Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
"There is no excuse for us not to be a top five defense,"
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
a 2013-ban leggyakraban használt 100 szó a Rams fórumokon. a Rams utáni 2 szó a Badford és draft...STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Hivatalos. Gregg Williams az új DC.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
espn.go.com/blog/nflnation/tag/_/name/2014-nfl-strength-of-schedule-afcMondjuk ilyen csoportban ez nem csoda. 😊
idén a 3. legerősebb a sorsolásunk...Carmeloman
több mint 10 éve
Carmeloman
644
espn.go.com/blog/nflnation/tag/_/name/2014-nfl-strength-of-schedule-afcidén a 3. legerősebb a sorsolásunk...
több mint 10 éve
a számítások szerint 4 kompenzációs pickre, 1 db 6. és 3 db 7. körösre számíthatunk. a COlts trade-del együtt így 7+1+1+4= 13 pick várható az idén.
www.turfshowtimes.com/2014/2/7/5390706/2014-nfl-draft-projected-compensatory-picks-add-four-to-rams-draft
STL Curtain
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Meccskijárás és szurkolás tekintetében az európai (vagyis csak a kedvenc csapat) jobb nálam, minden másban az amerikai..Ha nem enne ennyire nyújtott és show jellegű még nnél is többen szeretnék, mint első számú sportot..
több mint 10 éve
nem haragszom, de nem szeretem, ha meg akarják mondani mi legyen a véleményem. több mint 20 évig játszottam gurulós focit, lassan 9 éve vagyok benne az amerikai foci világában, azt hiszem el tudom dönteni, melyik a fontosabb és sportosabb a számomra.a legújabb hírek szerint Kroenke egy másik MLS csapatot (LA Gunners) akar csinálni LA-ben, ezért keresett helyet a stadion építéséhez. mondjuk ha gurulós focinak van helye, ott elszaladgálnak a rendes focisták is.DiamondsHead44Ne haragudj a kötözködésért, de szerintem elég érdekes, hogy európaiként a gurulós focit tekinted másodrendűnek az amerikai focival szemben. A futballnak az egész világon football / futball a neve, egyes- egyedül az USA-ban és Kanadában hívják soccernek. Én megértem, hogy jobban szereted az amcsi focit, lassan már én is, de azért a megnevezések terén maradjunk meg a realitások terén, főleg, hogy a "gurulós" focinak korábbra nyúlnak vissza a hagyományai. Szerintem a félreérthetőség elkerülése végett az egyiket amerikai focinak, a másikat meg európai focinak kéne nevezni. Persze ez csak az én véleményem, valszeg itt kisebbségben vagyok.Coltsfan2007
STL Curtain
több mint 10 éve
Hát valóban elég kevés embert találsz, aki nem a gurulós focit tekinti másod, vagy akár sokadrendűnek 😀a legújabb hírek szerint Kroenke egy másik MLS csapatot (LA Gunners) akar csinálni LA-ben, ezért keresett helyet a stadion építéséhez. mondjuk ha gurulós focinak van helye, ott elszaladgálnak a rendes focisták is.DiamondsHead44Ne haragudj a kötözködésért, de szerintem elég érdekes, hogy európaiként a gurulós focit tekinted másodrendűnek az amerikai focival szemben. A futballnak az egész világon football / futball a neve, egyes- egyedül az USA-ban és Kanadában hívják soccernek. Én megértem, hogy jobban szereted az amcsi focit, lassan már én is, de azért a megnevezések terén maradjunk meg a realitások terén, főleg, hogy a "gurulós" focinak korábbra nyúlnak vissza a hagyományai. Szerintem a félreérthetőség elkerülése végett az egyiket amerikai focinak, a másikat meg európai focinak kéne nevezni. Persze ez csak az én véleményem, valszeg itt kisebbségben vagyok.Coltsfan2007
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 836
