New Orleans Saints
Még több jó hír. Nem úgy volt, hogy nálatok nincs pénz lovéra?De bizony, ezt nem lehet a végetelenségig csinálni, megmondták már 7-4-3-2-1 éve is, hamarosan a cap Loomis fejére omlik (hogy 2053-ban vagy 2077-ben arrók még van vita), zaciba kell dobni Kamarát és Payton fog New Orleans-i kubbokban öltáncot lejteni, hogy tudják fizetni a szerződéseket 😊 😊
More good New Orleans news: Saints CB Marshon Lattimore has agreed to a five-year, $97.6 million contract extension that could be worth up to $100 million, with $68.3 million guaranteed, per sources. It also includes the largest full guarantee at signing for any CB in NFL history
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 12, 2021
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Thank you for the hospitality @CityofJax 🙌@Jaguars we left the key under the front mat - Cool? Cool. pic.twitter.com/pVV5Aokvrc
— New Orleans Saints (@Saints) September 13, 2021
És egyre csak kapkodtam a fejem ez elért turnoverek és TD-k után... 🙂
Tényleg ennyire jók voltunk ma, vagy tényleg ennyire szétesett a nyáron a Pacs?
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
More good New Orleans news: Saints CB Marshon Lattimore has agreed to a five-year, $97.6 million contract extension that could be worth up to $100 million, with $68.3 million guaranteed, per sources. It also includes the largest full guarantee at signing for any CB in NFL history
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 12, 2021
Payton tökéletes első félidőt rajzolt fel, a védelem meg hozta amit elvártam. Nincs mit hozzáfűzni, nyilván nem tökéletes minden, és nyilván kellett hogy a Packers se legyen túl éles. Nincs mélyebb belelátni való ennél szerintem.
Az elmúlt évekkel ellentétben nincs győzelmi elvárásom ma a csapattal szemben. Várok érdekes, meglepő játékokat, egy jó kezű Winstont aki nem szórja a labdát mint bolond a lisztet, ügyes védelmet, tegyük szorossá amennyire lehet és én elégedett leszek ha kikapunk akkor is.Lattimore végül kérdéses besorolást kapott, azért ha esetleg mégsem játszik, az komoly cb sor lenne úgy 😁
MC12
2021 49ers-e a Saints 😊Meg Crawley is IRTegnap nem edzett Crawley, Tre' Smith.Azóta Smith már ment IR-re, minimum 3 hét off.
Limitáltáltan Lattimore.
Pont ahol "van mélység"...🤪
Fattyu
somoskovig
kapitnono
Meg Crawley is IRTegnap nem edzett Crawley, Tre' Smith.Azóta Smith már ment IR-re, minimum 3 hét off.
Limitáltáltan Lattimore.
Fattyu
somoskovig
Tegnap nem edzett Crawley, Tre' Smith.Azóta Smith már ment IR-re, minimum 3 hét off.
Limitáltáltan Lattimore.
Fattyu
Limitáltáltan Lattimore.
Looking good @TIAABankField 🙌
— New Orleans Saints (@Saints) September 9, 2021
Thank you @Jaguars and the city of Jacksonville for the hospitality 👏#GBvsNO pic.twitter.com/mIywYAT3HB
Minden adott egy flodirai Packers buktához.
Bold: Top 3 védelem minden statban
Roby: 3 int ret TD
Winston: legtöbb passzolt yard
In order to facilitate a trade to the Saints, the Texans converted ~$7.6M of CB Bradley Roby's base salary into a signing bonus, per source.
— Field Yates (@FieldYates) September 9, 2021
When Roby officially gets traded to New Orleans, his base salary for 2021 is now $1,862,645, which fits into the Saints' cap space.
8szor söpörtetek minket?😲 Aztakúva, ezt nem gondoltam volna 😶Vicc nélkül én is meglepődtem. '14-ben és '16-ban söpörtetek, utóbbi nem meglepő, előbbi meg az ominózus OT meccs volt NOLA-ban, amikor Colston a második playben elejtette a labdát egy könnyű firstnél... Mondjuk az a Saints védelem is beárazta magát arra az idényre...
peach
8szor söpörtetek minket?😲 Aztakúva, ezt nem gondoltam volna 😶Igen, PONT vele jött meg.2-0, a többi meg majd alakulDezmonddal megjött a magabiztosság is a csapatba 😊
Gyurma Pappa
peach
Btw: ha idén bejön a papírforma, és 2-0 lesz a Mocskos Madarak ellen, akkor 53-53 lesz az örök mérleg. Úgy fordultunk rá a Payton korszakra, hogy 44-32 volt az Atlanta Chokers javára. Azóta 8 Saints, 2 Failcons és 5 döntetlen az éves végeredmény. Szóval mondom, statisztikailag egyértelműen a 2-0 a papírforma.
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Igen, PONT vele jött meg.2-0, a többi meg majd alakulDezmonddal megjött a magabiztosság is a csapatba 😊
Gyurma Pappa
peach
Btw: ha idén bejön a papírforma, és 2-0 lesz a Mocskos Madarak ellen, akkor 53-53 lesz az örök mérleg. Úgy fordultunk rá a Payton korszakra, hogy 44-32 volt az Atlanta Chokers javára. Azóta 8 Saints, 2 Failcons és 5 döntetlen az éves végeredmény. Szóval mondom, statisztikailag egyértelműen a 2-0 a papírforma.
2-0, a többi meg majd alakulDezmonddal megjött a magabiztosság is a csapatba 😊
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
No akkor tippek? Bold?Callaway vonatra én is majdnem felszálltam, de annyira mégse tudom elhinni, hogy a depth aljáról egyszercsak liga TOP10 elkapó legyen valaki. Ráadásul jelenleg nem nagyon van mellette senki, így egy két jó meccs után az extra figyelmet már nem biztos, hogy olyan lazán veszi.
Az én tippem:
- 10-7 és wc-n becsúszunk a po-ba
Bold:
- Callaway - 1000+ yard 10+ TD
- Winston - top 10 qb lesz az idény végére minden releváns statisztikában
MC12
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Thomas-ból idén nem sokat fogunk látni, így valakinek még előre kellene lépni. Erre az én tippem a Montgomary és Harris duó egyike. Mont mint slot, Harris mint mélységi célpont.
A mérleg nyelve Payton lesz! Nyilván erősen megújul a playbook, és végre komoly mélységi játékot is várhatunk 😊
A védelemtől megint elit évet várok annak ellenére, hogy két lényeges kérdés még maradt. Onyemata 6 hetét hogyan sikerül megoldani, illetve milyen gyorsan fejlődik Adebo...?
11-6
Bold:
Kamara - 1000+1000 run/rec yard
Winston - top 10 nálam is erős tipp
Davenport - 10+ sack
Az én tippem:
- 10-7 és wc-n becsúszunk a po-ba
Bold:
- Callaway - 1000+ yard 10+ TD
- Winston - top 10 qb lesz az idény végére minden releváns statisztikában