New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
batyu
630
Nyehehe, tavaly úgy fogta mint egy szatyrot. BB-nek ez csak egy köztes lépcső, nem ezt akarja megnyerni. Ja és igen lefizették a bírókat...Jogos, de nem arra gondoltam, másrészt ha rajtatok múlik akkor már ti is a draftra készülnétek. Kösz zebrák! De nem erre gondoltam, hanem arra, hogy Kraft és Belichick között elmérgesedett a viszony a LH trófea átadásakor, Kraft odaadta BBnek ő pedig egyből visszaadta a Kraft fiának.Az ESPN cikke úgy néz ki megint igaznak bizonyult!Hogy nem a Giants lesz a bajnok?
Isti81
Wyatt
Isti81
Szerkesztette: batyu
több mint 6 éve
Ha jól emlékszem az Öreg nem szereti fogdosni azt a trófeát. Tavaly is visszaadta. Ilyenekből már tele van a vitrin otthon. De amíg neki van George Halas Trophy-ja is, Coughlinnak még mindig nincs Lamar Hunt trófeája. Ugye ezt jól tudom?Jogos, de nem arra gondoltam, másrészt ha rajtatok múlik akkor már ti is a draftra készülnétek. Kösz zebrák! De nem erre gondoltam, hanem arra, hogy Kraft és Belichick között elmérgesedett a viszony a LH trófea átadásakor, Kraft odaadta BBnek ő pedig egyből visszaadta a Kraft fiának.Az ESPN cikke úgy néz ki megint igaznak bizonyult!Hogy nem a Giants lesz a bajnok?
Isti81
Wyatt
Isti81
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ööö, oké. Szerintem a zebrák nem nekünk fújtak, de hogy őszinte legyek, magasról teszek is rá 😊 Azt nem néztem 😊Jogos, de nem arra gondoltam, másrészt ha rajtatok múlik akkor már ti is a draftra készülnétek. Kösz zebrák! De nem erre gondoltam, hanem arra, hogy Kraft és Belichick között elmérgesedett a viszony a LH trófea átadásakor, Kraft odaadta BBnek ő pedig egyből visszaadta a Kraft fiának.Az ESPN cikke úgy néz ki megint igaznak bizonyult!Hogy nem a Giants lesz a bajnok?
Isti81
Wyatt
Isti81
több mint 6 éve
Ez megint bejött a konfdöntőnTavaly sokáig ez volt a csengőhangom. De most váltottam az Oh Danny Boy-ra 😊
www.youtube.com/watch?v=DPawXU8Infw
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve
Isti81
190
Jogos, de nem arra gondoltam, másrészt ha rajtatok múlik akkor már ti is a draftra készülnétek. Kösz zebrák! De nem erre gondoltam, hanem arra, hogy Kraft és Belichick között elmérgesedett a viszony a LH trófea átadásakor, Kraft odaadta BBnek ő pedig egyből visszaadta a Kraft fiának.Az ESPN cikke úgy néz ki megint igaznak bizonyult!Hogy nem a Giants lesz a bajnok?
Isti81
Wyatt
több mint 6 éve
patriots.hu/upload/1716.jpgLoptam. 😊
Szerkesztette: Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
1 Jags játékos nektek fog szurkolni 2 hét múlva. twitter.com/BroadcastingBri/status/955222990463143939
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az ESPN cikke úgy néz ki megint igaznak bizonyult!Hogy nem a Giants lesz a bajnok?
