Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Miami Dolphins cut Larry Johnson for second time in two weeksPeches gyerek...
Szegény srác!RunRickyRun
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Miami Dolphins cut Larry Johnson for second time in two weeksSzegény srác!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
kisebb sérülés miatt, nem annyira játszott a második héten. nagyon oda kell figyelni az egészségére. továbbra is bízom thomas workhorse bírásában.vontae valszeg nem játszik browns ellenbriareosEgyéb jó hír ? 😕DM13
"Reggie Bush is practicing fully this week, but admitted Wednesday that he was "nagged" by a groin injury in the Dolphins' Week 2 loss.
This may explain, at least partially, why Bush played only 25 downs against Houston. "I was able to push through it, and I felt pretty good today," said Bush. The Fins' backfield is still heading toward a committee with Daniel Thomas in the lead role. Bush will be a dicey fantasy play moving forward."
több mint 13 éve
vontae valszeg nem játszik browns ellenbriareosEgyéb jó hír ? 😕
több mint 13 éve
az a baj, megint új vezetés, új játékosok és megint nem járnánk aktuálisan előrébb nagyon.Csak azt tudnám, hova zsúfolunk a DL-be még embert... Meg mire megyünk az egyszer már elzavart Jones-al.. Tény hogy a távozókat nem fogom siratni...Igen, nagyon úgy tűnik hogy nagy a kapkodás, próbálják menteni a menthetőt csak kicsit késő már ilyenkor érdemlegesen változtatni azzal hogy olyan embereket hoznak aki végülis már senkinek nem kellett! Persze lehet biztos találni egykét jó képességű emberkét csak az nem fog nyarat csinálni. Na majd jövőre jó helyről draftolhatunk. 😕RunRickyRun
Bár mind1 is.. valami majd csak lesz.. pl. a tavalyi műsor cut, sign, cut, sign és az egész olyan céltalannak tűnt..
LJ is mi a tökömnek húztuk meg cutoltuk újra.. mikor összesen 1 snapet kapott.. Allen, Sapp, Polite, olyan dolgokat művel ez az FO... tisztára mint egy vesztét érző kormány... hülyeséget hülyeség követ.. Ki mire tippel Nolan mikor válik Interim HC-vá ha ez így megy tovább? Jelenleg a 6. hét után max egy 1-4-et nézek ki a mostani teljesítménnyel. Csak nehogy lejjebb keljen adnom...Csabee13
több mint 13 éve
The Dolphins Wed. tryouts RBs James David, Richard Medlin, NTs Isaako Aaitui, Sealver Siliga, DT Jay Ross, CBs Roderick Hood, Fabian WashingtonNekem meg Hood, csak az a kérdés, h mennyire jött rendbe az a ACL...
Az utolsó név számomra tetszetős, de úgyse lesz ebből semmi, elvégre nehogymár értékelhető ember érkezzen.Geeri
több mint 13 éve
Most azért Igor Olshanskyval nem értem mi a bajotok, simán örültem volna, ha hozzánk jön 😊WyattNem az a baj, h xar hanem az, h bőven jó a DL corps, minek oda még 1 ember ?!.
Bezzeg normális upgrade OL man az nem jött...
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Ne is mond! Sose felejtem el amikor Pennington nevét megláttam a csapatban!!!Az amúgy durva tényleg, hogy amint megláttam a sorban Penni nevét felháborodtam. ÉS miért: volt 1, azaz 1 jó szezonja...Geeri" a rossz döntések évtizede "Hát igen. Ami Qb téren folyik a Miamiban lassan egy évtizede már nem is siralmas hanem nevetséges! Ennyi idő alatt még véletlenül sem tudtak egy igazi irányítót szerezni vagy legalább kinevelni?! Lássuk be Henne nagyon akar de mégiscsak egy középszerű írányító és vele nemlehet bajnokságot nyerni! persze most az egész csapat középszerű szóval annyira nem is lóg már ki!
hát igen csak találó...DM13
Jay Fiedler, Gus Frerotte,Sage Rosenfel, Culpepper, Chad Pennington, Cleo Lemon, A.J. Feely
Néhány név és komolyan mondom ráz a hideg!RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Nyugi, minket azért elvertek! 😀
több mint 13 éve
Az amúgy durva tényleg, hogy amint megláttam a sorban Penni nevét felháborodtam. ÉS miért: volt 1, azaz 1 jó szezonja...Hát igen. Ami Qb téren folyik a Miamiban lassan egy évtizede már nem is siralmas hanem nevetséges! Ennyi idő alatt még véletlenül sem tudtak egy igazi irányítót szerezni vagy legalább kinevelni?! Lássuk be Henne nagyon akar de mégiscsak egy középszerű írányító és vele nemlehet bajnokságot nyerni! persze most az egész csapat középszerű szóval annyira nem is lóg már ki!http://www.thephinsider.com/2011/9/21/2441238/turning-point-of-the-miami-dolphins-franchise-what-started-the-spiral#storyjump" a rossz döntések évtizede "
Érdekes, és van benne sok igazság arról, hogy hogyan sikerült ilyen mélyre süllyedni.Geeri
Jay Fiedler, Gus Frerotte,Sage Rosenfel, Culpepper, Chad Pennington, Cleo Lemon, A.J. Feely
Néhány név és komolyan mondom ráz a hideg!RunRickyRun
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Most azért Igor Olshanskyval nem értem mi a bajotok, simán örültem volna, ha hozzánk jön 😊
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Hát igen. Ami Qb téren folyik a Miamiban lassan egy évtizede már nem is siralmas hanem nevetséges! Ennyi idő alatt még véletlenül sem tudtak egy igazi irányítót szerezni vagy legalább kinevelni?! Lássuk be Henne nagyon akar de mégiscsak egy középszerű írányító és vele nemlehet bajnokságot nyerni! persze most az egész csapat középszerű szóval annyira nem is lóg már ki!http://www.thephinsider.com/2011/9/21/2441238/turning-point-of-the-miami-dolphins-franchise-what-started-the-spiral#storyjump" a rossz döntések évtizede "
Érdekes, és van benne sok igazság arról, hogy hogyan sikerült ilyen mélyre süllyedni.Geeri
Néhány név és komolyan mondom ráz a hideg!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
The Dolphins Wed. tryouts RBs James David, Richard Medlin, NTs Isaako Aaitui, Sealver Siliga, DT Jay Ross, CBs Roderick Hood, Fabian WashingtonAz utolsó név számomra tetszetős, de úgyse lesz ebből semmi, elvégre nehogymár értékelhető ember érkezzen.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
http://www.thephinsider.com/2011/9/21/2441238/turning-point-of-the-miami-dolphins-franchise-what-started-the-spiral#storyjump" a rossz döntések évtizede "
hát igen csak találó...
