New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
ötös műhold
309
De ilyet nem ír sehol.Nem-e? Az idézőjel funkcióját azért ismered ugye? Tudod: idéztem.
Bazzani
Középtájban.
több mint 6 éve
Amit te belelátni akarsz:(Mondjuk szerintem a másodikban semmi negatív nincs. Kórházpassz más néven.)Főleg a történtek ismeretében ugye.
Bazzani
Még jós is, nem csak szent.
ötös műhold
Remélem Gronk kap még két ilyen passzt és tolókocsiban viszik le.
De ilyet nem ír sehol.
Meg amúgy is minek én védem.
Én csak a szakállas zseni miatt vagyok itt.
több mint 6 éve
Szerintem a kulcs nála az, hogy még ennyi év után is képes magát független szemmel újra és újra értékelni (emiatt a legrosszabb hibáitól rendre megszabadulni), másrészt hatalmas a vezetői tapasztalata. Nagyon érzi, hogy meddig lehet az embereit hagyni irányítani, és mikor kell beleszólni, és picit fordítani a kormányon.Megjegyzem, a "padavan"-szelekció nála sem tökéletes, legalábbis DC terén Mangini és Pees is bukta volt. Előbbi úgy lett Jets HC, hogy egyedüli DC éve közepén visszavette tőle a playcalling feladatokat BB. Utóbbi szimpla katasztrófa.
Szerintem a tanítványai sem hülyébbek, sem pedig alkalmatlanabban (legalábbis a jobbak közülük), csak vagy vezetői képességben nem érnek fel hozzá, vagy egyszerűen nem kaptak / kapnak annyi időt mint amennyi neki volt. Az elején kell a szerencse is, és ha az nem jön, hamar elfogy a türelem...
peterk2005
A JMD-BOB-JMD OC-felhozatalon nehéz fogást találni 😊
több mint 6 éve
ötös műhold
309
(Mondjuk szerintem a másodikban semmi negatív nincs. Kórházpassz más néven.)Főleg a történtek ismeretében ugye.
Bazzani
Még jós is, nem csak szent.
több mint 6 éve
(Mondjuk szerintem a másodikban semmi negatív nincs. Kórházpassz más néven.)Egy lenézett, balfasz kis csapatnak drukkolt mindenki, ne kelljen már elnézést kérni azért, mert az esélytelenebbel tartott az emberek nagy százaléka.... Ha egymás között el tudtok normálisan beszélni, akkor a többieket mért hecceled?Te egy igazi szent vagy öcsike. Tegnap is ilyeneket írtál az eredménykövetőbe, hogy pl:
Akkor mi a francért csodálkozol, hogy nem normális választ kapsz felfokozott idegállapotban?
flzoli
"Na mikor fog elpuhulni a labda?
Vagy megvastagodni a zebrák farzsebe a borítékoktól? 😊"
No meg: "Pf még két ilyen passz Gronknak és tolószékben viszik le"
Egy igazi szent...
ötös műhold
több mint 6 éve
ötös műhold
309
Egy lenézett, balfasz kis csapatnak drukkolt mindenki, ne kelljen már elnézést kérni azért, mert az esélytelenebbel tartott az emberek nagy százaléka.... Ha egymás között el tudtok normálisan beszélni, akkor a többieket mért hecceled?Te egy igazi szent vagy öcsike. Tegnap is ilyeneket írtál az eredménykövetőbe, hogy pl:
Akkor mi a francért csodálkozol, hogy nem normális választ kapsz felfokozott idegállapotban?
flzoli
"Na mikor fog elpuhulni a labda?
