Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Előbb az egyik, aztán a másik😊srácok feltűnően behomokosodott a topik utóbbi időben, kezeljétek magatokat 😛briareosHa szőrszálhasogató akarok lenni, ennek is volt egy kis homoszexuális felhangja 😀
Mennyi homofób, pedig multikultúra meg miegymás... 😀
Amúgy Jets vagy Pats, sajnos mindketten nem eshetnek ki. Szóval szerintetek ki legyen az? 😊Csabee13
több mint 13 éve
srácok feltűnően behomokosodott a topik utóbbi időben, kezeljétek magatokat 😛briareosHa szőrszálhasogató akarok lenni, ennek is volt egy kis homoszexuális felhangja 😀
Mennyi homofób, pedig multikultúra meg miegymás... 😀
Amúgy Jets vagy Pats, sajnos mindketten nem eshetnek ki. Szóval szerintetek ki legyen az? 😊
több mint 13 éve
Homokvihar
több mint 13 éve
srácok feltűnően behomokosodott a topik utóbbi időben, kezeljétek magatokat 😛
több mint 13 éve
Mindig a kifogások ....😊a csapat tagja volt idény végén?lol tényleg 😀 mindegy most már marad ígyHa azt nem vesszük bele, hogy elment a csapattól 3 INT-el ő nyert. 😀
ha Jason Allen lesz az interception leader, meztelenül végigkocogok a nagykörútonbriareos
Akkor most mi lesz? 😂danyly
nuff saidbriareos
több mint 13 éve
a csapat tagja volt idény végén?lol tényleg 😀 mindegy most már marad ígyHa azt nem vesszük bele, hogy elment a csapattól 3 INT-el ő nyert. 😀
ha Jason Allen lesz az interception leader, meztelenül végigkocogok a nagykörútonbriareos
nuff said
több mint 13 éve
pucér maraton?lol tényleg 😀 mindegy most már marad ígyHa azt nem vesszük bele, hogy elment a csapattól 3 INT-el ő nyert. 😀
több mint 13 éve
lol tényleg 😀 mindegy most már marad ígyHa azt nem vesszük bele, hogy elment a csapattól 3 INT-el ő nyert. 😀
Akkor most mi lesz? 😂
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
én is attól félek h childress majd megoldja. isten mentsHogy nem váltja meg a világot egy első körös RB az lehet igaz, de a mi esetünkben ha az új OC is úgy gondolja megoldás lehet a problémákra.Mondja, mi a gondja? Childress majd megoldja! :cool:Ventura
danyly
több mint 13 éve
Most volt az ESPN America adón a Run Ricky Run című dokumentumfilm. Ez egy 2010-es kisfilm. Én még nem láttam csak most.Nyáron ment talán, akkor kiveséztük bőven, tényleg jó kis film.
Sok mindent meg lehet tudni Ricky akkori életéről és sokan nyilatkoznak a botrányos drog problémával és sok mindennel.
Szerintem mindenkinek érdemes megnéznie aki szereti az NFL-t.
Érdekes és tanulságos kis film.
Nekem ez olyan volt, mint aki így köszön el most a csapattól.
Thank you Ricky.danyly
több mint 13 éve
Ricky-vel kapcsolatban érdekes cikk, érdekes hozzászólásokkal : http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d73f4a/comments/williams-frustration-about-dolphins-season-sparano-boils-over
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Most volt az ESPN America adón a Run Ricky Run című dokumentumfilm. Ez egy 2010-es kisfilm. Én még nem láttam csak most.Sok mindent meg lehet tudni Ricky akkori életéről és sokan nyilatkoznak a botrányos drog problémával és sok mindennel.
Szerintem mindenkinek érdemes megnéznie aki szereti az NFL-t.
Érdekes és tanulságos kis film.
Nekem ez olyan volt, mint aki így köszön el most a csapattól.
Thank you Ricky.
több mint 13 éve
Sajnos ő is ilyeneket hív....
