New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
Helyes, meg is érdemelte, egyik ha nem a legjobb a posztján. Kíváncsi leszek Williams vagy Lattimore követi e mondjuk a sorban
több mint 3 éve
Saints' OT Ryan Ramczyk is signing a five-year, $90 million extension that makes him the highest-paid RT in the NFL, per @AdamSchefter
— PFF (@PFF) June 30, 2021
Ramczyk: 90.1 career PFF Grade (1st among right tackles) pic.twitter.com/MtsVVN4XuN
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Merlin85
1 407
Kicsit off lesz amit írok, de egy volt játékosotok Kasim Edebali most az European League of Football-ban játszik, a Hamburg Sea Devilsben. Azért ide írom, mert itt töltötte a legtöbb időt, talán valaki emlékszik rá, és nem akarom minden csapat topicját teleírogatni, ahol játszott 😀Aki a Pro7maxx-on néz amerika focit az biztos ismeri 😊
Itt az összefoglaló, elég jó kis meccs volt:
youtu.be/T6JPyWgDZ04
több mint 3 éve
Asszem Lattimore hamarosan hosszabbítTo create room, the #Saints converted CB Marshon Lattimore‘s $10.2M fifth year option to a $990K base salary and the rest in a roster bonus with voidable years. They’ll keep working on an extension. https://t.co/LmOn2MlnZv
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 8, 2021
több mint 3 éve
kijo
382
Lehet, hogy megpróbálkozunk a régi trükkel: mindig eggyel több pontot szerezni az ellenfélnél. Csak ahhoz ilyen cb-kel kell ám termelni is.Az ilyen neveket minek kell újra előszedni de tényleg. PJ, Patrob, Crawley, ezeket a neveket hallva feláll a szőr a hátamon, már csak Corey Whiteot kellene előkukázni és ki is hullana mind 😁Az egyik legígértesebbnek tartott UDFA-t a CB Trill Williamst már el is küldtük, mert megbukott a fizikai felmérőnviszont ken crawley újra a fedélzeten 😀
kapitnono
adam77
kapitnono
több mint 3 éve
ott a pont! Őt sem kívánnám már látni!Az egyik legígértesebbnek tartott UDFA-t a CB Trill Williamst már el is küldtük, mert megbukott a fizikai felmérőnviszont ken crawley újra a fedélzeten 😀
kapitnono
adam77
több mint 3 éve
Az ilyen neveket minek kell újra előszedni de tényleg. PJ, Patrob, Crawley, ezeket a neveket hallva feláll a szőr a hátamon, már csak Corey Whiteot kellene előkukázni és ki is hullana mind 😁Az egyik legígértesebbnek tartott UDFA-t a CB Trill Williamst már el is küldtük, mert megbukott a fizikai felmérőnviszont ken crawley újra a fedélzeten 😀
kapitnono
adam77
több mint 3 éve
adam77
635
Az egyik legígértesebbnek tartott UDFA-t a CB Trill Williamst már el is küldtük, mert megbukott a fizikai felmérőnviszont ken crawley újra a fedélzeten 😀
kapitnono
több mint 3 éve
Én még mindig nem hiszek Winstonban, nem győztetek meg 😀Underdog mint titkos fegyver szerintem kevés esély... Sok meccsünket közvetítik, ez inkább a múltnak, mint a jelennek szól szerintem.
A QB kérdés mellett WR állományban sem vagyunk túl jók, a secondary sem acélos, de legalább a korábbi két szerencsétlent szorítsák ki az újat (P.J. és PatRob)....na akkor már elégedett lennék 😀
több mint 3 éve
MC12
6 377
Igen, elég sok kis videót láttam én is, ahogy gyakorolnak és eléggé elszántnak tűntek 😊 . Talán még plusszban az is segít majd, hogy az 5. - 6. nagy amerikai portálnál olvasom, hogy Winston top 20-on kívüli irányító, és az egész csapatot 15-25 közé teszik erősségben. Ez azért adhat egy underdog élményt a fiúknak, az meg mindig jó.Ebben nem hiszek. Ez a keret és Payton zsenije egyszerűen önmagában garantál 7-9 győzelmet ami arra jó, hogy ne tudjál top QB-t draftolni csak áldozatok árán, de arra meg nem jó, hogy bármit is elérj vele,Javítottam.
Hinnünk kellene, hogy Winston egy fr QB aki egyszerűen Arians "rendszere" miatt volt olyan amilyen és nálunk jó lesz 😊 én hiszek ebben egyébként.
MC12
Ha átadta volna neki a csapat vezetését, lehet Winston is jobban teljesít.
