New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 3 éve
DA sajtótájékoztatóSaints GM Mickey Loomis: "Well it’s been a minute since I had to do this last time." Noted that there have been more U.S. presidents and more popes than Saints head coaches in his tenure.
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Az mondjuk igy mar egy fokkal cikibb, de meg mindig azt mondom, hogy ebbol okosan ki lehet maszni. Ha jol ertettem egy utesbol szarmazoan a szem koruli csont repedt, nem eletveszelyes, maradando fogyatekossagot sem okoz szerintem, igy jogilag szerintem ki lehet belole jonni letoltendo nelkul.Pedig ha még csak ők 😀Na pasztmek. Pont most megyek vegasba, de eddig nem szamoltam azzal, hogy amerikai focistak is peppe pufolhetnek.Ennél többet is úsztak meg játékosok az NFL-ben.Akkor Kamarrának kaput?ha igaz amiket írnak, h több ütés rugás földön fekvőre akkor valszeg igen. de korai még
ThundersNFL
briareos
Részben egyébként (nem csökkentve Kamara egyéni felelősségét) egyetértek azzal, hogy Las Vegas nem a legjobb helyszín összeterelni ennyi embert. Orlando és Hawaii is jobb volt, ott lehetett lazulni, pihenni, élvezni a szezon végét. Mégegyszer: ettől még Kamara idióta volt.
Gyurma Pappa
Btw., sulyos testi sertest meg meguszhat komolyabb kihagyas nelkul (korabbi ugyek nem remlenek tole, szpval ha nem is visszaeso, Kamara mar az a kategoria akinek elneznek ezt-azt). Orbital fracture, azt olvasom az azert nem eletveszelyes vagy maradando fogyatekossagot okozo. Mondjuk erdekes a sztori is, "ratette a mellkasomra a kezet amit en elloktem, majd jol megvertek, mert nem akartak beengedni ugyanabba a liftbe amivel ok mentek" 😀
Nem lepodnek meg, ha nem csak a passziv szenvedo szerepben lett volna a sertett.
undisputedly
Nagyon vicces hely Vegas, amíg a Stripen vagy, de semelyik irányba ne térj le róla, mert akkor örülni fogsz egy-két am. focistának. Amikor voltunk, a szállásunk magyar pénztárcához volt méretezve - az első nap. Utána inkább addig kopasztottam a turistákat a pókerasztalnál, míg beljebb tudtunk költözni. Konkrétan nem mertem otthagyni a bőröndöm a szálláson, pedig nem is a legszarabb helyet választottuk.
Állítólag van kamerafelvétel az esetről, és az a sértett elmondását támasztja alá.
www.espn.com/nfl/story/_/id/33238563/police-report-video-evidence-supports-allegations-new-orleans-saints-rb-alvin-kamara
Gyurma Pappa
PR szempontbol sem veszes, hiszen nem not/gyereket/mas kisebbsegit (pl azsiai) vert meg.
Max 1-6 meccs eltiltas szerintem, de a 6 mar sok lenne, figyelembe veve Alvin sztar-faktorat.
| Igen, szerencsere nem az elso, es ha Isten is ugy akarja, nem is az utolso vegas trip lesz, igy mar alapvetes, hogy a Bellagio par szaz meter korzetebe kell menni, kulonben az esti, mulatos allapotban mar logisztikai problemak vannak a hazajutasban 😀 Sajnos nalam nem opcio, hogy azzal szamoljak, nyerunk az asztaloknal, sot, inkabb egy budget van betervezve a jatekra, minuszban, de hat ez van, blackjacken azert nehez sokat es gyorsan bukni szerencsere, pokerrel pedig meg se probalkozunk, ismerjuk a kepessegeinket :S |
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Pedig ha még csak ők 😀Na pasztmek. Pont most megyek vegasba, de eddig nem szamoltam azzal, hogy amerikai focistak is peppe pufolhetnek.Ennél többet is úsztak meg játékosok az NFL-ben.Akkor Kamarrának kaput?ha igaz amiket írnak, h több ütés rugás földön fekvőre akkor valszeg igen. de korai még
ThundersNFL
briareos
Részben egyébként (nem csökkentve Kamara egyéni felelősségét) egyetértek azzal, hogy Las Vegas nem a legjobb helyszín összeterelni ennyi embert. Orlando és Hawaii is jobb volt, ott lehetett lazulni, pihenni, élvezni a szezon végét. Mégegyszer: ettől még Kamara idióta volt.
Gyurma Pappa
Btw., sulyos testi sertest meg meguszhat komolyabb kihagyas nelkul (korabbi ugyek nem remlenek tole, szpval ha nem is visszaeso, Kamara mar az a kategoria akinek elneznek ezt-azt). Orbital fracture, azt olvasom az azert nem eletveszelyes vagy maradando fogyatekossagot okozo. Mondjuk erdekes a sztori is, "ratette a mellkasomra a kezet amit en elloktem, majd jol megvertek, mert nem akartak beengedni ugyanabba a liftbe amivel ok mentek" 😀
Nem lepodnek meg, ha nem csak a passziv szenvedo szerepben lett volna a sertett.
undisputedly
Nagyon vicces hely Vegas, amíg a Stripen vagy, de semelyik irányba ne térj le róla, mert akkor örülni fogsz egy-két am. focistának. Amikor voltunk, a szállásunk magyar pénztárcához volt méretezve - az első nap. Utána inkább addig kopasztottam a turistákat a pókerasztalnál, míg beljebb tudtunk költözni. Konkrétan nem mertem otthagyni a bőröndöm a szálláson, pedig nem is a legszarabb helyet választottuk.
Állítólag van kamerafelvétel az esetről, és az a sértett elmondását támasztja alá.