számorma is másodrendű a gurulós. Nincs ezzel semmi gond.a legújabb hírek szerint Kroenke egy másik MLS csapatot (LA Gunners) akar csinálni LA-ben, ezért keresett helyet a stadion építéséhez. mondjuk ha gurulós focinak van helye, ott elszaladgálnak a rendes focisták is.DiamondsHead44Ne haragudj a kötözködésért, de szerintem elég érdekes, hogy európaiként a gurulós focit tekinted másodrendűnek az amerikai focival szemben.Coltsfan2007
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
a legújabb hírek szerint Kroenke egy másik MLS csapatot (LA Gunners) akar csinálni LA-ben, ezért keresett helyet a stadion építéséhez. mondjuk ha gurulós focinak van helye, ott elszaladgálnak a rendes focisták is.DiamondsHead44Ne haragudj a kötözködésért, de szerintem elég érdekes, hogy európaiként a gurulós focit tekinted másodrendűnek az amerikai focival szemben. A futballnak az egész világon football / futball a neve, egyes- egyedül az USA-ban és Kanadában hívják soccernek. Én megértem, hogy jobban szereted az amcsi focit, lassan már én is, de azért a megnevezések terén maradjunk meg a realitások terén, főleg, hogy a "gurulós" focinak korábbra nyúlnak vissza a hagyományai. Szerintem a félreérthetőség elkerülése végett az egyiket amerikai focinak, a másikat meg európai focinak kéne nevezni. Persze ez csak az én véleményem, valszeg itt kisebbségben vagyok.
több mint 10 éve
a legújabb hírek szerint Kroenke egy másik MLS csapatot (LA Gunners) akar csinálni LA-ben, ezért keresett helyet a stadion építéséhez. mondjuk ha gurulós focinak van helye, ott elszaladgálnak a rendes focisták is.
STL Curtain
több mint 10 éve
Hekker zseniális forma. 😀"People are buying into this move to LA talk way too much. Stan looked at the moon the other night...pretty sure were going there #MoonRams"
több mint 10 éve
igen, ügyes játékos 😊 kicsit felkavarta az állóvizet. Bár jobban örültem volna, ha a Rams idei jó teljesítménye adott volna okot a "címlapra kerüléshez".Megunta a EJD körüli kötélhúzást és emelte a tétet. A kérdés, hogy blöfföl-e?dogbitevalszeg igen, de jól csinálja.DiamondsHead44
több mint 10 éve
Megunta a EJD körüli kötélhúzást és emelte a tétet. A kérdés, hogy blöfföl-e?dogbitevalszeg igen, de jól csinálja.
STL Curtain
több mint 10 éve
Megunta a EJD körüli kötélhúzást és emelte a tétet. A kérdés, hogy blöfföl-e?
több mint 10 éve
Goodell azt mondta, hogy az nfl nem tervezi az LA-ben történő fejlesztést.STL Curtain
több mint 10 éve
Kroenke meg telket vett L.A.-ben, úgyhogy megint felvetődött a költözés lehetősége...sütiabban egyetérthetünk, hogy Silent Stan nem szarral gurigázik. gyakorlatilag LA belvárosában vett telket, nem 50 mérföldre LA-től. nyilván összegben sem volt mindegy, hol vesz valamit, de anyának is van vagyona rendesen.
mindenesetre a tárgyalási alapja már megvan az Ed fejlesztéséhez, új stadion építéséhez STL-ben, vagy a költözéshez.
STL Curtain
több mint 10 éve
Ha már D-re draftolunk, akkor Hageman. Brockersszel milyen jó kis duó lenne.Kroenke meg telket vett L.A.-ben, úgyhogy megint felvetődött a költözés lehetősége...
több mint 10 éve
FBKrisz
643
Remelem, hogy tudjuk tartani a lepest iden. 😊 pozitiv szezont es sistergos csoporton beluli meccseket akarok 😊
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Hát brutál lesz a csoportunk. Védelmek a toppon itt is, ott is, amott is! de így lesz jó!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
hát, HA bejönnek az idei draft pickek, és Fisher folytatja a megkezdett munkát, akkor durván pozitív szezonotok lesz. és a D már így is elég ijesztős.
több mint 10 éve
Okos döntés volt gyakorlatilag visszahozni. Ugye a bounty kirobbanása előtt le is szerződtettétek szóval Fisher vele tervezett alapból. Zúzós lesz a védelem az biztos.