Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
jól néztem, hogy Finnegan 10 milláját 3, míg Wells 6,5 millióját 2 millával megúsznánk, ha kirakjuk őket? Spórolnánk 11,5 milliót kettöjükön? 😊jól. itt egy táblázat, hogy a 10 legnagyobb cap hit hogyan néz ki 2014-ben:
trade nélkül pedig összesen 8,45 milla lenne a draft..
Round 1 (2): ($3.854 million)
Round 1 (13): ($1.828 million)
Round 2 (45): ($798,000)
Round 3 (75): ($559,000)
Round 4 (110): ($518,000)
Round 5 (146): ($336,000)
Round 6 (181): ($314,000)
Round 7 (218): ($238,000)
Total: $8.445 millionCarmeloman
Name Base Salary Signing Bonus Roster Bonus Cap Hit Dead Money Cap Savings
Sam Bradford 14.015 3.595 0 17.61 7.19 10.42
Chris Long 13.2 1.5 0 14.7 17.7 -3
James Laurinaitis 10 0.4 0 10.4 10.2 0.2
Cortland Finnegan 6 1 3 10 3 7
Jake Long 8 1.25 0 9.25 7.75 1.5
Jared Cook 3 1 3 7 12 -5
Scott Wells 5.5 1 0 6.5 2 4.5
Kendall Langford 5 1 0 6 2 4
Harvey Dahl 2 0 2 4 0 4
William Hayes 2.595 1.25 0 3.845 2.5 1.345
az előző évhez képest 18 millióval több marad a sapkában mert:
_11 millióval csökken a dead money összege
_Finegan cap hit-je 5 millióval csökken
_Lau cap hit-je 2 millióval csökken
viszont amivel nő a terhelés az előző évhez képest:
_Chris Long's cap hit +6 millio
_Sam Bradford's cap hit +5 millio
_Jared Cook's cap hit +3 millio
_Jake Long's cap hit +5 millio
_William Hayes cap hit +1.8 millio
_Harvey Dahl cap hit +1.25 millio
ez testvérek között is bő 22 millió, azaz 4 millióval kevesebbel startolunk, mint amennyivel befejeztük a szezont.
durván 13 milliónk van a satyi alatt. nekem pont elég lenne...
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Carmeloman
644
jól néztem, hogy Finnegan 10 milláját 3, míg Wells 6,5 millióját 2 millával megúsznánk, ha kirakjuk őket? Spórolnánk 11,5 milliót kettöjükön? 😊trade nélkül pedig összesen 8,45 milla lenne a draft..
Round 1 (2): ($3.854 million)
Round 1 (13): ($1.828 million)
Round 2 (45): ($798,000)
Round 3 (75): ($559,000)
Round 4 (110): ($518,000)
Round 5 (146): ($336,000)
Round 6 (181): ($314,000)
Round 7 (218): ($238,000)
Total: $8.445 million
több mint 10 éve
nálam a legkritikusabb terület az edzői stáb. jöhet a kövezés...Fisher-nek nagyon örültem és továbbra is örülök, hogy itt van. viszont ő a felelős azért ki az OC és a DC, illetve mi a gameplan és van-e adjustment a meccseken. itt szerintem a liga utolsó 3 csapata között vagyunk. Schitty olyan mint Shurmur volt, viszont ezt már 7 éve csinálja, az új DC-vel meg úgy tűnik még jobban mellé lőttünk. és itt jön ki Fisher legnagyobb gyengéje, hogy a személyes kapcsolatait nem hagyja cserben, nem fog senkit sem kirúgni. különösen nem Schitty-t, a nagy barát kicsi fiacskáját.
a többit később, mert operálják a gépem.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Bár annyira nem vagyok otthon a kosok terén, de megpróbálok válaszolni, majd valaki javítson ki , ha esetleg hülyeséget írok 😊. DannyKorrekt ez. Samut nem szeressük, Schotty vihetné magával valahova.