több mint 3 éve
Na pasztmek. Pont most megyek vegasba, de eddig nem szamoltam azzal, hogy amerikai focistak is peppe pufolhetnek.Ennél többet is úsztak meg játékosok az NFL-ben.Akkor Kamarrának kaput?ha igaz amiket írnak, h több ütés rugás földön fekvőre akkor valszeg igen. de korai még
ThundersNFL
briareos
Gyurma Pappa
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
ennyiért nem zárnak be senkit, főleg nem egy sztárt.épp kellett is, mert más már nem is maradt az offense-ben. Ez is egy hülye.......
Rebuild lesz rendesen, 4-13 lesz a mérleg kb.

több mint 3 éve
Akkor Kamarrának kaput?Szerintem kap vagy 2 év felfüggesztettet, meg pár százezer dollár bírságot
ThundersNFL

több mint 3 éve
Ennél többet is úsztak meg játékosok az NFL-ben.Akkor Kamarrának kaput?ha igaz amiket írnak, h több ütés rugás földön fekvőre akkor valszeg igen. de korai még
ThundersNFL
briareos

több mint 3 éve
Azért az kemény lenne h 2 év alatt elvesztitek Breest, Peytont, Kamarát meg Thomasról is ki tudja h akar-e footballlozni!
több mint 3 éve
Akkor Kamarrának kaput?ha igaz amiket írnak, h több ütés rugás földön fekvőre akkor valszeg igen. de korai még
ThundersNFL
több mint 3 éve
Akkor Kamarrának kaput?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Leftwichék is csatlakozhatnak akkor Flores-peréhez, mert hogy DA lesz az új HC, az kb az első perctől nyilvánvaló voltAhogy Smith is Houstonban 😂
r.baggio
több mint 3 éve
Gratulálok neki, legyen annyi ideig HC mint Payton volt, az jelentene valamit.
több mint 3 éve
Leftwichék is csatlakozhatnak akkor Flores-peréhez, mert hogy DA lesz az új HC, az kb az első perctől nyilvánvaló voltIgazából segèdedzőnek is csak azért alkalmaznak feketèket, hogy őket a használni lehessen a rooney rulehoz...
r.baggio
több mint 3 éve
Leftwichék is csatlakozhatnak akkor Flores-peréhez, mert hogy DA lesz az új HC, az kb az első perctől nyilvánvaló volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Asszem várható volt, és szerintem jó döntés született. Jópár éve van már a csapatnál DA, gondolom ez Loomiséknak sem volt hátrány.

több mint 3 éve
gedam
6 262
"What happens in Vegas, stays in Vegas"most már úgy van, hogy aki vegasba megy, az vegasban marad.
De már nem! 🤣🤣
Fattyu
több mint 3 éve
Azt gondolom, hogy jelen helyzetben ez volt a helyes döntés. Az elmúlt 5 évben a védelem elit szinten játszik, ez DA érdeme, és ez az amire lehet építeni. Ha sikerül Pete Carmichaelnek összerakni egy O-t, ami nem veszít el meccseket, nem hiszem hogy gond lesz középtávon. Mondjuk Loomisra és Irelandre hosszú offseason vár 😀

több mint 3 éve
ha JMD-re elmondtuk, hogy lehet fejlődött 10 év alatt, akkor ez igaz DA-ra is. once a raider, always a raider.
Remélem Tarver lesz a dc.
több mint 3 éve
DC DA -> HC DA
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
May badPro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...irónia hastaget muszáj használom?
gabokocka
Gyurma Pappa
Hétfő reggel van ennyi a mentségem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Megértem szegényt, a tipi tapi pro bowl után hiányzott neki a fullkontakt.
több mint 3 éve
Pro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...irónia hastaget muszáj használom?
gabokocka

több mint 3 éve
Pro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...Hiányzott neki a fizikalitás a Pro Bowl bohóckodás után... 😊
gabokocka
több mint 3 éve
Pro bowl hétvégére értettem úgy ánblokk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.