New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Közben Lattimore ellen úgy néz ki ejtik a vádakat
Gyurma Pappa
Jött ki valami hír, mert nem találok semmit róla eddig?
kapitnono
Benéztem, csak egy jogász vélemény... Twitter és az én whisful thinking élményem

leagueofjustice.com/marshon-lattimore-facing-felony-thats-extremely-hard-to-prove-may-be-innocent/

több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Gyurma Pappa
Jött ki valami hír, mert nem találok semmit róla eddig?

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még egy jó hír.

Megnéztem az egész meccset, és ha ezekután bárki elhiszi Paytonnak, hogy Taysom egyáltalán közel lehet a kezdőhöz az nagyon hülye. Már bocsánat. Lassú, nehezen hoz döntést, akkor is rosszat. Úgy nyelt be két sacket, hogy közben megivott egy kávét, nem ő, az egész fal. A Jagsé is.

Taysom jó lesz trükkös játékokra, bár szerintem ezt is megismerték már. A sebességével fog nekünk hozni szép játékokat, meg biztos hogy lesznek érdekes RPO-k egy-egy, ahogy eddig is.

Kár érte, jó gyerek, de nem kezdő NFL irányító. És 30 évesen már nem is lesz az.
Gyurma Pappa
Egyetértek minden szóval. Ég és föld a difi a két QB között a látottak alapján. Nem Hill javára.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nick Vanett is térdsérülést szenvedet. Itt a nagy esély Johnson előtt, szerintem ő is eléggé jól tudna teljesíteni, ha picit javít még a blokkolásán, mert elkapásban már elég sok jó dolgot mutatott.

több mint 3 éve
Megnéztem az egész meccset, és ha ezekután bárki elhiszi Paytonnak, hogy Taysom egyáltalán közel lehet a kezdőhöz az nagyon hülye. Már bocsánat. Lassú, nehezen hoz döntést, akkor is rosszat. Úgy nyelt be két sacket, hogy közben megivott egy kávét, nem ő, az egész fal. A Jagsé is.

Taysom jó lesz trükkös játékokra, bár szerintem ezt is megismerték már. A sebességével fog nekünk hozni szép játékokat, meg biztos hogy lesznek érdekes RPO-k egy-egy, ahogy eddig is.

Kár érte, jó gyerek, de nem kezdő NFL irányító. És 30 évesen már nem is lesz az.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
gedam 5 906
Virrasztottam én is. Hill szerintem is bukta a kezdőt (ha volt rá esély, ha nem volt), Winston jól játszott.
Kájzerszóze
winston mindig így játszik. a 2td-je olyan, amilyen ő: bedopta a duplázásba, ledobta a szorosan őrzött emberre. ezekhez kell egy klasszis wr és akkor elkapás lesz, nem int.! én nagyon szeretem a játékát, mert merész és nem a bután rizikózó fajtából. persze ezekből rosszabb napokon int. is lehet, de inkább egy ilyen qb, mint egy olyan, aki csak a tiszta embernek dobja a los környékére vagy keresgéli a távolban, hogy ki szeparálódott és közben bezsákolják.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 486 — playoffs???
Virrasztottam én is. Hill szerintem is bukta a kezdőt (ha volt rá esély, ha nem volt), Winston jól játszott.

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Jameisnek örülök.
A végén talan rájönnek az emberek hogy majdnem többet számít milyen környezetbe kerülsz, mint hogy mekkora talentum vagy.
(Ugyanitt szegény Trevor....)

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Trautman egy időre kidőlt.

több mint 3 éve
Callaway 😮

www.instagram.com/p/CS7_8pZns2V/?utm_medium=copy_link

(Griffin ellen csinálta meg, nem egy UDFA CB ellen...)
Gyurma Pappa
Előtte meg Griffin és a 2/1-es Tyson Campbell ellen szerzett még egy remek TD-t.

Neki és Winstonnak kezdenie kell. A Taysom Hill-es bohóckodást QB-ban meg abbahagyni.
több mint 3 éve
Várom még a 40 perces verziót Game Passen, az első félidőt tekergettem végig, de abban szerintem nagyon nincs kérdés, hogy ki a QB1. Hillnek volt néhány fejvakarásos döntése, és egy kicsit úgy láttam a testbeszédén, hogy ő is érzi hogy ez nem igazi. Ráadásul nem az első D ellen játszott (jó Winston sem az első-első D ellen, de értitek, na). Amit fájt nézni még, hogy Jones mennyivel jobb formában van, mint Murray, de ismerve Paytont, szerintem mindkettő rostert fog (soha többet Seattle idegenbeli PO meccs 0 mozgásképes futóval).

A védelem ellen futni idén sem nagyon fognak, Crawley előszezonja egész értékelhető, aztán majd a Packers ellen jön a totális brainfart...

