Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 10 éve
Dahl-tól lenne a legkönnyebb "megszabadulni", 4 millió szabadulna fel dead money nélkül. Ebben az esetben talán érdemes lenne Saffoldnak új szerződést kínálni. Jól játszik Dahl helyén és guardként még nem sérült meg. (Érdemes lenne megnézni, hogy ez pusztán véletlen, vagy az RG poszt kevésbé sérülésveszélyes mint az RT.) Más kérdés, hogy ő megelégedne-e a guard státusszal, vagy újra LT akar lenni, amire itt nem nagyon van esélye.Amadora meccseket elnézve, különösen az utolsót (tegnap sikerült az nfl gamepass-n keresztül megnéznem - nagyon élvezte. volt két seggrefejelése, úgy örült nekik, mint majom a farkának. a guard pozíció kifejezetten jó neki, a lábmunkája az átlag feletti, gyors, jól húz és erős is. ma nagyobb esélyt látok annak, hogy marad nálunk.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Amador
273
Dahl-tól lenne a legkönnyebb "megszabadulni", 4 millió szabadulna fel dead money nélkül. Ebben az esetben talán érdemes lenne Saffoldnak új szerződést kínálni. Jól játszik Dahl helyén és guardként még nem sérült meg. (Érdemes lenne megnézni, hogy ez pusztán véletlen, vagy az RG poszt kevésbé sérülésveszélyes mint az RT.) Más kérdés, hogy ő megelégedne-e a guard státusszal, vagy újra LT akar lenni, amire itt nem nagyon van esélye.
több mint 10 éve
a Dahl, Wells, FInnegan trióból egy biztos, de valószínűleg kettő menni fog. Long szerződését most módosítottuk, még 1-3 szerződés módosítására biztos sor kerül majd.Ahogy nézem jövő évre 46 játékosotoknak van szerződése 122,6M foglalt cappel, hááát tuti vmi módosítás lesz benne, hogy a jövő évi draft classotok beleférjen pláne a WAS jó pickje miatt.BekiMost nézem, hogy Bradford kivágása 10,4M cap spacet szabadítana fel nálatok. Mennyi esély van a cutolására, ha 1/1-es pick a tiétek lenne?Bekicutolni nem fogjuk. a legvalószínűbb, hogy szerződéshosszabbítással, csökkentjük a jövő évi capterhet. ha jól sikerül a szerződésmódosítás, lehet trade értéke, de akkor könnyebb lesz cutolni is.
szerintem 2014-ben még rá építenek, de nem lepődök meg, ha a 3-4. körben draftolunk egy QB-tDiamondsHead44
Fisher, Snead és Demoff nem szívbajos ha üzletről van szó. szívfájdalom nélkül megválnak attól, aki miatt a fizetésiösszeg nem fér be a satyi alá. lásd SJ, Amendola, GIbson.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahogy nézem jövő évre 46 játékosotoknak van szerződése 122,6M foglalt cappel, hááát tuti vmi módosítás lesz benne, hogy a jövő évi draft classotok beleférjen pláne a WAS jó pickje miatt.Most nézem, hogy Bradford kivágása 10,4M cap spacet szabadítana fel nálatok. Mennyi esély van a cutolására, ha 1/1-es pick a tiétek lenne?Bekicutolni nem fogjuk. a legvalószínűbb, hogy szerződéshosszabbítással, csökkentjük a jövő évi capterhet. ha jól sikerül a szerződésmódosítás, lehet trade értéke, de akkor könnyebb lesz cutolni is.
szerintem 2014-ben még rá építenek, de nem lepődök meg, ha a 3-4. körben draftolunk egy QB-tDiamondsHead44
több mint 10 éve
Most nézem, hogy Bradford kivágása 10,4M cap spacet szabadítana fel nálatok. Mennyi esély van a cutolására, ha 1/1-es pick a tiétek lenne?Bekicutolni nem fogjuk. a legvalószínűbb, hogy szerződéshosszabbítással, csökkentjük a jövő évi capterhet. ha jól sikerül a szerződésmódosítás, lehet trade értéke, de akkor könnyebb lesz cutolni is.
szerintem 2014-ben még rá építenek, de nem lepődök meg, ha a 3-4. körben draftolunk egy QB-t
STL Curtain
több mint 10 éve
Most nézem, hogy Bradford kivágása 10,4M cap spacet szabadítana fel nálatok. Mennyi esély van a cutolására, ha 1/1-es pick a tiétek lenne?BekiSajnos nem sok. Frencsájzkjúbí, a mi irányitónk, visszavárjuk, bla-bla...én ellenben úgy kivágnám mint macskát szarni. Ez nem az üdvhadsereg. Itt nem anyámasszony katonái játszanak, akiket pátyolgatni kell ha netán rosszul megy nekik a játék vagy épp lesérülnek. Tartsatok egy szívtelen dögnek, de a 4 évnyi teljesítményét figyelembe véve én nem hullajtanék könnyeket Bradford-ért. Pláne látva hogy egy közepes QB-vel, meg egy épkézláb futójátékkal mire képes a csapat.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most nézem, hogy Bradford kivágása 10,4M cap spacet szabadítana fel nálatok. Mennyi esély van a cutolására, ha 1/1-es pick a tiétek lenne?
több mint 10 éve
The Rams are 5-3 when they run the ball 25 times or more in a game this season. They're 2-7 when they throw the ball 30 or more times.
