Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
feljebb már írtam, hogy kevés esélyt látok rá, de majd az idő eldönti
több mint 13 éve
Igazad van kedvenc hokicsapatom városában játszott. Hoppá.Cameron Wake is onnan érkezett 😊FucuMiami Dolphins have signed former Edmonton Eskimos linebacker Mark Restelli to a future’s contract.Kanadai ligából hozunk ide embert? Mennyire jó ez?danyly
Ha csak annyira jönne be, mint Cam Wake...DM13
Remélem ő is lesz olyan jó.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Cameron Wake is onnan érkezett 😊Miami Dolphins have signed former Edmonton Eskimos linebacker Mark Restelli to a future’s contract.Kanadai ligából hozunk ide embert? Mennyire jó ez?danyly
több mint 13 éve
Miami Dolphins have signed former Edmonton Eskimos linebacker Mark Restelli to a future’s contract.Kanadai ligából hozunk ide embert? Mennyire jó ez?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Draft helyett DeWillt el tudnám képzelni mint kezdő RB majd a hátsó körökben egy vadállat hozzá
több mint 13 éve
Miami Dolphins have signed former Edmonton Eskimos linebacker Mark Restelli to a future’s contract.kevés az esély
Baggs, Foley sem váltak be az NFL-ben sőt. Wake egy állat, még mindig sajnálom, hogy nem hozzánk került
több mint 13 éve
Miami Dolphins have signed former Edmonton Eskimos linebacker Mark Restelli to a future’s contract.Ha csak annyira jönne be, mint Cam Wake...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1 napig nem jövök fel erre olyan jó kis opciók jönnek szóba Henne helyére mint Hassi, meg McNabb :\Chilly meg remélem szépen elkúrja az interjút és a csapat közelébe se kerül
több mint 13 éve
ventura csak azért mert te eagles fétistől szenvedsz, ne kelljen már idehozni minden leszerepelt vén sastbriareosnem sikerült teljesen kielégülnöm
több mint 13 éve
ventura csak azért mert te eagles fétistől szenvedsz, ne kelljen már idehozni minden leszerepelt vén sast
több mint 13 éve
és mihez kezdene itt? (értsd: 25 csapattal összehozzák McNabb-et)
több mint 13 éve
de ez kékFucutávol áll a kéktől
( értsd: ide jöhet ! ) /DM13 😛 /
több mint 13 éve
de ez kékFucuMeg néha narancs...
( értsd: ide ne jöjjön ! )
több mint 13 éve
örülök h ennyire képben vagy ezekkel 😛bria mivel már sokadszorra írsz sándor danit, gondoltam szólok, hogy istván daninak hívják, akire te gondolsz 😛JJ TillerÉn nem mondtam, h látni is szeretném...( mert inkább vakuljak meg...)sándor dani tuti lázba jönne a témától.
Amúgy a csajokat megfosztanád az "élménytől" ?
Még az RTL klub is kivonulna....😊DM13
én pats jets mérkőzésen egy vérengzős összecsapásnak szorítok. azért verődjön le a jets, nehogymár zsinórban kétszer afc döntőzzenekbriareos
már csodálkoztam amikor láttam h írtál ide 😀
több mint 13 éve
bria mivel már sokadszorra írsz sándor danit, gondoltam szólok, hogy istván daninak hívják, akire te gondolsz 😛sándor dani tuti lázba jönne a témától.srácok feltűnően behomokosodott a topik utóbbi időben, kezeljétek magatokat 😛briareosÉn nem mondtam, h látni is szeretném...( mert inkább vakuljak meg...)
én pats jets mérkőzésen egy vérengzős összecsapásnak szorítok. azért verődjön le a jets, nehogymár zsinórban kétszer afc döntőzzenekbriareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valahogy minden sejtem tiltakozik a kis kopasz ellen....Nincs tekintélye nekem nagyon nem jön be amit csinált, más kéne, nagyon más.
több mint 13 éve
Dolphins | Interested in Donovan McNabb?Szintén omar írta h ha tényleg clueless jönne, akkor hasselbeck is jöhet szintén személyes kapcsolat miatt. jobbnál jobb opciók
Fri, 14 Jan 2011 08:11:11 -0800
The Miami Dolphins could possibly have interest in Washington Redskins QB Donovan McNabb, according to Omar Kelly, of the South Florida Sun-Sentinel. Should the team add Brad Childress as offensive coordinator, it could stack the odds in their favor to land McNabb.
Comment (0) | Share: Tweet! Share on Facebook | Source: South Florida Sun-Sentinel - Omar Kelly
Dolphins | Ronnie Brown unlikely to return
Thu, 13 Jan 2011 08:45:53 -0800
The Miami Dolphins are unlikely to re-sign pending free-agent RB Ronnie Brown, according to Ben Volin, of the Palm Beach Post.Delonso_
több mint 13 éve
Amúgy Jets vagy Pats, sajnos mindketten nem eshetnek ki. Szóval szerintetek ki legyen az? 😊Csabee13Egyértelmű, hogy a jets kapjon ki, de rögtön kövesse a patriots.
Így is már az évtized egyik - ha nem a legvagányabb csapata... szóval oly mindegy hogy ha kiesnének... de ha a jets továbbjutna az nem lenne jó mert akkor mi lent maradunk még 😕
több mint 13 éve
Dolphins | Interested in Donovan McNabb?Fri, 14 Jan 2011 08:11:11 -0800
The Miami Dolphins could possibly have interest in Washington Redskins QB Donovan McNabb, according to Omar Kelly, of the South Florida Sun-Sentinel. Should the team add Brad Childress as offensive coordinator, it could stack the odds in their favor to land McNabb.
Comment (0) | Share: Tweet! Share on Facebook | Source: South Florida Sun-Sentinel - Omar Kelly
Dolphins | Ronnie Brown unlikely to return
Thu, 13 Jan 2011 08:45:53 -0800
The Miami Dolphins are unlikely to re-sign pending free-agent RB Ronnie Brown, according to Ben Volin, of the Palm Beach Post.
több mint 13 éve
sándor dani tuti lázba jönne a témától.srácok feltűnően behomokosodott a topik utóbbi időben, kezeljétek magatokat 😛briareosÉn nem mondtam, h látni is szeretném...( mert inkább vakuljak meg...)
én pats jets mérkőzésen egy vérengzős összecsapásnak szorítok. azért verődjön le a jets, nehogymár zsinórban kétszer afc döntőzzenek
több mint 13 éve
srácok feltűnően behomokosodott a topik utóbbi időben, kezeljétek magatokat 😛briareosÉn nem mondtam, h látni is szeretném...( mert inkább vakuljak meg...)
Még az RTL klub is kivonulna....😊
több mint 13 éve
hát essen ki mondjuk a Pecc, de a Jets fog.