Vagy megvastagodni a zebrák farzsebe a borítékoktól? 😊"
No meg: "Pf még két ilyen passz Gronknak és tolószékben viszik le"
Egy igazi szent...
több mint 6 éve
Két dolog miatt remélem, hogy kurvára hiányozni fog innen. Egyik ugye a saját sikerünk miatt természetesen. A másik (amivel nem leszek itt népszerű), hogy kicsit kiderüljön nem csak BB itt a hatalmas koponya hanem ezek az emberek is kurva sokat tettek hozzá a sikerhez. Meg persze ne ti nyerjetek már állandóan, rátok férne némi kudarcélmény. 😉Én biztos vagyok benne, hogy Belichick nem az a "sötét jedi", aki mindig túl tud kombinálni mindenkit. Szerintem a kulcs nála az, hogy még ennyi év után is képes magát független szemmel újra és újra értékelni (emiatt a legrosszabb hibáitól rendre megszabadulni), másrészt hatalmas a vezetői tapasztalata. Nagyon érzi, hogy meddig lehet az embereit hagyni irányítani, és mikor kell beleszólni, és picit fordítani a kormányon.
Bazzani
Szerintem a tanítványai sem hülyébbek, sem pedig alkalmatlanabban (legalábbis a jobbak közülük), csak vagy vezetői képességben nem érnek fel hozzá, vagy egyszerűen nem kaptak / kapnak annyi időt mint amennyi neki volt. Az elején kell a szerencse is, és ha az nem jön, hamar elfogy a türelem...
én mélységesen elítélem, aki a legjobbnak szurkol vagyis olyan indokkal lesz vmelyik csapat, játékos szurkolója, mert az a legjobb. nem egészséges dolog. beláthatod, van vmi irritáló egy hajrá pecc, lebron james, ferrari, federer, real madrid stb. lelkületű szurkoló győzelem utáni melldöngetésében. megfogadod az 1.1-es odds-ot, nyersz és utána hátradőlsz, hogy “naugye, én tudtam”. persze bazmeg, mindenki tudta. hálistennek volt szerencsém 2009-ben elköteleződni egy underdog csapat mellett és a 2012-es menetelés életem sportélménye lett.Addig azért ne jussunk már el, hogy a győztesnek szurkolni automatikusan emberi defekt. Igen, vannak olyan pöcsök, akik arra verik, hogy győzött a csapatuk. De az általánosítás legalább annyira káros, mint ezek a pöcsök. Ha nem károsabb...
gedam
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gedam
5 908
én mélységesen elítélem, aki a legjobbnak szurkol vagyis olyan indokkal lesz vmelyik csapat, játékos szurkolója, mert az a legjobb. nem egészséges dolog. beláthatod, van vmi irritáló egy hajrá pecc, lebron james, ferrari, federer, real madrid stb. lelkületű szurkoló győzelem utáni melldöngetésében. megfogadod az 1.1-es odds-ot, nyersz és utána hátradőlsz, hogy “naugye, én tudtam”. persze bazmeg, mindenki tudta. hálistennek volt szerencsém 2009-ben elköteleződni egy underdog csapat mellett és a 2012-es menetelés életem sportélménye lett.Nincs azzal bajom, ha valaki egy kisebb csapatnak drukkol, teljesen megértem, és nem is azt sérelmezem, hogy miként reagáltak a csipkelődésemre. Csak olvass vissza az eredménykövetőben, az elején egy Pats drukker sem volt ott, de már azt kérdezték, hogy elcsalták-e már a meccset, és hány pont előnynél fognak megjelenni a "Go Pecc divatszurkerek". Én csak megjegyeztem ezt az elején, és a végén, amikor nyerésre álltunk, írtam kb. 2 hsz-t. A gond az, hogy mindenki foglalkozhatna azzal a csapattal, akinek szurkol, és nem pedig az ellenféllel és annak szurkolóival. (Mert amúgy szinte biztosra veszem, ha valakinek gyerekként megtetszik egy csapat, az legfőképpen azért van, mert elég erősek, és nem pedig úgy választottak csapatot, mint a legújabb kommentátor Ricsiék mellett, hogy kikötés volt, ne legyen még SB győzelme az adott csapatnak, és így esett a választása a JAX-re, ami mondjuk így tök szimpatikus volt.)Egy lenézett, balfasz kis csapatnak drukkolt mindenki, ne kelljen már elnézést kérni azért, mert az esélytelenebbel tartott az emberek nagy százaléka.... Ha egymás között el tudtok normálisan beszélni, akkor a többieket mért hecceled?Én oda is mentem, miután megszerezte a vezetést a Pats. Az elején olvasgattam az eredménykövetőt, és csak annyit láttam, hogy a liga összes szurkolója úgy örült, mikor sackelték Bradyt, mintha SB-be került volna a csapatuk. Aztán 24-20-nál benéztem, heccelni őket, mert amint valaki picit is csak megjátssza mindazt, amit ők gondolnak, hogy minden Pats szurkoló egy egoista tulok, már rögtön elkezd habzani a szájuk. Pedig szerintem nagyon kevesen voltak tőlünk az eredménykövetőben a mérkőzés ideje alatt, és így is ment a Pats szapulása. Mi el tudunk normálisan is csevegni. De semmi gond, amíg utálnak minket, addig tudjuk, hogy sikeres a csapat.Eredménykövetőben gyakorlatilag 1600 hozzászóláson keresztül ment az össznépi Patriots és Patriots szurkolók gyűlölete, mindezt úgy, hogy Pats szurkoló nem is volt jelen ott.Van benne valami amit mondasz, ezt szerintem aláírja mindenki...
