Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Simán ütjük az óriásokat! 😛
ZoliZoltán
Hova ez a nagy sietség Zoli? : D
alatriste
Sok lett a szabadidőm! 😀
több mint 10 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
ZoliZoltán
Én is ezt szeretném de nyugtával dicsérd a napot 😀
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
ZoliZoltán
Hova ez a nagy sietség Zoli? : D

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Én azért remélem a következő mecs szintén win lesz és legyen bármi a packers eredménye egy jó meccs legyen az nfc north zárása. Perzse jobb lenne az első helyen végezni, de majd meglátjuk! 😀
ez a 3dik évem az nflben és mint Vikings szurkoló szóval PO ba még nem láttam őket, ezért nagyon szorítok!
Go Vikes!
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 647
Egyébként ha nyerünk (ha nem de a Cars nyer akkor is), NFC North champ game lesz utolsó fordulóban.
Toca
Tavalyelőtt a Bears, tavaly a Lions próbált minket letaszítani a trónról az utolsó fordulóban, most rajtatok a sor 😊

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Odell Backham Jr. egy meccsre eltiltva. Azt hiszem ez nekünk jó hír 😊
vsanyi132
Megérdemelten kapta, így szvsz hozzátok a meccset.
Ha nyertek ha nem valszeg rangadó a North-ért. Ha nyernénk Arizonába (nem fogunk) és ti is akkor ki-ki meccs, és ha ti nyertek a Lambeaun akkor azonos mérleg ,de nektek ti jobbak lesztek diven belül. Ha kikapunk Arizonába akkor még tisztább a képlet. És látva a Hawks-ot a WC körben is mehet ez a párosítás még egyszer.
(A PO én úgy tudom már nálatok is megvan.)

Liverpool Fc
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
 kepfeltoltes.hu/151221/objnotplay_www.kepfeltoltes.hu_.png
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 570 — Bowl Winner
Ha a Seahawks és a Cardinals is nyer, nekünk totál lényegtelen lesz a meccs, és ugye SNF-re tolták el ezt a "rangadót", így mi már minden lényeges eredmény tudatában léphetünk pályára.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Odell Backham Jr. egy meccsre eltiltva. Azt hiszem ez nekünk jó hír 😊

több mint 10 éve
Azért Teddy 5. TD-je már kicsit alázás volt, ha csak rúgunk egy FG-t, már bőven jó lett volna. Kicsit úgy éreztem, hogy felmossuk a gyepet a mackókkal, bár engem nem zavar, ha lesz bennük némi tüske jövőre. Jobb szeretem az izgalmas, kiélezettebb meccseket.😊
Go Vikings!
Szerintem kellett ez Teddy és a csapat önbizalma miatt, meg kellett mutatni hogy az O képes erre egy limitált AP-vel is. Szegény Macik voltak az áldozatok, de nem hiszem hogy alázásnak szántuk. A legutóbbi hazai meccsen a Seahawks ellen a közönség szenvedni látta a csapatot, kompenzálni kellett valamivel 😊 Skol!

több mint 10 éve
Azért Teddy 5. TD-je már kicsit alázás volt, ha csak rúgunk egy FG-t, már bőven jó lett volna. Kicsit úgy éreztem, hogy felmossuk a gyepet a mackókkal, bár engem nem zavar, ha lesz bennük némi tüske jövőre. Jobb szeretem az izgalmas, kiélezettebb meccseket.😊

több mint 10 éve
Na akkor még 1 win a biztos PO-ig. A srácok igazán kiettek magukért szép meccs volt. Remélem ez már hétfőn hajnalban meg is lessz 😀
SKOL
Pyrrus
Én akárhogy is számolom már bentvagyunk.
Atlantán kívül senki nem előzhet meg.
Atlantát vertük, tehát azonos mérlegnél nem előzhet meg.
Hawks-Falcons-Vikes trióból is miénka tiebreaker.
Update:
(Tévedtem WC helyen kicsit más a rangsor, ott előznének, de ehhez 2 L kéne tőlünk és a Seahawkstól is, Falconstól meg 2 W)

Egyébként ha nyerünk (ha nem de a Cars nyer akkor is), NFC North champ game lesz utolsó fordulóban.
Toca
Na ezért írtam ha egy win még jön akkor biztos a PO 😊 független a többiektől
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 245 — Vikings fan
Na akkor még 1 win a biztos PO-ig. A srácok igazán kiettek magukért szép meccs volt. Remélem ez már hétfőn hajnalban meg is lessz 😀
SKOL
Pyrrus
Én akárhogy is számolom már bentvagyunk.
Atlantán kívül senki nem előzhet meg.
Atlantát vertük, tehát azonos mérlegnél nem előzhet meg.
Hawks-Falcons-Vikes trióból is miénka tiebreaker.
Update:
(Tévedtem WC helyen kicsit más a rangsor, ott előznének, de ehhez 2 L kéne tőlünk és a Seahawkstól is, Falconstól meg 2 W)