RG3 trade-del meg úgy néz ki jól jártunk...:
www.turfshowtimes.com/2014/1/6/5270116/how-much-expected-and-real-value-did-the-rams-get-out-of-the-rg3
több mint 10 éve
Ramsay
50
Rendben köszönöm a választ, egyelőre nekem ez megfelel, aki bennfentesebb dolgokat tud és szeretné,vagy kell, az majd kiegészíti 😛 Hm akkor a formaingadozáshoz leginkább nem egy Csernus dokira volna szükség, hanem egy Tony G, Magnus Carlsen párosra plusszba a stábba, tuti SB győzelem ! 😀😀😀
több mint 10 éve
Danny
1 711
Az alapszakaszt ugye még nem követtem, a Play Off nem jött össze, de ez nem mondható rossz szezonnak, nem ? Mi kellhet a Play offhoz a jövőben ? Lehet, hogy csak egy Csernus doki ?😛 Mondjuk látom, hogy előfordulnak elég nagy formaingadozások, egyik évben valaki lent rögtön a másikban fent és fordítva ez minek tudható be ?😊RamsayBár annyira nem vagyok otthon a kosok terén, de megpróbálok válaszolni, majd valaki javítson ki , ha esetleg hülyeséget írok 😊. Ebben a csoportban ez az eredmény egyáltalán nem számít rossznak. A NFL legerősebb csoportja ez, gyakorlatilag a Cardinals máshol szinte biztosan PO-ba jutott volna a Rams is befért volna, kicsit könnyebb csoportban, vagy könnyebb sorsolással. Bradford teljesítménye kulcsfontosságú. Ha megtudják védeni akkor ahogy láttam képes szép dobásokra, nem véletlen volt ő 1/1. A védelemben Quinn egyértelműen a vezér, az ő játékát élmény nézni. Laurinaitist is kedvelem tőletek (remélem ezért nem köveznek majd meg az idetévedt Cards fanok😀), de a secondaryben vannak gondok. Finnegan nem hozta azt amit elvártak volna tőle és ez nagy probléma. Érdekes lehet a ti tavaszotok. Bradford szerződését át kéne strukturálni, ha jól emlékszem 15 rongy körül keres majd. Az esély mindig megvan, tippelni ilyen korán nem érdemes, de tény, hogy jelenleg a Cardinals, a 9ers és a Hawks is előrébb tart. A nagy formaingadozás okát, ha tudnám valószínűleg most az ESPN stúdiójában ülnék és szakkommentálnám a BCS nagydöntőt, de ahogy én látom laikus szemmel az edzői stáb szerepe sokkal fontosabb tud lenni, mint azt sokan hinnék, egy jó playhívással def és off oldalon nagyon látványosan lehet előrelépni. 😊
több mint 10 éve
Ramsay
50
Az alapszakaszt ugye még nem követtem, a Play Off nem jött össze, de ez nem mondható rossz szezonnak, nem ? Mi kellhet a Play offhoz a jövőben ? Lehet, hogy csak egy Csernus doki ?😛 Mondjuk látom, hogy előfordulnak elég nagy formaingadozások, egyik évben valaki lent rögtön a másikban fent és fordítva ez minek tudható be ?😊
több mint 10 éve
Volna pár kérdésem amit privátba tennék fel, hogy tudok privátba kérdezni vagy üzenetet írni valakinek ?Ramsayhajrá
STL Curtain
több mint 10 éve
Danny
1 711
Volna pár kérdésem amit privátba tennék fel, hogy tudok privátba kérdezni vagy üzenetet írni valakinek ?RamsayRákattintasz a címzett nevére, majd a lapján a neve alatt ott lesz, hogy "PM". Azt megnyomva küldhetsz privát üzeneteket.
több mint 10 éve
Ramsay
50
Volna pár kérdésem amit privátba tennék fel, hogy tudok privátba kérdezni vagy üzenetet írni valakinek ?
több mint 10 éve
SPOILER ALERT! Aki nem tudja a tegnapi eredményeket az ne olvasson tovább.mint szikvizes a paripáját
A lényeg: a tegnapi wild card kör mindkét győztes csapatát nagyon elvertük az alapszakaszban! Ha nem NFC West-es lenne a Rams, akkor talán a PO is meglett volna az idén.Pizsama
STL Curtain
több mint 10 éve
Ammen!Üdv mindenkinek !Légy üdvözölve! 😀dogbite
Nem találtam bemutatkozó részt, de igazából ezt ki is hagynám, csak annyit írnék, hogy nemrég kedveltem meg az NFL-t, szóval minden szempontból újonc vagyok ,szóval a szakmai témákhoz még nem nagyon tudok hozzászólni és ettől egyelőre kíméljetek is meg 😀 Csapatot meg mindenképp kell választani,St.Louis-t kedvelem, a Rams meg passzol is a nevemhez xD Szal GO Rams !😛Ramsay
STL Curtain
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek !Légy üdvözölve! 😀
Nem találtam bemutatkozó részt, de igazából ezt ki is hagynám, csak annyit írnék, hogy nemrég kedveltem meg az NFL-t, szóval minden szempontból újonc vagyok ,szóval a szakmai témákhoz még nem nagyon tudok hozzászólni és ettől egyelőre kíméljetek is meg 😀 Csapatot meg mindenképp kell választani,St.Louis-t kedvelem, a Rams meg passzol is a nevemhez xD Szal GO Rams !😛Ramsay
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
SPOILER ALERT! Aki nem tudja a tegnapi eredményeket az ne olvasson tovább.A lényeg: a tegnapi wild card kör mindkét győztes csapatát nagyon elvertük az alapszakaszban! Ha nem NFC West-es lenne a Rams, akkor talán a PO is meglett volna az idén.