ervinator
De azért az elég fura volt, hogy addig nem volt jelen kb. egy szurkolótok sem, amíg égett a csapat, meccs végére viszont valami okból kifolyólag előkerültek.
Azt nem értettem, hogy miért. Illetve értettem... Csak akkor ne lepődjön meg senki ha a semlegeseknek ez nem tetszik.
eaglesmcnabb
Hunreeth
flzoli
Hunreeth
több mint 6 éve
Nincs azzal bajom, ha valaki egy kisebb csapatnak drukkol, teljesen megértem, és nem is azt sérelmezem, hogy miként reagáltak a csipkelődésemre. HunreethHa adhatok egy tanácsot, legközelebb ne eredménykövetős csipkelődéssel kezdjed a fórum aktivitásodat, és akkor a) ismerni fogod azt aki válaszol, és tudni fogod, hogy hogyan gondolta amit ír, b) mások is ismerni fognak, és tudják, hogy hova tegyék, ha "csipkelődsz".
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szerintem remek húzás volt a belül 1 - 1 technika shift a Pats DL odalon, és a gapvédelem konkrét szűkítése , belső zóna külső emberezés, és no trap játékhívások mind Patricia eszét dicsérik.Imádtam amikor az első félidőben egy csomó kinti orgánum a Lions drukkereken élcelődött, hogy mennyire rábasztunk a szakállassal.
Másik oldalon viszont érthetetlen, hogy ennyire preventív D játékhívásnál miért nem érkezett egy igazi out of boksz playhívás, pont a legsötétebb pillanatokban...
Helmut Zimmer
Aztán valahogy később elhalkultak ezek a hangok.
Két dolog miatt remélem, hogy kurvára hiányozni fog innen. Egyik ugye a saját sikerünk miatt természetesen. A másik (amivel nem leszek itt népszerű), hogy kicsit kiderüljön nem csak BB itt a hatalmas koponya hanem ezek az emberek is kurva sokat tettek hozzá a sikerhez. Meg persze ne ti nyerjetek már állandóan, rátok férne némi kudarcélmény. 😉
#FreePatricia
több mint 6 éve
Weskho
46
Waddle és Branch játékára van-e valós esély, illetve mennyire lenne rájuk szükség szerintetek? Én nyugodtabb lennék, ha ők is bevethetőek lennének, meg persze Gronkra is nagy szükség lesz.
