New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 3 éve
gedam
6 463
"What happens in Vegas, stays in Vegas"most már úgy van, hogy aki vegasba megy, az vegasban marad.
De már nem! 🤣🤣
Fattyu
több mint 3 éve
Azt gondolom, hogy jelen helyzetben ez volt a helyes döntés. Az elmúlt 5 évben a védelem elit szinten játszik, ez DA érdeme, és ez az amire lehet építeni. Ha sikerül Pete Carmichaelnek összerakni egy O-t, ami nem veszít el meccseket, nem hiszem hogy gond lesz középtávon. Mondjuk Loomisra és Irelandre hosszú offseason vár 😀

több mint 3 éve
ha JMD-re elmondtuk, hogy lehet fejlődött 10 év alatt, akkor ez igaz DA-ra is. once a raider, always a raider.
Remélem Tarver lesz a dc.
több mint 3 éve
DC DA -> HC DA
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
May badPro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...irónia hastaget muszáj használom?
gabokocka
Gyurma Pappa
Hétfő reggel van ennyi a mentségem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Megértem szegényt, a tipi tapi pro bowl után hiányzott neki a fullkontakt.
több mint 3 éve
Pro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...irónia hastaget muszáj használom?
gabokocka

több mint 3 éve
Pro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...Hiányzott neki a fizikalitás a Pro Bowl bohóckodás után... 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Pro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...
több mint 3 éve
Ahhoz mennyire kell hülyének lenni, hogy a pro bowl alatt letartóztassanak...Utána tartóztatták le, az egészen más.
gabokocka
Kibírtam röhögés nélkül ezt a hírt...
5000 dodó az óvadék, hétfőn lesz a bírósági meghallgatás.

több mint 3 éve
Ahhoz mennyire kell hülyének lenni, hogy a pro bowl alatt letartóztassanak...
több mint 3 éve
Alvin Kamarát letartóztattak Vegasban, mert súlyos sérüléseket okozva elvert valakit egy nightclubban, de az investigation még ongoing…
több mint 4 éve
Kevin James mindig gáz, ez az első filmje ahol nézhető, de lehet ez is csak SP miatt van 😀az, bár ez fasza lett 😀
Kájzerszóze
The real reason @SeanPayton retired… pic.twitter.com/f3NudrmBub
— Kevin James (@KevinJames) February 5, 2022
több mint 4 éve
Kevin James mindig gáz, ez az első filmje ahol nézhető, de lehet ez is csak SP miatt van 😀

több mint 4 éve
megnéztem. ne tegyétek........Szerintem egyszer érdemes megnézni és kell is. Többször már nem.
Kájzerszóze
Biztos vagyok benne, hogy Sean Payton bollintasa is kellett a filmhez, így kell figyelni.
Igazi "bolondos" tulzós amcsi film, de az alapja ugye igaz sztori és ha jók a szűrőid akkor még használható infók is lejonnek belőle SP-ról.
Kevin James nem a kedvencem, de ebben a filmben meglepően jó.
Konkrétan elhangzik a kérdés, hogy tudott-e fejpénzről. A választ nem lövöm le.
Illetve számomra az is kiderült miért rúgta ki azonnal Spagnuolo-t mikor visszatért. 😁
Véleményem szerint maga a film, illetve annak a hatására felbukkant érzések, emlékek miatt IS döntött, hogy rekreációs szabira megy.
Szerkesztette: Fattyu
több mint 4 éve
viszont esélyes egy jóféle fórumtali, idén játszunk a pletyik szerint EurópábanElvileg valamelyik csoportellenfél ellen nyomjuk majd londonban
atapapa

több mint 4 éve
Nyárra terveztük a családi kirándulást London-ba. Nálunk a város mellett a WB Potter studió volt az egyik hívószó 😊Majd ha SB-t játszunk, egyéb közös meccsnézéseket mindig eljinxeltük 😛viszont esélyes egy jóféle fórumtali, idén játszunk a pletyik szerint EurópábanLegutóbb is Londonig kellett menni egy-ket sörért..
atapapa
Itthon nem lehet talizni?
zemanla
Egyébként ha tényleg lesz, akkor ránk számíthattok. Visszük a legnagyobbat is már, 10 éves lesz idén 😊
Gyurma Pappa
Most vagy kétszer megyek három hónap alatt, vagy toljuk a családi programot is 😀
több mint 4 éve
Majd ha SB-t játszunk, egyéb közös meccsnézéseket mindig eljinxeltük 😛viszont esélyes egy jóféle fórumtali, idén játszunk a pletyik szerint EurópábanLegutóbb is Londonig kellett menni egy-ket sörért..
atapapa
zemanla
Egyébként ha tényleg lesz, akkor ránk számíthattok. Visszük a legnagyobbat is már, 10 éves lesz idén 😊

több mint 4 éve
viszont esélyes egy jóféle fórumtali, idén játszunk a pletyik szerint EurópábanLegutóbb is Londonig kellett menni egy-ket sörért..
atapapa

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
viszont esélyes egy jóféle fórumtali, idén játszunk a pletyik szerint Európában
több mint 4 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2022/02/01/a-hazai-csapat-netflix-underdog-sportfilm-kevin-james-tv-streaming-ajanlo/Az ilyenek (emberek és cikkek) épp arra van kitalálva, hogy felkapják.
Ez meg ki a F?
zemanla
A rossz reklám is reklám...
Egyesek ( | sokan | )nem tudnak csak mindenek felett álló dolgokban gondolkodni/beszélni, de ez a mai firkász szakma.
Én is még esete láttam, majd megnézem és eldöntöm szerintem milyen.
több mint 4 éve
index.hu/kultur/cinematrix/2022/02/01/a-hazai-csapat-netflix-underdog-sportfilm-kevin-james-tv-streaming-ajanlo/Ez meg ki a F?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Valos tortenet alapjan.... Fujjjindex.hu/kultur/cinematrix/2022/02/01/a-hazai-csapat-netflix-underdog-sportfilm-kevin-james-tv-streaming-ajanlo/Nem láttam a filmet de ez a kritika is igen "alapos...." olyan magabiztossággal ír mint, aki a helyszínen tapasztalta, hogy mi volt akkor a Saintsnèl....
Kájzerszóze
dande