Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem siettük el.Bent maradók közül Mack, Decker, Nicks közül jöhetne valaki, de egyik után se érdeklődünk.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Byrd-Saints, ő is kilőve..fogynak..
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Verner Bucs 4 év 26 millió...már csak alá kell írnia..
több mint 10 éve
Carmeloman
644
látod h. könnyen megy 😀Hoomanawanui 😀😀😀PizsamaOff: állítólag a Pats megkínálta Illinois Mike-ot egy 2 éves szerződéssel.Pizsamaaz ki???Carmeloman
több mint 10 éve
Hoomanawanui 😀😀😀Off: állítólag a Pats megkínálta Illinois Mike-ot egy 2 éves szerződéssel.Pizsamaaz ki???Carmeloman
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Off: állítólag a Pats megkínálta Illinois Mike-ot egy 2 éves szerződéssel.Pizsamaaz ki???
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 832
Veldheert a sérülése óta az nem verte meg, aki nem akarta, másfelől pedig nem akart maradni, volt előtte ajánlat, nemet mondott.ez vicc..Az jóféle. Akkor még is csak LT lesz a srácból. Brandon Albert kapot 46-ot 5 évre. Nyilván ennyiért ne is maradjon nálunk, Raiders szempontból meg érdekes, hogy inkább rászavaztak, mint Veldheerre.süti
Former Rams OT Rodger Saffold reached agreement on a 5-yr, $42.5M deal that includes $21M gtd with Raiders.Carmeloman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Carmeloman
644
én is őt vártam ide..Pedig Ward-ot el tudtam volna viselni a Rams sec-ben. 😕PizsamaJenkinsről (S) lecsúztunk. Eagles-é 3 év/16 millióértCarmelomanWard meg megy Denverbe.süti
több mint 10 éve
Off: állítólag a Pats megkínálta Illinois Mike-ot egy 2 éves szerződéssel.
több mint 10 éve
Pedig Ward-ot el tudtam volna viselni a Rams sec-ben. 😕Jenkinsről (S) lecsúztunk. Eagles-é 3 év/16 millióértCarmelomanWard meg megy Denverbe.süti
több mint 10 éve
Carmeloman
644
akkor Allen nem, és jól megszívta 😛Jenkinsről (S) lecsúztunk. Eagles-é 3 év/16 millióértCarmelomanWard meg megy Denverbe.süti
de akkor ki miatt szabadítottunk fel pénzt???
több mint 10 éve
Jenkinsről (S) lecsúztunk. Eagles-é 3 év/16 millióértCarmelomanWard meg megy Denverbe.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Jenkinsről (S) lecsúztunk. Eagles-é 3 év/16 millióért
több mint 10 éve
ez vicc..Az jóféle. Akkor még is csak LT lesz a srácból. Brandon Albert kapot 46-ot 5 évre. Nyilván ennyiért ne is maradjon nálunk, Raiders szempontból meg érdekes, hogy inkább rászavaztak, mint Veldheerre.
Former Rams OT Rodger Saffold reached agreement on a 5-yr, $42.5M deal that includes $21M gtd with Raiders.Carmeloman
több mint 10 éve
Carmeloman
644
ez vicc..Former Rams OT Rodger Saffold reached agreement on a 5-yr, $42.5M deal that includes $21M gtd with Raiders.
több mint 10 éve
Akkor vele be is telne a cap. 😊DiamondsHead44nem teljesen, maradna 4,5 misi...
2014 Adjusted Team Salary Cap - $132,496,000
2014 Total Cap Hits - $118,939,767
Available Salary Cap Space - $13,556,233[/quote]Tudom, de abból még a rookie-kat is fizetni kell, úgyhogy eléggé meglennénk utána lőve.
www.nfl.com/player/sergiobrown/2507834/profileOlcsóbb, mint Byrd...
a legújabb kiszemeltünk..Carmeloman
Nem sok jót érzek most az erőben.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
@http://www.turfshowtimes.com/2014/3/11/5478450/st-louis-rams-individual-cap-hits-and-available-cap-space-march-11Jairus Byrd wants $9 million a yearnem teljesen, maradna 4,5 misi...
Akkor vele be is telne a cap. 😊süti
Available Salary Cap Space - $13,556,233DiamondsHead44
tervben van Quinn 5. évi opciójának lehívása..évi 6,9 millió..
több mint 10 éve
Jairus Byrd wants $9 million a yearnem teljesen, maradna 4,5 misi...
Akkor vele be is telne a cap. 😊süti
Available Salary Cap Space - $13,556,233
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Jairus Byrd wants $9 million a yearAkkor vele be is telne a cap. 😊
több mint 10 éve
Állítólag érdeklődünk Geoff Schwartz (G) iránt Saffold helyére.dogbiteVagy 5 misiben fájna ő is. Igaz az egyik legjobb guard FA-n, de voltak neki is hullámvölgyei. Főleg, hogy nálunk amúgy is leépül mindenki, én óvakodnék tőle.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Dahl-t elküldtükAzt mondták még visszatérhet máskor ha felépül...
én nagyon bírtam a csávót
pechére egyszer túl közel fejtette ki véleményét a bekapcsolt bírói mikroporthoz: "That's not fucking holding!"
DiamondsHead44
több mint 10 éve
Állítólag érdeklődünk Geoff Schwartz (G) iránt Saffold helyére.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Dahl-t elküldtükEzzel az OL-unk igazán parádésan fest mostanság 😉
DiamondsHead44
Kíváncsi leszek hogyan oldják meg..
Tactics win battles. Strategy wins wars.