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Nincs azzal bajom, ha valaki egy kisebb csapatnak drukkol, teljesen megértem, és nem is azt sérelmezem, hogy miként reagáltak a csipkelődésemre. Csak olvass vissza az eredménykövetőben, az elején egy Pats drukker sem volt ott, de már azt kérdezték, hogy elcsalták-e már a meccset, és hány pont előnynél fognak megjelenni a "Go Pecc divatszurkerek". Én csak megjegyeztem ezt az elején, és a végén, amikor nyerésre álltunk, írtam kb. 2 hsz-t. A gond az, hogy mindenki foglalkozhatna azzal a csapattal, akinek szurkol, és nem pedig az ellenféllel és annak szurkolóival. (Mert amúgy szinte biztosra veszem, ha valakinek gyerekként megtetszik egy csapat, az legfőképpen azért van, mert elég erősek, és nem pedig úgy választottak csapatot, mint a legújabb kommentátor Ricsiék mellett, hogy kikötés volt, ne legyen még SB győzelme az adott csapatnak, és így esett a választása a JAX-re, ami mondjuk így tök szimpatikus volt.)Egy lenézett, balfasz kis csapatnak drukkolt mindenki, ne kelljen már elnézést kérni azért, mert az esélytelenebbel tartott az emberek nagy százaléka.... Ha egymás között el tudtok normálisan beszélni, akkor a többieket mért hecceled?Én oda is mentem, miután megszerezte a vezetést a Pats. Az elején olvasgattam az eredménykövetőt, és csak annyit láttam, hogy a liga összes szurkolója úgy örült, mikor sackelték Bradyt, mintha SB-be került volna a csapatuk. Aztán 24-20-nál benéztem, heccelni őket, mert amint valaki picit is csak megjátssza mindazt, amit ők gondolnak, hogy minden Pats szurkoló egy egoista tulok, már rögtön elkezd habzani a szájuk. Pedig szerintem nagyon kevesen voltak tőlünk az eredménykövetőben a mérkőzés ideje alatt, és így is ment a Pats szapulása. Mi el tudunk normálisan is csevegni. De semmi gond, amíg utálnak minket, addig tudjuk, hogy sikeres a csapat.Eredménykövetőben gyakorlatilag 1600 hozzászóláson keresztül ment az össznépi Patriots és Patriots szurkolók gyűlölete, mindezt úgy, hogy Pats szurkoló nem is volt jelen ott.Van benne valami amit mondasz, ezt szerintem aláírja mindenki...
ervinator
De azért az elég fura volt, hogy addig nem volt jelen kb. egy szurkolótok sem, amíg égett a csapat, meccs végére viszont valami okból kifolyólag előkerültek.
Azt nem értettem, hogy miért. Illetve értettem... Csak akkor ne lepődjön meg senki ha a semlegeseknek ez nem tetszik.
eaglesmcnabb
Hunreeth
flzoli
több mint 6 éve
Egy lenézett, balfasz kis csapatnak drukkolt mindenki, ne kelljen már elnézést kérni azért, mert az esélytelenebbel tartott az emberek nagy százaléka.... Ha egymás között el tudtok normálisan beszélni, akkor a többieket mért hecceled?Én oda is mentem, miután megszerezte a vezetést a Pats. Az elején olvasgattam az eredménykövetőt, és csak annyit láttam, hogy a liga összes szurkolója úgy örült, mikor sackelték Bradyt, mintha SB-be került volna a csapatuk. Aztán 24-20-nál benéztem, heccelni őket, mert amint valaki picit is csak megjátssza mindazt, amit ők gondolnak, hogy minden Pats szurkoló egy egoista tulok, már rögtön elkezd habzani a szájuk. Pedig szerintem nagyon kevesen voltak tőlünk az eredménykövetőben a mérkőzés ideje alatt, és így is ment a Pats szapulása. Mi el tudunk normálisan is csevegni. De semmi gond, amíg utálnak minket, addig tudjuk, hogy sikeres a csapat.Eredménykövetőben gyakorlatilag 1600 hozzászóláson keresztül ment az össznépi Patriots és Patriots szurkolók gyűlölete, mindezt úgy, hogy Pats szurkoló nem is volt jelen ott.Van benne valami amit mondasz, ezt szerintem aláírja mindenki...
ervinator
eaglesmcnabb
Hunreeth
több mint 6 éve
Baggio, nem tudod leválasztani az eredménykövetőt a fórumról. Látod... Ha ott elmulasztasz moderálni, az kihatással lesz a többi topicra is. Ha ott van balhé, a csapat topicokba is átterjed. Ha nincs balhé, nem terjed.
