Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
2 lába meg keze van mint whitenak 😂Szerintem teljesen logikus egy RB. Mondjuk csak egy van és lehet nem is a miénk lesz.Cam Newton Pat White alkat lenne? Erről szerintem sokan szívesen olvasnának hosszabban.DoM
Cam Newton-t a szakemberek inkább a Jaguars csapatába draftolnák Garrard mögé.
Pat White alkat bár többet tud. Nem hiszem , hogy jól járnák vele. Főleg annak tükrében, hogy most jelenleg két QB-el van szerződésünk. De ez is gyorsan változhat.danyly
több mint 13 éve
It's hard to argue with perfection. The 1972 Miami Dolphins have been selected the greatest NFL team in "The Great Sports Debates," a series that celebrates 125 years of The Sporting News.
:cool:
több mint 13 éve
Szerintem teljesen logikus egy RB. Mondjuk csak egy van és lehet nem is a miénk lesz.Cam Newton Pat White alkat lenne? Erről szerintem sokan szívesen olvasnának hosszabban.
Pat White alkat bár többet tud. Nem hiszem , hogy jól járnák vele. Főleg annak tükrében, hogy most jelenleg két QB-el van szerződésünk. De ez is gyorsan változhat.danyly
több mint 13 éve
Tehát te arra aspektálsz, hogy draft előtt szerzünk egy jó C.OC ebben az esetben offensive coordinator
Lelkünk rajta.
Nem tartom rossz ötletnek.danyly
több mint 13 éve
Tehát te arra aspektálsz, hogy draft előtt szerzünk egy jó C.Lelkünk rajta.
Nem tartom rossz ötletnek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
attól h sokak szerint ingram az egyetlen 1. körös rb prospect még húzhatnánk akár más rb-t is első körben, nincs megtiltva.Hogy én kit húznék még az FA kezdete előtt, OC nélkül?
senkit 😛
több mint 13 éve
még mindig nincs második körünk.Akkor szerinted kit kellene első körben? Szerintem teljesen logikus egy RB. Mondjuk csak egy van és lehet nem is a miénk lesz.
rb első körben marhára felesleges
cam newton, lol.briareos
Pat White alkat bár többet tud. Nem hiszem , hogy jól járnák vele. Főleg annak tükrében, hogy most jelenleg két QB-el van szerződésünk. De ez is gyorsan változhat.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
még mindig nincs második körünk.rb első körben marhára felesleges
cam newton, lol.
több mint 13 éve
Childress nálunk. Amondó vagyok nem elképzelhetetlen. Azért az öreg letett egy-két dolgot az asztalra, de persze nem az idei éve szerint kell megítélni. De figyelembe venni azt kell. Ő jövőre biztos elhelyezkedik valahol mint valamilyen coordinator.A draft : 1. RB , 2. C , 3. OL. Vagy ezek keverve.
több mint 13 éve
Tudom hogy nincs, ezért írtam azt a második körbe feltradelnék. Incognitot? Dehogy... trade, FA onnan egy bika centert lőni.
Incognito remek LG ben, sőt.
Child? jajj neeee.... inkább én...
Punci mint C? Jajj neeee inkább Te....
több mint 13 éve
Hát a Brown-os OC nem lenne egy nagy előrelépés.De itt a következő próbázó:
The Miami Dolphins will interview former Minnesota Vikings head coach Brad Childress for their offensive coordinator job Saturday, Jan. 15, according to Sid Hartman, of the Minneapolis Star Tribune. Childress said he isn't certain he will coach next season or sit it out while he collects on a $3 million-per-year contract for the next two seasons from the Vikings after he was fired in November. However, any money he earns from another job would be deducted from the money he is owed by the Vikings.
több mint 13 éve
Hm.,... Jó fal mögött gyengébbnek tartott futó is elboldogul.Csak nem Incognito-t akarod centernek ?
Én tartom, hogy egy G szerzésével, aki bevethető ez a fal jó lesz.
Így első körben egy irányítót hoznék a másodikba pedig feltradelnék egy RB ért, ott lesz pár elég normális.
De majd meglátjuk Tony és Jeff hogy gondolkodikDelonso_
Második körösünk nincs jelenleg...
A legtöbb mock Ingram-et tette nekünk eddig is. Bár Pouncey II is nagyon kellene. De először úgy a FA piac jön, drafttal még ráérünk foglalkozni.
több mint 13 éve
Hm.,... Jó fal mögött gyengébbnek tartott futó is elboldogul.Én tartom, hogy egy G szerzésével, aki bevethető ez a fal jó lesz.