De egyébként meg én úgy vagyok vele, hogy hátradőlök és élvezem az utat. Nézem a Saintses instákat, és Winston nagyon keményen gyakorol, Smith-szel, Trautmannal, Harris-szel, Callaway-jel. Hatalmas lehetőséget kapott most NOLA-ban, nem sok mindenkinek adatik meg az NFL-ben, hogy a második esély komoly helyen.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Az egyik legígértesebbnek tartott UDFA-t a CB Trill Williamst már el is küldtük, mert megbukott a fizikai felmérőn
több mint 3 éve
Én sem top 5 draft pickre gondoltam, hanem mondjuk rossz esetben ilyen 10-15 hely között nem feltétlenül kell 3 elsőt is odaadni ha fel akarunk menni esetleg qb ért.Ebben nem hiszek. Ez a keret és Payton zsenije egyszerűen önmagában garantál 7-9 győzelmet ami arra jó, hogy ne tudjál top QB-t draftolni csak áldozatok árán, de arra meg nem jó, hogy bármit is elérj vele,Én valahogy nem érzem hogy Minshewben bármivel is több lenne mint a Winston Hill párosban, felesleges próbának hinném ha esetleg cserélnénk is érte. Én azért kíváncsi vagyok mit tud Winston Sean alatt kezdőként, mert azt még semennyire sem láttuk eddig. Majd ha ott is nagyon homály lesz, akkor ráérünk lemondani róla.Én továbbra sem hiszek Winstonban. Tysom Hill kevés QB-nak sajnos láttuk.Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Nyilván azon áll vagy bukik az egész hogy milyen lesz Jameis, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a sorsolás. Előre meg aztán nehéz megmondani hogy a tavalyi eredménye alapján ki mennyire lesz erős.
MC12
kapitnono
A JAX nem adja el Minshewt esetleg? A fizetése apró, az nem gond. Vajon van rá hajlandóság? Nem olvastatok valami pletykát?
A JAX rosteren 4 QB van: Lawrence, Beathard, Luton és Minshew.
Ez márciusi cikk:
www.thebiglead.com/posts/gardner-minshew-trade-patriots-bears-saints-browns-01f10z6jxgwy
Ez januári, itt egy 4. körös cetli az ára:
www.canalstreetchronicles.com/2021/1/21/22239627/quarterback-new-orleans-saints-season-watson-hill-winston-draft
Kájzerszóze
De ha nagyon nem megy neki, akkor meg valószínűleg legalább értelmes pozícióban leszünk a drafton hogy felmenjünk egy irányítóért akár.
kapitnono
Hinnünk kellene, hogy Winston egy fr QB aki egyszerűen Arians rendszere miatt volt olyan amilyen és nálunk jó lesz 😊 én hiszek ebben egyébként.
MC12
De én is bízom benne hogy Sean rendszere fekszik Winstonnak, mert azt egyelőre jó látni hogy a társakkal gyakorol az offseasonban, remélem a pályán is lesz eredménye.
több mint 3 éve
Ebben nem hiszek. Ez a keret és Payton zsenije egyszerűen önmagában garantál 7-9 győzelmet ami arra jó, hogy ne tudjál top QB-t draftolni csak áldozatok árán, de arra meg nem jó, hogy bármit is elérj vele,Javítottam.
Hinnünk kellene, hogy Winston egy fr QB aki egyszerűen Arians "rendszere" miatt volt olyan amilyen és nálunk jó lesz 😊 én hiszek ebben egyébként.
MC12
Ha átadta volna neki a csapat vezetését, lehet Winston is jobban teljesít.
De egyébként meg én úgy vagyok vele, hogy hátradőlök és élvezem az utat. Nézem a Saintses instákat, és Winston nagyon keményen gyakorol, Smith-szel, Trautmannal, Harris-szel, Callaway-jel. Hatalmas lehetőséget kapott most NOLA-ban, nem sok mindenkinek adatik meg az NFL-ben, hogy a második esély komoly helyen.
több mint 3 éve
MC12
6 377
Ebben nem hiszek. Ez a keret és Payton zsenije egyszerűen önmagában garantál 7-9 győzelmet ami arra jó, hogy ne tudjál top QB-t draftolni csak áldozatok árán, de arra meg nem jó, hogy bármit is elérj vele,Én valahogy nem érzem hogy Minshewben bármivel is több lenne mint a Winston Hill párosban, felesleges próbának hinném ha esetleg cserélnénk is érte. Én azért kíváncsi vagyok mit tud Winston Sean alatt kezdőként, mert azt még semennyire sem láttuk eddig. Majd ha ott is nagyon homály lesz, akkor ráérünk lemondani róla.Én továbbra sem hiszek Winstonban. Tysom Hill kevés QB-nak sajnos láttuk.Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Nyilván azon áll vagy bukik az egész hogy milyen lesz Jameis, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a sorsolás. Előre meg aztán nehéz megmondani hogy a tavalyi eredménye alapján ki mennyire lesz erős.