több mint 10 éve
Ramsay
50
Üdv mindenkinek !Nem találtam bemutatkozó részt, de igazából ezt ki is hagynám, csak annyit írnék, hogy nemrég kedveltem meg az NFL-t, szóval minden szempontból újonc vagyok ,szóval a szakmai témákhoz még nem nagyon tudok hozzászólni és ettől egyelőre kíméljetek is meg 😀 Csapatot meg mindenképp kell választani,St.Louis-t kedvelem, a Rams meg passzol is a nevemhez xD Szal GO Rams !😛
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-az-amerikaiak-szerint-nem-vitas-hogy-manning-a-legjobb-2305085Ő is inkább egy SB esélyes csapathoz szeretne igazolni, úgyhogy átjön hozzánk ?
😊Carmeloman
több mint 10 éve
OL - optimista forgatókönyv:_Long felépül a szezonkezdetre
_Saffold marad
_Dahl marad
_Wells megy
ebben az esetben a kezdő OL: Long-Saffold-Jones/Barnes-Dahl-Barksdale/draft
azaz csak egy ROT-t kell draftolni a 2. vagy 3. körben
OL - pesszimista forgatókönyv:
_Long nem épül fel a szezonkezdetre
_Saffold elmegy
_Wells és Dahl cut
ebben az esetben kell egy kezdő LOT és kettő kezdő OG -> FA és draft
a két véglet között van legalább 4-5 forgatókönyv, ezért fájjon Snead és Fisher feje
STL Curtain
több mint 10 éve
Hát jó, ha Clinton-Dix-et behúzná Snead, én se pityerednék el! De akkor se a safety pozíciót éreztem idén a védelem legnagyobb gyengeségének. CB-t nagyobb need-nek tartom, én oda hoznék playmakert-t. A gond, hogy igazából nincs nagyon kit. Justin Gilbert-en kívül nincs nagyon kiemelkedő prospect. Szóval megérteném ha nem jönne első körben ide pick.az elemzéseket olvasva, meg a meccsközvetítések közben mondottakat leszűrve a sokat szidott és alkalmazott soft coverage-t a safety sor gyengeségével magyarázták a legtöbbbet. nem akartak nagy play-eket engedni, viszont a 6-8 yardos play-ekkel folyamatosan tudtak jönni az ellenfelek. a redzone offense is azért volt annyira jó, mert ott már nem volt hely a soft coverage-re.
Pizsama
JJ és Tru kifejezetten man coverage-ben jó, ők nagyon szenvedtek a soft coverage-ben. amikor néha szoros emberfogással játszottunk ugrásszerűen javult a teljesítményük. ezért gondolom, hogy secondary-ben a safety pozíciót kell fejlesztenünk, hogy a soft coverage-t végre felejtsük el, csak akkor játszuk, ha az adott szitu ezt megköveteli (pl.: 3&sok).
ha lesz egy jó safety McDonalds mellett, akkor sokat fog javulni a CB-k teljesítménye. a dime és nickel felállásokra viszont lehet fejleszteni a CB-depth-t
STL Curtain
több mint 10 éve
Carmeloman
644
szerintem Bark maradni fog, Jones lesz a C, az öregek menni fognak. Safety a legnagyobb need szerintem , mellette CB és Tackle. futót és WR-t sem hoznék, elkapót sem, én bízom a srácokban..kezdő szintű WR-t nem találni olcsón, a drafton pedig nem látok megatron szintűt..