STL Curtain
több mint 10 éve
Fény derült SJax sikerének titkára:deadspin.com/steven-jackson-bowls-over-josh-wilson-thanks-to-secret-1484246621
több mint 10 éve
Azért, ha igaz a tegnapi top defense teljesítményben Fisher is benne volt: a korábbiakhoz képest most jobban részt vett a D irányításában. Végre.www.turfshowtimes.com/2013/12/16/5217058/tim-walton-on-the-hot-seat-in-st-louis
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Quinn remeklésében azért a teljes védőfal is benne van, Brockers is jól tolja az egész szezonbankristofnyilván, de azért sokszor egyedül veri meg az emberét.
mondjuk Langford, meg Hayes is marha jók. Igazi Fisher D-Line, jó mély.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quinn remeklésében azért a teljes védőfal is benne van, Brockers is jól tolja az egész szezonban
több mint 10 éve
dagadjon meg, aki későbbi időpontra tetette a meccset. fehér ember dolgozni megy hajnalban, ráadásul egész hétvégés költöztetés után kilencig alig bírtam fennmaradni.Fél 5-kor keltem én is, de nem hagyhattam ki. Saints ellen mindig nagyon jó meccseket játszunk, és hál'istennek még jól is jövünk ki belőle. Egész meccsen csak az ment a fejemben, hogy (bassza meg Brees a fantasy QB-m...) ha nem buziskodjuk el a szezon elejét egész jó kis PO csapat is lehetnénk. Szépen kezdenek beérni az idei rookiek is, Bailey is egyre több szerepet kap. Jövőre egy normális QB-vel Austinnal és Stacyvel egész szép kis offense lehet ez. Fishertől az onside kick szívet melengető húzás volt, remélem megtartja a szokását.Quinn tényleg egy állat, fél kézzel sackkel és lasztit szerezz.
a play-by-play alapján nagyon megraktuk a szenteket. Stacy egy állat.DiamondsHead44
Jó volt ez íg a szezon vége felé, de nagyon fájó, hogy sima meccseket meg nem tudtuk hozni.
több mint 10 éve
FBKrisz
643
ma este ramegyek a meccsre, a statok alapjan allt meccs volt 😊 Stacy goromba, a futast nagyon megfogtuk, Quinn pedig terminator modban tolja egesz szezonban. Nagyon varom a draftot 😊 horror sok es nagyon jo helyeket lehet szerezni. 😊
'I BELIEVE'
több mint 10 éve
Carmeloman
644
csak az elejét láttam. Jók voltunk.. Finne nem kell, mehet.. Stacy jó.. érik az újabb RG3 Trade? ‘skins fos 1/2-jük van..ami nekünk nem fog kelleni és trade. A lapok szerint a Vikings vagy a Jax lehet a partner..
több mint 10 éve
Brutál kezdés volt és a védelem hiába engedett sok yardot (a meccs végén leginkább), három negyeden keresztül 3 ponton tartották Brees-éket. Na ez a nem semmi.Quinn egy állat, de tényleg.
Stacy szintén, aki az első driveban csípősérüléssel a training table-nél nézegették percekig, majd visszaállt és robbantott megint.
Fisherék az onside kickel is meglepőt húztak, ami bejött és tegnap minden klappolt.
több mint 10 éve
dagadjon meg, aki későbbi időpontra tetette a meccset. fehér ember dolgozni megy hajnalban, ráadásul egész hétvégés költöztetés után kilencig alig bírtam fennmaradni.a play-by-play alapján nagyon megraktuk a szenteket. Stacy egy állat.
STL Curtain
több mint 10 éve
Nem nézi senki a meccset, csak én???PizsamaÉn néztem. 😊 jó kis meccs volt, élveztem. Volt futás = győztünk. Mondjuk a vége "érdekes" volt, nagyon jött Brees... Nem emlékszem láttam-e két blokkolt FG egy meccsen. Quinn is jó volt ismét, nagyon kellett mar. Es ami szinte hihetetlen: a korábbiakhoz képest alig volt büntetésük. 6-8 - al állunk, nem gondoltam volna.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 10 éve
Nem nézi senki a meccset, csak én???
több mint 10 éve
Amador
273
Mivel csak 17000 dollár volt a cap alatt, Long fizetéséből 200000-et átpakoltak 2014-re. Fisher pedig állítólag az utóbbi hónapokban átvette a védelmi tervezést Waltontól, de a játékokat továbbra is a DC hívja.
több mint 10 éve
a jelek arra utalnak, hogy Austin ma nem játszik, ugyanis felhoztuk Veltung-ot a PS-ből, aki a preseason-ban rengeteg punt return-t csinált, azaz jó eséllyel ezt a szerepkört ő veszi át a Szentek ellen.
STL Curtain
több mint 10 éve
Carmeloman
644
Meg majd lesznek itt szép cutok is az offseasonben. Finnegan mondjuk szerintem kuka, majd 10 misit spórolnánk. Wells is talán a sérülés után, meg ugye Barrett remélhetőleg át is tudja venni a helyét. Dahl is sokat keres, esetleg egy újra konstrukcióval megtarthatjuk.Maclin maradni akar..Finne tényleg 0 idén..Wells apó is mehet, pedig bírom..
Abból meg jöhet FA-ról Maclin vagy lesz egy csomó jó WR, valakire már be kell majd áldozni.süti
drafton is lesz bűvészkedés..pl. a Viks-szel..
több mint 10 éve
Meg majd lesznek itt szép cutok is az offseasonben. Finnegan mondjuk szerintem kuka, majd 10 misit spórolnánk. Wells is talán a sérülés után, meg ugye Barrett remélhetőleg át is tudja venni a helyét. Dahl is sokat keres, esetleg egy újra konstrukcióval megtarthatjuk. Abból meg jöhet FA-ról Maclin vagy lesz egy csomó jó WR, valakire már be kell majd áldozni.