több mint 6 éve
Nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy addig semmilyen gyűlölködés nem ment, amíg fel nem tűnt néhány Pats drukker kárörvendeni. Nyugodtan vissza lehet olvasni az egészet (már persze az írástudóknak). Tényleg nem értem miért alakul mindig úgy, hogy a Pats szurkerek nagy része áldozat szerepben tetszeleg, mint az elnyomott kisebbség.
több mint 6 éve
nem értem mit kell ezen még rugózni, az eredménykövető olyan, mint a cset, lehetetlen és igazából felesleges moderálni, most meg a csapattopic is ezzel szemetelődikami fontosabb, hogy rajtam ragadt két Belichick és Brady könyv, akinek van ötlete, hogyan lehetne azt úgy kiosztani két szerencsés Pats fan között, hogy annak haszna is legyen, hallgatom (pl. ha valaki vagy valakik bevállalnának egy-egy cikkbe foglalt elemzést az offense-ről és a defense-ről)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hunreeth
105
Én oda is mentem, miután megszerezte a vezetést a Pats. Az elején olvasgattam az eredménykövetőt, és csak annyit láttam, hogy a liga összes szurkolója úgy örült, mikor sackelték Bradyt, mintha SB-be került volna a csapatuk. Aztán 24-20-nál benéztem, heccelni őket, mert amint valaki picit is csak megjátssza mindazt, amit ők gondolnak, hogy minden Pats szurkoló egy egoista tulok, már rögtön elkezd habzani a szájuk. Pedig szerintem nagyon kevesen voltak tőlünk az eredménykövetőben a mérkőzés ideje alatt, és így is ment a Pats szapulása. Mi el tudunk normálisan is csevegni. De semmi gond, amíg utálnak minket, addig tudjuk, hogy sikeres a csapat.Eredménykövetőben gyakorlatilag 1600 hozzászóláson keresztül ment az össznépi Patriots és Patriots szurkolók gyűlölete, mindezt úgy, hogy Pats szurkoló nem is volt jelen ott.Van benne valami amit mondasz, ezt szerintem aláírja mindenki...
ervinator
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Szerintem remek húzás volt a belül 1 - 1 technika shift a Pats DL odalon, és a gapvédelem konkrét szűkítése , belső zóna külső emberezés, és no trap játékhívások mind Patricia eszét dicsérik.Az egész második félidő (nomeg az első félidő utolsó perce) játékhívás terén arról szólt, hogy a Jags semmiképp nem akarta elveszíteni a meccset. A probléma az, hogy a Pats ellen így nem lehet nyerni, KO-ra kell menni. Ezt az LB-egységet sz.rrá kellett volna passzolni.
Másik oldalon viszont érthetetlen, hogy ennyire preventív D játékhívásnál miért nem érkezett egy igazi out of boksz playhívás, pont a legsötétebb pillanatokban...
Helmut Zimmer
BTW, a Patriots részéről azt nem értem, hogy Patricia miért mindig a második félidőre tartogatja a kreatív blitzeket. Több meccs is volt idén, amikor az első félidőben sima 3-4 fős pass rusht nyomunk (azt sem bonyolítva), csak a második félidőre veszik elő az LB/DB blitzeket, DL stuntokat.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 6 éve
Gondolom ti megizzadtatok, de őszintén szólva én egy percig nem éreztem, hogy baj lehet. Pedig lehetett volna 😊 De sokakkal ellentétben nekem idén teljesen elegem lett Bortles-ból (évekig nagyon bíztam benne, eddig tartott). TUDOM, hogy tegnap önmagához képest jól játszott, de mindegy. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen limitált QB-val meg lehet verni a Patriots-t (főleg idegenben). De nem is csak a Patriots-t, bármelyik csapatot amelyik jól felkészült, dolgozik az edzői stábja, jól hívnak az oldalon - ergó nem rontják el -, és van egy kiváló QB-juk.