több mint 10 éve
Amador
273
Az OL fog teljesen szétesni, úgyhogy én mindenképpen Matthewst húznám be. Egyszerűbb lenne ha nem keresne idén 10 misit Long. Cink Top 5-ben RT-t húzni, de ha Long 100%-os lenne akkor addig talán elvegetáltathatnánk ott is. Úgy is szokás nálunk az átnevelés, bár neki nem idegen az se. FA-ról Mack, Saffold marad guardnak, Jackson/Richardson jön 2. körben.Ha a stáb úgy érzi, hogy Barksdale alkalmas kezdő RT-nek, akkor szerintem nem fogják törni magukat, hogy Matthewst megszerezzék. Long cseréjének egy hátrébb rangsorolt OT is megtenné. Mack-re nem hinném, hogy jutna pénz, ráadásul ott van Barrett Jones. Hacsak nem derült ki az edzések alatt, hogy mellényúltak vele, akkor szerintem ő lesz a kezdő center.
süti
több mint 10 éve
ha Finnigan menne, így kell a helyére valaki.dogbiteVerner FA lesz. Fisher úgy is szerette gyűjteni a régi kollégákat. 😊
Bár nem hinném, hogy elengednék. Nem tudom ott mik a tervek, de cap space-szel is jobban állnak, mindenesetre elfogja kérni az árát.
több mint 10 éve
-Szerintem Saffold márciusban tesztelni fogja magát a piacon, (Fishernek volt egy kulcsmondata, miszerint ha egészséges, akkor nagyszerűen játszik...) Long pedig szinte kizárt, hogy kettős szalagszakadásból teljesen felépüljön időre. Wells és Dahl valszeg menni fog, szóval szerintem is az OL az elsődleges probléma. Ide kell minőségi játékos OG és OT is. -A következő szerintem a secondary. Elsősorban CB kellene, de S is. Nem lennék meglepve, ha Finnigan menne, így kell a helyére valaki. Én bízom benne, hogy Jenkins a harmadik évére ismét feltámad, bár nem tudom az idei visszaesésében ez a soft coverage felfogás mekkora szerepet játszott.. TruJo szereplése csakúgy mint az egész csapaté nagyon hullámzó volt, de én látok benne további potenciált.
-OLB-re is szükség lesz.
-Mindenképpen választanék én is a 3.-4. körben QB-t.
-A DT posztot is mélyíteném, úgyhogy ide is húznék.
Én WR-t, TE-t nem húznék. A RB sor Stacy, Cunningham, Richardson-al nagyjából oké, bár hátsó körben lehet hogy még választunk valakit.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Az OL fog teljesen szétesni, úgyhogy én mindenképpen Matthewst húznám be. Egyszerűbb lenne ha nem keresne idén 10 misit Long. Cink Top 5-ben RT-t húzni, de ha Long 100%-os lenne akkor addig talán elvegetáltathatnánk ott is. Úgy is szokás nálunk az átnevelés, bár neki nem idegen az se. FA-ról Mack, Saffold marad guardnak, Jackson/Richardson jön 2. körben.Meg lesz azért sok csapat aki új edzővel vág neki a szezonnak a 8. pick körül is (Tampa, Minnesota), remélem addig letudunk menni. Azzal szépen tudnánk szakítani megint 2 évre elegendő picket. Ott meg Watkinsnak örülnék.
A védelem fasza így is. Jövőre is csak Dunbar szerződése kérdéses, Finnegan meg senkinek se hiányzott. 1-2 ember hiányzik még és akkor már tényleg egy liga elit védelem állna össze. Azt a pár embert meg inkább FA-ról kéne összeszedni, akik már 4-5 évet azért lehúztak a ligában.
több mint 10 éve
Hát jó, ha Clinton-Dix-et behúzná Snead, én se pityerednék el! De akkor se a safety pozíciót éreztem idén a védelem legnagyobb gyengeségének. CB-t nagyobb need-nek tartom, én oda hoznék playmakert-t. A gond, hogy igazából nincs nagyon kit. Justin Gilbert-en kívül nincs nagyon kiemelkedő prospect. Szóval megérteném ha nem jönne első körben ide pick.Az OL tényleg vagy-vagy szituációs: ha Saffold marad, és ha Long rehabili-je jól halad, akkor OT/OG-t nem érezném első körös need-nek. Bármi más esetben elfogadom. De megvárnám vele a 2.-3. kört akár.
Akkor mi marad? WR és OLB!
Watkins és Barr mondjuk?