Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
nem is értem. valami támadó felfogású szakember kellett volna.pl Rommel, vagy Guderian
több mint 13 éve
Mondtam... 😀 vihar előtti csend.. hát ez érdekes lesz.. lehet visszasírjuk még Henninget 😀
több mint 13 éve
gondolom, nem tudom, nem érdekel a panthers 😊Daboll ran the Browns' offense for the past two seasons. Under his leadership this season Cleveland's offense finished 31st in scoring (16.9), which was one spot behind the Dolphins, and 29th in total yards (289.7) per game.
óriási fejlődés
több mint 13 éve
szaba
10 546
Former Browns OC Brian Daboll will be hired as the Fins OC.briareosChud meg Carolina-ba?
több mint 13 éve
Former Browns OC Brian Daboll will be hired as the Fins OC.
több mint 13 éve
Szerintem kötelet neki 😂Erről van szó. Szóval nem értem ezen mit kell kiakadni. Szóval ez is ilyen külön kategória szerűség.
😀 ezen nem rágódnék mindenkinek szíve joga annak szurkolni akinek akar.. Attól hogy Miami fan vagyok még szurkolhatok, szoríthatok másnak, még ha csoport rivális is. 😊 én így látom. Az meg hogy beírt oda szerintem nem gáz... Ne essünk egymásnak 😛 Újabban amúgy is ellentéteket és feszültséget érzek a topikban.Csabee13
Tudomásom szerint aBilss több embernek is szimpatikus. Nekem is. Ha szorítok nekik akkor bűnhődnöm kell? Pedig ők is csoportriválisok. Leghamarabb a Patriotnak csak jövőre szurkolok a playoffban amennyiben olyan csapattal ütközik meg 😀
Csaba, amúgy meg már elég régóta érződik 😀 (évek)
több mint 13 éve
szaba
10 546
A legfőbb ellenfelünket sajnálod?A Miami topikban is sajnálja, szóval duplán őrült.
Ne idegesíts már.....
Sokkal inkább a Jets nyerjen azok legalább kellemes, kemény focit játszanak.
Aztán meg a Steelers, mert mégiscsak a Jets az ellenfél.
De a NE topicban sajnálni hogy kikaptak, egy Miami fantől ez ez... Hát külön kategória vagy 😊Delonso_
több mint 13 éve
Szerintem kötelet neki 😂 😀 ezen nem rágódnék mindenkinek szíve joga annak szurkolni akinek akar.. Attól hogy Miami fan vagyok még szurkolhatok, szoríthatok másnak, még ha csoport rivális is. 😊 én így látom. Az meg hogy beírt oda szerintem nem gáz... Ne essünk egymásnak 😛 Újabban amúgy is ellentéteket és feszültséget érzek a topikban.
több mint 13 éve
Ööö, hát lehet így látjátok, és van benn valami, de nem feltétlen kell így lenni, mert ennyi erővel meg jets-nek se szurkoljak mert szintén csoportrivális 😊Egéybként így kezdtem a tegnapi napot (ha nem az első, de a második hozzászólás):
''Csak ma, csak most. Patriots!'' A lényeg a csak ma és csak most on van 😊 Meg most hiába szurkoluk ellenük, már ígyx is az évtized legvagányabb csapata. A Jets meg még nem 😛 a mindegy ne veszekedjünk ilyen hülyeségeken. 😊
több mint 13 éve
A legfőbb ellenfelünket sajnálod?Ne idegesíts már.....
Sokkal inkább a Jets nyerjen azok legalább kellemes, kemény focit játszanak.
Aztán meg a Steelers, mert mégiscsak a Jets az ellenfél.
De a NE topicban sajnálni hogy kikaptak, egy Miami fantől ez ez... Hát külön kategória vagy 😊
több mint 13 éve
szaba
10 546
De. Csak ne oszd meg velünk 😀aha persze... midnneki sajnálkozik, vagy gratulál vagy örömködik... persze nekem nem leeht csinálni semmi...VenturaNemértem hol sajnálkozzam akkor :/ az offtopicban?VenturaHát sztem inkább otthon, egyedül... némán...szaba
több mint 13 éve
aha persze... midnneki sajnálkozik, vagy gratulál vagy örömködik... persze nekem nem leeht csinálni semmi...Nemértem hol sajnálkozzam akkor :/ az offtopicban?VenturaHát sztem inkább otthon, egyedül... némán...szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
Nemértem hol sajnálkozzam akkor :/ az offtopicban?VenturaHát sztem inkább otthon, egyedül... némán...
több mint 13 éve
Nemértem hol sajnálkozzam akkor :/ az offtopicban?
több mint 13 éve
Levert a víz hogy a NE topicban sajnáltad a vereségüket...Shameeeeee....
több mint 13 éve
Hát nem jött be amit briareos mondott :/ húúú, a steelerst elveri, akkor dupla tejszínhabolás lesz, enyhe homokviharral 😕
több mint 13 éve
Nah kérem, ez a meccs nagyon rendben volt.Yummiiieee....
És most mehet a Steelz az SB be megint
több mint 13 éve
Hennet mégsem tudta semmire megtanítani ami ő, igaz lehet ez nem az ő hibája, nagyon intelligens, szimpatikus ember.
több mint 13 éve
itt meg egy OC updatehttp://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/2011/01/bowles-likely-staying-with-dolphins-is-chudzinski-coming.html
több mint 13 éve
Ross told impending free agent Chad Pennington he wants to find a role for him with the team when he retires. ``He said, `We value your capabilities and leadership,' '' Pennington said. ``I'm on the fence about playing'' in 2011.Here's what a good teammate Pennington is: Each week, he studied film and wrote 48 ideas about how to attack opponents on first, second and third downs and red-zone situations. But he isn't sure he wants to coach.
adnám
több mint 13 éve
hát az offseasont nagyon fogod utálni ha ez már "nagy csend" 😊kristof😀 túl vagyok már páron.. amúgy nem arra gondoltam 😊 csak ugye várjuk ki lesz az OC.. és én rosszat sejtek túl nagy a csend..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát az offseasont nagyon fogod utálni ha ez már "nagy csend" 😊
több mint 13 éve
Fúú de utálom mikor ekkora a csend a csapat körül... ilyenkor szoktak általában előrukkolni valami bődületes nagy dologgal... ami szint mindig nagy hülyeséget jelent.. 😀
több mint 13 éve
Omar KellyEz is egy tény.
I have been told that Rob Chudzinski is the frontrunner to become the Dolphins OC, but I'm uncertain what his status with Carolina search isbriareos
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.