Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
a csúcs az lesz, ha a Raiders feljön 1/2-re valamelyik OT-ért(just suck baby)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Saffold will come out OK on this deal. His new Rams deal will end up similar to the Rams' final offer before he agreed with Oakland. . . .. . . .which was just under $6 million per year, with playing-time incentives that could take overall value substantially higher.
(per Jim Thomas)
Saffold graded at +9.4 at guard last year, -2.7 at tackle (Pro Football Focus)
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
www.turfshowtimes.com/2014/3/12/5503052/nfl-free-agency-rodger-saffold-st-louis-rams-oakland-raiders-failed-physicalébredés után én is azt hittem, hogy ez egy előrehozott április elseji tréfa, de úgy tűnik nem az
remélem ez poén...Carmeloman
STL Curtain
több mint 10 éve
Carmeloman
644
www.turfshowtimes.com/2014/3/12/5503052/nfl-free-agency-rodger-saffold-st-louis-rams-oakland-raiders-failed-physicalremélem ez poén...
több mint 10 éve
The Raiders announce their 5-year $42.5M deal with OL Rodger Saffold yesterday is nullified as Saffold failed his physical.After a disagreement in OAK on OT Rodger Saffold's physical condition, he is returning to STL to sign a 5-yr contract with the Rams. Wow.
Raiders had concerns about Saffold's shoulder; Rams had "no concerns whatsoever" about his shoulder, per agent Alan Herman and Jared Fox.
több mint 10 éve
szerintem a barnák is felmennének oda az idei két első körükért cserébe egy QB-értTate leigazolásával vélhetően a Lions nem akar 1/2-öt már..Carmelomannem gond, van néhány egyéb need-es csapat. a Jax pölö gyakorlatilag kúbé nélkül van, szerintem az egyik trédpartner lehet az 1/2-re.DiamondsHead44
több mint 10 éve
per fővel számolva sem jobb a helyzetük 😛lassan a Browns-nál sem marad irányítóDiamondsHead44Gonosz akarnék lenni azt mondanám volt bármikor is mostanában 😉 😛dande
STL Curtain
több mint 10 éve
lassan a Browns-nál sem marad irányítóDiamondsHead44Gonosz akarnék lenni azt mondanám volt bármikor is mostanában 😉 😛
több mint 10 éve
lassan a Browns-nál sem marad irányító
STL Curtain
több mint 10 éve
egyébként a Snead-Fisher rezsim eddig jó érzékkel engedte el a játékosokat. szerintem eddig most sem hibáztak. Saffold és Williams olyan pénzeket kapott, amiket ha mi adtunk volna nekik, már felgyújtottuk volna a fórumot.
STL Curtain
több mint 10 éve
Tate leigazolásával vélhetően a Lions nem akar 1/2-öt már..Carmelomannem gond, van néhány egyéb need-es csapat. a Jax pölö gyakorlatilag kúbé nélkül van, szerintem az egyik trédpartner lehet az 1/2-re.
STL Curtain
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Tate leigazolásával vélhetően a Lions nem akar 1/2-öt már..
több mint 10 éve
én nem vagyok elkeseredve, hogy az első napokban nem igazoltunk le senkit. a komolyabb árversenybe nem tudunk belemenni, annyi lovesz nincs a sapka alatt. sok név van még odakinn, a jövő héten már 10-20 %-os diszkonttal lehet igazolni őket.másrészt lesz 11 pick-ünk, amelyek számát 2 jó tréddel növelhetjük az első 3 körben. mindenki azt mondja ez egy jó draftclass, az 50. helyen is lehet húzni olyan jó játékosokat, mint a 20. helyen.
legyen meg az akarata...
STL Curtain
több mint 10 éve
Nünüke
558
Egyik jobb, mint a másik. Úgy látszik Fisheréknek, már is hiányzik egy szar guard.Lehet hogy jobban járnánk ha a Draftról jönne két OG. 2-4 round.
Josephnek 1 misit se adnék, Carringtonról meg azt se tudom kicsoda.süti
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 10 éve
Egyik jobb, mint a másik. Úgy látszik Fisheréknek, már is hiányzik egy szar guard.Josephnek 1 misit se adnék, Carringtonról meg azt se tudom kicsoda.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
DL Alex Carrington is drawing strong interest from the #Rams and #BrownsCarmelomanDavin Joseph Visiting With The Rams On Wednesday
több mint 10 éve
Carmeloman
644
DL Alex Carrington is drawing strong interest from the #Rams and #Browns
több mint 10 éve
😮 😮 😮 😮Két hsz-szel lejjebb. Ha garantálton kívül, gyűrűt is nyerni kell, hogy kapjon valamit nem olyan rossz szerződés az... Mondjuk egy szar backup guardért az se túl jó üzlet.
G Chris Williams signing a four-year, $13.5 million deal that includes $5.5 million guaranteed with the Buffalo Bills.
Ilyen jó volt nálatok???tüsi91
Annyi vigasztaljon (mármint a Bölényeket...), hogy mióta elküldtük Grecót, azóta ő is szépen kikupálódott.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
😮 😮 😮 😮G Chris Williams signing a four-year, $13.5 million deal that includes $5.5 million guaranteed with the Buffalo Bills.
Ilyen jó volt nálatok???
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Tudom, de abból még a rookie-kat is fizetni kell, úgyhogy eléggé meglennénk utána lőve.Akkor vele be is telne a cap. 😊DiamondsHead44nem teljesen, maradna 4,5 misi...
2014 Adjusted Team Salary Cap - $132,496,000
2014 Total Cap Hits - $118,939,767
Available Salary Cap Space - $13,556,233süti
www.nfl.com/player/sergiobrown/2507834/profileOlcsóbb, mint Byrd...
a legújabb kiszemeltünk..Carmeloman
Nem sok jót érzek most az erőben.[/quote]maradt Indyben..
több mint 10 éve
Ő az egyetlen O-lineman, aki az összes meccset végigjátszotta.AmadorSikerült is kiharcolni a legrosszabb guard szerepét.
Gino Gradkowski is végig kezdő volt Baltimore-ban.
Ha már Saffold is elment, legalább Shelley Smitht tartsuk meg.
több mint 10 éve
Amador
273
C. Williams a Billsnél van tárgyalni..CarmelomanŐ az egyetlen O-lineman, aki az összes meccset végigjátszotta.
több mint 10 éve
Carmeloman
644
C. Williams a Billsnél van tárgyalni..
több mint 10 éve
Úgy látom csak a draft marad, ahonnan Snead-ék építkezni tudnak/akarnak/fognak. Csak akkor tényleg, miért szabadítottunk fel ennyi pénzt?
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
úgy látom, csak jobban jártam azzal, hogy aludtam
STL Curtain