Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
AP a visszavonulasat fontolgatja a CBS szerint.
több mint 10 éve
vikingscountry.wordpress.com/2015/05/26/peterson-ota-kosz-nem/
több mint 10 éve
Már miért ne hosszabbítanánk vele? 😛
több mint 10 éve
Harrison Smith-szel remélem hosszabbítunk, és akkor tényleg adott lenne egy jóféle secondary a kövi 7-8 évre.😊
több mint 10 éve
Meg azért ha waynes beválik akkor kB 8-10 évre meg van oldva a cb kérdés nálatokNekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.TocaMi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.Toca

több mint 10 éve
Nekem semmi, én kurvára bírom. Csupán ahogy Wyatt is leírta WR need akkora nem volt, hogy 1.körben őt húzzuk.Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márD11goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
több mint 10 éve
Tippem az lenne, hogy nem egy WR-re volt szükségük magasan (Wallace-ban én annyira nem bízom, de CJ-nek nagyon szurkolok draftolása óta 😊 ), mert amúgy rossz tuti nem lett volna.De amúgy nekem mocsokmód tetszik a Vikings draftja, talán a legjobban a mezőnyben, az első hat húzás mind lájkos, aztán ha valaki hátulról is bejön, az csak plusz.

több mint 10 éve
Mi bajotok Parkerrel? Így sokadikra csak megkérdezem márgoingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
több mint 10 éve
😀 Annal a pontnal nekem is felugrott a szemoldokom... 😀
több mint 10 éve
goingdeep.reblog.hu/post-023ZoliZoltán"Parker kivételével nem is nagyon tudom ki lehetett volna megfelelőbb választás "
Eddig tudtam komolyan venni.
több mint 10 éve
Kicsit ja!😀Keszulget szepen lassan(igazibol tok gyorsan...)
több mint 10 éve
Robison mellizom szakadas....IR!? 😕
több mint 10 éve
Senki nem sír.Csak ennyi értelme van.....ZoliZoltánMennyi?
Minél több játékost próbálsz ki annál több esélyed van, hogy találj valaki jót. Volt már sokszoros ProBowler UDFA-nk 90-es években és valszeg lesz is főleg ha Banyard beérik idén! 😀
több mint 10 éve
Senki nem sír.Csak ennyi értelme van.....
több mint 10 éve
Olyanra gondoltam aki utana befutott...PB...stb.Mostmár azon sírunk, hogy UDFA-k közül nincs Pro Bowlerünk ? Mintha az kurva gyakori lenne 😀
Szoval nem igen fogjuk ki...ZoliZoltán
Nekem az is elég lenne ha 1. - 2.köröseink nem lennének bustok, pl. Kalil vagy Patterson mutatna idén valami.
több mint 10 éve
Olyanra gondoltam aki utana befutott...PB...stb.Szoval nem igen fogjuk ki...
több mint 10 éve
Hát inkább lelkes volt mint jó. Oldalt még elment, középen viszont pont olyan volt mint a többi MLB-nk a tesója óta.Olyan, aki velünk szerződött le, mint UDFA, és rosterre került kevés van, Sherels és Thielen, meg persze Loeffler a longsnapper. Waiver-ről szoktunk elhozni még korábbi UDFA-kat, akik más csapatoknál kiesnek a rostán. Valaha pl. Asiata is UDFA volt, meg Chase Ford is. Szóval időről-időre sikerül közülük is valakinek megcsípni a végső rostert.Go Vikings!Erin Henderson is UDFA volt annak idején, bár már nincs itt, pár évet azért egész tűrhetően eljátszott nálunk.helmet
több mint 10 éve
Olyan, aki velünk szerződött le, mint UDFA, és rosterre került kevés van, Sherels és Thielen, meg persze Loeffler a longsnapper. Waiver-ről szoktunk elhozni még korábbi UDFA-kat, akik más csapatoknál kiesnek a rostán. Valaha pl. Asiata is UDFA volt, meg Chase Ford is. Szóval időről-időre sikerül közülük is valakinek megcsípni a végső rostert.Go Vikings!Erin Henderson is UDFA volt annak idején, bár már nincs itt, pár évet azért egész tűrhetően eljátszott nálunk.
több mint 10 éve
Jó lenne!EuroPowa!!! 8-)
több mint 10 éve
Ha már UDFA-k:www.vikings.com/media-vault/videos/Babatunde-Aiyegbusi-Highlights--Interview/2dda718d-ba3a-4be1-86cf-8482f4868d89?adbid=10153265277217836&adbpl=fb&adbpr=64444137835&campaign=social_20150510_45537706&short_code=2yqig
Remélem megragad a lengyel srác 😊
több mint 10 éve
Aham.Köszi.Szóval Mi nem sok csiszolatlan gyémántot találunk. :-/
több mint 10 éve
Olyan, aki velünk szerződött le, mint UDFA, és rosterre került kevés van, Sherels és Thielen, meg persze Loeffler a longsnapper. Waiver-ről szoktunk elhozni még korábbi UDFA-kat, akik más csapatoknál kiesnek a rostán. Valaha pl. Asiata is UDFA volt, meg Chase Ford is. Szóval időről-időre sikerül közülük is valakinek megcsípni a végső rostert.
több mint 10 éve
Nálunk van egyébként oylan aki UDFA-ként megragadt?