Úgyhogy nálam heavy favoritok voltatok, az, hogy szoros volt, csak annyit jelent, hogy legalább nem volt unalmas 😊
Amúgy elég sors-szerű, hogy Brady karrierje úgy kezdődött, hogy 4 év alatt 3 superbowl, 1 győzelem, üres év, 2 egymás utáni eloszlásban (2001-2004), és most a karrierje végén ugyanez: 4 év alatt 3 superbowl, az első győzelem, majd üres év, majd megint győzelem, és jön a negyedik év. És ki jön szembe? Ugyanaz a Philly aki 2004-ben is. 😊
Ja, és ha van az idénynek olyan időszaka, amikor kihagyom az eredménykövetőt, az a playoff utolsó két köre. 😊 Amikor elkezdenek megjelenni a 10, 20, 50, 100 hozzászólásos emberek nagy számban, akkor biztosan lehet tudni, hogy jön föl a fekália.
Tisztelet persze a kivételnek (NEM a hozzászólás szám a gond, ha nem lett volna egyértelmű). Bár úgy lenne, hogy a ritkán írogatók csak a normál átlagos emberkék lennének, akik a playoff miatt beizgultak a sportra. Ők welcome. De sajna nem így van. Jön a legbüdösebb sz*r is mögöttük / mellettük.
Egyébként, ha már ilyenkor is van eredménykövető, és kevés az admin, akkor nem kellene megfontolni, hogy 1-2 régi, aktív, állandó (és csapat-semleges) fórumtagnak adjanak az adminok törlési jogot az eredménykövető topicra? Már, ha akad, aki bevállalná...
több mint 6 éve
Ha törölhetnék akárcsak egy embert erről a fórumról, már rég töröltem volna magam. De a fejlesztők szemetek.
több mint 6 éve
Bocsánat, de nem lehetne ezt áttenni valahova máshova?Ha lenne bannolási jogom, élnék vele, de nincs.
Néztem a meccset többiekkel egyetemben, aztán megláttam, hogy izzik itt a levegő, eredménykövetőbe meg már be se mentem.
Aztán ahelyett, hogy a meccsről lenne szó, megy itt az egymásra fújolás mint az óvodában.
Mindkét oldalon volt bőven gyomorforgató megnyilvánulás, maradjunk ennyiben.Akkor osszatok bant vagy valamit, de anélkül ennek a hozzászólásnak se volt több értelme mint szítani a feszültséget.
empty taxi
Solymi
Elképzelhető, nem olvastam az eredménykövetőt.Mindkét oldalon volt bőven gyomorforgató megnyilvánulás, maradjunk ennyiben.Továbbra is tartom, hogy válasz volt egy egész nap zajló gusztustalan haterkedésre. Szerintem ezt az elején rontottátok el, hogy nem jeleztetek 1-2 illetőnek, hogy álljon le.
"Magyarországon az egy főre eső bunkók száma két fő." (Hofi Géza)
empty taxi
Mondjuk amikor egyesek pl egy 11hozzászólásos takirob69-ra hivatkoznak, azért az elég vicces. Én az ilyen embereket nem veszem komolyan!
NB2
Mindenesetre ettől függetlenül létezik egy közmondás miszerint okos enged, szamár szenved.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Amemnyiben a mi OLnk tud olyan domináns lenni h Foles konfortosan érezze magát s tudunk haladni, akkor sok pontos meccset várok. Mert akár lesz Gronk, akár nem, nehezen látom a Pats O megállíthatóságát kb 50-60 percen keresztül. Jó készülődést!
több mint 6 éve
Szerintem remek húzás volt a belül 1 - 1 technika shift a Pats DL odalon, és a gapvédelem konkrét szűkítése , belső zóna külső emberezés, és no trap játékhívások mind Patricia eszét dicsérik.Másik oldalon viszont érthetetlen, hogy ennyire preventív D játékhívásnál miért nem érkezett egy igazi out of boksz playhívás, pont a legsötétebb pillanatokban...