MC12
kapitnono
A JAX nem adja el Minshewt esetleg? A fizetése apró, az nem gond. Vajon van rá hajlandóság? Nem olvastatok valami pletykát?
Ez márciusi cikk:
www.thebiglead.com/posts/gardner-minshew-trade-patriots-bears-saints-browns-01f10z6jxgwy
www.canalstreetchronicles.com/2021/1/21/22239627/quarterback-new-orleans-saints-season-watson-hill-winston-draft
Kájzerszóze
De ha nagyon nem megy neki, akkor meg valószínűleg legalább értelmes pozícióban leszünk a drafton hogy felmenjünk egy irányítóért akár.
kapitnono
Hinnünk kellene, hogy Winston egy fr QB aki egyszerűen Arians rendszere miatt volt olyan amilyen és nálunk jó lesz 😊 én hiszek ebben egyébként.
több mint 3 éve
Én valahogy nem érzem hogy Minshewben bármivel is több lenne mint a Winston Hill párosban, felesleges próbának hinném ha esetleg cserélnénk is érte. Én azért kíváncsi vagyok mit tud Winston Sean alatt kezdőként, mert azt még semennyire sem láttuk eddig. Majd ha ott is nagyon homály lesz, akkor ráérünk lemondani róla.Én továbbra sem hiszek Winstonban. Tysom Hill kevés QB-nak sajnos láttuk.Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Nyilván azon áll vagy bukik az egész hogy milyen lesz Jameis, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a sorsolás. Előre meg aztán nehéz megmondani hogy a tavalyi eredménye alapján ki mennyire lesz erős.
MC12
kapitnono
Ez márciusi cikk:
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Tetszettek volna nem csoportot nyerni, aztán akkor a Seahawks, Packers kettős helyett lehetne a Rams, Bears. A Titans, Colts kettősnel nem tudom, tudnék e sorrendet írni, a lényegesen nagyobb baj az iranyitokerdes, nem a sorsolas
MC12
több mint 3 éve
Én továbbra sem hiszek Winstonban. Tysom Hill kevés QB-nak sajnos láttuk.Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Nyilván azon áll vagy bukik az egész hogy milyen lesz Jameis, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a sorsolás. Előre meg aztán nehéz megmondani hogy a tavalyi eredménye alapján ki mennyire lesz erős.
MC12
kapitnono
Ez márciusi cikk:
Szerkesztette: Kájzerszóze
több mint 3 éve
MC12
6 377
Ezért is nézem mindig Vegast, ők nem - csak - a tavalyi eredményt nézik, hanem projektálnak az idei idényre és abból kalkulálnak. De legyen neked igazad, én tavaly is sokkal jobban aggódtam a sorsolás miatt mint mások, aztán nekik lett igazuk 😊Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Nyilván azon áll vagy bukik az egész hogy milyen lesz Jameis, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a sorsolás. Előre meg aztán nehéz megmondani hogy a tavalyi eredménye alapján ki mennyire lesz erős.
MC12
kapitnono
több mint 3 éve
Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.Nyilván azon áll vagy bukik az egész hogy milyen lesz Jameis, de szerintem egyáltalán nem vészes ez a sorsolás. Előre meg aztán nehéz megmondani hogy a tavalyi eredménye alapján ki mennyire lesz erős.
MC12
több mint 3 éve
MC12
6 377
Évek óta nincs szerencsénk ebben a sorsolás-erősségben. Csak pár évet néztem vissza, de mindenhol top 10 legnehezebb sorsolásban vagyunk (Vegas- szerint, a többi számolás nyilván vicc), és még azt se lehet mondani, hogy azért mert jók vagyunk mondjuk, mert a Tampának meg az egyik legkönyebb idén. Nincs szerencsénk na.
több mint 3 éve
A "Van-e élet Brees után?" című sorozat epizódjait majd ezekben az időpontokban lehet megtekinteni az ősszel-télen. több mint 3 éve
Elvileg ez lesz a menetrendünk ha lehet hinni a pletykáknakThe entire New Orleans #Saints schedule was leaked. pic.twitter.com/N3dTHF2QcX
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) May 12, 2021
több mint 3 éve
NFL schedule leak: The full Thanksgiving slate, per @MasterTes:
— NFL Update (@MySportsUpdate) May 12, 2021
*Bears vs. Lions
*Raiders vs. Cowboys
*Bills vs. Saints