több mint 13 éve
Henningnél tán csak jobb lenne, nem? :/ Például: 3&8 -ra futójáték, meg egyéb okosságok... (A hétvégén kiderül, hogy ő lsz e az OC)Hát ha Childress hív playeket akkor nektek már régen rossz lesz. Viszont ő Rbt jól draftol 😊TocaHogy nem váltja meg a világot egy első körös RB az lehet igaz, de a mi esetünkben ha az új OC is úgy gondolja megoldás lehet a problémákra.Mondja, mi a gondja? Childress majd megoldja! :cool:Ventura
danyly
több mint 13 éve
Hát ha Childress hív playeket akkor nektek már régen rossz lesz. Viszont ő Rbt jól draftol 😊Hogy nem váltja meg a világot egy első körös RB az lehet igaz, de a mi esetünkben ha az új OC is úgy gondolja megoldás lehet a problémákra.Mondja, mi a gondja? Childress majd megoldja! :cool:Ventura
danyly
több mint 13 éve
Hogy nem váltja meg a világot egy első körös RB az lehet igaz, de a mi esetünkben ha az új OC is úgy gondolja megoldás lehet a problémákra.Mondja, mi a gondja? Childress majd megoldja! :cool:
danyly
több mint 13 éve
Jó az írás. Köszi az oldalt.Bocsi hol lehet ezt olvasni? Érdekelne. Köszi.danylyhttp://nflscout.blogter.hu/454572/raersz_futot_draftolniDoM
Teljesen egyetértek, de SJ. Spillert kicsit lesajnálja. Ők inkább "vegyes" játékos, nagyon jó KR/PR + Rb-ént közepes. De jó.
Hogy nem váltja meg a világot egy első körös RB az lehet igaz, de a mi esetünkben ha az új OC is úgy gondolja megoldás lehet a problémákra.
Nem helyezném háttérbe a problémát.
Lehet nem Ingram a megoldás, bárki más is lehet segítség csak segítsen a problémánkon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
deolvassátok el Höri nflscout blogján az rb-s cikket, mélyen egyetértek vele h jó fal mögött egy udfa is futhat faszául míg egy elsőkörös borzasztó szarul ha nincs fal.Nem ezt írtam én is?Delonso_
cam newton, istenem, csak ne ő jöjjön.
briával értek egyet amíg, nincs OC úgyse tudjuk mit akar majd őkristof
több mint 13 éve
olvassátok el Höri nflscout blogján az rb-s cikket, mélyen egyetértek vele h jó fal mögött egy udfa is futhat faszául míg egy elsőkörös borzasztó szarul ha nincs fal.Nem ezt írtam én is?
több mint 13 éve
Bocsi hol lehet ezt olvasni? Érdekelne. Köszi.danylyhttp://nflscout.blogter.hu/454572/raersz_futot_draftolni
több mint 13 éve
olvassátok el Höri nflscout blogján az rb-s cikket, mélyen egyetértek vele h jó fal mögött egy udfa is futhat faszául míg egy elsőkörös borzasztó szarul ha nincs fal.Bocsi hol lehet ezt olvasni? Érdekelne. Köszi.
Persze az első fontos dolog egy jó OC megtalálása.
Ezek után pedig a taktika kitalálása, ha együtt az edzői stáb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olvassátok el Höri nflscout blogján az rb-s cikket, mélyen egyetértek vele h jó fal mögött egy udfa is futhat faszául míg egy elsőkörös borzasztó szarul ha nincs fal.cam newton, istenem, csak ne ő jöjjön.
briával értek egyet amíg, nincs OC úgyse tudjuk mit akar majd ő
több mint 13 éve
It's hard to argue with perfection.Megérdemeljük. 😀
The 1972 Miami Dolphins have been selected the greatest NFL team in "The Great Sports Debates," a series that celebrates 125 years of The Sporting News.
:cool:briareos
több mint 13 éve
Erről sokat nem olvasol mivel hülyeséget írtam ezzel kapcsolatban.Szerintem teljesen logikus egy RB. Mondjuk csak egy van és lehet nem is a miénk lesz.Cam Newton Pat White alkat lenne? Erről szerintem sokan szívesen olvasnának hosszabban.DoM
Cam Newton-t a szakemberek inkább a Jaguars csapatába draftolnák Garrard mögé.
Pat White alkat bár többet tud. Nem hiszem , hogy jól járnák vele. Főleg annak tükrében, hogy most jelenleg két QB-el van szerződésünk. De ez is gyorsan változhat.danyly
Nem igazán néztem utána de most látom, hogy vannak azért "enyhe" különbségek a két játékos között.
Newton : Height=6.6 , Weight=249
White : Height=6,0 , Weight=190
Tehát én ezért is aposztrofáltam Newton-t. Jó ez a gyerek. Bocs magasabb és súlyosabb.
több mint 13 éve
és mobilis volt az egyetemen2 lába meg keze van mint whitenak 😂briareosSzerintem teljesen logikus egy RB. Mondjuk csak egy van és lehet nem is a miénk lesz.Cam Newton Pat White alkat lenne? Erről szerintem sokan szívesen olvasnának hosszabban.DoM
Cam Newton-t a szakemberek inkább a Jaguars csapatába draftolnák Garrard mögé.
Pat White alkat bár többet tud. Nem hiszem , hogy jól járnák vele. Főleg annak tükrében, hogy most jelenleg két QB-el van szerződésünk. De ez is gyorsan változhat.danyly