Így első körben egy irányítót hoznék a másodikba pedig feltradelnék egy RB ért, ott lesz pár elég normális.
De majd meglátjuk Tony és Jeff hogy gondolkodik
több mint 13 éve
Draft előrejelzés : 15. Miami Dolphins -- Mark Ingram, RB, Alabama
Ingram is likely the only first-round worthy running back, and the Dolphins may very well lose both Ronnie Brown and Ricky Williams this offseason. Miami also needs a quarterback, but with Tony Sparano presumably coaching for his job he's not going to want to start a rookie.
több mint 13 éve
Jó a srác. De előrejelzés szerint az első körben csak ő lesz egyedül RB. Így már nem fasza.Mi 15. választunk. Addig elvihetik.
QB-t ha nagyon akarunk akkor esetleg Cam Newton tökös gyerek. Mobilis irányító, bár elég vézna srác.
OT sok van első körös, abból esetleg egy ( ha nem jön be más ) és ott van még a C Mike Pouncey.
több mint 13 éve
Nem tudom az az Ingram akit mondogattok, az merről hánymérterben nyomja. Meg hogy ki marad bent amire mi következünk.Venturahttp://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Ingram,_Jr.
a 2009es Heisman győztese
több mint 13 éve
Vége a Brown korszaknak? Ez a Patriots-os mondat nem tán az amire gondolok?Ahogy nézem semmivel....Egy második körös QB nagyszerű project lesz. Addig Henne el irányítgat.
Bár örülnék egy QB dratnak, de így RB is kell igen hamar,,, érdekes leszDelonso_
Így nyilvánvalóvá vált hogy aaz RB posztra nem akárkit húzunk szerintem. Valami tényleg ígéretes kell. Nem tudom az az Ingram akit mondogattok, az merről hánymérterben nyomja. Meg hogy ki marad bent amire mi következünk.
Anno Henne-ben mi votl a csábító? Miért választottuk pont őt? Erős kar?
több mint 13 éve
According to the Palm Beach Post, free agent Ronnie Brown will "almost certainly" not be re-signed by the Dolphins.Én sajnálom őket de eljárt felettük az idő. Szép éveket töltöttek el a Delfineknél, sokat segítettek és örültünk a TD-knek amiket ők szállítottak.
Brown, coming off his worst season, is headed for his age-30 campaign. While he's got less wear on his tires than a typical 30-year-old tailback, it's fair to believe his inevitable decline started in 2010. The Patriots have been rumored as possible offseason suitors. With Ricky Williams also a free agent, Miami's backfield will have an entirely different look in 2011briareos
A legelső draftnak egy RB kell mindenképpen.
több mint 13 éve
Dolphins interview Browns' Daboll for OC vacancy
több mint 13 éve
Ahogy nézem semmivel....Bár örülnék egy QB dratnak, de így RB is kell igen hamar,,, érdekes lesz
több mint 13 éve
Valahol éreztem, hogy ez lesz.. Dolgozik az a bizonyos giotin.. Henne-t mivel büntetik arra leszek kíváncsi.
több mint 13 éve
According to the Palm Beach Post, free agent Ronnie Brown will "almost certainly" not be re-signed by the Dolphins.Brown, coming off his worst season, is headed for his age-30 campaign. While he's got less wear on his tires than a typical 30-year-old tailback, it's fair to believe his inevitable decline started in 2010. The Patriots have been rumored as possible offseason suitors. With Ricky Williams also a free agent, Miami's backfield will have an entirely different look in 2011
több mint 13 éve
Megint tejjel és túróval fogok álmodni....már hiányoltam tőled a bukszákat.nincs gond.olvastam. nincsBocs én ezt nem vágtam.danyly
szerk: pichak kiléte mindig misztikum tavaly is így mentbriareos
egyik gizel, a másik meg sokszoros picha választott valerie cormier.
tejszínhab, zsepi legyenbriareos
több mint 13 éve
Igyekszem. 😀nincs gond.olvastam. nincsBocs én ezt nem vágtam.danyly
tejszínhab, zsepi legyenbriareos
több mint 13 éve
nincs gond.Bocs én ezt nem vágtam.danylyBriareos küldtem PM-et. Válasz?danylyolvastam. nincs
tejszínhab, zsepi legyen