Ijesztő volt Trautman sérülése, de reméljük nem dől ki teljesen. Juwan ígéretes, de szerintem Trautman ígéretesebb... Reménykedjünk.

több mint 3 éve
Callaway 😮

(Griffin ellen csinálta meg, nem egy UDFA CB ellen...)

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 3 éve
 youtu.be/hXek4gVctH8

Nekem tetszett

több mint 3 éve
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints 6 374
Amukamara (meg két másik) kivágva, azt hittem nálunk esetleg magára talál de ezek szerint nem.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Elkapók közül Callaway tetszett nagyon, valahogy számítottam rá, hogy ő elő tud lépni, és egy egész jó teljesítményt tud nyújtani.
kapitnono
Sanders az elengedése után az nyilatkozta, hogy senki ne aggódjon NOLA-ban, az utódja már ott van, és meg is nevezte Callawayt 😊

Most néztem meg normális sebességgel a meccset, Murray miatt aggódok kicsit... Ha ez a Jones gyerek így futkos rendes meccsen is, akkor lehet a régen emlegetett trade megvalósul
Gyurma Pappa
Ez melyik? Nem emlékszem.
MC12
Nem konkrét trade volt, de Murray mindig előkerül, mint lehetséges fizetőeszköz

több mint 3 éve
Elkapók közül Callaway tetszett nagyon, valahogy számítottam rá, hogy ő elő tud lépni, és egy egész jó teljesítményt tud nyújtani.
kapitnono
Sanders az elengedése után az nyilatkozta, hogy senki ne aggódjon NOLA-ban, az utódja már ott van, és meg is nevezte Callawayt 😊

Most néztem meg normális sebességgel a meccset, Murray miatt aggódok kicsit... Ha ez a Jones gyerek így futkos rendes meccsen is, akkor lehet a régen emlegetett trade megvalósul
Gyurma Pappa
Ez melyik? Nem emlékszem.

több mint 3 éve
kapitnono

több mint 3 éve
Hill nem nagyon tetszett, int-nél tök üresen álló elkapót sikerült yardokkal túl dobni, de amúgy is voltak elég meh, dobásai. Sacknél pont mutatta a kamera, hogy az elkapó felé nézett aki 10 yarddal volt a védő mögött, de ő inkább másik célpont flé nézett és benyelte a sacket.
Winston nekem tetszett, két td drive-ot is vezetett, voltak biztató hosszú dobásai, intet nem írnám most a számlájára, mert az elkapó ejtette el és úgy szerezte meg a védő. Elkapók közül Callaway tetszett nagyon, valahogy számítottam rá, hogy ő elő tud lépni, és egy egész jó teljesítményt tud nyújtani.
Védelem szerintem rendben lesz, félidőig Ravens 1st downt sem tudott szerezni.

TO-n azért nem ártana csiszolni, mert néha rossz volt nézni, főleg ahogy a rb-k kezéből verik ki a labdát 😀

több mint 3 éve
Hill tragédia volt szerintem, Colston Callaway nem menti meg a seggét kétszer, a highlightokba is csak az INT-je fért volna bele. Ha már itt tartunk, Colston Callaway mellett az idei offseason pozitív meglepetése Juwan Johnson, aki ugye a nyáron is edzett együtt Winstonnal. Továbbra is őszintén hiszem, hogy Trautman jó lesz, de azért nem árt a B terv 😊

Hillt szerintem úgy lehet használni ahogy eddig, de nem QB1. Winston egy elit védelem mellett bőven elég lehet.

több mint 3 éve
No, hát a qb kérdés szerintem - ha nem történik nagy csoda - eldőlt, Winston magabiztos volt, erős, pontos passzok az int nem az ő hibája volt. Ami már egy fokkal meglepőbb lehet, hogy Book nekem jobban tetszett mint Hill. Nem a lőlap alapján, hanem a mutatott játékban, egyszerűen intelligensebb megoldásokat választott, jobb volt nézni a játékát. Tony Jonesnak nagy napja volt (110 yard - 1td) még a végén rostert fog, Freeman viszont elég meh…volt, arról nem is beszélve, hogy fumbli gyár volt a csapat is 😊 védelem, ahogy várjuk rendben van, nyilván van meg mit csiszolni de lekopogom, nem ezzel lesz gondunk.

több mint 3 éve
Sok helyen olyan jatekosaink vannak, akik masutt nem lennenek kezdok de cserek sem. Ahol meg megvagyunk ott nincs egyetlen minoseginek mondhato cserenk. Tevedek?
Kájzerszóze
Hát ez a 100 millióval vagyunk a cap felett kérdés miatt várható volt, az is csoda hogy ennyi játékost sikerült megtartani.

több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 486 — playoffs???
Sok helyen olyan jatekosaink vannak, akik masutt nem lennenek kezdok de cserek sem. Ahol meg megvagyunk ott nincs egyetlen minoseginek mondhato cserenk. Tevedek?

több mint 3 éve
adam77 New Orleans Saints 635
aztán majd megy a pislogás mikor play offba kerülünk 😀