért?Clowney nagyon jó, de egy esetben érné meg, ha elengedjük Quinnt majd, amit nem fogunk. Mack és Barr nem ér 1/2-öt..CarmelomanMivel a két DE közül Quinn a fiatalabb és szerintem az értékesebb is, Clowney draftolása esetén Long tradelésére lenne nagyobb esély. Ha Clowney tényleg az a "10 évente egyszer van ilyen" játékos, akkor rögtön kezdő lehetne, így Longra nem lenne szükség és valószínűleg pénz sem.Amador
több mint 10 éve
Amador
273
Snead elmondta, hogy a franchise tag idén sem lesz felhasználva. Ez nem meglepő.Megvolt az első találkozó Saffold ügynökével, de a csapat még nem tett szerződésajánlatot.
több mint 10 éve
Amador
273
Clowney nagyon jó, de egy esetben érné meg, ha elengedjük Quinnt majd, amit nem fogunk. Mack és Barr nem ér 1/2-öt..CarmelomanMivel a két DE közül Quinn a fiatalabb és szerintem az értékesebb is, Clowney draftolása esetén Long tradelésére lenne nagyobb esély. Ha Clowney tényleg az a "10 évente egyszer van ilyen" játékos, akkor rögtön kezdő lehetne, így Longra nem lenne szükség és valószínűleg pénz sem.