több mint 13 éve
http://www.thephinsider.com/2011/9/21/2441238/turning-point-of-the-miami-dolphins-franchise-what-started-the-spiral#storyjumpÉrdekes, és van benne sok igazság arról, hogy hogyan sikerült ilyen mélyre süllyedni.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Always Next Year...Csak azt tudnám, hova zsúfolunk a DL-be még embert... Meg mire megyünk az egyszer már elzavart Jones-al.. Tény hogy a távozókat nem fogom siratni...Igen, nagyon úgy tűnik hogy nagy a kapkodás, próbálják menteni a menthetőt csak kicsit késő már ilyenkor érdemlegesen változtatni azzal hogy olyan embereket hoznak aki végülis már senkinek nem kellett! Persze lehet biztos találni egykét jó képességű emberkét csak az nem fog nyarat csinálni. Na majd jövőre jó helyről draftolhatunk. 😕RunRickyRun
Bár mind1 is.. valami majd csak lesz.. pl. a tavalyi műsor cut, sign, cut, sign és az egész olyan céltalannak tűnt..
LJ is mi a tökömnek húztuk meg cutoltuk újra.. mikor összesen 1 snapet kapott.. Allen, Sapp, Polite, olyan dolgokat művel ez az FO... tisztára mint egy vesztét érző kormány... hülyeséget hülyeség követ.. Ki mire tippel Nolan mikor válik Interim HC-vá ha ez így megy tovább? Jelenleg a 6. hét után max egy 1-4-et nézek ki a mostani teljesítménnyel. Csak nehogy lejjebb keljen adnom...Csabee13
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
RunRickyRun
776
Csak azt tudnám, hova zsúfolunk a DL-be még embert... Meg mire megyünk az egyszer már elzavart Jones-al.. Tény hogy a távozókat nem fogom siratni...Igen, nagyon úgy tűnik hogy nagy a kapkodás, próbálják menteni a menthetőt csak kicsit késő már ilyenkor érdemlegesen változtatni azzal hogy olyan embereket hoznak aki végülis már senkinek nem kellett! Persze lehet biztos találni egykét jó képességű emberkét csak az nem fog nyarat csinálni. Na majd jövőre jó helyről draftolhatunk. 😕
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Miami
964
Nem a sport tv nek hanem a mas csapatok szurkoloi ha esetleg jövhét,megint pats meccs lenne.holott azt mondták hogy megprobálnak minnél több csapatot mutatni.
több mint 13 éve
Csak azt tudnám, hova zsúfolunk a DL-be még embert... Meg mire megyünk az egyszer már elzavart Jones-al.. Tény hogy a távozókat nem fogom siratni... Bár mind1 is.. valami majd csak lesz.. pl. a tavalyi műsor cut, sign, cut, sign és az egész olyan céltalannak tűnt..
LJ is mi a tökömnek húztuk meg cutoltuk újra.. mikor összesen 1 snapet kapott.. Allen, Sapp, Polite, olyan dolgokat művel ez az FO... tisztára mint egy vesztét érző kormány... hülyeséget hülyeség követ.. Ki mire tippel Nolan mikor válik Interim HC-vá ha ez így megy tovább? Jelenleg a 6. hét után max egy 1-4-et nézek ki a mostani teljesítménnyel. Csak nehogy lejjebb keljen adnom...
több mint 13 éve
Jött Igor Olshansky, DL. Előző két évben Cowboys mezt hordott, nem is volt olyan rossz (persze annyira jó se, ha kirakták).Akkor én most inkább nem mondok semmit sem.... (Nem mintha a 2 távozóért kár lenne.)
Helye azért volt, mert a futó Larry Johnson el lett küldve.
És még két roster mozgás.
Nate Jones jött, Dante Rosario cut.Deny
több mint 13 éve
Jövöhétröl beszéltem.es akkor már 1:2 vel álunk vagy szerintetek new eng meccset adnak akkor nagy felhábkrodás lenneMiamimi köze van a a sport tv-s felháborodásnak a mi 1:2-önkhöz?
több mint 13 éve
Miami
964
Jövöhétröl beszéltem.es akkor már 1:2 vel álunk vagy szerintetek new eng meccset adnak akkor nagy felhábkrodás lenne
több mint 13 éve
Nem kell abban reménykedni, hogy nagyon képernyőre kerülünk. Alig érdeklünk valakit, plusz 0-2 az 0-2...
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a green bay nem a denverrel hanem a chicagoval játszik, és azt adja a sport tv.