Isti81
több mint 6 éve
Isti81
190
Az ESPN cikke úgy néz ki megint igaznak bizonyult!
több mint 6 éve
batyu
630
megint becsokiztam...nem vicces, én becsokiztamNe mááár, miért lőttél le ekkora poént 😀Nézd meg a tweet dátumát 😉twitter.com/DoughertyDrew/status/652567544222449664Wtf?
| bocs 😉 |
ZERO_L
ThundersNFL
empty taxi
Chargers LT
batyu
élesítem a két hét múlva esedékes szabimat😊
több mint 6 éve
Ja... hát, idén is felérhetett volna a közös dalolásra 😊Ez méééég a tavalyiiiii! 😊)))Ez megint bejött a konfdöntőnBazz, Gronk már ott állt Bon Jovi mellett, civilben... :S
Wyatt
Nagyon remélem, hogy pár nap alatt kiheveri a dolgot.
Gyulus
Wyatt
több mint 6 éve
Attila Pál
112
Akkor én is: respect Gilmore-nak.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ez méééég a tavalyiiiii! 😊)))Ez megint bejött a konfdöntőnBazz, Gronk már ott állt Bon Jovi mellett, civilben... :S
Wyatt
Gyulus
több mint 6 éve
Ez megint bejött a konfdöntőnBazz, Gronk már ott állt Bon Jovi mellett, civilben... :S
Wyatt
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
azért ezt baromi nehéz lehetett leírni😉Gilmore megérte.vártam😀
zinedine5
NB2
több mint 6 éve
Danke, remélhetően jótékony kihatással lesz a pillanatnyi szünet.Ennyire nincs jó a másik két NFC-s védelem, mint a Jaguárok. Az első két negyed bitang volt. A félidei elemzés meg briliáns, legalább kétszer meg kell még nézni a meccset, hogy mit is alakítottak át a védelemben.
(szerk.: abban speciel nem is reménykedtem, hogy az 1-2 érintett kerüljön lekapcsolásra és a többiek normálisan folytassák a diszkurzust)
Azon gondolkozom, hogy a legutóbbi két bajnokcsapat vajon hogyan vette volna a mai akadályt.
Valószínűleg simább meccs lett volna, 7-10 pontos győzelem, kevesebb ősz hajszál.
Bárki is legyen az ellenfél az SB-n, konzisztensebb O teljesítményre lenne szükség (nomeg több pontra), mert ebből a D-ből kétlem hogy ennél többet ki lehetne hozni.
1 meccsen mondjuk bármi megtörténhet.
Gyulus
Van valahol olyan statisztika, ami az első és a második félidő összevetését engedi?
több mint 6 éve
Gilmore megérte.
több mint 6 éve
#TB 54. kámbekje 11.!! PO#Playoff Dola
#Gilmore
#Matty P D#
#NotDone
😊
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Danke, remélhetően jótékony kihatással lesz a pillanatnyi szünet.(szerk.: abban speciel nem is reménykedtem, hogy az 1-2 érintett kerüljön lekapcsolásra és a többiek normálisan folytassák a diszkurzust)
Azon gondolkozom, hogy a legutóbbi két bajnokcsapat vajon hogyan vette volna a mai akadályt.
Valószínűleg simább meccs lett volna, 7-10 pontos győzelem, kevesebb ősz hajszál.
Bárki is legyen az ellenfél az SB-n, konzisztensebb O teljesítményre lenne szükség (nomeg több pontra), mert ebből a D-ből kétlem hogy ennél többet ki lehetne hozni.
1 meccsen mondjuk bármi megtörténhet.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 6 éve
remélem sikerült mindenkinek elszívni a doboz cigijétSonka! Nem banhammer kell ide, fel kellene nőnie néhány fórumtársak.
amint személyeskedés lesz megint jön a kalapács
shawnka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
remélem sikerült mindenkinek elszívni a doboz cigijétAkkor jó lett volna, ha az egész eredménykövetőt lezárjátok a meccs alatt...
amint személyeskedés lesz megint jön a kalapács
shawnka
több mint 6 éve
www.nfl.com/m/share?p=%2Fvideos%2Fnfl-game-highlights%2F0ap3000000908849%2FJaguars-vs-Patriots-highlights-AFC-Championship-GameA 19 perces összefoglaló, ha valaki újra akarja élni most rögtön 😊