Szerkesztette: Toca
több mint 10 éve
SKOL
több mint 10 éve
Szép eredmény az biztos! 😛
több mint 10 éve
Ma igazi csapat voltunk, szép siker. A PO is szinte biztos, bár nem tudom pontosan a rangsorolást, de jelenleg csak az lehet bukó, ha 3 darab 9-7-es csapat lesz a végén WC-ra, ahhoz meg Seahawks-nak 2x ki kellene kapnia a 3-ból, és a Falcons-nak megnyerni mind2 meccsét... és nekünk bukni mind2-t... extremely unlikely...😊

több mint 10 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Ez jól sikerült. A sérültek jöjjenek rendbe, Meg Peterson is regenerálódjon.
Az O-line még mindig nagy sarokkövünk, de ma nekik is voltak szép dolgaik. De ettől még vannak velük gondok sajnos.
több mint 10 éve
Gameday 😊 Nyerni kell ma, nincs mese! Skol!

több mint 10 éve
Sima lesz! 😀
több mint 10 éve
Azért remélem egy romokban lévő Bears-t hazai pályán még csak megtudunk verni.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tocának üzenem, hogy mivel nálunk Yeldon úgy tűnik a héten nem játszik, így Joe Banyard a 2. számú RB lesz a Falcons ellen, tehát igen valószínű, hogy párszor cipelni fogja majd a játékszert.

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
A vikesnak sem tuti még a po. Ha kikapnak még 3szor ( nem fognak ) mi meg nyerünk 3at ( esélytelen még az egy is 😀 ) akkor előzünk...
peach
Persze, még nem matematikai, és az összes 6-7es csapatnak van még így esélye. Tény, hogy a végén lesz két kemény meccse a MIN-ak, de most hétvégén szerintem a Bears ellen otthon begyűjtik a létfontosságú W-t, amivel már kétlem, hogy gondjuk lenne.

Tekintve, hogy a 1st és 2nd seed már elkelt, a Hawks nem tud csopelső lenni, és már a PO helyeket üldözők között is csak negatív mérlegű csapatok vannak, annyi kérdés maradt, hogy:
- Ki nyeri az East-et?
- Ki nyeri a North-ot?
- Hogy alakul a 5th, 6th seed.

Ezek alapján a PO-ra annyi kérés marad, hogy a Northot nem megnyerő csapat vagy a Hawks mérlege lesz-e jobb?
Akinek jobb a mérlege megy az Eastet nyerő csapathoz.
A rosszabb mérlegű pedig a North győzteséhez.

Végignézve a sorsolásokat és formákat a Hawks szerintem 5th seed lesz, így ők mennek majd Keletre, és mi meg a 17. hét után a WC körben is meccselünk. A kérdés nagy valószínűséggel csak az marad, hogy hol.
alatriste
A 2nd seed még nem kelt el azért.... ahoz az kell hogy ha a GB lehoz 3W-t mi hozzunk kettőt, vagy nyernünk kell ellenük és akkor nekünk az az 1 W elég. Ha nekünk lesz 1 zakónk ellenük és ők lehozzák mind a hármat W-el akkor az övék a 2nd seed.
silent7939
Szerintem ti most hétvégén veritek a Sasokat, nekünk pedig elég nehéz meccsünk lesz a Raidersel, ahol szerintem esélyes akár egy vereség is. De még ha győzünk is, a Phoenixbe nagyon kinéz egy L. A két meccsből egyszer biztos kikapunk, főleg, hogy a legfontosabb meccsünk után lesz otthon a Vikingekkel.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Tekintve, hogy a 1st és 2nd seed már elkelt, a Hawks nem tud csopelső lenni, és már a PO helyeket üldözők között is csak negatív mérlegű csapatok vannak, annyi kérdés maradt, hogy:
- Ki nyeri az East-et?
- Ki nyeri a North-ot?
- Hogy alakul a 5th, 6th seed.

Ezek alapján a PO-ra annyi kérés marad, hogy a Northot nem megnyerő csapat vagy a Hawks mérlege lesz-e jobb?
Akinek jobb a mérlege megy az Eastet nyerő csapathoz.
A rosszabb mérlegű pedig a North győzteséhez.

Végignézve a sorsolásokat és formákat a Hawks szerintem 5th seed lesz, így ők mennek majd Keletre, és mi meg a 17. hét után a WC körben is meccselünk. A kérdés nagy valószínűséggel csak az marad, hogy hol.
alatriste
A 2nd seed még nem kelt el azért.... ahoz az kell hogy ha a GB lehoz 3W-t mi hozzunk kettőt, vagy nyernünk kell ellenük és akkor nekünk az az 1 W elég. Ha nekünk lesz 1 zakónk ellenük és ők lehozzák mind a hármat W-el akkor az övék a 2nd seed.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
A vikesnak sem tuti még a po. Ha kikapnak még 3szor ( nem fognak ) mi meg nyerünk 3at ( esélytelen még az egy is 😀 ) akkor előzünk...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...